Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
1-0-ra győzött a Vidi a Korona Kielce ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 07.

ImageKegyes volt hozzánk az időjárás ma délután, hiszen az eddig minden nap fújó szél abbamaradt a mérkőzés kezdetére, s egy-két fokot emelkedett a hőmérséklet is. Mint ahogy azt dr. Mezey György a délelőtti megbeszélésen kihirdette, csapatunk a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics -Szakály, Farkas I, Elek - Nagy, Alves, Vujovics összeállításban futott ki. A mérkőzés eleji néhány perces "tapogatózás" után a Vidi szerzett vezetést a 7. percben: Nagy Dani jobboldali beadását Vujovics készítette le, amit Alves mintegy 14 méterről kíméletlenül a bal felső sarokba bombázott (1-0).

Tovább...
 
Az MKPK országos gyűjtést hirdet meg (Haiti) Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2010. február 07.

ImageAz MKPK országos gyűjtést hirdet meg a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére 2010. február 7-re (vasárnap), melyet előző vasárnap január 31-én hirdetnek meg a templomokban. „A katolikus egyház késedelem nélkül, azonnal mozgósítja karitatív intézményeit, hogy kielégítse a lakosság elsődleges szükségleteit” – hangzott XVI. Benedek pápa felhívása a Haitiben kialakult drámai helyzet miatt.

Tovább...
 
A bécsi első sornak nem volt ellenszere Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 07.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a két új tengerentúli játékossal erősítő Vienna Capitals otthonában lépett fel, és egy gólgazdag találkozón három gólos vereséget szenvedett. A bécsiek öt találatából négyet az első soruk jegyzett. - A Vienna Capitals vendégeként eddig még sosem tudott nyerni a Sapa Fehérvár AV19, és a mai estén is sajnos hamar hátrányba kerültünk. Rögtön az első emberelőnyüket ugyanis gólra váltották a hazaiak: Björnlie a kék vonalról bombázott Satosaari mögé (1-0).

Tovább...
 
Újjá kell építeni Magyarországot Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 07.

Image"A következő kormánynak a nemzeti ügyek kormányának kell lennie." - szögezte le országértékelő beszédében Orbán Viktor a Millenárison. Orbán Viktor elmondta, úgy tapasztalja, ma olyan elsöprő igény van a változásra, amilyen talán húsz éve volt. Különbség van azonban abban, hogy jelenleg gyengének látják Magyarországot, és ennek egyértelműen a gyenge kormányzás az oka. Az embereknek ebből lett elege. A Fidesz elnöke úgy véli, itt az ideje, hogy hazánknak erős vezetése legyen, amely képes helyreállítani tekintélyét, meg tudja oldani a gondokat, felelősen kezeli a pénzügyeket, és nem nyomta rá bélyegét munkájára a bűnözés, illetve a hatalommal való visszaélés.

Tovább...
 
Ifik: Tornagyőzelem Szekszárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageSzombaton négyes tornán vett részt az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől- A Rezsnyák Csaba által irányított fehérváriak három felnőtt együtes – az NBI/B-ben szereplő Tolna, valamint az NBII délnyugati csoportjának első két helyén álló Mohács és Szekszárdi FGKC – legyőzésével az első helyen végeztek! Cziráky Fanni lett a torna legjobb kapusa.

Tovább...
 
Albacomp-Falco-Szova KC Szombathely 85-80 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageKommentár nélkül: Albacomp-Falco-Szova KC / Szombathely 85-80 (16-21, 24-23, 27-18, 18-18) / Albacomp: Simon 9, Hanga 20/9, Toya 14/6, Lee 21, Banks 13/6 / Cs: Keller, Farkas, Fodor, Radovic 8. / Falco: Kálmán 17/3, Frazier 24/3, Pankár, Kazlauskas 14/12, Dies 14 / Cs: Borszéki, Horti, Wilson 11/3, Szanati.

 
"Nem akarunk BKV-típusú szerződéseket Székesfehérváron!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageA köztulajdonban lévő cégeknek a köz bizalmát is szolgálniuk kell. Ezért van szükség arra, hogy nyilvánosságra hozzák Székesfehérváron az önkormányzati cégeknél „előfordó” BKV-s típusú szerződéseket - amennyiben vannak ilyenek. – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás tanácsnok a Malom Házban tartott sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető a sajtó képviselőinek kifejtette: nagyon fontos, hogy az önkormányzati cégek a város tulajdonában maradjanak, s ahol nemcsak az önkormányzat a tulajdonos, ott minél nagyobb tulajdonrészt szerezzen Székesfehérvár, hiszen fontos közszolgáltatásokat végeznek ezen vállalatok.

Tovább...
 
Balázsáldás a Jézus Szíve Templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageSzent Balázs püspök ünnepén, valamint az azt követő vasárnapon szolgáltatja ki a Katolikus Egyház egyik legismertebb szentelményét, a balázsáldást. Szerkesztőségünk e napon ellátogatott a székesfehérvári Jézus Szíve Templomba, ahol Kiss János nagyprépost, püspöki tanácsos tartotta az esti misét.

Tovább...
 
Ma este csap össze a Fidesz Elnöki Stábja és a Vesta-CityLine csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageA Fidesz Elnöki Stábjának válogatottja játszik ma este a női futsal bajnok Vesta-CityLine csapat ellen a székesfehérvári Főnix csarnokban. A Fidesz-válogatott kerete: Gajda Róbert, Cser-Palkovics András, Szijjártó Péter, Ágh Péter, Zsiga Marcel, Koszorús László, Benkő Szilárd, Mihalovics Péter és Wildner Domonkos. A mérkőzést Arany Tamás, és a férfi futsal Eb-döntőt dirigáló Kovács Gábor vezeti.

Tovább...
 
Az Úr áldást ad a missziós és evangelizációs munkára Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. február 05.

Image"Napjainkban az emberek közömbösek a direkt módszerek iránt, s ez igaz a missziós munkára is. Ugyanakkor szeretni kell az embereket összes hibáikkal és nyomorúságaikkal együtt. Nagyon fontos, hogy meghallgassuk, megértsük őket, mi az, amitől szenvednek. Ha kialakul egy személyes kapcsolat, attól kezdve az Úr megáldja a missziót, evangelizációt." - nyilatkozta interjúnkban dr. Steinbach József.

Tovább...
 
Sértettekből gyanúsítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageLand Rover Freelander gépkocsijuk ellopását jelentette be a rendőrségen január 31-én egy férfi és egy nő, de tanúkihallgatásuk során a kettejük vallomása nem egyezett, ami szemet szúrt a gárdonyi nyomozóknak. Később kiderült, a bank tulajdonában lévő autót ők maguk adták tovább értékesítés céljából egy szerelőnek. A Gárdonyi Rendőrkapitányságon mind a hárman sikkasztással lettek meggyanúsítva…

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32462 - 32472 / 37512