Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egálról indul a visszavágó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

ImageA Fehérép Alcoa FKC hazai pályán ért el döntetlent a Rulmentul-Urban Brasov ellen az EHF-kupában. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Remek rajttal, 4-1-gyel indítottak a fehérváriak, de a román ezüstérmes átvette a vezetést, sőt hat góllal is elhúzott. A második félidőben a felkeményedett védekezésnek köszönhetően a hajrá újra hazai előnnyel indult, és végül 33-33-as végeredmény született.

Tovább...
 
Adománygyűjtés az iszkaszentgyörgyi iskola számára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

Jótékonysági koncertet adott az RH+ emlékzenekar Iszkaszentgyörgyön, a Pappenheim-kastélyban. A székesfehérvári művészek az est teljes bevételét – 32.400 forintot - az „Iszkaszentgyörgyi Általános Iskoláért Alapítvány” javára ajánlották fel. Aki nem tudott jelen lenni a programon, az „utólag” is jótékonykodhat: az Alapítvány számláját a Kápolnásnyéke és Vidéke Takarékszövetkezet iszkaszentgyörgyi fiókja vezeti. A számla száma: 57800301-10005020.

 
A kormány dilettáns intézkedései - 2 milliárd a rendőrségnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

Image"A kormány dilettáns intézkedéseivel és megszorításaival ellehetetlenítette a rendőrség eredményes működését, és képtelen fenntartani a rendet az országban." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "A most bejelentett 2 milliárd forint semmire sem elég, a rendőrség működésének érdemi javításához ugyanis legalább 30 milliárd forintra lenne szükség, így lehetne visszaadni a rendőrségtől elvett 15 milliárd forintot, és így lehetne megfelelő mennyiségű túlórapénzt biztosítani az utcán szolgálatot teljesítő rendőröknek."

 
Gólzápor Miskolcon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 08.

ImageKölyökcsapatunk nem kegyelmezett a Miskolc otthonában sem, miután a rájátszás kilencedik játéknapján 13-3-ra győztek a borsodi megyeszékhelyen. Csapatunkból Varga Balázs négyszer, míg Vincze Péter háromszor volt eredményes.

Tovább...
 
A Comenius-os krikettező lányok Németországba indulnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageA Magyar 17 Éven Aluli Női csapat, amelynek mind a nyolc tagja a székesfehérvári Comenius Iskola diákja, február 12-én, csütörtökön indul Oldenburgba, Németországba, a 3. Európai Női 17 éven aluli Fedett Pályás Tornára. – kaptuk a hírt a Comenius Cricket Clubtól, amely tagjaitól megtudtuk, hogy a Comenius volt az első iskola, amelyik bevezette a krikettet Andy Grieve anyanyelvű tanár segítségével. Az utazás hosszú lesz, s Andy Grieve vezeti majd a minibuszt, amelyet egy budapesti szponzor, a Fox Autorent, bocsátott a csapat rendelkezésére.

Tovább...
 
Mindig a legjobbak között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageSikeres kodolányisokról írt könyvet Virágh Ildikó, a Vörösmarty Rádió főszerkesztője. A kötetbemutatóra február 10-én, 10 órakor kerül sor a KJF székesfehérvári könyvtárában (Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.). Szondy Réka sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a kötetben szereplő interjúk elsősorban azokról a fiatalokról szólnak, akik "a diplomaszerzés utáni tétova lépéseket követően fénysebességre kapcsolva, üstökösként robbantak be a választott szakma világába".

 
Kinek kell egy fenyőfa? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageKözel 150 fenyőfa vár gazdára – az Alba Regia Szabadidős Egyesület, a Székesfehévári Álláskeresők Egyesülete és az Esélyek Háza idén is meghirdeti „Visszaváltható Fenyőfa – Örökzöld udvar” című pályázatát. Ennek keretében a karácsonyi fenyőfa-bérbeadás során „visszakerült” fákra pályázhatnak székesfehérvári és környékbeli közintézmények (iskolák, óvodák), hogy ne kelljen a fásításra pénzt áldozniuk.

Tovább...
 
Fehérvár FC: Két mérkőzés - Marko Andics nem játszik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageKét mérkőzést is játszanak ma a fehérvári focisták: délután három órától, a Honvéd elleni Ligakupa-találkozón a Sebők – Lázár, Radovics, Horváth, Mohl – Nagy, Farkas, Tkacsuk, Polonkai – Sitku, Alves lép pályára, a "B-csapatban" pedig, 11 órától, Sóstón, Filipovics – Andics, Bencze, Buljubasics, Lattenstein – Simek, Kocsis, Szakály D., Pavlisics – Silva és Máté játszik.

Tovább...
 
Munkahelyünket is elveszíthetjük, ha elbagatellizáljuk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageMagyarországon több tízezer ember szenved különféle fejfájásos panaszoktól, ezek közül az egyik legkínzóbb a migrén, amelynek hosszútávú szövődményein túl a munkaképességre kifejtett romboló hatásai sem elhanyagolható tényezők. A WEBBeteg.hu portál felmérést végzett a magyar lakosság között a migrénre vonatkozóan. Arra voltak kíváncsiak, hogy főként melyik nemet gyötri ez a betegség, milyen tünetei vannak, s hogyan kezelhető. 

Tovább...
 
A válságból kivezető egyetlen út - egy új politika, új választás útján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

Image"Orbán Viktor már tavaly nyár óta többször világosan és részletesen kifejtette álláspontját a válság okairól és megoldási lehetőségeiről. Az általa elmondottakat minden tekintetben visszaigazolták az elmúlt időszak drámai válságjelenségei. Ha Szabó Zoltán Orbán Viktor helyett Magyarországgal, a magyar emberekkel is hajlandó lenne foglalkozni, ő is belátná, hogy a válságból egyetlen út vezet ki: egy új kezdet és egy új politika, új választás útján." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében...

 
Barlay Ö. Szabolcs - Vörösmartyról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 06.

ImageVörösmarty Mihályról tartott előadást tegnap este Barlay Ö. Szabolcs irodalomtörténész, az MTA doktora. A programra városunk kiemelkedő személyisége, irodalomtudósa, lelki vezetője a Magyar Írószövetség Klubhelyiségébe várta a kultúra iránt fogékony embereket. Az esten hosszasan mesélt a költő életének „titkos részeiről”, amelyet Máry Szabó Eszter éneke, Lantos István zongorajátéka és Rónaszéki Tamás hegedűjének finom dallamai színesítettek.

 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30691 - 30701 / 33011