Kezdőlap
Borulások az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 28.

ImageMikrobusz és kisteherautó balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn reggel az M7-es autópályára. Az ütközést követően mindkét jármű az oldalára borult. A kisteherautó rakománya az árokba ömlött. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
A patikaliberalizáció és a patikán kívül is forgalmazható gyógyszerek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 28.

ImageKis mértékben befolyásolta a patikán kívül is kapható készítmények gyógyszertári forgalmát a patikaliberalizáció – derült ki a Szinapszis Kft. gyógyszerpiaci elemzéséből, amit a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából végzett. A közelmúltban két hatás – a patikaliberalizáció és a patikán kívüli gyógyszervásárlás lehetősége – is érte a gyógyszerpiac patikán túl is vásárolható készítményeinek forgalmát.

Tovább...
 
Nordic Walking Oktatás Széksfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 28.

ImageA Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség Nordic Walking (északi gyaloglás, síjárás) oktatást szervez városunkban. A május 5-én induló órákat szervezett formában, 10-15 fős csoportokban tartják, 1-2 órás időtartamban, 2-4 fős oktató vezetésével. A gyalogláshoz a botokat az instruktorok díjmentesen biztosítják.

Tovább...
 
Nemzetközi oltóközpont a megyei kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 28.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórház Infektológia Osztálya élt az akkreditációs lehetőséggel, nemzetközi oltóhellyé vált. - kaptuk a hírt Csathó Barna kommunikációs referenstől, aki elmondta: A sárgaláz elleni védőoltás már itt is rendelkezésére áll az utazóknak, felvilágosítást kaphatnak a célország egészségügyi ártalmairól veszélyeiről.

Tovább...
 
A Paks elleni statisztikánk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 28.

ImageA patinás Duna-parti egyesület első osztályú szereplése csak néhány évre nyúlik vissza. Így aztán a két együttes mindösszesen 5 alkalommal találkozott az NB-I-ben. A találkozók mérlege 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, a gólarány 11-4. Sóstón eddig 3 összecsapást rendeztek, ezekből 2 győzelem és egy döntetlen született, a duna-partiak még egyszer sem hagyhatták el győztesen a sóstói gyepet.

Tovább...
 
Intenzív, de olcsó és rövid kampányba kezd a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 28.

ImageSzombaton délután 4 órakor tartja kampánynyitó rendezvényét a Fidesz a Városligetben, a Kós Károly sétányon - tájékoztatta az újságírókat a kampány vezetője, Gyürk András. A fideszes politikus ezzel kapcsolatosan arra emlékeztetett: öt évvel ezelőtt ugyanitt tartotta első rendezvényét a párt, és akkor a mandátumok felét szerezték meg a választásokon.

Tovább...
 
Tanórát adtak a kanadaiak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 27.

ImageAhogy azt várni lehetett, a magyar jégkorong-válogatott minden idegszálával harcolva is szinte végig védekezésre kényszerült Kanada ellen az A-csoportos VB-n. Helytálltunk, a végeredmény 9-0 lett a juharleveleseknek.

Tovább...
 
Demonstrált a Pátkai Vadász Társaság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 27.

ImageTüntettek a Pátkai Vadász Társaság tagjai és a helybeli – nagyobb – földtulajdonosok a pátkai Polgármesteri Hivatal előtt. A demonstráció oka: a vadászok felháborodtak a Legfelsőbb Bíróság azon ítéletén, amely szerint a 2017-ig érvényes vadászati joguk megszűnt Pátka területén, s helyettük a Fekete István Vadásztársaság veheti birtokába a területet. A tüntetés csütörtökön folytatódik a Székesfehérvári Városi Bíróság épülete előtt.

Tovább...
 
A Jobbik volt a leggyorsabb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 27.

Image„Minden valószínűség szerint nem mi gyűjtjük össze a legtöbb ajánlószelvényt, ám mi adtuk le a leghamarabb azt a mennyiséget az Országos Választási Irodának, amely a nyilvántartásba vételhez szükséges.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Gál Péter Pál, a Jobbik városi elnöke – „A törvény szerint 20.000 db-ot kellett volna leadni, ám a Jobbik sokkal többet nyújtott be számolva azzal, hogy lesz közte érvénytelen is.”

Tovább...
 
Jazzmajális a KJF-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 27.

ImageA Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének szervezésében a következő két hétben két nagyszabású nemzetközi zenei eseményre kerül sor Székesfehérváron és Siófokon. Szondi Réka sajtóreferenstől megtudtuk, hogy Brandon Fields világhírű los angeles-i szaxofonos április 30-án, 15 órától tart mesterkurzust a KJF könyvtárának olvasótermében.. Brandon Fields a ma élő egyik legnagyobb alt -és tenorszaxofonos, aki immáron harminc éve tartozik a világ élvonalába.

Tovább...
 
Spányi Antal a Püspöki Konferencián Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 27.

ImageA Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ünnepi ülésén vesz részt ma Spányi Antal. A megyés főpásztor a Szent Pál Évében tartott rendezvényen képviseli a Székesfehérvári Egyházmegyét a Központi Papnevelő Intézetben. A programot Erdő Péter bíboros, a püspöki konferencia elnöke nyitja meg, majd előadást tart Albert Vanhoye bíboros, a Pápai Biblikus Bizottság korábbi elnöke és Jelenits István piarista szerzetes. Az ülést követően ünnepi szentmisét mutatnak be, melynek főcelebránsa Magyarország prímása lesz.

 
<< Első < Előző 2521 2522 2523 2524 2525 2526 2527 2528 2529 2530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27798 - 27808 / 30747