Kezdőlap
Az Alba Volánosok nyerték az OB-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageAz Alba Volán-Bericap A együttese diadalmaskodott a Székesfehérváron megrendezett Öttusa Országos Bajnokságon a csapatversenyben. A Demeter Bence, Demeter Gergely, Nagy Csaba - trió 16596 pontot (s ezzel első helyezést) szerzett. A férfiak versenyében Marosi Ádám bizonyult a legjobbnak.

 
Dobogós helyen végeztek a fehérvári hagyományőrző tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. június 22.

ImageElső alkalommal szerveztek országos hagyományőrző tűzoltó versenyt, szombaton, a Palotavárosi-tavaknál. A Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a programot, amelyen nyolc csapat indult két (kocsifecskendő és mozdonyfecskendő) kategóriában. Ezzel egy időben a délelőtt folyamán tűzoltó horgászversenyt tartottak a Palotavárosi-tavakon, melyre tizenegyen neveztek be.

Tovább...
 
Újságírói Study-Tour Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageA Gárdonyi Önkormányzat „Study-Tour”-t szervezett a sajtó képviselői számára. Az egész napos programra kora reggel egy külön busszal érkeztek Budapestről az újságírók, akikhez a Nádas Étteremben csatlakoztak a székesfehérvári médiumok képviselői is – fürdőruhával felszerelkezve, hiszen az előzetes tájékoztatóból tudni lehetett, hogy a helyi pálinkafőzde, Gárdonyi Géza Ház… megtekintése mellett az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe is ellátogatnak majd.

Tovább...
 
Fejér Megye Közgyűlése pályázatot hirdet Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. június 21.

A Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye pályázatot hirdet intézményvezető ápoló munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Tovább...
 
Kié legyen az Érdy János Emlékérem? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 5-ig várja a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy ki kapja meg idén az Érdy János Emlékérmet. A díjat 1998-ban alapították a Szent István Bazilika, Romkert érdekében tevékenykedők tudományos, szakmai munkájának elismeréséül. A kitüntetésre városuk bármely lakója felterjesztheti a szerinte legméltóbb személyt. – Ezt írásban lehet megtenni, a levelet pedig a Polgármesteri Hivatal Közművelődési Iroda címére várják. (Városház tér 1.)

 
Ki fizeti meg a kormány rossz döntéseinek az árát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageNe hagyjuk, hogy a nyugdíjasokat megtévesszék, és velük fizettessék meg a kormány rossz döntéseinek árát!” – áll a Kereszténydemokrata Néppárt szórólapján, amelyet nemsokára a székesfehérvári nyugdíjasokhoz is eljuttatnak. Többek között erről is beszélt Gyóni András az Országalmánál tartott sajtótájékoztatón, a KDNP városi vezetősége nevében.

Tovább...
 
Nyári Játékok a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

Megkezdődött a III. Velencei-tavi Nyári Játékok programsorozat. A nyolc Velencei-tavi település összefogásával megvalósuló rendezvény ezen a hétvégén Velencén zajlik, június 27-28-29-én Gárdonyban folytatódik, majd Nadap, Kápolnásnyék, Pákozd, Pázmánd, Zichiújfalu és Sukoró következik. Így augusztus 10-ig minden hétvégén máshol várják az érdeklődőket a családi programok, amelyeket a Magyar Honvédség bemutatói színesítenek. A részletes program elérhető a http://www.vnyarijatekok.hu/ címen.

 
Mezítláb a Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

ImageMezítlábas Park épül az ezer lelket számláló kis Fejér megyei faluban, Tabajdon. Az építkezés a végéhez közeledik: ma délután ünnepélyes megnyitóra várják az érdeklődőket, 14 órától. Az ünnepség egy mezítlábas sétával indul, amikor a teljes közönség megszabadul cipőjétől és végigjárja a parkot. A program másik különleges pontja a 15:30-kor kezdődő Lábszépségverseny, de lesz még lábportrék készítése szénrajzzal, agyagba láblenyomat-vétel, lábmasszázs, valamint egészségmegőrzést szolgáló termékek bemutatója és tanácsadás.

 
Ortopéd sebészek a Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

ImageSzínészek helyett orvosi műszerekkel találkozhatnak a Vörösmarty Színházba betérő látogatók két napon át. A színház épületében tartják ugyanis a Magyar Ortopéd Társaság 51. Kongresszusát. A program kuriózumát jelenti, hogy most először külföldön dolgozó magyar ortopéd orvosokat is meghívtak a találkozóra, hogy elmondják tapasztalataikat, s átadják itthon maradt társaiknak a határon túl szerzett tudásukat.

Tovább...
 
Vakok látogatása a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. június 20.

ImageA székesfehérvári központtal működő Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE) tagjai 2008. június 27-én 11 órakor speciális tárlatvezetésen vesznek részt a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban.

Tovább...
 
Koncert a Szent István Díszudvarán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

Reneszánsz és XX. századi kórusművekkel várják az érdeklődőket ma, 18:30-kor a Szent István Művelődési Ház Díszudvarán (Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.). A koncert karvezetője Burján Orsolya lesz. Belépő: diákoknak 500 Ft, nyugdíjasoknak 300 Ft, illetve lehetőség van Támogatójegy megvásárlására is. Bővebb információ az intézmény telefonszámán kérhető: 22/502-887

 
<< Első < Előző 2481 2482 2483 2484 2485 2486 2487 2488 2489 2490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27380 - 27390 / 27748