Kezdőlap
Elfogták a fehérvári rendőrök az egyik legjobban keresett bűnözőt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

Székesfehérváron fogták el az országos körözési lista 9. helyén szereplő bűnözőt tegnap reggel. A rendőrök az Auchan áruház előtti körforgalomnál ismerték fel a férfit, akit autós, majd gyalogos üldözés után sikerült is kézre keríteniük. A bűnöző ellen a gödöllői és a tatabányai kapitányság is elfogatóparancsot adott ki lopás miatt, valamint II-III. kerületi, a szolnoki, veszprémi, kecskeméti, s a székesfehérvári városi és Fejér megyei bíróság is nagy erőkkel kereste már.

 
Készül már a kerékpárút Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

ImageHamarosan elkészül a Kisfaludot és Dinnyést összekötő kerékpárút. Az első szakaszt, amely a Korona Zrt. telephelyéig vezet, már birtokukba vehették a kerékpárosok, ahogy a vasút utáni területen is vígan tekerhetik biciklijüket a sportbarátok. A 132 millió forintból megvalósuló beruházás kezdeti munkálatait és a jelenlegi állapotokat fotóinkon Önök is megtekinthetik.

Tovább...
 
Viszlát Réber Úr! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

ImageEgy vidám családi délután keretében búcsúznak el Réber László kiállításától a Csók István Képtárban augusztus 2-án. A Terembura Kulturális Egyesület 16 órától várja a gyermekeket a kreatív foglalkozással egybekötött programra, amely során természetesen újra meg lehet szemlélni az alkotó gyermekkönyv-illusztrációit, hogy aztán felelevenüljenek Janikovszky Éva és Lázár Ervin meséi.

Tovább...
 
Motorbaleset - agyi sérülés - kóma: segítsünk a kisfiúnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

Szörnyű csapás érte a Börgöndpusztán élő Kerpel családot: gyermeküket, a jelenleg 9 éves Szabolcskát két évvel ezelőtt egy cross-motoros elütötte. A kisfiú a baleset következtében súlyos agyzúzódást szenvedett, agyödéma alakult ki nála, megsérült a beszéd-központja, az agytörzsi roncsolódás miatt lebénultak a végtagjai, a kisagya se maradt ép, afáziában, ataxiában szenvedett, s még sorolhatnánk.

Tovább...
 
Újabb felszámolási eljárás a Vidivel szemben! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 31.

ImageMikor lesz ennek már vége? - A Fehérvár FC vezetése a Fejér Megyei Bíróság mai napon kézhez vett végzéséből arról értesült, hogy a SZUNA Kft. felszámolási eljárás lefolytatása iránti kérelmet terjesztett elő a Fehérvár FC Kft. ellen 840.000.-Ft kölcsöntartozás és járulékai erejéig. A kölcsöntartozást a SZUNA Kft. egy, a bírósági beadványhoz is csatolt, mindösszesen nyolc sorból álló „Kölcsönadási szerződés” elnevezésű dokumentumra alapozza.

Tovább...
 
Dr. Mohácsy Károly halálára Nyomtatás E-mail
Írta: Bakonyi István   
2008. július 31.

Ma reggel nagy veszteség ért bennünket. Örökre elaludt Dr. Mohácsy Károly, a köztiszteletben állt középsikolai tanár, Székesfehérvár díszpolgára, a közismert tankönyvszerző. Abból a fajtából való volt, akit tudós tanárnak hívnak. Irodalomkönyvei a középiskolákban igen nagy sikert arattak. A szó szoros értelméne TANÁR volt, akár órát tartott vagy éppen szakfelügyelt.

Tovább...
 
Bezárt az uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImageA nyári karbantartási munkálatok miatt augusztus 25-ig zárva tart a Csitáry G. Emil Strandfürdő és Uszoda uszoda-részlege. A bérlettel rendelkezők ezidő alatt 6-tól 9 óráig használhatják – a strandolóktól zavartalanul - a Városi Strand nagymedencéjét. A fürdőbelépő egyébként gyermekeknek és nyugdíjasoknak 320 Ft-ba kerül, a felnőtteknek pedig 610 Ft-ot kell fizetniük.

 
Keresztény emlékek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImageBalsay István, a KDNP Önkormányzati Tanács Elnöke a „Keresztény emlékek” felmérése, fényképes kiállításban és könyvben való bemutatása, de elsősorban ősi hagyományaink ápolása érdekében elhatározta, hogy mindent megtesz azért, hogy legyen gazdája, gondozója az összes megyei keresztnek, emlékhelynek. Ennek érdekében levelet írt minden Önkormányzathoz és Kereszténydemokrata szellemű személyhez.

Tovább...
 
Scott Morrison az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImagePróbajátékra érkezett az Albacomphoz Scott Morrison. A 212 cm magas, 115 kg-os, kanadai állampolgárságú center mindössze 22 éves, s 2004-2008-ig a Portland State csapatát erősítette az amerikai egyetemi ligában (NCAA). Legutóbb a Konferencia legjobb védőjátékosának választották, s a győztes csapat tagja volt. Morrison átlagosan 24 percet játszhatott korábban mérkőzésenként, s 1,8 blokkos átlagokat produkált.

 
Kikapott Angola a Fehéréptől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

A Fehérép-Alcoa FKC és Angola csapata tegnap délután mérkőzött meg egymással a Köfém Sportcsarnokban. A találkozón kiválóan szerepeltek kézilabdás lányaink: 33-32-re verték meg a világbajnok hetedik Angolát. A Fehérép legközelebb Derecske ellen lép pályára, augusztus 5-én pedig a Hypo Niederösterreich játékosaival csap össze.

Tovább...
 
Nyári egyetem a magyarság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 31.

ImageÖtödik alkalommal rendezi meg a Kodolányi János Főiskola és a Balassi Intézet a Hungarológiai Nyári egyetemet 2008. július 21. és augusztus 17. között. – tudtuk meg Tóth Bencétől, a KJF PR-referensétől – A Magyar Ösztöndíj Bizottság pályázatának nyertes diákjai 18 országból érkeztek, hogy egy 100 órás nyelvtanfolyam keretében megismerjék a magyar nyelvet, valamint hazánk történelmét és kulturális örökségeit.

 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30746 - 30756 / 31426