Kezdőlap
Alezredessé léptették elő Vén Norbert tűzoltási osztályvezetőt Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 05.

ImageA tűzmegelőzés területén, valamint a tűzoltás-kárelhárítás területén eddig nyújtott folyamatos kiemelkedő színvonalú teljesítményéért Molnár Erik tű. ezredes, székesfehérvári tűzoltóparancsnok javaslata alapján Tatár Attila tű. altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a Tűzoltó Nap alkalmából soron kívül tűzoltó alezredessé léptette elő Vén Norbert tű. őrnagyot, a székesfehérvári tűzoltóság tűzoltási és műszaki mentési osztályvezetőjét.

Tovább...
 
Egy változás lesz a kezdőcsapatban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 05.

ImageA Szombathely elleni mérkőzésen csapatunk - várhatóan - egyetlen kivétellel a pénteki kezdő tizeneggyel áll majd ki: Kulcsár helyett Nagy Dániel kezd. Az utazók már a tegnap délutáni edzés után buszra ülnek és meg sem álltak Sárvárig, ahol az éjszakát töltötték. Így jobban kipihenhették magukat a másnapi derbi előtt. A tervezett kezdőcsapat: Sebők - Lázár, Radovics, Horváth, Andics - Szakály, Farkas, Elek, Nagy - Alves, Vujovics.

Tovább...
 
Pont nélkül zártuk a világbajnokságot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 05.

ImageAz alsóházi rájátszás utolsó mérkőzésén a magyar válogatott 2-1-re kikapott Németországtól, így számunkra befejeződött a torna. A csoport másik, mindent eldöntő összecsapásán Dánia 5-2-re legyőzte Ausztriát, így továbbra is A csoportos.

Tovább...
 
A Fidesz kezdeményezése: olcsóbb lesz az élelmiszer Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageA Fidesz azt szeretné, ha a gazdasági válságtól (is) sújtott magyar lakosság olcsóbban jutna hozzá az élelmiszerekhez, s a termelőktől se „aprópénzért” vennék át áruikat a kereskedők. Ezért elkezdték kiépíteni a Szociális Bolthálózatot, amely néhány héten belül Székesfehérváron is jelentős kedvezményeket kínáló boltokkal várja a vásárlókat – és a gazdákat.

Tovább...
 
Többfajta támogatásra pályázhatnak a székesfehérvári civilek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageLehet már jelentkezni a Civilkapcsolatok Bizottsága által közzétett támogatási felhívásokra. Juhász László, a Bizottság elnöke elmondta honlapunknak, hogy az Ifjúsági Alap, a Működési Támogatás, a Pályázati Önrész támogatás, a Civil Alap támogatás, a Kisebbségi Alap és a Feladat-ellátási Pályázat olyan lehetőségeket jelent a civil szervezetek számára, amelyeket senkinek sem szabad kihagynia.

Tovább...
 
Májusi kiállítások Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageKözkívánságra egy hónappal meghosszabbították Koczor Attila festőművész kiállítását a Bányató Galériában. Az alkotóval ma, 17 órakor ismét találkozhat a közönség a tárlaton, akinek a Székesfehérvárért Nemzetközi Művészkör tagjai egy rövid műsorral kedveskednek majd.

Tovább...
 
"Halat, vadat, s mi jó falat..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageA zsibvásáros hangulatú, „majális”-nak nevezett rendezvények között találunk olykor kiemelkedő program-sorozatokat is, amelyek valóban tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a szórakozni vágyóknak. A Velencei-tavai Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál például ez utóbbiak közé tartozik. A több napon át tartó fesztiválon a látogatók megtekinthették a Szabad Színház előadását, hallgathattak népi- és modern muzsikát, részt vehettek sportversenyeken, kiállításokon gyönyörködhettek…

Tovább...
 
Kiállítás a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageFejér megyei alkotók festményeiből nyílt kiállítás Székesfehérváron, a Megyeháza első emeleti aulájában. A május 7-ig látogatható tárlaton tizenegy művész mutatkozik be harmincegy festménnyel, amelyek között található csendélet, tájkép és absztrakt alkotás is.

Tovább...
 
Terepjáróval ütközött egy autó a Mártírok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 04.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérváron a Mártírok útján a Zrínyi utca kereszteződésének közelében egy Nissan Navara terepjáró és egy Volkswagen Passat személygépkocsi ütközött frontálisan. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság májusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Albcomp - play-off összecsapás - holnap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 04.

ImageHolnap, 19 órától kerül sor az Albacomp – Falco Szova KC Szombathely play-off összecsapás harmadik mérkőzésére, amely a meccs félideji szünetében kiegészül az U20-as bajnokcsapat köszöntésével és éremátadásával. Emlékeztetőül az előző mérkőzés eredménye: Falco - Albacomp 101-97 (17-23, 32-14, 25-29, 27-31) Játékvezetők: Kiss, Király, Török Albacomp: Simon 7, Doyne 18/9, Radovic 16/3, Bell 32/9, Morrison 18 Cs: Soós, Hanga 6/6, Góbi

Tovább...
 
<< Első < Előző 2511 2512 2513 2514 2515 2516 2517 2518 2519 2520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27710 - 27720 / 30702