Kezdőlap
Ibolyamező Bakonykutin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageIbolyamező mellett sétálhatnak Bakonykuti lakosai anélkül, hogy át kellene lépniük a község határát jelző táblát. A faluban ugyanis – a gondos kezeknek köszönhetően – sűrűn virágzik az út mellett az ibolya, s hirdeti, hogy a helybeliek milyen gondosan óvják környezetüket, s ápolják a növényeket…

Tovább...
 
Bakonyi István és Bobory Zoltán irodalmi estje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageIrodalmi estet tartott tegnap délután Bakonyi István és Bobory Zoltán Sárbogárdon, a Madarász József Városi Könyvtárban. A programon bemutatták Bakonyi István „Nap-Lom” című kötetét, amely kiadója Bobory Zoltán, a Prohászka Kiadó vezetője, valamint a közelgő Költészet Napjára gondolva Bobory Zoltán is felolvasott néhány részletet készülő új kötetéből, amit Bakonyi István méltatott.

Tovább...
 
Asztalfesztivál Biográdban - várják a jelentkezőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

Image„Asztalfesztivált” rendeznek a horvátországi Biográdban június 5-én és 6-án, amelyre meghívást kapott Székesfehérvár is. Vargha Tamás, Székesfehérvár Társadalmi kapcsolatainak tanácsnoka tegnap fogadta városunkban Marin Szkenderovicsot, a Budapesti Horvát Turisztikai Iroda igazgatóját, aki tájékoztatást nyújtott a gasztronómiai és folklór programról, amelyre idén először külföldi „kiállítókat” is várnak.

Tovább...
 
"Moments of Music" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageA németországi Remscheid városából érkezett „Moments of Music” ifjúsági zenekar koncertezik ma, 18 órától a Hiemer-ház házasságkötő termében. Az együttest a Krisztus Király Egyházközség hívta meg városunkba, s a programon fellép az Egyházközség énekkara is. A német fiatalokat Monika Biskupek vezényeli, a székesfehérváriakat pedig Zemlényi Katica.

Tovább...
 
Székesfehérvár helyett Albertfalva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

Image„Albertfalva” –feliratú ponyvával takarták le tegnap ismeretlen személyek a Móri útnál található „Székesfehérvár” -táblát. A tettesek valószínűleg egyetértenek a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezetének véleményével, amely szerint a városáért felelősséget érző politikus nem támogatja azt a kormányprogramot, amely szinte elviselhetetlen megszorításokat tartalmaz.

Tovább...
 
Senkit sem állítottak ki, csak az edzőt, de azt piroslappal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageSzázhalombattán játszották a Rugby Női Bajnokság II. tavaszi fordulóját. Az első mérkőzésen a Battai Buldogok ellen léptek pályára az FRC játékosai. Gyölcsös Ferenc edző elmondása szerint „ az álmos fásult játék megbosszulta magát”. Hiába szerzett vezetést az FRC-s Pap Helga 5.+ 2 pontjával, az ellenfél a félidőben még vezetett is 14. - 7 re. Ezt követően Kaposi Anna egyenlített (5. + 2. pont), majd ismét az érdiek következtek (21.- 14.).

Tovább...
 
Autótűz Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 07.

ImageKigyulladt személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Agárdon a Matróz utcában parkoló Dodge Gran Caravan motortere és utastere égett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát a székesfehérvári tűzoltóság vizsgálja.

Tovább...
 
Oya Tuzcuglu és Savas Malkoc a Megyeházára látogat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageSzékesfehérvárra látogat ma Oya Tuzcuglu, a Török Köztársaság budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, valamint Savas Malkoc kereskedelmi attasé. Dominkó Anitától, a Fejér Megyei Önkormányzat Elnöki Kabinetjének sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a küldöttség 13 órakor érkezik meg városunkba. A vendégeket a Megyeházán fogadja majd dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Iparkamara elnöke.

 
Zöld utat kapott az MSZP brutális csomagja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 06.

Image"Az MSZP továbbra is az emberek ellen politizál, akár Gyurcsány Ferenc, akár Bajnai Gordon, akár Lendvai Ildikó irányítja őket." - áll Cser-Palkovics András közleményében. - "Komolytalan az a párt, amelyben két héten belül két pártelnököt is választanak 90 százalék körüli eredménnyel." - fogalmazott a Fidesz helyettes szóvivője, majd hozzáfűzte: "Az MSZP továbbra is az emberek ellen politizál, akár Gyurcsány Ferenc, akár Bajnai Gordon, akár Lendvai Ildikó irányítja őket."

Tovább...
 
MA ÉS HOLNAP VAN AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEÍRATÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 06.

A Polgármesteri Hivatal felhívja az érintett szülők figyelmét, hogy a 2009/2010-es tanévre történő általános iskolai beíratásokra 2009. április 6-7-én, hétfőn és kedden 8.00 órától 12.00 óráig és 14.00 órától 18.00 óráig kerül sor Székesfehérváron.

Tovább...
 
A Klagenfurt a bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 06.

ImageAz EBEL 2008-2009-es pontvadászat küzdelmei az alapszakasz-győztes Klagenfurt végső győzelmét hozta, miután a KAC hihetetlen izgalmas és fordulatokban gazdag fináléban a hetedik, utolsó mérkőzésen megszerezte negyedik győzelmét a Salzburggal szemben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2511 2512 2513 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27655 - 27665 / 30460