Kezdőlap
Ünnepi istentiszteleti alkalmak a református gyülekezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageA Székesfehérvári Református Egyházközség a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó első úrvacsorai előkészítő alkalmát december 22-én (ma), 18 órától rendezi meg, a második úrvacsorai előkészítő alkalom pedig december 23-án (holnap), 18 órakor kezdődik. A Szentesti istentiszteleti alkalmakat december 24-én, szerdán, 15 órától tartják a Széchenyi utcai, a Budai úti és a Maroshegyi gyülekezeti részben.

Tovább...
 
Opel hátuljába hajtott egy Ford az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. december 22.

ImageÖsszeütközött két külföldi rendszámú személygépkocsi szombaton késő délután a 8-as főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán. A Palotai út felől az Auchan áruház felé haladó Ford Mondeo utolérte az előtte lévő Opel Astrát, és a hátuljába hajtott, majd a szalagkorlátnak ütközött. Mindkét autóban hárman ültek. A mentők egy nőt és egy gyereket kórházba szállítottak. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak az esethez.

Tovább...
 
A Villach érvényesítette a papírformát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 22.

ImageAz Alba Volán veresége dacára helytállt Villachban, a hazaiak elsősorban jó emberelőnyös játékuknak köszönhetik sikerüket. Számunkra biztató, hogy első és második sorunk is betalált, és újra lőttünk gólt fórban. - Napra pontosan két hónappal ezelőtt, október 21-én, a Ljubljana elleni 5-2 alkalmával győzött utoljára a rendes játékidőben az Alba Volán, s erre aligha számította bárki is csapatunk környezetében a parádés rajtot követően.

Tovább...
 
ArtFúzió Improvizációs Est Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageA Bőrgyár Kulturális Egyesület és a Fúzió Egyesület „ArtFúzió Improvizációs Estet” rendez december 27-én. A program 16 órakor kezdődik a „Workshop” égisze alatt. A „Hangszer Műhelyben” bárki kiélheti zenei vágyait, hiszen a szervezők gitárokat, elektromos dobokat, basszusgitárt, hegedűt, elektromos hegedűt, citerát, ütős hangszereket, szintetizátorokat stb. bocsát az érdeklődők rendelkezésére.

Tovább...
 
A Fidesz senkivel sem fog össze az emberek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

Image"Nyilván Nyakó István sem gondolja komolyan, hogy miután egész évben szembe mentek a magyar gazdaság és a magyar emberek érdekeivel, év végén pedig brutális megszorításokat tartalmazó költségvetést fogadtak el az ellenzék tiltakozása ellenére - amelyet egyébként egész évben fasisztáztak és más otromba módokon sértegettek - most majd bárki komolyan veszi összefogási szándékukat." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének mai közleményében.

Tovább...
 
HOBBI SZABÁS-VARRÁS TANFOLYAM - KEZDŐKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

Szabás-varrás tanfolyamot indít kezdőknek Szigeti Kata ruhaipari mérnök a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A kurzus során a hallgatók megismerkednek a varrógép működésével, használatával, a különböző anyagokkal, a méretvétel szabályaival, elemzik a Burda szabásmintáit, s egyszerűbb ruhákat is elkészítenek (például egy szoknyát cipzár bevarrással). Az első órára január 14-én kerül sor, további információ pedig a következő elérhetőségen kérhető: tel.: Szigeti Kata - 06-20-9983700, illetve a VOKE-tól: 06-22-315512.

 
Karácsonyvárás Agárdon a Polgári Körökkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageA karácsonyi sürgés-forgás során érdemes holnap ellátogatni Agárdra, ahol 10-17 óráig a Mikszáth Kálmán utcai pavilonsor mellett kirakodóvásár (karácsonyi ajándéktárgyak, díszek, kézműves termékek), szeretetvendégség (ingyen tea, forralt bor, sült tök, sült alma, sült krumpli), közös ebéd (a helyszínen készült babgulyás) és jótékonysági árverés (a felajánlott tárgyakat a helyszínen gyűjtik) várja az érdeklődőket.

Tovább...
 
Elhunyt Árva Vince Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageEltávozott e földi létből Árva Vince, a Székesfehérvári Egyházmegye papja. A pálos szerzetes, aki a kommunizmus megtorlásaitól nem félve életben tartotta a Pálos Rendet, az Országos Baleseti Kórházban hunyt el december 15-én. Lelki üdvösségéért Spányi Antal megyés püspök január 5-én, 10 órakor mutat be koncelebrált szentmisét a székesfehérvári Szemináriumi templomban, majd a Szentháromság temető papi sírkertjében nyugalomra helyezik Árva Vince földi maradványait.

 
Csak papíron létező termékek - avagy vevőcsalogatás felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageTízből egy akciós termék nem található meg a hipermarketekben a karácsony előtti vásárlási láz idején. - derül ki a Mystery Visit Kft. decemberben végzett próbavásárlásos kutatásából. - Általában az áruházak tisztasága, rendezettsége megfelelt az elvárásoknak, de húszból négy áruház hagyott kívánni valót maga után. Tartós fogyasztási cikk vásárlásához ne várjunk magas színvonalú szaktanácsadást ezekben az áruházakban, eleve a vásárlások 30%-ánál nem is tartózkodik eladó az osztályon.

Tovább...
 
Székesfehérvári művészek kiállítása Csókakőn Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageA Székesfehérvárért Művészkör tagjainak alkotásaiból nyílt kiállítás ma délután a Csókakői Művelődési Ház Galériájában, amelyet a helyi polgármester, Végh Konrád ajánlott a műkedvelők figyelmébe. A tárlaton Simon M. Veronika Munkácsy-érmes festőművésznő, Gy. Simon Margit és Gyulai Saci festményeit mutatják be a nagyközönségnek. A kiállítás megtekinthető 2008 december 20.-a és 2009 január 10.-e között a Művelődési Ház nyitvatartási ideje alatt.

Tovább...
 
Keserű vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 20.

ImageHiába szerezte meg a vezetést az Alba Volán a Vienna Capitals ellen, a vendégek megfordították a mérkőzést, és mindkét pontot elvitték Székesfehérvárról. - Meglepő taktikai húzásra szánta el magát Ted Sator a találkozót megelőzően, Andreas Byströmöt ugyanis a támadósorba rendelte Martz és Vaszjunyin társaként. Mezőnyjáték vezette fel a meccset, az első helyzetet a vendégek alakították ki, egy tiszta lövőhelyzet után Szuper lábbal tudott védeni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25191 - 25201 / 27173