Kezdőlap
Királyok és Borok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 06.

ImageKirályi Bor-Lakoma veszi kezdetét holnap Székesfehérváron. A négy napon át tartó Borászati-, Gasztronómiai-és Kulturális Fesztivál keretén belül rendezi meg a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend az Országos Bormarketing- és Borkultúra Konferencia és Szakmai Napot. A programsorozat leglátványosabb eseménye azonban minden valószínűség szerint a borrendek felvonulása lesz.

Tovább...
 
Sanzonok és grafikák a Bányató Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 05.

ImageNosztalgikus hangulat uralkodott Kotaszek Hedvig ma este nyílt kiállításán a Bányató Galériában: Simon M. Veronika köszöntője után versek hangoztak el, majd vidám sanzonok következtek. A jól ismert nóták hatására szó szerint dalra, majd rövid idő múlva táncra perdült a közönség minden tagja.

Tovább...
 
Zártkapu helyett pénzbüntetés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 05.

ImageMa tárgyalta az MKOSZ Központi Versenyirodája a Az Albacomp – Atomerőmű SE botrányos mérkőzésén történetek. Mint ahogy hírt adtunk róla: a múlt szerdai meccsen a bírót inzultálták a fehérvári szurkolók, s különböző tárgyak bedobálásával zavarták a rendezvényt. Ezért a Versenyiroda 730.000 Ft büntetést rótt ki az Alba Regia SC Kft.-re. A jó hír viszont, hogy holnap este nem zártkapus mérkőzést tartanak az ARÉV Csarnokban.

 
A nyugdíjjal még nem ér véget Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 05.

ImageA Vasútvidéki Prohászka – Jó Pásztor plébániáról a nyáron költözött el Brajnovits Ferenc, aki 1995 óta ápolta a hívek lelkét ehelyütt. Távozásának oka igencsak prózai: lévén, nyugdíjazták. Tegnap viszont visszatért egy kis időre, hogy a kápolnában keresztelőt tartson.

Tovább...
 
Szülésre készülve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 05.

ImageMegkezdődött a „Születés Hete” elnevezésű országos rendezvény-sorozat, amelyhez Székesfehérvár, Agárd és Gárdony is csatlakozott. A program célja, hogy a várandós anyukák és családtagjaik minél több információhoz jussanak a szüléssel, s az azt követő időszakkal kapcsolatban. A „kampány” során szülész-nőgyógyászok, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, védőnők, szociológusok és gyógytornászok készítik fel a hölgyeket a gyermekvállalásra.

Tovább...
 
Gyermekkonfirmáció Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageA Székesfehérvári Református Egyházközségben ma délelőtt gyermekkonfirmációt tartottak. Az ünnepi alkalmak helyszínéül a Budai úton és a Széchenyi utcában lévő templomok szolgáltak. Ez utóbbiban tizennégy fiatal konfirmálhatot, miután tegnap délután sikeresen letették konfirmációs vizsgájukat.

Tovább...
 
"Művészeti turkáló" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageKortárs művészeti vásárt rendezett tegnap a Székesfehérvári Művészek Társasága a Pelikán Galériában. A program célja az volt, hogy a helyi polgárok elérhető áron jussanak hozzá az alkotásokhoz, miközben a művészekkel is lehetőségük nyílik kötetlenül beszélgetni.

Tovább...
 
Palkovics Krisztián boldog, és egyelőre nem hajózik el Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageEBEL, győzelmek, A-csoport. Aztán pedig rengeteg kérdés az újságírók és az on-line fórumok aktív szereplőitől. Így teltek az elmúlt hetek Palkovics Krisztián számára, aki az Alba Volán SC egyik leghíresebb és legeredményesebb játékosa. Mindenki arra kíváncsi: Megy, vagy marad Székesfehérváron? Többek között én is. Bár beszélgetésünk során a magánélete is szóba került. Sőt…

Tovább...
 
Interjú Pécsi Ildikóval Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2008. május 04.

Május 3-án és 4-én mutatták be a Gorsium Régészeti Parkban Aristophanes: A nőuralom, című komédiáját, Pécsi Ildikó, Kossuth-díjas színművész, rendezésében.

Tovább...
 
Központi ballagás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageKözel kétezer diák vett részt szombat délelőtt a Városház téren tartott központi ballagáson. Magyarországon egyedül Székesfehérváron rendeznek közös ünnepséget ez alkalomból az érettségire készülő fiataloknak.

Tovább...
 
Ocskay Gábor és a "Nagy Kérdés" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageOcskay Gábor nem mámorosodott meg a sikertől. Tudja, hogy a jelenben kell megterveznie a jövőjét, amelyhez persze nem árt egy tökéletes társ sem. A hoki kapcsán pedig még mindig nem dőlt el a „menni vagy maradni?” – dilemma. Vagy mégis?

Tovább...
 
<< Első < Előző 2621 2622 2623 2624 2625 2626 2627 2628 2629 Következő > Utolsó >>

Eredmények 28876 - 28886 / 28914