Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Családi nap a tűzoltólaktanyában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 22.

ImageA Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének székesfehérvári alapegysége harmadik alkalommal rendezett családi napot a székesfehérvári tűzoltók részére. - tudtuk meg Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság sajtóreferensétől - A programok a tűzoltólaktanyában főzőversennyel indultak, és a délután folyamán a gyermekeket és a szüleiket számos vetélkedő várta. A rendezvényen a székesfehérvári Regatex Kft. egy új, háromrészes ülőgarnitúrát ajánlott fel a készenléti állomány részére, amely a társalgóban kapott helyet.

Tovább...
 
Alves végre találkozhatott kislányával Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 22.

ImageTegnap kora este Ferihegyen leszállt az a repülőgép, amelyen brazil játékosaink, Alves és Alison családjai érkeztek Magyarországra. A találkozás egyik legszebb pillanata az volt, amikor André Alves első alkalommal vette kézbe másfél hónapos, Jázmin nevű kislányát. Jázmin augusztus 4-én Brazíliában látta meg a napvilágot, ahová csatárunk még a nyári szünetben utazott haza 4 éves lányával és akkor még várandós feleségével. "Július elején, a felkészülés kezdetére érkeztem vissza Fehérvárra, s a családomat azóta nem láttam."

Tovább...
 
Kedden a címvédő érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 22.

ImageVasárnap az első idegenbeli mérkőzésén vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19. kedden, a Klagenfurt ellen hazai pályán jó lenne újra pontot, pontokat szerezni - ám a tavalyi bajnok ellen ez nem lesz könnyű feladat.

Tovább...
 
Foglalkoztatás és munkanélküliség terén rettenetesen állunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 22.

Image"Foglalkoztatás tekintetében az EU 27 tagállamából csupán Máltát tudjuk megelőzni." - emelte ki Czomba Sándor napirend előtti felszólalásában. - "Sok szó esik manapság kormányoldalról a foglalkoztatásról, a munkahelyteremtésről és a munkahelyek fontosságáról. Ennek örülhetnénk is, hogyha nem látnánk az elmúlt évek statisztikáját és történéseit." - húzta alá Czomba Sándor. A fideszes politikus kiemelte: rettenetesen állunk a foglalkoztatás és a munkanélküliség terén. "Ma Magyarországon több mint 560 ezer ember van munka nélkül." - tette hozzá.

Tovább...
 
Több, mint száz nyugdíjast köszöntöttek a faluban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageKulturális programmal színesített vacsorára várták a 65. életévüket betöltött nyugdíjasokat Csákberényben. A programon a meghívott 195 főből közel 130-an vettek részt, akiknek a helyi önkormányzat és a vöröskeresztes csoport nótával, táncos bemutatókkal, szavalatokkal – no, és finom vacsorával kedveskedett. A finom étek mellé „lecsúsztatásra vágyó” bort a helybeliek adták össze, a felszolgálásról pedig Huszár Lászlóné (Zsóka) vezetésével a vöröskeresztes aktivisták gondoskodtak.

Tovább...
 
Közel 1 millió forintot spóroltak meg a társadalmi munkával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageKicserélték a kincsesbányai Radnóti Miklós Általános Iskola Kazincy Ferenc Tagiskolájának valamennyi nyílászáróját az épület északi oldalán. A korszerű, műanyag ablakokat a helyi önkormányzat és a jótékonysági bál bevételéből vásárolták meg közel 2 millió forintért, a fizikai munkát pedig társadalmi összefogással oldották meg.

Tovább...
 
"Ilyen tavasz csak egy volt életemben..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageAz 1848. szept. 29-ei pákozdi csatára és az 1849-es dicsőséges tavaszi hadjáratra emlékezik az az országos vándorkiállítás, amelyet szeptember 29-én, kedden 17 órakor nyit meg Orbán Viktor, valamint, Hermann Róbert hadtörténész. A tárlatot a Fejér Megyei Múzeumok Igazgatósága Országzászló téri kiállítótermében láthatják az érdeklődők. Az eseményen köszöntőt mond Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Simicskó István, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, és Harsányi László, a Nemzeti Kulturális Alap elnöke.

Tovább...
 
Ifik: Az eredmény másodlagossá vált Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageAz előző bajnokin összeszedett sérülések, majd különösen az elmúlt heti, járványszerű megbetegedések és a problémánk irányában teljes közönyt mutató szövetség hozzáállását követően a megfelelő számban történő kiállás – és ezáltal a büntetőpontok elkerülése – vált utánpótlás-csapataink elsődleges céljává a Békéscsaba elleni bajnokikon…

Tovább...
 
Csizik Balázs fotókiállítása a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageA Városi Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára szeretettel vár mindenkit szeptember 21-én (hétfőn), 17 órára Csizik Balázs fotókiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja Nervetti Károly, a Főnix Totóművészeti Kör tagja. A tárlat a könyvtár nyitvatartási idejében megtekinthető október 17-ig.

 
Egészségnap - az életért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

Image„A gazdasági válságban, nehezebb életkörülmények között sokkal kevesebb időnk, erőnk, és anyagi lehetőségünk van arra, hogy törődjünk magunkkal, s az egészségünkkel. Ezért is fontos ez a program, amelyen mindenkinek lehetőség nyílik arra, hogy ingyenes szűréseken és tanácsadásokon vegyen részt.” – nyilatkozta honlapunknak Östör Annamária, az Egészségügyi Bizottság elnöke a Székesfehérvári Egészségnap kapcsán.

Tovább...
 
Hosszú menet lesz... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageRövid szünet után ismét együtt láthatjuk Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlését. A képviselők szeptember 24-én (csütörtökön) 8.00 órai kezdettel gyűlnek össze a Városháza Nagytermében, hogy megvitassák a városunkat érintő fő kérdéseket. Tanácskozásuk pedig igencsak hosszúnak ígérkezik, hiszen a tervek szerint 84 napirendi pontot tekintenek majd át.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2931 2932 2933 2934 2935 2936 2937 2938 2939 2940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32253 - 32263 / 36270