Kezdőlap
Gállné Medveczky Borbála - két hét múlva ismét igét hirdet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 23.

ImageNemsokára ismét „munkába áll” Gállné Medveczky Borbála, az Iszkaszentgyörgyi Református Gyülekezet lelkipásztora, aki néhány héttel ezelőtt adott életet harmadik gyermekének. A lelkészt már csak egyetlen vasárnap helyettesítik, így április 5-én (Virágvasárnap) újra fellép a szószékre igét hirdetni. A templomban nagy valószínűséggel ott hallgatja majd a család legfiatalabb tagja, Barnabás is, aki nem hasfájós, sokat alszik és az anyuka elmondása szerint az sem zavarja, ha zajonganak körülötte a testvérei.

Tovább...
 
Megint kiváló védekezés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 23.

ImageA Fehérép Alcoa FKC az alapszakasz utolsóelőtti fordulójában életben tartotta a matematikai esélyét a rájátszás felsőházába jutásra. Sótonyi László csapata az egy héttel korábban, a Ferencváros ellen bemutatott nagyszerű védekezését megismételve győzött – a második félidőben végig vezetve – egy góllal Hódmezővásárhelyen. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Aranyló búzaszemek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 23.

ImageA Magyar Alkotók Internetes Társulása Közhasznú Egyesület és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület Radnóti Miklós születésének 100. évfordulója és a Kazinczy Ferenc emlékév alkalmából „Aranyló búzaszemek” címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére. A nyertesek jutalma az Aranytoll-díj, az Aranypróza-díj, a Bor István Iván-díj és az Aranyfotó-díj, amelyekhez tárgyjutalom is társul.

Tovább...
 
Magyar-magyar testvérgyülekezeti találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 23.

ImageA jubileumi Kálvin-évben magyar-magyar testvérgyülekezeti találkozót szervez a Székesfehérvári Református Egyházközség április 18-án. A program során koncertet ad a Marosvásárhelyi Református Kollégium Énekkara, Steinbach József püspök a krisztusi szeretetparancsolat aktualitásáról beszél, s több előadás is hallható lesz a testvériség jegyében. A találkozóra küldöttségek érkeznek majd Gyulafehérvárról, Bácskossuthfalváról, Husztról, Martosról is.

Tovább...
 
Bajnokcsapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 23.

ImageAz Alba Volán az OB I döntőjének ötödik mérkőzésén magabiztosan győzte le az UTE együttesét, így sorozatban hetedszer szerezte meg a bajnoki címet. - Zsúfolásig megtelt a Székesfehérvári Jégcsarnok, és bár párhuzamosan kosárlabda- és labdarúgó-mérkőzést is rendeztek a városban, a hokimeccsre többen látogattak ki, mint a másik két rendezvényre együttvéve.

Tovább...
 
FC Fehérvár - REAC 4-0 (2-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 22.

Image4-0-ra megverte a REAC-ot az FC Fehérvár tegnap este, a Sóstói Stadionban megrendezett Soproni Liga 20. fordulójában. Gólszerzők voltak: Ilija Radovics (10.perc), Nagy Dániel (a félidő utolsó percében lőtt gólt), Farkas Balázs (11-es), Kulcsár Tamás (az utolsó percben).

 
A rákbetegségekről: nyíltan, őszintén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 22.

ImageA prosztatarák és a csontáttét lesz a témája a Rákbetegek Országos Szövetsége és a Kézenfogva Klub által március 23-án (hétfőn), 18 órakor megrendezésre kerülő programnak. A "Rólunk, csak velünk együtt!'' című országos rendezvénysorozat székesfehérvári állomásán Dr. Rácz Lajos, a Fejér Megyei Szent György Kórház Urológia Osztályának osztályvezető főorvosa tart előadást, valamint Mészárosné Jaskó Enikő dietetikus.

Tovább...
 
Elnökség: Kezdeményezzük a parlament feloszlatását Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 22.

ImageA Fidesz tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy nem kezd tárgyalásba semmilyen új kormány alakításáról sem. A Fidesz hétfőn kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását - ismertette szombaton a Fidesz közleményben megfogalmazott álláspontját Navracsics Tibor, a párt frakcióvezetője. - "Hét év MSZP-SZDSZ kormányzás eredményeképpen a magyar gazdaság zuhan, az államadósság fojtogat, az üzemeket bezárják, egyre többen kerülnek az utcára, emberek millióinak jövője vált bizonytalanná." - kezdte a közlemény felolvasását Navracsics.

Tovább...
 
Albacomp - Soproni sÖrdögök 100-88 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 22.

ImageIsmét győzött az Albacomp! A fehérvári kosarasok tegnap este mérkőztek meg a Soproni sÖrdögökkel - Albacomp - Soproni sÖrdögök 100-88 (21-20, 29-16, 21-25, 29-27) Alba Regia Sportcsarnok 2500 néző Albacomp: Simon 6, Doyne 12/3, Radovics 25/15, Bell 21, Morrison 22. Csere: Hanga 12/9, Soós, Góbi 2. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Sopron: Cruz 11/3, Brooks 25/9, Crouisnard 18/3, Körtélyesi 11/9, Dies 17. Csere: Vesztergom 2, Boldizsár, Csorvási 4, Halmai. Edző: Meszlényi Róbert.

 
"A haza nem eladó!" - "Menteni, ami még menthető!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 21.

Image„Bécstől Brüsszelig Európa kis és nagy városaiban az őstermelők piacozhatnak, kínálhatják a hazai árukat városaik szívében a kolbásztól, sonkán, sajton át minden kapható. Az ottani hatóságok nem tesznek keresztbe nekik.” – nyilatkozta honlapunknak Kaszás István, a Fehérvári Polgári Védegylet elnöke – „A civilek már régóta sürgetik, hogy a belváros újra életre kelljen. Mára országos méretekben odáig jutottunk, hogy a multinacionális kereskedő hálózatok a magyar kereskedők és termelők hátrányára lefölözik a hazai piacot.”

Tovább...
 
Több, mint százmillió forint integrált nevelési programra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 21.

Image104 millió forintot nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program „Egymásért-másképp innováció” elnevezésű projektének keretében öt fehérvári oktatási intézmény: az Ezredéves Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola (32 millió Ft-ot), a Németh László- (25 millió Ft-ot) és a Kossuth Lajos Általános Iskola (25 millió Ft-ot), valamint a Rákóczi Úti Óvoda (7 millió Ft-ot) és a József Attila Kollégium (15 millió Ft-ot).

Tovább...
 
<< Első < Előző 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 2210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 24234 - 24244 / 26921