Kezdőlap
TRAFFIPAXOK FEJÉR MEGYÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság áprilisi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Pótkocsi borult fel Szabadbattyán közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 08.

ImageMűtrágyát szállító teherautó pótkocsija borult fel kedden reggel Szabadbattyán és Tác között. A pótkocsin lévő zsákos pétisó lezuhant, s körülbelül 200 méter hosszan elszóródott. Személyi sérülés nem történt. A pótkocsit a tűzoltók segítségével állították kerekeire.

Tovább...
 
A Fidesz tiszteletben tartja a Húsvétot  a hétvégén nem kampányol Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageMegkezdődött az EP-választás ajánlószelvényeinek kézbesítése. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Vargha Tamás, a Fidesz egyik székesfehérvári kampányfőnöke. A választókerületi elnök a média képviselőinek elmondta: a Fidesz ezen a választáson is együtt indul a KDNP-vel, tehát a kopogtatócédulán a jelölő szervezet megnevezése „FIDESZ-KDNP” lesz. – Mivel csak listára kell szavazni, a szelvényen jelölt személyt nem kell megnevezni.

Tovább...
 
Hajtják a vadat az agancsáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageAz Erdőről és az erdő védelméről szóló törvény alapján erdőlátogatási korlátozást és agancsgyűjtési tilalmat vezetett be a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. működési területén. Ennek értelmében a kiránduló közönség május 15-ig csak korlátozott módon látogathatja az erdőterületet (a jelzett turista-útvonalakon közlekedhetnek csak), s tilos gyűjteni a szarvasok elhullatott agancsát is.

Tovább...
 
Olimpikonok vendégeskednek a VVSI-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageKozmann György, a pekingi olimpikonnal találkozhatnak a sportrajongók holnap a VVSI agárdi sporttelepén. A négyszeres világ- és Európa bajnok 16:30-tól várja beszélgetésre rajongóit, majd dedikálja a tavaly decemberben megjelent „Koló árnyékában” című könyvét. A programon jelen lesz a magyar férfi kajak válogatott tagja, Boros Gergely is, aki szintén büszkélkedhet világ- és Európa bajnoki címmel.

Tovább...
 
Csökkentsék a pártok a kampányköltségeiket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageDr. Cser-Palkovics András szerint ízléstelen lenne, ha a mostani válságos helyzetben, amikor az emberek egyre nehezebb körülmények között élnek és óriási feszültség tapasztalható az országban – amit csak még tovább gerjeszt az MSZP és az SZDSZ az újabb megszorító csomag-tervezetével - a pártok túl sokat költenének kampányra. A kampánynak a Fidesz városi elnöke szerint hatékonynak, de olcsónak kell lennie. Arra kell törekedni, hogy az embereket ne irritálja az, hogy amíg ők szűkölködnek, a pártok szórják a pénzt.

Tovább...
 
Versmondó verseny a Költészet Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

Image„Hetedhét ország” –címmel versmondó versenyt hirdet a Városi Könyvtár Sziget utcai Tagkönyvtára. A Költészet Napja alkalmából tartandó versenyre első és második osztályos általános iskolás gyermekek jelentkezését várják. A megmérettetésen a diákoknak egy-egy szabadon választott Weöres Sándor-verset kell elmondaniuk, a legjobban szereplők pedig értékes jutalomban részesülnek.

Tovább...
 
MSZP-SZDSZ összefogás az emberek ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 08.

ImageA Fidesz elnöksége szerint Magyarország szempontjából káros folyamatok zajlanak az országban, "elég mindabból, ami eddig történt". Az ellenzéki párt vezetősége ezt az elmúlt hetek belpolitikai eseményei és a nyilvánosságra került gazdasági adatok alapján állapította meg.

Tovább...
 
Szép siker: ezúttal fejet hajtott Nérvégia Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 08.

ImageA magyar válogatott szellemes, szórakoztató játékkal rukkolt elő kedden este, így teljesen megérdemelten győzte le komoly játékerőt képviselő ellenfelét a felkészülési mérkőzésen.

Tovább...
 
Katasztrofális hazánk egészségügyi helyzete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

Image„Kozmetika-mentesen fogunk beszélni a Magyarországon tapasztalható drámai egészségügyi helyzetről.” – ígéri Mózessyné Nagy Henriett, a Pilinszky János Értékmentő Kör Egyesületének elnöke, aki szeretettel vár mindenkit ma délután a Malom Házba. Az Egyesület által szervezett, 18 órakor kezdődő programon Dr. Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, táplálkozáskutató tart előadást az egészségügyben tapasztalható problémákról és a lehetséges megoldásokról.

Tovább...
 
Sebők és Varga megsérült, szerdán Ligakupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageKötelező pihenést írtak elő Sebők Zsoltnak, aki a kaposvári bajnoki mérkőzésen megsérült. Az FC Fehérvár játékosát az első félidőben „kényszerítette térdre” a kaposvári kapus, s mivel a térde már vizesedik, legalább két hétig nem léphet pályára. Ilija Radovicsnak pedig a háta lett tele fájó zöld-sárga foltokkal – rá valószínűleg előbb számíthat a csapat és a szurkolók.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2511 2512 2513 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27644 - 27654 / 30460