Kezdőlap
Suzukik ütköztek a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 29.

Összeütközött két személygépkocsi hétfőn délután Székesfehérváron. A Budai úton a Fiskális út és a Titeli utca között egy régi típusú Suzuki Swift egy új Suzuki Swiftnek ütközött, amely ezután az út menti fánk hajtott. A balesetben az új típusú Swiftben utazó kislány könnyebben sérült. A tűzoltók az autók áramtalanítását végezték.

 
Hagyományőrző nap Dinnyésen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA Dinnyési Baráti Kör 2008. augusztus 2.-án 12 órától III. Hagyományőrző napját tartja a dinnyési Kastélykertben a reneszánsz jegyében. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bognárné Kohl Erika, a program egyik fő szervezője - A királyi pár díszes bevonulását követően színes vásári forgatag, gólyalábasok, vásári mutatványosok várják a közönséget.

Tovább...
 
Tiltakozás a flottás előfizetőket is érintő extra díj ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fidesz, Fidelitas   
2008. július 28.

ImageA Fidelitas Informatikai Kabinete a Nemzeti Hírközlési Hatósághoz fordul mert a hazai informatikai és távközlési piac szereplői az idei évben egymás után vezetik be a számukra pótlólagos forrásokat biztosító számladíjat, vagy számlafizetési díjat.

Tovább...
 
Forgalmi változások Székesfehérvár belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 28.

Forgalmi változások Székesfehérvár belvárosában az augusztusi kulturális programok alatt - Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2008. július 21-től augusztus 20-ig Székesfehérvár belvárosában a Musica Regia és Királyi napok rendezvénysorozatok miatt az alábbi forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre:

Tovább...
 
Lengyel győzelem az I. Kodolányi Nemzetközi Jazzversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR referens   
2008. július 28.

ImageA lengyel Switch On Quintet nyerte az első alkalommal megrendezésre került Kodolányi Nemzetközi Jazzversenyt, a második díjat két magyar együttes, a Mindsweeper és a Balázs Tamás Trió megosztva kapta. A nemzetközi zsűri koncertje alatt került sor a július 21. óta zajló 3 fordulós verseny eredményhirdetésére, ahol a két különdíjat szintén a döntőbe jutott magyar együttesek tagjai kaptak, illetve egy német és egy brit együttes.

Tovább...
 
Lelkigyakorlat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA hagyományoknak megfelelően idén is a székesfehérvári Szent Gellért Tanulmányi Házban (Mátyás király krt. 1.) rendezik meg az egyházmegyei papi lelkigyakorlatot, amely augusztus 4-től augusztus 7-ig tart. A lelkigyakorlatot Dr. Paskai László bíboros, nyugalmazott esztergom-budapesti érsek atya tartja.

 
A Haladás ellen feledtetni kell a siófoki vereséget Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 28.

ImageSajnos balszerencsésen kezdődött számunkra az új szezon: hiába futballoztunk jobban és támadtunk többet, mint ellenfelünk, a bajnoki nyitányon 1-0-ás vereséget szenvedtünk Siófokon. Sütő a 18. percben szerezte meg a meccs egyetlen gólját, és bár igyekeztünk, de hiába irányítottuk mi a játékot, nem sikerült egyenlítenünk.

Tovább...
 
Musica Regia - hatodik éve már Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA Musica Regia idei programsorozatának nyitásaként Erkel Ferenc Hunyadi László című operájának rövidített változata látható augusztus 1-jén és 2-án a Városház téren. A Drahos Béla vezényletével, valamint Szinetár Miklós és Harangi Mária rendezésében előadott darabot augusztus 5-én az „Öt Lakatos” jazz-koncert követi, 6-án a „4 For Dance” lép fel, 8-án és 9-én Ábrahám Pál operettjei hallhatók, 11-én pedig a Carmina Burána az Alba Regia Szimfónikus zenekar 500 fős vegyeskarának előadásában.

 
Garázstűz Pázmándon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 28.

Kigyulladt garázshoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap délben Pázmándra. A József Attila utcában egy családi ház mögé épített, könnyűszerkezetes, palafedésű garázs gyulladt ki. A tűz néhány négyzetméteren a ház külső szigetelésére is átterjedt. A tűz oltásában a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt. A tűzben a garázsban tárolt néhány kondicionáló gép megrongálódott. Személyi sérülés nem történt.

 
Szlovén győzelem "erőben" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA szlovénok bizonyultak a legerősebbnek a hétvégén megrendezett Erős Emberek Versenyén. A Bregyó-közi Sportcentrumban tartott EB-n az előzetes jelentkezés ellenére az osztrákok nem jelentek meg, így két magyar, két szlovák, egy szlovén és egy román együttes mérte össze erejét és felkészültségét. A nézők többsége a „Magyar I.”-es csapatnak szurkolt, amelyet Fekete László és három fia alkotott.

Tovább...
 
40 méter mélyen, egy "keszonba" zárva a nemzeti panoptikum?! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA Nemzeti Emlékhely ügyével több cikkünkben is foglalkoztunk már. A Fehérvári Hírek oldalain megismerhették olvasóink Dr. Cser-Palkovics András véleményét – pontosabban dr. Szili Katalinnak írt levelét -, kifejtette álláspontját a Fehérvári Polgári Védegylet és a III. Béla Lovagrend, valamint Fejér megye egyik legkiemelkedőbb építésze, Németh László is tiltakozott az új tervek ellen. Most pedig megkerestük Balsay Istvánt, aki csatlakozott az előtte felszólalókhoz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2481 2482 2483 2484 2485 2486 2487 2488 2489 2490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27358 - 27368 / 28013