Kezdőlap
Orosz István lakossági fóruma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 01.

ImageA körzeti munkálatokról tart lakossági fórumot Orosz István, a 12. számú választókörzet képviselője április 3-án (pénteken), 17 órakor. A program meghívott vendégei lesznek: a Városgondnokság és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai. A képviselő a Hétvezér téri Általános Iskolában megrendezendő fórumra minden körzetébe tartozó lakót sok szeretettel vár!

 
Fegyelmi eljárás Andics ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 01.

ImageA győriek ügyvezetője, Klement Tibor kirívó sportszerűtlenségre hivatkozva fegyelmi eljárást kezdeményezett a hátvéd ellen - adta hírül az ETO honlapja. Hogy valóban meg is indul-e az eljárás, arról az MLSZ fegyelmi bizottsága dönt majd. De nézzük a tényeket. - Tény, hogy a vasárnapi Ligakupa mérkőzésen a vendégek 24 éves észt légiósa, Jarmo Ahjupera összeütközött Marko Andiccsal. Előbbi súlyos sérülést szenvedett, s még aznap este megműtötték a székesfehérvári kórházban.

Tovább...
 
Opoléban járt a székesfehérvári küldöttség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 01.

ImageA magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és Lengyel Szejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánították. Ehhez kapcsolódóan egy több napon át tartó rendezvény-sorozatra hívták meg városunk képviselőit is. A székesfehérvári küldöttség Tóth Erika, a megyei közgyűlés szakbizottsági elnökének vezetésével látogatott el Lengyelországba, Opole Vajdaságába.

Tovább...
 
Családi nap Tornay Endre András szobrászművész emlékkiállításban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 01.

ImageEgészdélutános elfoglaltságot kínál a Városi Képtár - Deák Gyűjtemény a család minden tagjának Tornay Endre András (1949-2008) szobrászművész emlékkiállításában, amennyiben a tárlat utolsó napján ellátogatnak a népi tárgykultúrából kiinduló művész mésélő szobrokkal megtöltött kiállításába! – hívták a fel a programra figyelmünket a Képtár dolgozói.

Tovább...
 
Gólzáporos búcsú az alapszakasztól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 01.

ImageBár a legfontosabb kérdés már eldőlt – azaz a Békéscsaba-FTC mérkőzésen született döntetlen azt jelentette, hogy a Fehérép Alcoa FKC nem jutott a felsőházba -, az alapszakasz utolsó fordulójában a fehérváriak tizenhat-gólos győzelmet arattak a Vasassal szemben, és ahogy a tavaszi szezon valamennyi hazai meccsén, ezúttal is kiszolgálták a közönségüket. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Hirdetmény az EP-választás kapcsán Nyomtatás E-mail
Írta: Hirdetmény   
2009. április 01.

ImageA Magyar Köztársaság elnöke 2009. június 7-re tűzte ki az Európai Parlament tagjainak választását. A választópolgárok a névjegyzékbe történt felvételükről 2009. április 10-ig értesítést kapnak. A névjegyzék 2009. április 8-tól április 15-ig megtekinthető a polgármesteri hivatalban.

Tovább...
 
Új parancsnok teljesít szolgálatot az Összhaderőnemi Parancsnokság élén Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2009. április 01.

ImageA magyar honvédségben az elmúlt években nagy horderejű szerkezeti, szervezeti változások történtek. Ezek az átalakítások Székesfehérvárt – a történelméből eredően hagyományos „katona várost” - is érintették. Az összhaderőnemi parancsnokságot, mint új szervezeti egységet, annak előző vezetője, Tömböl László és Benkő Tibor tábornokok szolgálati ideje alatt alakították ki. Az átalakítás során a korábbi Székesfehérvári Szárazföldi Erők Parancsnoksága Összhaderőnemi Parancsnoksággá alakult át.

Tovább...
 
Útkereső Klub, grafika-kiállítás, kötetbemutató a Vörösmarty Társaságnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 31.

ImageDr. Őri Ajándok természetgyógyász lesz a vendége a pénteki Tocsvay Klubnak. A Vörösmarty Társaság rendezvénye 18 órakor kezdődik a Kossuth utcai Nagyteremben. A Társaság legközelebb április 8-án várja az érdeklődőket Kisteleki Ibolya kiállítás-megnyitójára, amelyen közreműködik Arató Antal. Április 14-én a László Zsolt „Vidéki pegazus” című verseskötetével ismerkedhetnek az irodalom-kedvelők a Szent István Művelődési Házban, Román Károly közreműködésével.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások Ocskay Gábor temetésének idején Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 31.

ImageVárhatóan hatalmas tömeg kíséri majd el utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt székesfehérvári élsportolót, ifj. Ocskay Gábort. A 187-szeres válogatott sportoló holnap délutáni temetése miatt már ma reggel nagyon sokan érkeztek Székesfehérvárra hazánk minden részéből, ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a ravatalozási ceremónia és a temetés időtartalma alatt az alábbi forgalmi korlátozásokat vezeti be:

Tovább...
 
A PR helyett valódi munkára költ éves keretéből Vargha Tamás képviselő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 31.

ImageVargha Tamás önkormányzati képviselő szerint a „Felelősen Fehérvárért” –való gondolkozás nem azt jelenti, hogy több millió forintot költünk kommunikációra és PR-ra (ami eddig a Polgármesteri Hivatalt jellemezte), hanem fel kell kutatni a székesfehérváriakat érintő problémákat, s mielőbb meg kell oldani azokat. E felfogásának köszönhetően újulhatott meg most a Fürdő utca, amelyre a képviselő közel 5,5 millió forintot költött egyéni keretéből.

Tovább...
 
Berzi Sándor levele Klement Tibornak Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. március 31.

ImageA két nappal ezelőtti, sajnálatos eset kapcsán - amelynek során Jarmo Ahjupera kettős szárkapoccsonttörést szenvedett - Horváth Gábor, a klub sportigazgatójának asszisztense meglátogatta a kórházban az észt játékost, az Fehérvár FC ügyvezetője, Berzi Sándor pedig az alábbi levelet juttatta el a Győri ETO vezetésének:

Tovább...
 
<< Első < Előző 2511 2512 2513 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27699 - 27709 / 30460