Kezdőlap
Győzelem a Liga Kupa 1. fordulójában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 02.

ImageA Ligakupa 1. fordulójában a "D" csoportban játszó FC Fehérvár a REAC csapatát látta vendégül a Sóstói Stadionban. A mérkőzésen a hazai gárda sima, 4-0-ás győzelmet aratott. - Az álmosan induló találkozó első, góllal végződő helyzete a 15. percben esett: Nagy Dani indítását Kulcsár Tamás elsőre még a kapusba lőtte, ám a lepattanó labdát már a hálóba pofozta (1-0). Négy perccel később ismét tapsolhatott a fehérvári közönség, Disztl Dávid beadását a jó ütemben érkező Kulcsár emelte a kék-sárgák hálójába (2-0).

Tovább...
 
Kiss Dorottya pályázata profi volt, s új elemeket is tartalmazott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageBrájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke ma mutatta be „hivatalosan” Kiss Dorottyát, A Szabadművelődés Háza új igazgatóját, akit a Kulturális Bizottság egyhangú javaslata alapján Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése legutóbbi ülésén 19 szavazattal megválasztott e posztra. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető néhány nappal ezelőtt már kifejtette: az, hogy a kormányzó oldalról is rá voksoltak, egyértelműen jelzi, hogy ő a legalkalmasabb a Ház irányítására.

Tovább...
 
Programok a kultúra, a játék, a zene és a Könyvek Könyvének ihletésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageA Székesfehérvári Református Egyházközség a Biblia Évéhez kapcsolódva péntektől vasárnapig „Székesfehérvári Református Napok”-at rendez városunkban a „kultúra, a játék, a zene és a Könyvek Könyvének ihletésében”. Az ingyenes programok több helyszínen várják az érdeklődőket – reformátusokat, más felekezetből valókat, s még keresőket egyaránt.

Tovább...
 
Ingyenes gyógyfürdőzés az Idősek Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageA nyugdíjasok egyik legkedveltebb elfoglaltsága a gyógyfürdőzés: jótékony melegséggel „átjáratni” fájó izületeiket, s a hőmérséklet-különbözőség okozta gőzben megbújva diskurálni „sorstársaikkal”. E szabadidős program gyakorítását azonban gyakran megakadályozza a belépő jegyek és a pénztárcák vékonyodása közti „komoly összefüggés”.

Tovább...
 
Második lett az Albacomp a pezinoki tornán - és a "hétvégi menet" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

Image73:71-re kikapott az Albacomp kosárlabda csapata a Komárnótól a pezinoki torna harmadik játéknapján, így csak a második helyet sikerült megszerezniük fiainknak a tornán. Sportolóink pénteken Sopronba utaznak, ahol edzőmérkőzést játszanak a Soproni Ördögökkel az MKB Arénában (19:30-tól). Másnap Körmenden láthatók egy barátságos mérkőzés erejéig (19 órától), vasárnap pedig hagyományos szezonnyitó partnertalálkozón vesznek részt a csapat szponzoraival és támogatóival Soponyán.

 
Maradjon meg a Rózsaliget! - a Polgári Frakció felmérésének eredménye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageA Rózsaliget megmaradására szavazott a Polgári Frakció kérdőíves felmérésén részt vett emberek több, mint háromnegyede, akik inkább sétálnának „szabadon” a gyönyörű parkban, mint „vendégként” egy körülkerített „makettvárosban”. Ugyanígy elsöprő többség szeretné, ha megvalósulna a Bazilikatörténeti Múzeum megépítése, s méltó „lefedést” kapnának a Romkert történelmi emlékei.

Tovább...
 
Tehetségeket gondoz a Teleki Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

Image„Tehetséggondozó középiskola” – címet nyert a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium idén hazánk 18 iskolájának ítélte oda e kitüntetést – köztük a Telekinek, amely Fejér megyében egyedüliként büszkélkedhet ezzel az elismeréssel.

Tovább...
 
VUK városi selejtező holnap Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 01.

ImageCsütörtökön kerül sor a Vidi Utánpótlás Program keretében megrendezett első olyan tornára, amelynek célja a tehetséges gyerekek kiválasztása és az egyesülethez történő igazolása, hogy belőlük nőhessen ki a jövő futballnemzedéke. A nap programja a következőképpen alakul: A VUK (Vidi Utánpótlás Kupa) székesfehérvári iskolák bajnokságának menetrendje:

Tovább...
 
NEMZETI SZALON - Képek a hazáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageKalmár Pál festő- és üvegművész alkotásai láthatók október 22-től a Malom Házban (Székesfehérvár, Malom u. 7.). A tárlatot Bencsik András nyitja meg 18 órakor, majd Politikai-Művészeti Fórum kezdődik. Ennek előadói lesznek: Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, a FIDESZ városi elnöke, Csath Magdolna közgazdász és Bencsik András. A program során fellép Beregszászi Olga színművésznő és Ferenczy Csongor színművész. Műsorvezető: Kalmár Pál.

Tovább...
 
Orbán Viktor betartotta az ígéretét - Gyurcsány Ferenc inkább önreklámozott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageAz összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. - Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a sajtónyilatkozatában hangsúlyozta, a mai súlyosan megosztott országunknak kell, hogy legyenek olyan alapértékei, amiben a társadalom legszélesebb rétegei pártszimpátiától függetlenül egyet tudnak érteni.

Tovább...
 
Az első szezonbeli vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 01.

ImageNincs már veretlen csapat az Erste Bank Eishockey Ligában, miután mind az Alba Volán, mind az Innsbruck alulmaradt az 5. fordulóban. Csapatunkat a Klagenfurt fektette két vállra. - A Klagenfurt igazán büszke lehet a szurkolótáborára, hiszen osztrák rekordot felállítva, nem kevesebb, mint 4100 szezonbérletet vásároltak a drukkerek. Nem is meglepő, hogy dugig megtelt a nyugat-osztrák város jégcsarnoka, egy perces gyászszünetet követően igazán fantasztikus hangulatban indult útjára a korong.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2261 2262 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 Következő > Utolsó >>

Eredmények 24938 - 24948 / 26184