Kezdőlap
Kérdőjelek a bajnokság körül Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 05.

ImageEgyelőre sok a kérdőjel az ősszel rajtoló magyar-román közös jégkorong bajnokság körül, bár a tegnapi, összevont Mol Liga- és OB I.-értekezleten fontos kérdések kerültek napirendre. A ligaülésen nyolc csapat vett részt: öt magyar - Dab.Docler, Miskolc, Bp. Stars, FTC, UTE – és három romániai - Fenestela 68 Brassó, Progym, SC Csíkszereda-.

Tovább...
 
Ajándékot kapott a sürgősségi osztály Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 05.

ImageEgy magánember, Szabó László lovasberényi lakos értékes ajándékot adott át a Fejér megyei Szent György Kórház sürgősségi betegellátó osztályának. – kaptuk a hírt Csathó Barna kommunikációs referenstől. – Az adományozó a kórházi szakemberek által kiválasztott különleges, nagy teljesítményű EKG-készüléket és tartozékait vásárolta meg, és nyújtotta át dr. Sárkány Ágnes osztályvezető főorvosnak.

Tovább...
 
Elég volt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 05.

Image„Elég volt az ország és annak egyik leggazdagabb és legnagyszerűbb városának tönkretételéből! Elég volt az érdemi munka helyetti, közpénzekből finanszírozott önreklámból és álhírekből, a látszatkormányzásból! Elég volt abból, hogy egy Gyurcsány Ferencet és megszorításait mindvégig kiszolgáló, Bajnai Gordont megválasztó, az ország, valamint a város lehetőségeivel nem élő, hanem visszaélő szocialisták most hirtelen a város érdekeire hivatkozva újra be akarják csapni a székesfehérvári embereket!”

Tovább...
 
Ha az én sajtóm, akkor szólásszabadság, ha a tied: uszítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

ImageHogyha az ország több, mint a fele nem ért egyet, akkor az ország nagyobb részét nem szabad szélsőségesnek és fasisztának nevezni csak azért, mert mást gondol, mint amit gondoltatni akarnak vele. Egy jogállamban nem lehet azt mondani, hogy ha az én sajtóm, akkor szólásszabadság, ha a tied, akkor uszítás. Ha nekem szimpatikus, akkor gyülekezési jog és vélemény-nyilvánítás, ha nem szimpatikus, akkor rendbontók és szélsőségesek lázadása. – fejtegette Gál Kinga Európai Parlamenti képviselő a Fidesz rendezvényén.

Tovább...
 
Gettó milliomos a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

ImageAz év legjobb filmje lett, és tíz jelölésből nyolc Oscar-díjat elvitt 2009-ben a „Gettó milliomos” című film, amelyet a Barátság Klubmozi is műsorára tűz júniusban. Az angol-amerikai filmdráma egy gettóból származó fiú, Jamal Malik életét mutatja be egy kvízműsoron keresztül. India legnépszerűbb televíziós vetélkedőjében Jamalnak válaszolnia kell az utolsó kérdésre, amivel húszmillió rúpiát nyerhetne. A rendőrség azonban nem hiszi el, hogy a fiú nem csal, ezért vallatni kezdik…

Tovább...
 
Műanyagipari üzem oltásánál segítettek a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 04.

ImageTűz keletkezett egy műanyagipari üzemben szerdán kora este a Veszprém megyei Berhida Peremarton-Gyártelepen. A pétfürdői tűzoltóság III-as kiemelt fokozatot rendelt el, ennek megfelelően Székesfehérvárról egy gépjárműfecskendő vonult a helyszínre, ahol egy üzemben műgyanta alapanyagok égtek. A tűz oltásában a pétfürdői és a székesfehérvári tűzoltók mellett a balatonfűzfői és a veszprémi tűzoltók is részt vettek. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Tengődnek a nyugdíjasok, az egészségügy haldoklik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

ImageA "hétköznapi hősök" közül Vargha Tamásné a nyugdíjasok nevében szólalt fel. Mint mondta: létbizonytalanságban él hasonló korú társaival együtt, s nem tudják, miből fognak megélni néhány év múlva, ha ilyen megszorításokat kapnak. Dr. Martyn Gizella orvos az egészségügyet helyezte beszéde középpontjába, amely területen igen sok hiányosságot tapasztalhatunk "felsőbb döntések" miatt.

Tovább...
 
Üzenjük a jelenlegi hatalomnak: Elég volt belőlük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

ImageSzilády Dezső szerint a Szocialista - SZDSZ kormány egy maroknyi milliárdos gazemberből áll, akik a szocialista álarc mögé bújva árulják és rabolják ki hazánkat. Ami ennél is szomorúbb, hogy ezen két párt frakciójában nem akadt húsz harminc országgyűlési képviselő, aki azt mondta volna: „Ehhez már nem adom a nevemet és nem kell a részesedés további koncból.” Mert ha lenne pár ilyen ember közöttük, akkor véget vethetnének az ország ámokfutásnak.

Tovább...
 
Vegyük kezünkbe a sorsunkat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

Image„A kezünkbe kell venni a saját sorsunkat, és mi fiatalok készen vagyunk rá. Szeretnénk egészséges, fejlődő európai nemzet építői lenni, de a legkisebb lelkesedésünk is ellankad a talpig felfegyverzett védőruhába öltözött rendőrök láttán. Minden hitünk szertefoszlik abba, hogy a saját országunkért dolgozunk, miközben azt látjuk, hogy a magyar földet eladják a talpunk alól.” – mondta beszédében az egyik "hétköznapi hős", Östör Dániel a Fidesz rendezvényén…

Tovább...
 
Óriási tömeg fogadta Orbán Viktort Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 04.

ImageA Színház előtti tértől majdnem az Országalmáig álltak sűrűn egymás mellett azok a jobboldali érzetű emberek, akik kíváncsiak voltak tegnap este a Fidesz székesfehérvári kampányzáró rendezvényére. A programon felszólalt Orbán Viktor, Gál Kinga, dr. Cser-Palkovics András, dr. Martyn Gizella, Földi Zoltán, Szilády Dezső, Vargha Tamásné és Östör Dániel. – Politikusok és azon „hétköznapi hősök”, akik arról beszéltek, hogy miért kell elmennünk szavazni június 7-én, s miért kell a Fidesz mellett letennünk voksunkat. – Ha ez egyáltalán kérdés lehet…

Tovább...
 
Lázár és Alison szerződést kötött Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 04.

ImageTegnap délután Telkiben, az olimpiai válogatott edzőtáborában aláírta hároméves szerződését Lázár Pál. Pali posztján talán a legnagyobb ígéret, nem véletlenül nevezte őt nemrég Mészöly Géza a legjobb magyar jobbhátvédnek. Debreceni születésű, a helyi sportiskolában kezdett futballozni, majd 2002-ben, tizennégy évesen szerződtette a DVSC Utánpótlás-nevelő kft. Hamar elkerült „otthonról”, 2005-től a Sopron játékosa lett, majd következett egy rövid, romániai kiruccanás, a soproni klubhoz hasonlóan Marius Vízer érdekeltségébe tartozó Liberty Salontánál.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2531 2532 2533 2534 2535 2536 2537 2538 2539 2540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 27831 - 27841 / 31066