Kezdőlap
Még mindig akadozik a vasúti közlekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

ImageA Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete még mindig nem szüntette meg a hétfőn elkezdett sztrájkot, így – bár jelentős „enyhüléseket” tapasztalhatnak az utasok -, azért a vasúti közlekedés még mindig eléggé káoszos képet mutat. Ami a Székesfehérváron dolgozókat és az itt  lakókat különösképpen érdekelheti: a Budapest-Kelenföld - Székesfehérvár- Lepsény, illetve a pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi vonalon óránként közlekednek a vonatok Kelenföldig.

Tovább...
 
Ajándékcsomagokat szállítottak ki a karitászosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

ImageAz elmúlt két hétben az Öreghegyi és az Almássy-telepi karitászosok több, mint háromszáz karácsonyi élelmiszercsomagot juttattak el a szociálisan rászoruló családoknak és a kisnyugdíjasoknak. – kaptuk a hírt Kádár Sándornétól, az Öreghegyi Karitász egyik önkéntesétől, aki elmondta: Hasonló nagyságrendben szállítottak ki a körzetbe tartozó, hátrányosan helyzetű embereknek az EU-s élelmiszerakció keretében csokoládé bevonatú, vaníliás linzerkarikákat tartalmazó csomagokat is.

 
Orbán Viktor nem megy el a találkozóra Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz - Deutsch Tamás kabinetfőnök   
2008. december 18.

ImageAmikor egy ország válsághelyzetbe kerül, két dolog fontos. Az összefogás és az összefogás célja. Mi a magyar emberek érdekeit szolgáló összefogásban részt veszünk, az emberek elleni összefogásban viszont nem. Így tettünk például a bankmentő csomag megszavazásakor, mivel arról úgy gondoltuk, hogy mégha nem is a legjobb megoldás, de végső soron az emberek érdekét szolgálhatja, ezért támogattuk.

Tovább...
 
Alba Volán - Csáder Dezső az új elnök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

Lemondott Floch Balázs, az Alba Volán Sportklub korábbi elnöke, aki tizennyolc éven át töltötte be e posztot. A rendkívüli küldött-közgyűlés egyhangúlag Csáder Dezsőt választotta meg helyére. Egyúttal az elnökségbe három új tag is került az egyeztetések során: Papp Dénes, Erős István és Gölöncsérné Stecker Márta. További változást jelent az SC életében, hogy az Alba Volán-Bericap öttusa-szakosztályát a jövőben a Synergon Informatikai Nyrt (is) támogatja.

 
Simon M. Veronika 400. kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

ImageSzámolgattam: Milyen impulzusokban érinti meg a művészt az ihlet, s mennyi idő kell egy festmény elkészüléséhez? Húsz, harminc, avagy negyven alkotásból rendezhető kiállítás? Hogyan lehet mindemellett még művészeti táborokat vezetni, festészetet tanítani, továbbképzésekre járni külföldön, nemzetközi meghívásoknak eleget tenni…? Mindezt úgy, hogy valaki megélje a 400. kiállításának megnyitóját teljes szellemi és testi épségben, úgymond „fiatalon”? Következtetésem: Csodálom Simon M. Veronikát.

Tovább...
 
Még mindig alacsony a tájékozottsági szintünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

Image A WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. az egészségügyi témára való fogékonyságot és igényt vizsgálta egy 2008-as kutatása során, amelyet a magyar felnőtt lakosság körében végzett. Ebből kiderül, hogy az orvosok szerint 1-től 10-es skálán még a 4-est sem éri el a magyar lakosság gyógyszerekkel, betegségekkel, életmóddal kapcsolatos informáltsági szintje, pedig a rendszeres tájékozódásnak kiemelt szerepe van a gyógyulásban és az egészségmegőrzésben.

Tovább...
 
meghosszabbított ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. december 18.

A Karácsonyhoz kapcsolódóan munkanap áthelyezésre kerül sor. A december 24-i (szerdai) munkanapot nem december 20-án (szombaton), hanem 17-én (szerdán) és 19-én (pénteken) meghosszabbított munkaidővel dolgozzák le a Polgármesteri Hivatal munkatársai Székesfehérváron. Ez érinti a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjét is, ami így a következőképpen alakul: 2008. december 19. (péntek) - 8-12 és 13-18 óráig 2008. december 20. (szombat) – nincs.

 
Utánpótlás: Rengeteget fejlődtek az ősszel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2008. december 18.

ImageVajda Gusztáv a nyáron vette át az U13 irányítását. Az ősz feladatai közé tartozott a 4-3-3-as rendszer megismertetése és annak elérése, hogy a fiatalok ismét nagy lelkesedéssel járjanak edzésekre a nem túl sikeres tavalyi szezon után.

Tovább...
 
Ülésezik már a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

Ma reggel nyolc órakor kezdte meg decemberi ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Nagytermében. A részletes napirendi pontokat alább közöljük. – 46 Javaslat nyílt ülésen kerül megtárgyalásra, nyolc témáról pedig zárt falak mögött konzultálnak a képviselők.

Tovább...
 
A költségvetés egy brutális megszorító csomag! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. december 17.

ImageA Fidesz számára elfogadhatatlan a megszavazott költségvetés - összegezte pártja álláspontját Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője sajtótájékoztatóján. A Fidesz véleménye szerint ez egy brutális megszorító csomag, amely nem képes kezelni a felmerülő problémákat és mélyebb válságba sodorja az országot.

Tovább...
 
Megalakult a Craon - Iszkaszentgyörgy Testvértelepülési Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 17.

ImageAz iszkaszentgyörgyi néptánccsoport, néhány BMX-ező fiatal, az ifjúsági referens és a polgármester májusi franciaországi útja és a craon-i fiatalok iszkaszentgyörgyi fiatalokkal közös magyarországi két hetes tábora után új szakaszához érkezett a két település kapcsolata. – tájékoztatta szerkesztőségünket Gáll Attila, a helyi polgármester.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25213 - 25223 / 27173