Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szijjártó Péter a Fidesz Elnöki Stábjának vezetője! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. február 03.

ImageFebruár elsejétől megtörténik az új irányítási rendszer bevezetése a Fidesz - Magyar Polgári Szövetségnél - tájékoztat a Fidesz Sajtóosztályának közleménye. A következő napokban részletesen beszámolunk az új rendszer kialakításáról!

Tovább...
 
Fehérváron győztek a Titánok Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 03.

ImageA rájátszás tizedik mérkőzésén az Alba Volán kölyökcsapata elszenvedte harmadik vereségét, hiszen a legutóbbi összecsapáson a Zalai Titánok 3-0-ra győztek Székesfehérváron.

Tovább...
 
Sándor Györgyől Sillye Jenőig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 03.

ImageSándor György humoristával beszélget ma délután, 17 órakor Bakonyi István a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A programot a Vörösmarty Társaság szervezi, ahogy a pénteki Tolcsvay Klubbot is, ahol Petrás Mária énekes/keramikus és Döbrentei Kornél költő lesznek a vendégek a Vörösmarty Teremben. Jövő hétfőn L. Simon László tart felolvasó estet Bobory Zoltán közreműködésével, február 20-án pedig Sillye Jenő és Borka Zsolt ad műsort „Énekelt versek” címmel.

 
A fő ok: Gyurcsány Ferenc alkalmatlansága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 03.

Image„A forint árfolyamzuhanásának legfőbb oka a kormány és Gyurcsány Ferenc alkalmatlansága.” – áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében – „A piac teljesen hiteltelennek tartja Magyarország jelenlegi vezetését, ma már senki sem bízik abban, hogy ez a kormány képes hatékonyan kezelni a válságot. Ahhoz, hogy az ország meginduljon a válságból kivezető úton, egy új, hiteles, cselekvőképes kormányra van szükség, mely bírja a választók felhatalmazását. Ehhez pedig minél hamarabb, lehetőleg már az EP-választással egyidőben új országgyűlési választásokra van szükség.”

 
Polgármesteri Díszoklevelek Bodajkon  Koltai Róbertnek is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 03.

ImageBodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 23/2009. (I. 27.) határozatával Dr. Jáhn Béláné bodajki lakos részére, 24/2009. (I. 27.) határozatával Kornokovicsné Vékás Klaudia rendőr százados részére, 25/2009. (I. 27.) határozatával pedig Koltai Róbert színművész részére Polgármesteri Díszoklevél díjat adományozott. A díjak átadására a Képviselő-testület 2009. február 24-én (kedden) 16 órakor kezdődő ülésén kerül sor.

 
A 11-es eldöntötte a meccs sorsát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 02.

ImageA horvátországi túra utolsó felkészülési mérkőzését játszotta ma délelőtt csapatunk. Az ellenfél ezúttal a szerb I. osztályú Csukaricski Sztankom együttese volt. Varga István a következő összeállításban küldte pályára a gárdát: Filipovics – Andics, Radovics, Horváth, Mohl – Kulcsár, Farkas, Tkacsuk, Polonkai – Alves, Vujovics. A gól a 20. percben, büntetőből született: a szerbek támadója a 16-oson belül átvette a labdát, majd felbukott. A játékvezető úgy ítélte meg, hogy kapusunk rántotta le a játékost, ezért 11-est ítélt, amit a szerbek értékesítettek is.

Tovább...
 
Több, mint 25 millió forint - és szellemi támogatás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

Image"Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség." - ezzel a mottóval jött létre a „Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért” 2008. januárjában, amely fő feladatának tekinti az elesettek, hátrányos helyzetűek, fizikai és szellemi fogyatékkal élők, illetve a beteg idősek és gyermekek támogatását. Az Alapítvány tavaly 25.000.000 forintot gyűjtött céljai megvalósítására. Erről számolt be Ugrits Tamás püspöki tanácsos, a kuratórium elnöke a Szent István Művelődési Házban tartott sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Székesfehérvári művészeket is díjaztak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

ImageA székesfehérvári Szűcsné Novák Mária (tűzzománcos) és Lits Istvánné (foltvarró) is díjazott lett a Magyar Kézművességért Alapítvány által meghirdetett „Betlehemi jászol” elnevezésű országos kiállításon és pályázaton, amelyen 185 művész mérettette meg magát 260 alkotással. Városunk művészeit Brájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke köszöntötte a Hiemer-ház Dísztermében. A pályázatra Szűcsné Novák Mária egy tulipános-liliomos Madonnát küldött be, Lits Istvánné pedig egy európai, egy afrikai és ez japán jászolt „varrt meg”.

 
Kiállítás - az Egry József Alapítvány javára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

ImageMűsoros kiállítás-megnyitóra várják a műkedvelőket ma, 17 órától a székesfehérvári Bányató Galériába. A tárlaton az SMV 2000 Festőtanoda múlt évben megrendezett Egry József Művésztelepen festett alkotásait mutatják be a nagyközönségnek. A programon tombola is lesz, ahol értékes festmények, tárgyak kerülnek kisorsolásra. A befolyt összeg a zalaújlaki Egry József Alapítvány számláját gyarapítja.

Tovább...
 
3-0-ra nyert a Vidi az FK Banat ellen - Varga István értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 02.

Image3-0-ra győzött a Vidi a szerb bajnokság 7. helyezettje, az FK Banat ellen. Az első félidő végén, Vujovics góljával még „csak” 1-0-ra vezettünk, ám a hajrában Máté János két szép találatával fölényes siker született. Varga István a délelőtt eldöntötteknek megfelelően a Sebők – Andic, Koller, Radovics, Mohl – Nagy, Sifter, Farkas, Polonkai – Sitku, Vujovics tizenegyet küldte pályára. Az első helyzet Nagy Dani előtt adódott, azután kiegyenlített lett a játék: a szerbek picivel többet birtokolták a labdát, de a mieink okosan, szervezettebben játszottak,sőt fokozatosan fölénybe is kerültek.

Tovább...
 
Gyurcsány Ferenc kormányzati alkalmatlansága véglegessé vált Nyomtatás E-mail
Írta: Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője   
2009. február 02.

ImageGyurcsány Ferenc kudarca és kormányzati alkalmatlansága véglegessé vált azzal, hogy a válság kellős közepén gazdasági intézkedések helyett mindössze hiteltelen közjogi javaslatokra futotta erejéből. Gyurcsány Ferenc lelepleződött: a parlamenti választásra vonatkozó választójogi javaslataival végleg el akarja pártosítani a politikát, és végleg el akarja szakítani a választókat a döntéshozó képviselőktől. Ma már senki nem veszi komolyan ezeket a javaslatokat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30735 - 30745 / 33011