Kezdőlap
Kovács Ferenc Fair Play-életműdíjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 17.

ImageA Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága életműdíjjal tűntette ki klubunk egykori sikeredzőjét, tiszteletbeli elnökét, Kovács Ferencet. Feri bácsi a kedden, Budapesten, a Művészetek Palotájában tartott ünnepségen dr. Kamuti Jenőtől, a MOB főtitkárától, a hazai és nemzetközi Fair Play Bizottság első emberétől vehette át a kitüntetést.

Tovább...
 
Karácsonyi ügyfélfogadás a rendőrségen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. december 17.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán a 2008. év végi ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint változik: 2008. december 29. (hétfő) 8.00 órától 12.00 óráig és 13.00 órától 15.00 óráig 2008. december 30. (kedd) 8.00 órától 13.00 óráig 2008. december 31. (szerda) az ügyfélfogadás szünetel.

 
Karácsonyi hangverseny a Csitáry-művészekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

ImageA Csitáry Emil Művészeti Műhely karácsonyi hangversenyét élvezhetik az érdeklődők 2008. december 18-án (csütörtökön), 17.00 órától a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. Molnár Lászlóné, a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár vezetője ezúton hív minden zenebarátot a programra. Az intézmény címe: Székesfehérvár, Kaszap István u. 6.

 
Ki jut tovább a Közép-európai Ligába? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

ImageAz idei év utolsó mérkőzésén szurkolhatnak a sportrajongók ma, 19 órától az Albacomp kosárlabda-csapatának. A fehérvári fiúknak minden esélyük megvan arra, hogy továbbjussanak a Közép-európai Ligába – ehhez elég már egy 27 pontos siker! Sajnos Doyne-ban „hiányt szenved” továbbra is a csapat, és Soós Gábor sem biztos, hogy pályára tud lépni. És még valami: az Albacomp minden látogatónak egy 2009-es csapat-naptárral kedveskedik!

 
Székesfehérváron várja rajongóit Márk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

Székesfehérváron dedikál ma, 18 órakor hazánk ifjú énekese: Márk. Az fiatal zenerajongók 19 éves kedvence csak négy évvel ezelőtt költözött hazánkba Németországból (ott is született), s rögtön felfigyeltek tehetségére. Ez persze előre látható volt, hiszen szülei elmondása szerint már két és fél éves korában több, mint hatvan magyar és német népdalt tudott tisztán elénekelni, ezért zeneiskolába íratták, ahol négy évig zongorázni tanult, majd átváltott a fuvolára. Márkkal ma este a Plázában található Player's Room boltban találkozhatnak rajongói.

 
Folytatódik a sztrájk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

ImageBár a vonatozni vágyók jelentős javulást tapasztalhatnak ma a vasúti közlekedésben, azért még számos járatkimaradásra és késésre lehet számítani, hiszen a sztrájk „alapjában” most is tart. Budapesten működik a Nyugati és a Keleti pályaudvar, a Déli viszont nem – ami a székesfehérváriak számára igencsak rossz hírt jelent. Viszont: a fővárosból minden második vonatpárt elindítják városunkba, és a Székesfehérvárról Veszprémbe tartó utasok is „csíphetnek el” olykor vonatokat úticéljuknak megfelelően.

 
Továbbra is hibátlan kölykök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 16.

ImageAz Alba Volán kölyökcsapata folytatta jó szereplését a bajnokság rájátszásában, miután a Bp. Sztárok 2-1-es legyőzése után ezúttal a Miskolcot ütötték ki a kék-fehérek 17-0-ra. Vincze Péter (képünkön) négy gólig és gólpasszig jutott.

Tovább...
 
A Biblia többet jelent kultúrtörténeti könyvnél Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2008. december 16.

ImageMilyen jelentőséggel bírt hazánk történetében az első alkalommal megrendezett Biblia Éve rendezvény-sorozat a protestáns egyházak hívei számára? Mi a tapasztalat, érdeklődéssel fordulnak-e az emberek a Biblia és annak üzenete felé? Mit jelent a mai magyar társadalom számára az adventi várakozás, Jézus születése? Erről és még sok érdekes témáról beszélgetett hallgatóságuk előtt Somogyi László református és Bencze András evangélikus lelkipásztor a Malomházban megrendezett adventi rendezvényen, december 10-én.

Tovább...
 
FIDELITAS SZÜLETÉSNAP DEBRECENBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 16.

ImageA december 6-ára valószínű nem csak a Mikulás érkezése miatt fognak emlékezni a Fidelitas tagok országszerte, ugyanis idén először a FIDELITAS születésnapját ezen a napon ünnepelhettük meg Debrecenben. Az országos elnökség sárospataki ülésén döntött arról, hogy a debreceni csoport szervezheti meg ezt az ünnepi bulit.

Tovább...
 
Edzőmérkőzések a horvátoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 15.

ImageKét edzőmérkőzést már lekötött a Fehérvár FC a januári felkészülés kapcsán. Az egyiket január 27-én (kedden) rendezik meg, amikor a horvát bajnok, a Dinamo Zágráb ellen lépnek pályára a fehérvári játékosok, a másikra pedig január 29-én (csütörtökön) kerül sor. Ekkor az NK Zagreb-bal mérkőznek meg sportolóink. E csapat a tavalyi bajnokságon bronzérmet szerzett, így remélhetőleg élvezetes meccs várható. A mérkőzések helyszíne a horvát főváros lesz.

 
Adventi hitoktatói és világi lelkipásztori munkatársi lelkinap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 15.

ImageA Székesfehérvári Egyházmegye közös imádságra és „lelki továbbképzésre” hívta a körzetébe tartozó papokat, világi hitoktatókat és lelkipásztori munkatársakat. Az advent jegyében lezajlott szellemi elmélyülés koncerebrált szentmisével kezdődött a Székesegyházban, majd lelki és szakmai előadásokkal folytatódott a Szent István Művelődési Házban. Ezt követően a résztvevők – mintegy zárásul – részt vettek egy közös agapén is.

 
<< Első < Előző 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25257 - 25267 / 27200