Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Marso-Vagép NYKK - Albacomp 72-83 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

ImageNyíregyházán játszott bajnoki mérkőzést az Albacomp kosárlabda-csapata. A végeredmény és a részletek: Marso-Vagép NYKK - Albacomp 72-83 (21-25, 17-22, 12-23, 22-13) Nyíregyháza, 1200 néző Játékvezetők: Hartyáni, Király, Pozsonyi Albacomp: Simon 12/3, Doyne 12/6, Bell 24/6, Morrison 11, Radovic 14/3 Cs: Hanga 10, Góbi NYKK: Booker 19/6, Savic 12, Helbich 6, Sitku 17/6, Vujacic 8/3 Cs: Lekli 2, Siska, Farkas 8/3

 
Rohamosan nő a munkanélküliek száma Fejér megyében is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

Az elbocsátási hullámnak „köszönhetően” rohamosan nő a munkanélküliek száma Fejér megyében is: a KSH adatai szerint Fejér megyében idén év elején 23 %-kal több regisztrált munkanélkülit tartanak nyilván, mint tavaly ugyanebben az időszakban. Az álláskeresők száma év végén „ugrott meg”: 2008 decemberében 16.587-en fordultak a munkaügyi kirendeltségekhez munkát keresve – 1.463 fővel többen, mint novemberben. Ezek közül 13.820 fizikai, 2.767 pedig szellemi munkát végzett korábban.

Tovább...
 
Ami már nem kell - másnak még nagy szüksége lehet rá Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

ImageNagyon jól sikerült az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja által szervezett „ruhaválogatás”, amely során rászoruló családoknak biztosítottak lehetőséget arra, hogy ingyenesen hozzájuthassanak meleg kabátokhoz, pulóverekhez, nadrágokhoz, cipőkhöz. Kádár Sándornétól, a Karitász egyik önkéntesétől megtudtuk, hogy közel húsz általános iskolát és óvodát tájékoztattak a jótékonysági programról, hogy segítsenek megtalálni a nehéz anyagi helyzetben lévő családokat, akiknek nagy szükségük van a támogatásra.

Tovább...
 
Megtört a jég a Debrecen ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 02.

Image2007. március 31. óta először győzte le a Fehérép Alcoa FKC a DVSC-Aquaticum csapatát. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: A bajnokság 16. fordulójának rangadóján Sótonyi László tanítványai már korán négy-ötgólos előnyre tettek szert, de a vendégek a 42. percben egyenlíteni tudtak. Ezután azonban a fehérváriak újra elhúztak, és 28-24-re nyerték a mérkőzést, melynek legeredményesebb játékosa Kristina Trishchuk volt hét találattal.

Tovább...
 
Kínos vereség a Miskolctól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 02.

ImageHiába játszott le öt játékos is az EBEL-keretből, farmcsapatunk hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Miskolci Jegesmedvéktől, pedig a találkozó első felében lényegesen jobban játszottunk a vendégeknél.- Eseménytelen mezőnyjáték vezette fel az első harmadot. Hiába játszottak vissza többen is EBEL-csapatunkból, nem nagyon látszott a játékon. A Miskolc frissen igazolt szlovák csatárai sem brillíroztak, így a kapusoknak nem sok dolga akadt.

Tovább...
 
Gyurcsány Ferenc és a köztársaság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

ImageDr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének rövid, tömör sajtóközleménye, amellyel bizonyára nagyon sokan egyetértenek hazánkban (és határainkon kívül is): "A köztársaságra ma a legnagyobb veszélyt Gyurcsány Ferenc és alkalmatlan kormánya jelenti." - Minden valószínűség szerint nem kell kommentálnunk az imént közölt mondatot, hiszen mindenki nyomon követi a politikát, a Kormány "durván melytelen" döntéseit, a magyarok jelenlegi gazdasági helyzetét és az embereket "rettegítő" bizonytalanság-érzés gyorsuló növekedését...

 
A Noé - Hegyi Szt. István Borlovagrend VI. Borászati Szakestélye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

Image„Nagy várakozás előzi meg az év első hónapjának utolsó szombatján a báli szezon egyik legjelentősebb - különleges atmoszférájú szakmai programmal tarkított - színvonalas társasági eseményét.“ – kezdte beszélgetésünket Bognár Zoltán, a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend nagymestere, amikor a szervezetük szokásos évi báljáról kérdeztük. A Borrend ma este tartja meg VI. Borászati Szakestélyét a KJF-en, amelyen részt vesznek a Fejér megyei .társ-borrendek (Brindisi Szt. Lőrinc Borrend – Mór, Dunamenti Szt.Orbán Borrend – Adony, Szt.Benedictus Borrend – Velence, Szt. Donát Borrend – Csókakő) szőlő- és bortermelői is.

Tovább...
 
Fehérép Alcoa FKC  DVSC-Aquaticum Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

ImageA Fehérép Alcoa FKC következő mérkőzésein szurkolhatunk ma: 18:00 Fehérép Alcoa FKC – DVSC-Aquaticum (NBI felnőtt bajnokság), 16:00 Fehérép Alcoa FKC – DVSC-Aquaticum (NBI ifjúsági bajnokság), 14:00 Fehérép Alcoa FKC – DVSC-Aquaticum (NBI serdülő bajnokság) .

 
Egymillió ember érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. január 31.

ImageAz egész régió lakosságának egészségügyi ellátását rendkívül hátrányosan érintheti, hogy a Fejér Megyei Szent György Kórház európai uniós pályázatát tartalékhelyre sorolták, lényegében kizárták a támogatottak köréből - mondotta dr. Balogh Ibolya, a megyei közgyűlés elnöke a kórház összintézményi értekezletén, és egyben valamennyi érintett közéleti személyiség, országgyűlési képviselő, felelős szakember együttműködését és segítségét kérte a kormányzati állásfoglalás megváltoztatásához.

Tovább...
 
A Szent Korona nem eladó! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

Image„A Szent Korona nem eladó, áruba nem bocsátható, mert a Kárpát-medence nemzetségeinek örök és elidegeníthetetlen tulajdona. !” – hirdeti a Fénysugár Jézus Krisztus Ház Szeretet Szolgálat, s hangot adván felháborodásuknak, kinyilvánítva nemtetszésüket a kormány – szerintük - elfogadhatatlan döntése miatt, szentséges és békés nagytalálkozót hirdetnek ma délután a Szent Korona Szent Szellemével.

Tovább...
 
Alkotók, figyelem: Zsűrizhetők a festmények! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

ImageA Bessenyői Beőthy Művész Lektorátus 2009. február közepén lehetőséget kíván biztosítani az alkotóknak arra, hogy festményeiket a Lektorátus zsűri bizottsága által zsűriztessék. – tudtuk meg Simon M. Veronika Munkácsy-érmes festőművésznőtől, aki elmondta: a szervezők kérik, hogy a művészek a zsűrizendő műveket 2009. február 7.-ig juttassák el az előzetesen a 06 20 661 33 71-es telefonszámon egyeztetett helyszínre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30746 - 30756 / 33011