Kezdőlap
Lemondott az SZDSZ megyei választmányának elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 25.

Elege lett az SZDSZ-ből Hajdú Éva Emesének. A politikus közleményében tudatta szerkesztőségünkkel, hogy lemondott a Szabad Demokraták Szövetsége - A Magyar Liberális Párt-ban betöltött, Fejér Megyei Választmányának elnöki pozíciójáról. Emellett azt is közölte, hogy szünetelteti tagsági viszonyát a Szabad Demokraták Szövetségében. S teszi mindezt azért, mert nem tud tovább azonosulni a párttal.

Tovább...
 
100 napos a Bajnai-kormány - a Fidesz méltatása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 25.

Image"Bajnai-kormány: régi, öreg szocialistáktól hemzsegő "szakértői" kormány, soha senki által semmire meg nem választott, szégyellnivaló üzleti múltú miniszterelnökkel. Választói felhatalmazás nélküli (illegitim) kormányzás, drasztikus áremelések, a nyugdíjak és a fizetések csökkentése, sorozatos adóemelések, ingatlanadó, elárverezett otthonok. Újabb és újabb értelmetlen megszorító csomagok, hiszen a gazdasági mutatók ezzel párhuzamosan romlanak, jelentős a gazdasági visszaesés."

Tovább...
 
Az első meccsek tapasztalatai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 25.

ImageLejátszotta első két felkészülési mérkőzését az Alcoa FKC. Az újonc Veszprém Barabás otthonában péntek délelőtt 35-30-as fehérvári győzelem született, majd délután a hazaiak nyertek 30-29-re. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az első összecsapás második félidejében Kristina Trishchuk térdsérülést szenvedett. A nap tapasztalatairól Sótonyi László vezetőedző véleményét olvashatják el alább.

Tovább...
 
Játékosaink civilben II. Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 25.

ImageAhogy azt Kovács Csaba ikreinek bemutatásakor beharangoztuk, új sorozatba fogtunk: az Alba Volán 19 játékosait nem szakmai, hanem civil oldalukról faggatjuk. Ezúttal Palkovics Krisztiánról derült ki, hogy kiváló hajós, s rövidesen bővül a család. A magyar mezőny egyik legjobb jégkorongozója, Palkovics Krisztián nem csak a jégen, hanem a vízen is könnyedén feltalálja magát. Talán kevesen gondolták volna, de a Fehérváron óriási népszerűségnek örvendő „Palkó” a hoki mellett más sportágban jeleskedik, ez pedig a hajózás.

Tovább...
 
Sitku játszik az eltiltott Vujovics helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. július 25.

ImageDr. Mezey György kijelölte a szombaton este, a kecskeméti idénynyitóra nevezendő keretet, illetve a kezdőcsapatot. A pályára lépő tizenegyben nincs különösebb meglepetés, Sitku Illés pótolja a tavasz gólfelelősét, az Újpest elleni, legutóbbi bajnokin kiállított Goran Vujovicsot. Tavaly mind a két mérkőzésen 2-1 arányú vereséget szenvedtünk attól a Kecskeméttől, amelynek otthonába a Soproni Liga 1. fordulójában látogat együttesünk.

Tovább...
 
Négy napos korában már egy egész falu köszöntötte a kisfiút Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

ImageMintegy 3200 jelölt közül csupán öten kapták meg idén a „Családbarát Önkormányzat” címet: a főváros XVI. kerülete, Nagykőrös, Szentendre, Veszprém, valamint Pusztavám. Az elismerést minden évben azoknak az önkormányzatoknak ítélik oda, amelyek a gyermekes családok életfeltételeinek javítását szolgáló intézkedéseikkel, a gyermekeket és fiatalokat támogató programjaikkal jó példát mutatnak.

Tovább...
 
Roskadoznak a barackfák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

ImageBőséges termésnek örülhetnek a sárgabarack-termelők. Roskadoznak a narancssárga gyümölcs alatt a fák, s bár még néhány napot várni kell a szüretig, már most látszik, hogy kiváló termést, egészséges barackokat szedhetnek le majd a gazdák. Balogh Zoltánné például sűrűn egymáshoz simuló sárgabarackokat mutogatott szerkesztőségünknek. A gyümölcs most még egy kicsit kemény, ám mégis harapásra buzdítja a nézelődő emberfiát.

Tovább...
 
IRODALMI PÁLYÁZATI KIÍRÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

ImageIrodalmi pályázatot írt ki a Lírikusok Irodalmi Műhely a 2010-es antológiájában való megjelenésre. A pályázaton minden magyar amatőr és hivatásos író, költő - határon innen és túl, valamint a világ bármely pontjáról részt vehet, akinek anyanyelve magyar, vagy magyar nyelven ír. Korhatármegkötés nincs. A kiírt témakörökben elsősorban mai, modern hangzású és érzésvilágú alkotásokat várnak a kiírók.

Tovább...
 
Félmillió forint nyomravezetői díj a benzinkút rablójáért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 23.

ImageA fehérvári GP benzinkút félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki felismeri azt a férfit, aki július 03-án kirabolta a töltőállomást. Július 3-án éjszaka a Székesfehérvár, Horvát István utcában lévő GP benzinkút üzletébe egy álarcos férfi besétált, majd fegyverrel a kezében a pultban álló üzletvezetőt és másik két munkatársát a bevétel átadására szólította fel, majd a kasszából eltulajdonította a teljes bevételt. Az ismeretlen elkövető ezt követően a Horvát István úton keresztül a Tóvárosi lakótelep irányába elhagyta a helyszínt.

Tovább...
 
Tisztítsuk meg a Gaja-patakot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

ImageA Gaja Környezetvédő Egyesület önkénteseket keres a Gaja-patak medrének kitakarításához. A természetkedvelők és –óvók minden hétfőn és kedden csatlakozhatnak az akcióhoz. Az önkéntesek az említett napokon, reggel 9 órakor kezdhetik meg a tisztítást a Hármas hídtól. A programról bővebb információ a 22/503-428-as telefonszámon kérhető.

Tovább...
 
Jósoltasd meg felvételi esélyeidet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

Ma kerül sor a PONT Ott Partira, azaz a felsőoktatási ponthatárok nyilvánosságra hozatalát váró bulira a budapesti Millenáris Parkban. Ennek során koncertek, fórum-beszélgetés, nyereményjáték, felsőoktatási intézmények, és legfőképp a ponthatárok várnak minden érdeklődőt. A Millenáris Fogadó épületében más intézményekkel együtt a Kodolányi János Főiskola is fogadja leendő és reménybeli diákjait az A5-ös standon. A KJF munkatársai a főiskola bemutatása mellett a pótfelvételi lehetőségekről is részletes tájékoztatást adnak, valamint kártyajós segítségével bárki megjósoltathatja, milyen diákévek várnak rá.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23629 - 23639 / 27222