Advertisement
Advertisement

Advertisement
Kezdőlap
A Jobbik értékelte a közgyűlési döntéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

ImageJobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete sajtótájékoztatót tartott a Szent István Könyvesházban. A téma ezúttal a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történtek értékelése volt.

Tovább...
 
Vízóra-leolvasás a Balatoni út környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fejérvíz Rt.   
2008. június 24.

A FEJÉRVÍZ ZRt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy vízmérő leolvasást végez Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2008. június 27-től július 5-ig, az „F” ütemnek megfelelően, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Börgöndi u. – Balatoni út közötti terület, Fátra u., Korondi u., Mátra u., Mezei u. – Orsovai u. – Székely u. – Borszéki u. által határolt terület, Nagykárolyi u., Tasnádi u., Tátra u., Zalatnay u., valamint a Zsombolyai út.

Tovább...
 
Múzeumok Éjszakája a Székesfehérvári Egyházmegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. június 24.

ImageSzékesfehérvár városának múzeumai idén egyedülálló kulturális együttműködéssel csatlakoztak a népszerű „Múzeumok éjszakája” rendezvényhez. A Szent István Király Múzeum, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum, a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény, valamint a Volksbank Galéria összefogásával, programjaik összehangolásával közösen kínáltak olyan élményt a látogatóknak, amely reményeik szerint későbbiekben is becsalogatja a kiállításokba az érdeklődőket.

Tovább...
 
Egy tökéletes helyszín az elmélyüléshez és hit gyakorlásához Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

ImageNem is küldhetnék jobb helyre a keresztény szülők gyermekeiket nyaralni, mint egy hittantáborba. S ha nem akarnak Fejér megyén túlra tekinteni, akkor itt van például egy tökéletes helyszín, a Székesfehérvári Egyházmegye lelkigyakorlatos háza Iszkaszentgyörgyön, ahol a hívők egész évben zavartalanul gyakorolhatják hitüket. Ezen alkalmakról beszélgettem Sárközi Bélával, a helyi diakónussal.

Tovább...
 
Ne a kábítószer legyen a fő örömszerzési forrás! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

A Kábítószer Egyeztető Fórum aktuális feladatairól tartott sajtótájékoztatót Neubauer Tamás, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője. A program aktualitását adta a Szenvedélybetegek Világnapja, amely kapcsán elhangzott: Fejér megyében a tinédzsereken kívül a huszonévesek és a harmincas éveikben járók is érintettek a kábítószer-fogyasztásban. Azért, hogy a fiatalok ne a narkotikumokat használják fő örömszerzési forrásként, a szakértők azt javasolják, hogy a szülők minél több szabadidős programot szervezzenek számukra.

 
Művészeti Fesztivál Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageSebestyén Márta koncertjével kezdődött tegnap este a Velencei-tavi Művészeti Fesztivál programsorozata. A nyitó hangversenyt a gárdonyi Római Katolikus templomban tartották, ahová egy busz is indult a kezdés előtt egy órával Agárdról, az Étterem parkolójából, ma este pedig Vereben hallható csodálatos muzsikaszó. – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth István, Gárdony polgármestere.

Tovább...
 
Sportolj a Bregyó-táborban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Fehérvár FC támogatásával még grundfoci programon is részt vehetnek azok a gyermekek, akik a Bregyó Közi Napközis Tábort választják nyári kikapcsolóduk helyszinéül. A tábor augusztus 8-ig várja nyitott kapukkal a fiatalokat, akik e helyen a sport jegyében tölthetik el szabadidejüket – szakértők irányítása mellett.

Tovább...
 
Hangverseny az orgona javára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

Hangversenyre hívják az érdeklődőket július 2-án, 18 órakor a székesfehérvári evangélikus templomba. Az esten fellép Marosvári Péter (orgona és tenor-szóló), Pogány Ildikó (orgonakíséret), Rajkó Márta (fuvola), és Csekéné Bányai Erzsébet (cselló). A koncerten való részvétel ingyenes, ám minden adománynak örülnek a szervezők, amelyet a már megkezdett orgonaépítéshez használnak fel.

Tovább...
 
Szenior nap a kánikulában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA hatalmas kánikula ellenére igen nagy érdeklődés övezte a tegnap megrendezett Székesfehérvári Szenior Napot. Bár sokan azt hitték, hogy a nyugdíjasok a találkozó helyett inkább otthonaikban maradnak hűsölni – hatalmasat tévedtek! A közel háromszáz fellépőt és huszonnégy színpadi produkciót felvonultató programra még a környező településekről is érkeztek idős hölgyek és urak, hogy szórakozzanak egy kicsit, s megismerkedjenek kortársaikkal.

 
Sajtóközlemény a Fejér Megyei Közgyűlés 2008. jún. 23-ai személyi döntéseiről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 23.

ImageFejér Megye Közgyűlése 41 napirendi pontot tárgyalt meg mai – 2008. június 23-ai – ülésén. E témakörök között megyei aljegyzőt nevezett ki, majd több megyei önkormányzati fenntartású intézmény vezetői megbízásáról döntött a testület. Az alábbi sajtóközlemény a személyi döntéseket foglalja össze.

Tovább...
 
Bakonyi Csilláé a Vörösmarty-gyűrű Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

Bakonyi Csillának ítélték oda idén a Vörösmarty-gyűrűt. A társulat – mint mindig, úgy most is - titkos szavazással döntöttel el, hogy melyik kolléga érdemli meg szakmai munkája alapján az adott évadban a kitüntetést. A díajat tegnap nyújtották át jelképesen a Pelinkán udvarban. – Bakonyi Csilla ugyanis jelenleg szabadságon van, így fizikai valójában később veszi át a gyűrűt.

 
<< Első < Előző 2931 2932 2933 2934 2935 2936 2937 2938 2939 2940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32297 - 32307 / 32685