Kezdőlap
A Polgári Frakció megtette, amit a Városvezetés elmulasztott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageA Polgári Frakció megnyugtatta a civil szervezeteket, akik úgy érezték, nem foglalkozik velük a városvezetés – gondolva itt Warvasovszky Tihamérra és a területekért felelős alpolgármesterekre. Elbizonytalanodtak, mert hónapok óta semmiféle kommunikációt nem kezdeményeztek velük az „illetékesek” a Városházán. A polgármester által február 12-én beterjesztett költségvetésben külön összeg nem szerepelt támogatási összegként a civil szervezetekre vonatkozóan (sem), így azóta kétségek között voltak – egészen idáig.

Tovább...
 
Elhallhatott történelmünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageTéglásy Ferenc: „Erő az erőtlenségben” című dokumentumfilmjét és „A Velencei-tó is a mi hazánk!” című rövidfilmet vetítik le ma, 18 órától az agárdi Nádas Étteremben. A programra az „Elhallgatott történelmünk” című előadás-sorozat keretében kerül sor. A "mozizás" előtt megszólal maga a filmrendező is, aki rövid bevezető előadást tart művei kapcsán.

 
Tápai Szabina nyilatkozata Dániából Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 20.

ImageTápai Szabina kézilabdázó a szezon végén közös megegyezéssel távozik a dán Randers HK nőikézilabda-csapatától. Tápai Szabinának 2010 nyaráig hivatalos szerződése volt a dán Randers HK együttesével – illetve egy év opciós meghosszabbítással – ugyanakkor a gazdasági válság okozta hatások újratárgyalásra késztették a feleket.

Tovább...
 
Határok nélküli a magyarságtudat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageFelekezeti hovatartozás nélkül - katolikusok, reformátusok, baptisták, evangélikusok és még keresők - is részt vettek a hétvégén tartott Magyar-Magyar Testvérgyülekezeti találkozón a Régió Házában. A Székesfehérvári Református Egyházközség szervezésében létrejött programot a helyi Csomasz Tóth Kálmán Kórus nyitotta meg, Steinbach József püspök „A krisztusi szeretet-parancsolat aktualitása a magyarság és a környező népek viszonylatában” címmel tartott áhítatott, s bemutatkoztak a határon túlról érkezett testvérgyülekezeti delegációk is.

Tovább...
 
Baleset a tűzoltóság előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 20.

ImageEgymásba csúszott négy személygépkocsi a tűzoltólaktanya előtt Székesfehérváron. A csattanásokra a laktanya udvarán lévő tűzoltók is felfigyeltek, akik azonnal a karambolban résztvevők segítségére siettek. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
A lakosság kétharmada támogatja a kegyes halált Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageA megkérdezett budapestiek jóval az országos átlag fölötti arányban támogatnák az aktív eutanáziát. - A magyar lakosság 39 százaléka csak a passzív kegyes halált tudja elfogadni, míg a felnőtt társadalom 27 százaléka az aktív eutanáziát is támogatná – derül ki a Szinapszis Kft. legújabb, a WEBBeteg.hu egészségportál kérésére készített felméréséből.

Tovább...
 
Goran mester, hármasa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 20.

ImageA pénteki, fölényes győzelem „hőse” Goran Vujovics. Szinte az összes nyomtatott és elektronikus médium a montenegrói csatárral foglalkozik, kiemelve azt is, hogy nem „csak” három gólt lőtt – mindhárom találata igazi mestermunka volt, amely szépségdíjat érdemel. Az érthetően boldog Goran a hétvégén – Sándor István vezetésével – a csapattársakkal együtt Sóstón edzett, de a tréning előtt szívesen emlékezett az MTK elleni meccsre.

Tovább...
 
Lukács-maraton a Föld napján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageAz Év Ismeretterjesztő Tudósa, Dr. Lukács Béla fizikus tart előadást a Mindent Tudás Főiskolájának VI. szemeszterén. A programra A Szabadművelődés Házában kerül sor április 25-én (szombaton), 15 órától. A rendezvény a Föld napja alkalmából a „Zöld-ségek, avagy környezetünk védelme és támadása, Az Ember jövője a Földön és a Földön kívül” címet kapta.

Tovább...
 
Bajnai Gyurcsányabb a Gyurcsánynál Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 20.

ImageA Fidesz szerint a Bajnai Gordon kormányfő által tegnap nyilvánosságra hozott megszorító csomag mélyen antidemokratikus és felhatalmazás nélküli. - "Egy soha senki által semmire meg nem választott, ennélfogva illegitim miniszterelnök bejelentette, hogy mindenfajta felhatalmazás nélkül lenyomja az emberek torkán a minden eddiginél brutálisabb megszorításokat tartalmazó MSZP csomagot" - értékelte Szijjártó Péter a Bajnai-kormány úgynevezett válságkezelő programját.

Tovább...
 
T. Tatai Zsuzsa és Miliás Dóra kiállítása a Borházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 20.

ImageA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Eötvös Könytára után Székesehérváron, az Öreghegyi Borházban  nyílik kiállítása T. Tatai Zsuzsának és unokájának, Miliás Dórának. A művészek tárlata ma, 17 órától látható a máriavölgyi galériában - egy hónapon át.

Tovább...
 
Kertészeti kiállítás ugrálóvárral és lufikkal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 19.

ImageEgy kicsit csalódást okozott a székesfehérvári Bregyó-közi Sportcentrumban látható II. Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Kiállítás és Vásár: közel sem találtam annyi - a rendezvény elnevezéséhez kapcsolható - kiállítót, mint ahogy vártam, ám a kislányom vidámparki programnak felfogva felettébb élvezte a "kirándulást" – a többi gyerekkel együtt -, hiszen állatsímogató és ugrálóvár várta.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27787 - 27797 / 30673