Kezdőlap
Fejér megye  az otthonunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

Image„Otthonunk Fejér megye” –címmel programsorozatot szervezett a Fejér Megyei Önkormányzat Bicskén, Móron, Velencén, Pusztaszabolcson, Sárbogárdon, Lajoskomáromban és Polgárdiban az elmúlt hetekben. A cél az volt, hogy a helyi lakosok problémáit feltérképezzék és megoldást keressenek azokra. A „kiértékelésre” a Megyeházán gyűltek össze az illetékesek.

Tovább...
 
Gyurcsán Ferenc hazudott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

Image"Gyurcsány Ferenc arcátlanul hazudott most is, hiszen volt mersze a nyugdíjak értékének megőrzéséről beszélni, miközben a kormány elvette 13. havi nyugdíjat. A kormány átfogó és brutális támadást indított a nyugdíjasok ellen azzal, hogy három egymást követő évben is csökkentik a nyugdíjak reálértékét."- áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének tegnapi közleményében. 

 
Ki jut tovább a Közép-európai Ligába? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

ImageAz idei év utolsó mérkőzésén szurkolhatnak a sportrajongók december 16-án (kedden), 19 órától az Albacomp kosárlabda-csapatának. A fehérvári fiúknak minden esélyük megvan arra, hogy továbbjussanak a Közép-európai Ligába – ehhez elég már egy 27 pontos siker! Sajnos Doyne-ban „hiányt szenved” továbbra is a csapat, és Soós Gábor sem biztos, hogy pályára tud lépni. És még valami: az Albacomp minden látogatónak egy 2009-es csapat-naptárral kedveskedik!

 
Versek karácsonykor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

Image„Verskarácsonyra” hívják az irodalom-barátokat december 16-án, kedden, 17 órától az Aranybulla Könyvtár olvasótermébe (Székesfehérvár, Köfém lakótelep 1.). A program során F. Dőry Magdolna próbálja meg "ráhangolni" egy kicsit a hallgatóságot e szent ünnepre karácsonyi versekkel, és a tőle megszokott, gyönyörű előadás-móddal.

 
Te mit rejtenél a szívedbe? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageA Magyarországi Volksbank Zrt. székesfehérvári bankfiókja és a Terembura Kulturális Egyesület által meghirdetett alkotópályázatra beérkezett munkákból nyílt kiállítás a Volksbank Galériában. A felhívásra óvodások, alsó- és felső tagozatos általános iskolások, valamint középiskolás diákok nyújthatták be műveiket „Amit a szívembe zárnék” – címmel.

Tovább...
 
Nyitott templom estéje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageA székesfehérvári Barátok templomában ma és december 20-án ismét lehetőség nyílik a lelki elmélyülésre, az advent, a várakozás lényegi megtapasztalására. A „Nyitott templom estéje” elnevezésű programon már tavaly is nagyon sokan részt vettek – hívek és keresők egyaránt. Ekkor a templom 17-20 óráig van nyitva, amikor a falak közé betérők lelki könyveket olvashatnak, közbenjáró imádságokon és csendes szentségimádáson vehetnek részt, valamint beszélgethetnek és gyónhatnak.

 
Amikor legfényesebb a Hold Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageAz éjjel láthattuk a legnagyobbnak és legfényesebbnek a teliholdat. Az év legutolsó holdtöltekor ugyanis a Hold szögátmérője tizennégy százalékkal nagyobb és harminc százalékkal fényesebb volt, mint máskor. Sőt, ez egybeesett egy másik jelenséggel is: égi kísérőnk az éjszaka került a legközelebb bolygónkhoz.

 
Elő közvetítés a Fidesz-választmány üléséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageA www.fidesz.hu honlapon ma, december 13-án élő közvetítés látható a Fidesz Országos Választmányának kibővített, évadzáró üléséről. Felszólal: Orbán Viktor, Varga Mihály és Pokorni Zoltán.

 
Fehérvár FC - Jogerősen nem Gál László Róbert az ügyvezető! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 13.

ImageSzabályosak voltak a 2007 decemberi taggyűlési határozatok! - Jogerős ítéletével tegnap a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy érvényesek voltak így hatályosak a 2007. december 17-i taggyűlési döntések, többek között Gál László Róbert azonnali visszahívása az ügyvezetésből. Külön eljárás fog dönteni arról a Fehérvár FC részéről felmerült eljárási kifogásról, hogy a Terszol Kft. és az ÁMV Kft. a törvény erejénél fogva nem tagok.  (részletek alább)

Tovább...
 
Pontszerzés egy fordulatos meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 13.

ImageAz Alba Volán már két góllal is vezetett az EBEL egyik élcsapata, a Linz ellen, ám az osztrákok két perc alatt fordítottak. A legvégén Ocskay megmentette az egyik pontot, a büntetőpárbajban viszont ellenfelünk zsebelte be a bónuszpontot. - A Linz nem véletlenül helyezkedik ez az EBEL tabellájábnak első felében, ez már a játékoskeretükre pillantva is egyértelmű, de a találkozó eleje is igazolta a megállapítás igazságtartalmát. Valósággal nekirontottak a kényszerűségből három sorral a küzdelembe induló Volánnak.

Tovább...
 
aZ ALBORADA KÓRUS ADVENTI HANGVERSENYE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageAz Alborada Kórust ad hangversenyt ma, 16 órakor az agárdi katolikus templomban, majd 18 órától a gárdonyi katolikus templomban lépnek fel a művészek. A műsorban közreműködik Dudás Márta és Süle Gabriella, valamint az agárdi Kicsinyek Kórusa. A programra a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 
<< Első < Előző 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25246 - 25256 / 27173