Kezdőlap
Legyünk jók, ha tudunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2008. május 27.

ImageIzing Antal író, újságíró a következő közleményt juttatta el szerkesztőségükhöz:

Tovább...
 
Építők Napja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

ImageAz ARÉV Baráti Kör Egyesület, az ÉVOSZ Szárazépítő Szakmai Tagozata és a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola idén is megrendezi az Építők Napját, amelyhez az építőiparban tevékenykedő iskolák, intézmények, vállalkozók és szakmai szervezetek is csatlakoztak. A program célja, hogy felkeltsék az érdeklődést az építőmunka iránt, s visszaszerezzék e szakma tiszteletét és megbecsülését.

Tovább...
 
Véglegesítették a szavazólapot az időközi választásra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

ImageA Székesfehérvári Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága véglegesítette a 13-as számú választókörzetben június elsején tartandó időközi választás szavazólapját. E dokumentumon a hét jelölt nevét ABC-sorrendben olvashatják a szavazópolgárok, mellettük pedig betűvel tüntették fel a jelölő szervezeteket. A szavazás vasárnap 6-19 óráig tart.

Tovább...
 
Nem csak cukorbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

A Cukorbetegekért Egyesület a cukorbetegségről és szövődményeiről tart előadást holnap, 17 órától a Régi Házában (korábban: Technika Háza). Az érdeklődők a program során a cukorbetegség neurológiai szövődményeiről hallhatnak fontos információkat, valamint feltehetik felmerülő kérdéseiket, amelyre Dr. Kerényi Levente, a Fejér Megyei Szent György Kórház osztályvezető főorvosa válaszol.

 
Lakossági fórum a csatornázásról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

ImageLakossági fórumot tartott tegnap Östör Annamária, a 14. számú választókörzet képviselője az Öreghegyi Közösségi Házban. A téma ezúttal a csatornázás és egyéb, a közéletet érintő kérdés volt. A beszélgetésre összegyűlt lakók Hullay Gyulát, a szennyvíz-beruházást előkészítő társulás munkatársát, Gyenes Győzőnét, a Beruházási Iroda vezetőjét és Tímár Tibort, a Városgondnokság munkatársát kérdezhették a csatornázási tervekről és a készülő pályázatról.

Tovább...
 
Vízóra-leolvasás a Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

A Fejérvíz Zrt. 2008. május 27-től június 02-ig vízleolvasást végez Székesfehérváron az „E” ütemnek megfelelően, amely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Feketehegy, Hermann O. u., Ligetsor, Palotai u., Part u., Szárazrét, Szedres dűlő és út, Szent Gellért utca, Szömörce u., Szúnyog u., Tobak u., Vargacsatorna-part, Új Gellértsor.

Tovább...
 
Úrnapi körmenet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageÚrnapi körmeneten vettek részt tegnap a székesfehérvári és környékbeli katolikus hívek. A délelőtti szentmisét Spányi Antal megyéspüspök celebrálta a Székesegyházban, majd 10 órakor elindult a menet  a Bazilikától a Püspökség virággal díszített bejáratához és a Szent Imre templom oldalánál lévő kereszthez. A körmenethez csatlakoztak a Ciszterci Szent István Gimnázium és a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai, tanárai is.

Tovább...
 
Ahogy a Jobbik értékeli a legutóbbi közgyűlést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete sajtótájékoztatót tartott a Szent István Könyvesházban ma délután. A téma ezúttal a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történtek értékelése volt.

Tovább...
 
Győzött az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Soproni Liga 29. fordulójában győzött az FC Fehérvár a BFC Siófok ellen. Az eleinte „átlagosnak” nevezhető találkozó 51. percétől emberhátrányban játszottak a fehérvári fiúk, majd egyre izgalmasabb fordulatokat láthatott a közönség, s az FC Fehérvár a 76. percben megszerezte a vezetést. A gólt Nagy Dániel rúgta. Az ötödik hely megtartásáért a szezon utolsó fordulójában, Zalaegerszegen folyik majd a harc.

Tovább...
 
Land-art akció - füvet nyírtak a művészek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageTöbb száz négyzetméternyi területből metszettek ki képzőművészeti alkotásokat tegnap a Land-art akció keretében a kreatív művészek. A Fűnyírók Fesztiválját immár negyedik alkalommal rendezte meg a Bőrgyár Kulturális Egyesület. Az alkotásokról fotódokumentáció is készült, amit – a tervek szerint - diavetítéses formában bemutatnak a Fesztivál ideje alatt, valamint kiállítják a Műhely Kávézóban és a Kirakat Galériában.

Tovább...
 
ADÓVEVŐJÜKET KERESIK A TŰZOLTÓK! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. május 26.

ImageElveszett a székesfehérvári tűzoltóság két EDR kézi rádiója tegnap délután Székesfehérváron, a Bregyó közi szabadidőközpontban, a régiós családi nap rendezvény ideje alatt. A készülékek a civil emberek számára használhatatlanok, a tűzoltók munkájához, a káreseteknél történő kommunikációhoz, a kapcsolattartáshoz viszont elengedhetetlen fontosságú. A tűzoltóság kéri a becsületes megtalálót, tegyen bejelentést a 105-ös segélyhívón, vagy a rádiókat adja le a parancsnokságon a Szent Flórián 2. szám alá.

 
<< Első < Előző 2231 2232 2233 2234 2235 2236 2237 2238 2239 2240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 24542 - 24552 / 24718