Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Zágrábba utaztak focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

ImageElutazott a Fehérvár FC huszönöt játékosa Zágrábba. A keret tagjai - Sebők, Filipovics, Andics, Koller, Horváth, Radovics, Mohl, Romero, Bencze, Kulcsár, Sifter, Farkas, Pavlisic, Polonkai, Nagy, Sitku, Alves, Lázár, Vujovics, Buljabasic, Elek, és Lelkes – tegnap délután, az edzés után keltek útnak, Darko Karadzsics pedig ma reggel csatlakozott hozzájuk a helyszínen. Olekszandr Tkacsuk néhány nap múlva utazik Horvátországba. A csapatot nemsokára Máté János is erősíteni fogja (a Bőcstől).

Tovább...
 
Veszélyben a Velencei-tó Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. január 27.

ImageKözéleti személyiségek és a civil szervezetek elfogadhatatlannak tartják a kormánynak a Velencei-tó északi partjára vonatkozó elképzeléseit, igényeit. E Disney Land–Casino-megaberuházás szöges ellentétben áll a megyei rendezési terv koncepciójával és filozófiájával – így foglalható össze a Megyeházán tartott sajtótájékoztatónak a fő gondolata. Megdöbbentő módon elveszik a parti sávot a nemzetközi vízi sportteleptől, véderdőt és közutat egyaránt magántulajdonba adnak.

Tovább...
 
Testületi ülés Gárdonyban és Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testülete január 27-án (ma), 17.00 órakor tart rendkívüli testületi ülést a Városháza földszinti tanácskozó termében, Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzat Képviselő-testülete pedig január 29-én (csütörtökön), 17 órától várja a lakosokat nyilvános ülésre a Községháza I. emeleti tanácskozótermébe.

Tovább...
 
Kemények és agresszívek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 27.

Image„Annak ellenére, hogy a Graz nem számít élcsapatnak az EBEL-ben, játékosaik bárki ellen felveszik a versenyt a mezőnyben, ezzel is magyarázható, hogy az alapszakasz második felében alig szenvedtek vereséget.” - mindezt Énekes Lajos másodedző nyilatkozta az Alba Volán ma esti ellenfeléről.

Tovább...
 
Tisztújítás a székesfehérvári Jobbiknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

ImageA Jobbik Székesfehérvári Alapszervezete a legutóbbi ülésén ismételten Gál Péter Pált választotta elnöknek két éves időtartamra. – kaptuk a hírt Dr. Kummer Ákos alelnöktől, aki elmondta: Az elnökség tagjainak, illetve az egyéb tisztségviselőknek a megválasztására az alapszervezet következő taggyűlésén, az elnök javaslata alapján kerül sor.

 
Korlátnak ütközött egy Subaru az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 27.

ImageSzalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délben az M7-es autópályán. A Siófok felől Székesfehérvár felé haladó Subaru a szabadbattyáni lehajtó után a külső szalagkorlátnak ütközött, majd a szélső sávban keresztbe fordulva állt meg. Az autó akkumulátora az ütközéskor kirepült a kocsiból. A Subarut vezető nőt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Mits Jazz Band a Vörösmarty Társaságnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

ImageA Mits Jazz Band koncertezik legközelebb a Vörösmarty Társaságnál. Az együttes (tagjai: Mits Márton, Horváth János, Potesz Balázs, Kovács Gergő) január 30-án (pénteken), 18 órakor lépnek fel a Vörösmarty Teremben (Székesfehérvár, Kossuth utca 14.). A programon való részvétel ingyenes, s remélhetőleg ugyanolyan fantasztikus zenei élményt nyújt majd, mint legutóbb – akkor egyetlen szabad ülőhely sem maradt - sőt, az utcán is füleltek a zenebarátok az ablak alatt ácsorogva…

 
Fidelitas Jótékonysági Bál  Élhetőbb Magyarország, önzetlen segítség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

ImageA Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, Balog Zoltán lesz idén a Belvárosi Fidelitas Jótékonysági Báljának fővédnöke, amelyet korábban Lévai Anikó neve fémjelzett. A fiatalok az elmúlt években a Vakok Battyhány László Gyermekotthonának gyűjtöttek adományokat – 2007-ben másfél millió, 2008-ban egymillió forintot sikerült átnyújtaniuk az említett intézménynek -, idén pedig a Bethesda Gyermekkórháznak fogják felajánlani a Bál bevételét.

Tovább...
 
Ifik: A védekezés dicsérhető Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 27.

ImageSzűkös kerettel érkezett a Fehérép Alcoa FKC utánpótlás-csapata Békéscsabára. A sérülések és megbetegedések miatt a serdülő mérkőzésen szerepelt játékosok közül kilencen pályára léptek az ifiben is. Bár lelkesen és fegyelmezetten védekeztek Mihály Attila tanítványai, a támadásban erősen megérződött a sok hiányzás, így végül ötgólos hazai győzelem született.

Tovább...
 
Győzelem Veszprémben is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 26.

Az FC Fehérvár „B” csapata – a Sóstón játszókkal azonos időben – Veszprémben lépett pályára, és szoros mérkőzésen, 2-1-re győzött. - Bár a felkészülési meccseket soha nem lehet összehasonlítani a bajnoki-,vagy kupamérkőzésekkel, ezúttal érdekes volt, hogy a Vidi II, azaz gyakorlatilag a Puskás Akadémián pallérozódó U19-es csapat, ősszel, egy Magyar Kupa-találkozón fölényesen gyűrte le a bakonyiakat.

Tovább...
 
A Székesfehérvári Fidelitas támogatja a hajléktalanokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

ImageForró teával és péksüteménnyel várta a Fidelitas Székesfehérvári Csoportja a hajléktalanokat a Jancsár Hotel parkolójában. A Csoport vezetősége (Csanády László elnök, valamint Polgár Kata és Balogh Gergely alelnökök) és néhány tagja kora délutántól sötétedésig osztotta az éhező és fázó rászorulóknak az élelmet, miközben elbeszélgettek velük élethelyzetükről, s lelki támaszt próbáltak nyújtani az elkeseredett, melegségre vágyó embereknek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30779 - 30789 / 33011