Kezdőlap
Fidelitasos disznótoros hétvége! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 19.

ImageA füzesgyarmati és az óbudai Fidelitas közös rendezésében 2008. november 28-29-30-án (péntek-szombat vasárnap) kerül megrendezésre az első országos fidelitasos disznóvágás.

Tovább...
 
Judy könyve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageJudy, a Groovehouse énekesnője ma délután, 18 órakor dedikálja „Szemtől szemben – Igaz történet egy lányról, aki újjászületett” című könyvét Székesfehérváron, a Libri könyvesboltban (Rákóczi út 3-5.). – hívta fel a programra figyelmünket Oláh Viktória – A kiadvány segítségével pillanatképek vetülnek elénk az énekesnő életéből (ama sokat emlegetett szörnyű balesetig), nyomon követhetjük felépülését, s történetét látva (olvasva) erőt meríthetünk saját sorsunk elviseléséhez, illetve jobbá tételéhez is…

Tovább...
 
Különdíj az Árgusnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageKülöndíjat kapott a Professional Publishing Hungary magazindizájn-versenyén az Árgus Irodalmi és Kulturális Alapítvány kiadványa. A Kreatívot és Kreatív Online-t is kiadó PPH az egyik vezető szakkiadó Magyarországon. Felhívására ötven kiadó, 83 kiadvánnyal, összesen 154 nevezést nyújtott be, s ezek közül 36 jutott a „döntőbe”. A fődíjat a „nagyon európai, a világtrendekhez illeszkedő” –jellemzéssel illetett Motelnek ítélték oda, az Árgus című lapot pedig a zsűri különdíjra találta érdemesnek.

Tovább...
 
Általános iskola a katolikus egyház védőszárnyai alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageA templomokban béke honol. A hívő lélek megnyugvást talál és úgy érzi, e földi létezés alatt közelebb talán már nem is kerülhetne Istenhez. Aztán, amikor kilép a kapun, rázúdul a világ gyarlósága, ami ellen folyamatosan küzdeni kényszerül. Ugyanígy gyermekeink is harcolnak hitükért: az óvodában, az iskolában és a játszótereken. Van viszont Székesfehérváron egy olyan oktatási intézmény, ahol az ifjúság keresztény szellemiségben nevelkedhet, tanulhat, s ily módon bizonyos fokig védelmet élvez korunk gyarlóságaival szemben.

Tovább...
 
A kormány folytatja a hazugság politikáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

Image„Gyurcsány Ferenc lebuktatta magát: bejelentette, hogy tovább folytatja a hazugság politikáját.” – áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében – „Belföldön szociális válsághoz, külföldön pedig teljes hitelvesztéshez vezetett az, hogy a kormány folyamatosan hazudott és átvert mindenkit: a magyar embereket, a köztársasági elnököt és az Európai Uniót."

Tovább...
 
Szennyvízcsatorna-építő Víziközmű Társulat alakult Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

Megalakult a Fehérvári Szennyvízcsatorna-építő Víziközmű Társulat, elnökének pedig Radics Józsefnét választották meg. A Kohéziós Alap támogatásával 45 km hosszú csatornahálózat épül az Öreghegyen, Feketehegyen, a Búrtelepen, Ráchegyen, Csalán, Kisfaludon és Börgöndön. A munkálatok közel 2500 székesfehérvári ingatlant érintenek. A tulajdonosok kétharmada meg is jelent az alakuló ülésen, amely helyszínéül az ARÉV Sportcsarnok szolgált. Közülük többen is jelezték szerkesztőségünknek – túl soknak találják az ingatlanonkénti 150.000 forintos hozzájárulást, amelyet be kell fizetniük a pályázati önerő biztosításához.

 
Még mindig az Interliga élén állnak az FRC-s lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

ImageSzékesfehérváron, a Köfém rugby pályán rendezték meg a Női Interliga őszi, harmadik fordulóját. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az osztrákok nem vállalták a szereplést, így kétcsapatos mérkőzésen szurkolhattak a nézők. Az összecsapás az FRC csapatának győzelmével zárult, így játékosaink tovább növelték előnyüket az Interligában, s változatlanul az élen állnak.

Tovább...
 
Rumy Balázs klarinétja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

ImageRumy Balázs klarinétművész koncertjét élvezhették a hívek a Székesfehérvári Evangélikus Egyházközség imatermében. A jelenleg Genfben élő és tanuló zenész J. S. Bach: g-moll szonátának első és második tételét adta elő, valamint néhány szóló darabot Prof. Kovács Béla, a budapesti Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetem klarinét professzorának művei közül.

Tovább...
 
SZAKMAI FÓRUM SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

Vagyonvédelmi szakmai fórumot rendez a november 20-án (csütörtökön), 10 órától a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. E programot minden évben ezidőtájt tartják meg a kamara tagjainak számára, ahol mindenkinek lehetősége nyílik a szakmával kapcsolatos kérdések feltételére, s az egybegyűltek közösen próbálnak megoldást keresni a problémákra.

Tovább...
 
Politikai nyilatkozat az aggasztó szlovák eseményekkel kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 18.
ImageA Magyar Köztársaság Országgyűlésének politikai nyilatkozata a Szlovák Köztársaságban tapasztalható, magyar vonatkozású, aggodalomra okot adó eseményekkel kapcsolatban - A Magyar Országgyűlés - a nemzet határon túl élő részei iránti alkotmányos felelősség tudatában; - a nemzetek békés egymás mellett élésének szellemében; - a jószomszédi kapcsolatok ápolásának célkitűzését szem előtt tartva a következő nyilatkozatot teszi:
Tovább...
 
Két baleset egy időben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 18.

ImageEgyszerre két közúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn reggel. A 8-as főúton egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, Seregélyes és Sárosd között pedig egy személyautó és egy mikrobusz karambolozott. A székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel vonultak a két helyszínre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23629 - 23639 / 25349