Kezdőlap
Hagyományőrző nap Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 04.

Hagyományőrző Árpád-napi találkozót rendeznek ma Székesfehérváron, a sóstói Zöld tanyán haditorna-bemutatókkal és más egyéb érdekes programokkal, történelmi előadásokkal színesítve. A programot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház koordinálja a Zöld Kerekasztal Egyesülettel és a Fehérvári Hagyományőrző Íjász Egyesülettel karöltve.

 
A Beatles-ről szóljon az ének! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 04.

Image„Azt szeretnénk, ha mindenki megélhetné egy kicsit a Beatles-őrületet.” – nyilatkozta honlapunknak Barta Tamás, az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház Igazgatója, amikor felhívta figyelmünket az „Ó, azok a ’60-as évek!”-című rendezvényükre. A szervezők az elmúlt hetekben arra kértek mindenkit, hogy aki őrizte még fiatalkora relikviáit a Beatles-ről és koráról, adja kölcsön egy kiállítás erejéig a Közösségi Háznak! – Gondolva itt lemezborítókra, fényképekre, újságcikkekre és egyéb „emlékekre”.

Tovább...
 
"Már csak a libatolvaj maradt?" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageEgy „békés demonstráció”-ként bejelentett tüntetést láthattak tegnap a 81-es főút 3+200-as, valamint a 3+700-as szelvény között autózok Székesfehérvár határában. A demonstráció ma is folytatódik 7 és 17 óra között, amely során a Mór irányból haladó sávot foglalják el az MSZP és az SZDSZ-ellenes tüntetők „Már csak a libatolvaj maradt?” , „Azt akarjuk tényleg, tűnjetek el végleg!” – feliratú transzparenseikkel.

Tovább...
 
Prukner: nekünk létkérdés a fehérváriak elleni meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 03.

ImageKisebb betegséggel küszködik Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője, aki honlapunknak elmondta, a hét végi bajnokin nem szeretne csapatával „megfázni" a Vidi ellen, amelyet számukra (is) nagyon fontos mérkőzésnek titulált.

Tovább...
 
Horváth Miklós Csaba lakossági fóruma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageHorváth Miklós Csaba, a 15. számú választókörzet képviselője lakossági fórumot tart április 6-án (hétfőn), 18 órai kezdettel a Kisfaludi Közösségi Házban. (Cím: Székesfehérvár-Kisfalud, Könyves Kálmán u.) A programon jelen lesznek a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájának munkatársai, akik tájékoztatást adnak a Székesfehérvár, Nagyszombati úttól keletre eső területek, valamint Kisfalud Szabályozási Tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosításáról.

 
Őstermelők jelentkezését várják Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageA Plaza előtti teret, a Piac melletti parkolót, a Palotai úti szezonális piac területét és a Városház terét jelölték a Székesfehérvári Önkormányzat Szakbizottságai palánta, virág, illetve zöldség-gyümölcs árusításra. A Városgondnokság tájékoztatása szerint az őstermelők az árusítás felől a Piacfelügyelőségnél érdeklődhetnek. Elérhetőségek: Székesfehérvár, Palotai u. 3., 22/314-156, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

 
Sikeres felügyeleti audit a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageSikeres felügyeleti audit történt a Fejér Megyei Szent György Kórházban. – kaptuk a hírt Csathó Barnától, a Megyeháza kommunikációs referensétől, aki elmondta: a Fejér Megyei Szent György Kórház először 2002-ben kapta meg az EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer tanúsítványát. Az auditot a TÜV Ausztria Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft. végezte eddig, és végzi jelenleg is.

Tovább...
 
Konferencia az Autizmus Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageTalálkozót szervezett a Székesfehérvári Egyházmegye és a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány a Szent István Művelődési Házban, hogy a szakemberek megosszák egymással tapasztalataikat az autizmusta gyermekek nevelési feladataival kapcsolatosan, s fényt derítsenek a főbb nevelési problémákra. A Konferenciának a Szent István Művelődési Ház biztosított otthont.

Tovább...
 
Zágrábban járt a Fidelitas Külügyi Kabinete Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas, Külügyi Kabinet, Dr. Maurer Szemere   
2009. április 03.

ImageNemrégiben tartották horvát testvérszervezetünk, az MHDZ tisztújító Kongresszusát. A kétnapos zágrábi rendezvényen a Fidelitas is részt vett, dr. Maurer Szemere és Pálóczi Péter képviselte szervezetünket. - A jelenleg is regnáló HDZ (Croatian Democratic Union) ifjúsági szervezete kétévente tartja tisztújító nagygyűlését. Nem véletlen tehát, hogy a rendezvényt mindig nagyfokú érdeklődés kíséri.

Tovább...
 
Döntetlen a finnekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 03.

ImageA magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen óriási bravúrt vitt véghez: 3-3-as döntetlent ért el Finnországgal, majd a büntetőpárbajt is megnyerte. - A Papp László Sportaréna lelátói zsúfolásig megteltek a Finnország elleni mérkőzésre. A találkozót megelőzően ifj. Ocskay Gáborra emlékeztek a játékosok, szakvezetők és a szurkolók is, a csatár halála egyszerűen feldolgozhatatlan. De muszáj volt játszani, játszani Csicsóért is.

Tovább...
 
Nyolc általánost végzettekkel pótolnák a diplomás ápolókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 03.

Image"A kormány egészségügyi közmunkaprogramja "közbotrány", leértékeli az ápolói hivatást." - mondta Mikola István csütörtökön sajtótájékoztatón. A fideszes politikus utalt a szaktárca terveire, amelyek szerint az ágazat szakemberhiányát úgy pótolnák, hogy közfoglalkoztatás keretében általános iskolai végzettséggel rendelkező regisztrált munkanélkülieket alkalmaznának a magyarországi kórházakban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2511 2512 2513 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27677 - 27687 / 30460