Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyíregyháza és Kecskemét  az Albacomp következő ellenfelei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 31.

ImageNyíregyházán játszik ma bajnoki mérkőzést az Albacomp kosárlabda-csapata. Az összecsapás 18 órakor kezdődik. A Magyar Kupába való legjobb nyolc közé jutásért pedig február 4-én (szerdán), 19:00-kor kezdenek el küzdeni a fehérvári sportolók az Univer Kecskemét ellen. A meccs helyszíne Székesfehérvár lesz, a visszavágót pedig február 8-án (vasárnap) tartják Kecskeméten, 18:00-tól.

 
Nem csak a húszéveseké a világ& Köszi Krisz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 31.

ImageA felejthetetlen alapítóatyák, mint az Európai Parlamentbe távozó Gyürk András, a sikeres polgármesterként dolgozó Rogán Antal, vagy rettenthetetlen békési alpolgármester Erdős Norbert után újabb legenda csatlakozott a 35 fölöttiek táborához, ezzel szervezetünk pártoló tagjává avanzsálva.

Tovább...
 
Erős, szerb csapat ellen játszik ma a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 31.

ImagePorec télen is gyönyörű, még akkor is, ha a látogató nem pihenni, kikapcsolódni, hanem futballozni akar. A futballozást persze ragozhatjuk tovább, hiszen az FC Fehérvár játékosainak az a feladata, hogy izzadjanak, kínlódjanak, ha kell, megszakadjanak, annak érdekében, hogy minél jobban szerepeljen a csapat tavasszal.

Tovább...
 
A Stars végül behúzta a meccset Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 31.

ImageAz Alba Volán farmcsapata Sofronnal és Nagy Gergővel megerősítve alaposan megnehezítette a válogatott játékosokat felvonultató NZ Stars dolgát, de a vendégek így is győztek 4-2-re. A mieink góljait Ozsváth és Fekti szerezték.

Tovább...
 
Felülvizsgálják a Székesfehérvár-Budapest vasúti menetrendet Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. január 31.

Warvasovszky Tihamér polgármester decemberben levélben fordult Molnár Csaba gazdasági és közlekedési miniszterhez, melyben az új vasúti menetrend felülvizsgálatát kérte. A 2008/2009. évi vasúti menetrend különösen hátrányosan érinti ugyanis Székesfehérvárról a fővárosba irányuló munkába járást, illetve az onnan való hazajutást.

Tovább...
 
A Fidesz elvi álláspontja a Nemzeti Digitális Közmű programról Nyomtatás E-mail
Írta: Nyitrai Zsolt, a Fidesz informatikai és telekommunikációs munkacsoportjának vezetője   
2009. január 30.

ImageA Fidesz - Magyar Polgári Szövetség informatikai és telekommunikációs munkacsoportja áttekintette a kormány Nemzeti Digitális Közmű koncepcióját. Hangsúlyozzuk, hogy a Nemzeti Digitális Közmű témakörében eddig semmilyen szakmai vagy politikai egyeztetésre nem került sor, ezért az a híresztelés nem fedi a valóságot, hogy a közművel kapcsolatban "ötpárti konszenzus" lenne. Ma több mint 4 millió honfitársunk nem fér hozzá az internet adta lehetőségekhez.

Tovább...
 
Autótűz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 30.

ImageKigyulladt személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön hajnalban. Székesfehérváron egy családi ház udvarán egy Volvo személygépkocsi utastere égett. A lángokat a lakóknak a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült megfékezniük. A tűzben az utastér egy része kiégett. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Tovább...
 
Nász István fafaragó munkáiból nyílik tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 30.

Image„Az elemi iskola végeztével bojtárnak kellett állnom apám halála miatt, ahol egyetlen szórakozásként ajándékba kapott bicskával utánozni próbáltam a számadó fiát, aki szebbnél szebb ostornyelet, botokat és egyéb apróságokat készített(1938-42). 1942-ben kovácsinasnak álltam. Ettől kezdve semmi lehetőségem nem volt a hosszú munkaidő miatt faragni.” – emlékezik vissza Önéletrajzában Nász István, akinek hétfőn nyílik kiállítása székesfehérváron.

Tovább...
 
Elmarad az Aida vasárnapra tervezett előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 30.

ImageMűsorváltozás a Vörösmarty Színházban! Február 1-én, vasárnap 14 órakor a Vörösmarty Színházban az Aida technikai okok miatt elmarad. - kaptuk a hírt Méhes Mónikától, a teátrum sajtóreferensétől, aki elmondta: A jegyek az esti, 19 órakor kezdődő előadásra beválthatók.

 
Jó játékkal is vereség a Lokomotiv Zagreb ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 30.

ImageMásodik felkészülési mérkőzésünkre, a Lokomotiv Zagreb ellen jobb időjárási körülmények között került sor a horvát fővárosban tegnap kora délután. A napok óta tartó eső még tegnap elállt, a levegő hőmérséklete is emelkedett néhány fokot. Így a pálya talaja - ma egy másik stadionban játszották a meccset - közel sem volt olyan mély, sáros, mint a keddinek.

Tovább...
 
A listavezető papírforma győzelme Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 30.

ImageNagyszerűen küzdött csapatunk a listavezető Klagenfurt otthonában, Ocskay Gábor góljával még vezettünk is a mérkőzés elején, ám a hazaiak végül érvényesítették a papírformát, s 4-1-re győztek. Az előzetes hírekkel ellentétben Jason Guerriero mégsem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére, s ami még némileg meglepő volt az összeállítást illetően, hogy az első sorban Ocskay és Palkovics mellett Benk András rohamozta csatárként a klagenfurtiak kapuját.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30757 - 30767 / 33011