Kezdőlap
Tovább nőtt a Fehérép lépéshátránya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 26.

ImageA Budapest Bank FTC és a Fehérép Alcoa FKC mérkőzésén két olyan csapat találkozott, mely az előzetes esélylatolgatásokhoz képest lényegesen gyengébben teljesített az első nyolc fordulóban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk: A népligeti találkozón 17-17-es félidei állás után végül a hazaiak tudtak szépíteni az eddigi mérlegükön: 32-29-re legyőzték a fehérváriakat.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Győri ETO: 3-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 26.

ImageGólgazdag mérkőzésen 3-2-re nyert az FC Fehérvár a Győr ellen, a Magyar Labdarúgó Bajnokság 12. fordulójában. A hazaiaknál Sitku két gólt lőtt, Pavlicic egyet, míg a győriek közül Bajzát és Józsi talált a kapuba. - A mérkőzés jól indult a hazaiak számára: Sitku már a második percben megszerezte a vezetést büntetőből, de Bajzát, szintén tizenegyesből egyenlített.

Tovább...
 
Színész-palánták, figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImageA VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár most induló színpadi foglalkozásaihoz érdeklődő fiatalokat keres, valamint felvételt hirdet 12-16 éves diákok részére. – kaptuk a hírt Molnár Lászlónétól, az intézmény vezetőjétől, aki elmondta: a felvételi időpontja 2008. október 30., 14.00. Helyszíne: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház Székesfehérvár, Kaszap István u. 6.

 
Albacomp - Univer Kecskemét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata legutóbb 87:70-re megnyerte a Kaposvári KK elleni meccset, s holnap újra szurkolhatunk a fehérvári fiúkért: sportolóink a Kecskemét ellen lépnek pályára. (Időpont: a megszokott 18 óra) A mérkőzésre a jegyeket elővételben vasárnap délig lehet megvásárolni a Sportcsarnok büféjében. Ára: 1200 Ft.

 
Orbán Viktor levele Nicolas Sarkozy francia elnöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz - Orbán Viktor   
2008. október 25.

ImageTisztelt Elnök Úr! A világméretű pénzpiaci válság hatásainak mérséklése és a válság legyőzése érdekében az Európai Unió tagországainak többsége határozott lépéseket tett. Az Európai Központi Bank nyíltpiaci műveletei jelentős szerepet játszanak a pénzpiaci likviditás fenntartásában, ugyanakkor a bank általános körülmények között az euróövezet országaiban fejti ki közvetlenül tevékenységét.

Tovább...
 
Kapunk egy órát "ajándékba" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

Ne felejtsük el holnap, hajnali háromkor egy órával visszaállítani óráinkat! – A téli időszámítást 1980-ban vezették be hazánkban, hogy spóroljunk az energiával. Az erről szóló kormányrendelet 1996-ban jött létre: kimondja, hogy a nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, s október utolsó vasárnapjáig tart.

 
Rugby - bajnoki mérkőzés! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImagePerceken belül elkezdődik a székesfehérvári Köfém Rugby pályán a női bajnoki mérkőzés harmadik fordulója. Az edzőtől, Gyölcsös Ferenctől megtudtuk: a pályacsere a Budapest Magpies kérésére történt. Az összecsapás résztvevői lesznek: Magpies, Battai Buldogok, FRC lányai. Kezdés: 11 óra, úgyhogy siessen mindenki, aki szurkolni szeretne lányainknak!

 
Lőtt gól nélkül nincs pontszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 25.

ImageA szezonban először nem sikerült gólt szereznie az Alba Volánnak, így nem sikerülhetett a bravúr, a pontszerzés Salzburgban. Holott két kapott góllal csak kevés csapat tudja abszolválni a Mozart-városbeli fellépését. - Az első harmad képét a hazai csapat formálta elsősorban, a papírformának megfelelően jobbára salzburgi támadások gördültek a jégen. Ám az Alba Volán védelme és Hetényi kapus rendre meghiúsította a Red Bulls próbálkozásait. 

Tovább...
 
Rádió Bőrgyár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

Image”Mindig szerettünk volna egy rádiót is üzemeltetni, s most, a "A szabad frekvencia napján" tartunk egy nyilvános előadást a Bőrgyárban, amely legjobban a helyszínen hallgatható.” – újságolta Kovács István, aki mindenkinek üzeni: „Ha van egy kis időd, nézz be, beszélgethetünk, vagy csak hallgathatod az adást. Büfé nem lesz, de rezsó igen - szívesen főzünk bárkinek teát.” - részletes program alább olvasható

Tovább...
 
A Vénasszonyok nyarán Nyomtatás E-mail
Írta: Enyedi Béla   
2008. október 25.

Image2008. szeptember közepén, Nagyszalontán, az Arany János Múzeumban állította festményeit Simon M. Veronika székesfehérvári Munkácsy érmes festőművész. Arany János festményt is adott át, egyik lovagrendje, a Móri Brindisi Szent Lőrinc Lovagrend közreműködésével, amit a Csonka toronyban fognak a kiállítás végén elhelyezni. Budapestről, Nyírbátorból, Gyuláról is érkeztek kedves vendégek, és az egyik virágcsokor meglepetésre gyöngyvirágot is rejtett!

Tovább...
 
Parókia-rendezés Bodajkon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 25.

ImageA bodajki református gyülekezet lelkésze, Varga B. Árpád parókia-rendezésre hívja a híveket a mai napon. Egymaga ugyanis nem tudná rendbe tenni az udvart, amelyen az igehirdetésre érkezők minden alkalommal áthaladnak a templomba menet. Akit tehát teheti: menjen, segítsen füvet nyírni, bokrot nyesni, ásni fát vágni és rönköket pakolni. Minden kézre szükség van!

 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23640 - 23650 / 25141