Kezdőlap
Kútba esett vonulás Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. október 21.

ImageHétfőn délután egy óra után pár perccel kapott jelzést a fehérvári tűzoltóság arról, hogy Székesfehérváron, a Kosztolányi utcában két ember beleesett egy kútba. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a mentőszolgálat is két autóval vonultak a helyszínre, ahol az egységeket egy rendkívül zavartan viselkedő bejelentő fogadta. Egy tűzoltót kötélbiztosítással leengedtek a biztonság kedvéért, hogy a kutat átvizsgálja, de a 6-8 méter mély kútban persze senki sem volt.

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Átvágták a szalagot (VII. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

ImageA megnyitó beszédek elhangzása és a Ház püspöki megszentelése után előkerült a nemzeti színű szalag is, amelyet Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető, Bánki Erik, a Fidesz regionális igazgatója, Spányi Antal megyés püspök és Vargha Tamás választókerületi elnök vágott át. – Ezzel hivatalosan is megnyílt a székesfehérvári Polgárok Háza, s kezdetét vette a „süti-party”.

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Kell egy csapat, és egy biztos menedék (VI. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

Image„Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen ünnepi alkalomra meghívást kaptam, s együtt ünnepelhetek önökkel a vidék Magyarországának talán első Polgárok Házában.” – üdvözölte az egybegyűlteket Bánki Erik, a Fidesz regionális igazgatója a Malom Házban – „Amikor kértem egy kis leírás arról, hogy hogyan néz ki a Malom Ház, mi található benne, felfigyeltem egy apró kis bejegyzésre, amely szerint van itt egy terem, ahová 170 ember elfér. Ha most körbenézek, azt látom, hogy ez bőséggel ki van használva.”

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Az egymásra találás és az összefogás Háza (V. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

Image„Végre van egy Ház. Egy Ház, amelyről azt reméljük, azt gondoljuk, amelyről azt akarjuk, hogy ne csak érdekeket szolgáló pártház legyen, hanem ez olyan hely, ahol az emberek közös értékek, közös gondolatok mellett egymásra találnak, ahol meg tudják fogni egymás kezét, s ebből erőt és bátorságot tudnak meríteni. Ettől vezérelve pedig ki tudnak állni mindazon dolgok mellett, amelyek fontosak az értékrendünkben, s amire szüksége van az országnak.” – mondta Spányi Antal a Malom Ház megnyitásakor.

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Kell egy hely (IV. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

ImageA székesfehérvári Polgárok Házának megnyitóján Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető ünnepi beszédét követően, s Orbán Viktor miniszterelnök jókívánságokat tartalmazó, a hűség fontosságát hirdető levelének meghallgatása után Vargha Tamás választókerületi elnök, EU integrációs és kommunikációs tanácsnok  is felszólalt, aki azt hangsúlyozta, hogy már régóta érett a gondolat: „Kell egy hely.”

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - A hűség vértezet (III. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

ImageOrbán Viktor üzenete a Polgárok Házának megnyitására: „Tisztelt hölgyeim és Uraim! Egy jeles brit konzervatív filozófus, Roger Scruton szerint irányítani saját, és esetenként mások életét nem felülről, hanem belülről kell. De vajon mi lehet az az erő, az a láthatatlan rendező elv, amely a pattogó parancsszónál és a hideg határozatoknál tökéletesebben összehangolja, és összeabroncsozza egy közösség életét, és irányt ad cselekedeteinek?”

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Egy út kezdetén vagyunk (II. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

Image„Azt hiszem, mondhatom azt, hogy a mai nap meghatározó Székesfehérvár életében, legalábbis a fehérvári jobboldalt tekintve mindenképpen.” – kezdte Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető ünnepi beszédét a Malom Ház tetőtéri előadójában tartott megnyitó ünnepségén. És, hogy mennyire így van ez, felolvasta azokat a sorokat, amelyeket Schmitt Pál Európai Parlamenti képviselő írt a Ház vendégkönyvébe (elsőként) e napon.

Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó - Orbán Viktor köszöntő szavaival (I. rész) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

ImageSchmitt Pál Európai Parlamenti képviselő után Bánki Erik országgyűlési képviselő, a Fidesz regionális igazgatója is ellátogatott a székesfehérvári Polgárok Házába. Schmitt Pál egy rövid „bejáráson” vett részt sajtótájékoztatóját megelőzően, Bánki Erik pedig a Malom Ház hivatalos megnyitóján tette tiszteletét, s mondta el ünnepi köszöntőjét Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezetővel, Vargha Tamás EU integrációs és kommunikációs tanácsnokkal és Spányi Antal megyés püspökkel együtt.

Tovább...
 
M7-es autópálya - autó az árokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

Egy Volvo típusú személy autó átszakította a szalag korlátot és az árokba hajtott tegnap délután, 16 óra körül, az M7-es autópálya bal pályán, a táci lejáró után, a 69-ees kilométernél. – tájékoztatta szerkesztőségünket a Székesfehérvári Tűzoltóságtól Réger István, aki elmondta: Az autóban két személy ült, akiket a mentősök segítettek kiszabadulni. Mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 
Megtört a jég: győzelem büntetőkkel Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 20.

ImageAz Alba Volán bár hátrányba került, hamar fordított Grazban. Ám a hajrában egyenlítettek a hazaiak, de a büntetőlövéseknél végre nekünk kedvezett a szerencse, így két ponttal térhetünk haza. - Erősen kezdett a hazai gárda, hamar meg is szerezték a vezetést. Tony Iob lövése még kijött Szuperről, ám a kipattanót Riddle értékesíteni tudta - alig három perccel a kezdés után. (1-0)

Tovább...
 
FC Fehérvár II - Balatonlelle 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 20.

ImageAz FC Fehérvár II vasárnap délután hazai pályán fogadta a Balatonlelle együttesét. NB III-as csapatunknak nem sikerült jól a találkozó, ugyanis Bekő Balázs fiai 1-0-ás vereséget szenvedtek. A Vidi második csapatának edzője így foglalta össze a mérkőzést: "Bár végigtámadtuk a találkozót, sajnos kikaptunk egy buta góllal, amit a Balatonlelle az első félidőben szerzett. A második játékrészben szinte át sem lépték a felezővonalat, sőt emberelőnybe is kerültünk, de sajnos hiába uraltuk a mérkőzést, nem sikerült nyernünk…"

 
<< Első < Előző 2351 2352 2353 2354 2355 2356 2357 2358 2359 2360 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25928 - 25938 / 27377