Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Shakespeare álma újraálmodva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 28.

ImageHeléna mai tizenéves, akinek legfőbb gondja, hogy úgy érzi, őt nem veszi észre, nem szereti senki, míg nővérének már ketten is udvarolnak. Nem csoda hát, ha álomba merülve furcsa történet főszereplője lesz: Anyja, Hippolyta, és ennek jövendőbelije, Theseus, Athén ura, férjhez kényszerítené idősebb lánytestvérét, Hermiát Demetriushoz, akit nem szeret.

Tovább...
 
Zana Anita Wang Yoan-díjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 28.

ImageZana Anita, a Kodolányi János Főiskola kommunikáció-médiatudomány szakos hallgatója a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságtól Wang Yoan-díjat kapott a pekingi paralimpián végzett munkájáért. - kaptuk a hírt Szondy Rékától, a KJF sajtóreferensétől - Zana Anita a Magyar Nemzetet tudósította a paralimpiáról, és mind az olimpia, mind a paralimpia legfiatalabb akkreditált újságírója volt.

Tovább...
 
A szezon eddigi legfontosabb meccse jön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 28.

ImageA rájátszás elérése szempontjából kulcsfontosságú, hogy a Graz 99ers ne zárkózzon fel az Alba Volánra. Ennek érdekében mindkét pontot meg kell szereni pénteken, idegenben a narancs-feketék ellen. - Dacára annak, hogy hosszúra nyúlik az Alba Volán vereségsorozata, a mutatott játékban határozott előrelépés tapasztalható. Két ízben is sikerült idegenben pontot szerezni, Linzben és Bécsben.

Tovább...
 
Albacomp - újabb győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageTöretlenül nyeri a meccseket az Albacomp kosárlabda csapata. A székesfehérvári fiúknak tegnap este a Spisská Nová Ves játékosait is sikerült megverniük 26 pontos különbséggel. Részletek: Albacomp - Spisská Nová Ves 102 - 76 (29-22, 25-16, 30-15, 18-23) Székesfehérvár, 1800 néző Játékvezetők: Fölházi, Hegedüs, Győrffy Albacomp: Simon 10/6, Hanga 17/3, Morrison 32, Radovic 12/3, Keller 9 Cs: Veszter, Dávid 2, Góbi 12, Somogyfoki 1, Madár 1, Antal 6/3 Spisská Nová Ves: Repasky 18/3, Pesta 7/3, Misinsky 5/3, Lozancic 14, Kozar 11/9 Cs: Madaj 13/9, Ulman 7, Becarik 1

 
Ha menni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

„Arról fogok mesélni neked, ha eljössz – a humort, lírát csipetnyi filozófiával fűszerezve – hogy: ahol a szeretet, a barátság, a bizalom, a türelem, az együttérzés, a segítőkészség magától értetődő része a létezésnek, ott jó lenni, ott jó élni. Ilyen a spanyolországi zarándokút, az EL CAMINO. 2005 nyarán jártam végig a 900 km-es utat. „Apostoli” kötelességemnek érzem, hogy átadjam, amit az úttól kaptam. Nyújtsd a kezed! Járd végig velem az EL CAMINO-t! – hogy aztán, felbátorodva, majd magad is, igaziból nekivágj!”

Tovább...
 
Teherautóval ütközött egy Opel a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma délelőtt. Székesfehérváron a Nagyszombati út és a Budai út kereszteződésében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött. A jelzés szerint a teherautó felborult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
A jégkorong utánpótlásra kap, a vb-re azonban nem kap pénzt Nyomtatás E-mail
Írta: www.cserpalkovics.hu   
2008. november 27.

ImageA magyar jégkorong kap pluszpénzt az utánpótlásra, a jégkorong-válogatott ellenben nem kap többlettámogatást a jövő évi A csoportos világbajnokságra való felkészülésre - döntött róla az Országgyűlés kedden. Az Országgyűlés keddi ülésén elfogadta a jégkorong utánpótlásának 170 millió forintos többlettámogatásáról szóló költségvetési módosító indítványt. A képviselők 189 igen, 188 nem szavazattal és egy tartózkodással voksoltak az utánpótlás támogatásáról és végül az ülést elnöklő Harrach Péter (KDNP) igen szavazatával fogadta el az Országgyűlés a javaslatot.

Tovább...
 
FC Fehérvár - heti menetrend, a szombati mérkőzés ingyenes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageNyugalmas hetet élvezhetnek a fehérvári focisták: csupán egyetlen mérkőzésre kell koncentrálniuk, amelyet szombaton vívnak meg Baktalórántházával. A legutóbbi Ligakupa mérkőzés elmaradt a REAC ellen, most viszont – kárpótlásul – ingyenes a meccsen való részvétel a Sóstói Stadion hátsó, műfüves pályáján. A mérkőzés 13 órakor kezdődik. A fiúk addig minden nap, 10 órakor tartanak edzést Sóstón, vasárnap pedig pihenhetnek kicsit.

 
A helyes táplálkozás még nem elég Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageA magyar lakosok több mint fele saját bevallása szerint egészségesen táplálkozik, mégis minden második magyar súlyproblémákkal küzd – derült ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. 2008 szeptemberében lezárult reprezentatív lakossági kutatásából. - A felnőtt lakosság 54 százaléka saját bevallása szerint inkább egészségesen étkezik, és további 14 százalékuk úgy véli, mindent megtesz azért, hogy változatosan és mértékletesen étkezzen.

Tovább...
 
Kaput és gázórát döntött ki egy Volvo Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageLeszakított gázórához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán késő délután. Székesfehérváron a Dévényi utcában egy személygépkocsi kidöntött egy vaskaput és vele együtt a gázórát, amelynek következtében ömleni kezdett a földgáz. A Volvo a családi ház vaskapujának ütközött, a kapu kidőlt, és letörte az udvaron lévő gázórát. Az autó a vaskapun állt meg, a gázvezetékből ömleni kezdett a földgáz.

Tovább...
 
Ryan Bonni nem távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageA szezon hátralévő részében is az Alba Volánnál játszik Ryan Bonni. A kanadai válogatott hátvéd fizetés nélküli szabadságot kap eltiltása idejére, s nemsokára visszautazik Kanadába a családjával, hogy egyénileg folytassa az edzést. A tervek szerint december 27-én tér vissza Székesfehérvárra.

 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32462 - 32472 / 34265