Kezdőlap
A kormány az idős emberek halálára spekulál Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 14.

Image"Az MSZP már több brutális támadást is indított a nyugdíjasok ellen, de ez a mostani egy nagyon aljas támadás." - szögezte le Iván László sajtótájékoztatóján. - "A kormány az idős emberek halálára spekulál." - jelentette ki Iván László az ingatlanadó kapcsán. - "Az állam ugyanis akkor jut az idős emberek ingatlan utáni adójához, ha ők meghalnak, az örököseiknek valahogyan ki kell fizetniük a felhalmozott, felhalmozódó adót." - tette hozzá, megjegyezve: "Az idős emberek azonban azért dolgoztak egész életükön át, hogy hagyjanak valamit utódaikra."

Tovább...
 
Összefogás Zokni a mellrák ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageA mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet az Egészség Hídja Összefogás Egyesület, az Evidence Hungary és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. székesfehérvári rendezvénye. Az „Összefogás Zokni” program ma, 14 órakor kezdődik a Budai úti Interspárnál, ahol meg lehet vásárolni az „Összefogás Zoknit”, s jelen lesz többek között Oroszlán Szonja, az Egyesület arca is.

 
Aranyeső Pünkösdi Focigála - Mentsük meg Zsoltika életét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageEkker Zsolt egy hármasiker-pár egyetlen életben maradt tagja, akinek gyógykezelésében a mai állapotok szerinti egyetlen lehetséges mód létezik. Ez az őssejt-beültetés. A kisfiú már kétszer átesett ilyen kezelésen, és állapota azóta is javul, ám szüksége van egy további beültetésre is. Ehhez szervez gyűjtést az Aranyeső Alapítvány.

Tovább...
 
Egy épületbe költözik az iskola és az óvoda Magyaralmáson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageAz általános iskola épületébe akarja költöztetni a helybeli óvodásokat a Magyaralmási Önkormányzat. A régi óvodába a Polgármesteri Hivatal helyezné át székhelyét, majd egy – már beadott, integrált közösségi szolgáltató – pályázat megnyerése után építenének egy szerény kivitelű Hivatalt, s végső fázisként az Óvodát lebontanák.

Tovább...
 
Baleset Iszkaszentgyörgy felé Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 14.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi kedden délután Székesfehérvár és Iszkaszentgyörgy között. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak az esethez. A helyszínen egy Suzuki Swift és egy Opel Meriva ütközött, a Suzuki ráhajtott a buszmegálló melletti földkupacra. Az autóban ülő idős férfit a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos, egy idős nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Akciósan vásárolhatnak virágot a székesfehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageA Városgondnokság idén is meghirdeti az egynyári virágpalánták vásárát a székesfehérvári lakosok számára. – tájékoztatta szerkesztőségünket a Városgondnokság sajtóreferense, Mészáros Attila, aki elmondta: a romló gazdasági helyzet miatt az eddigi évekhez képest szerényebb feltételek mellett lesz lehetőségük a székesfehérváriaknak palántákat vásárolni.

Tovább...
 
Miért javasolja a Fidesz a távhő áfájának csökkentését? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 14.

ImageMiért éppen a távhő áfája csökken? Teszi fel a kérdést Felsmann Balázs a (a BKV-nak is igen jó áron tanácsokat adó) Force Motrice tanácsadó cég partnere május 12-én közzétett tanulmányában. Felsmann Balázs hosszan ecseteli az áfacsökkentési javaslat szerinte hibás voltát, ostorozva a korábbi fideszes áfacsökkentési javaslattevőket, és a most már úgy tűnik párthovatartozástól függetlenül az áfacsökkentést támogató politikusok egyre növekvő táborát.

Tovább...
 
Összegyűjtik a védettséget érdemlő kincseket Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageVédettség alá akarja helyeztetni a Zámolyi Önkormányzat a településen található azon természeti és épített kincseket, amelyek még nem tartoznak hivatalosan e kategóriába, ám mindenképpen kiemelt figyelmet érdemelnek. A képviselő-testület már meg is bízta a Területfejlesztési Bizottságot, hogy rendezze katalógusba az említett „értékeket”. Ennek elkészülte után indíttathatják el az eljárást.

Tovább...
 
Családi Nap a Ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

Image„Legyen a család az egészség és a biztonság forrása!” – ezzel a mottóval rendez családi napot holnap délután a Széna Egyesület a Családokért a Bátky Zsigmond utcai ligetben. A program 14:15-kor kezdődik egy felvonulással az Országalmától az Alba Plázához, ahol a MiaManó Színház interaktív műsort az. Ezt követően indul el a menet a Palotavárosba, hogy az érdeklődők megtekinthessék a bohócműsort, a Magyar Királyi Kardforgatók Rendjének bemutatóját, a Mikkamakka játszóház meglepetéseit…

Tovább...
 
Elnyerte a Ligakupát a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageMegőrizte veretlenségét az FC Fehérvár. A csapat a Siófokon megrendezett Ligakupa döntőjében 3:1-re győzött a Pécsi MFC ellen, ami nem volt meglepő, hiszen egyértelmű volt, hogy a másodosztályú ellenfél a Vidi közelébe se érhet. A pécsiek gólját Wittrédi lőtte. A fehérvári focisták dicsőségét növeli, hogy a szezon tizenöt meccse közül egyszer sem kaptak ki, így megérdemelten szerezték meg – immár másodszorra – a Ligakupát.

 
Íjász-bemutató és sólyomröptetés is volt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 13.

ImageSólymot röptettek, fákat ültettek, előadásokat hallgattak a növény-és állatvilágról, valamint íjászbemutatón is részt vehettek a pusztavámiak a Madarak és Fák Napján. E napot 1902 óta ünnepelik meg a világon, amikor az európai országok egyezséget kötöttek Párizsban a mezőgazdasági szárnyasok védelméről.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2501 2502 2503 2504 2505 2506 2507 2508 2509 2510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27600 - 27610 / 30673