Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Kormánynak nincsen semmilyen terve a problémák megoldására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageAz a költségvetés, amit az Országgyűlés elfogadott, nem tartalmaz semmilyen forrást a munkanélküliség „korrekciójára”. Turi Kovács Béla szerint fel kel világosítani az embereket arról, hogy az ezernégyszáz milliárd forint, amiről a Gyurcsány-kormány beszél, az nem létezik. Az említett összegeket máshonnan lehet csak átcsoportosítani, de akkor az a „kivont helyről” egyértelműen hiányozni fog. Sőt, ha pontosan összeadjuk, akkor is csak hatszázmilliárd forintról van szó. Kijelenthetjük: a Kormánynak nincsen semmiféle terve arra vonatkozóan, hogy mit tegyen a munkanélküliséggel szemben.

Tovább...
 
A Gyurcsány-kormány alatt válság nélkül is nőtt a munkanélküliség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageA jelenlegi negatív tendenciák egyértelműen összeköthetők a Kormánnyal. – világosította meg az ország helyzetét Turi Kovács Béla, országgyűlési képviselő, a KPE országos elnöke székesfehérvári sajtótájékoztatóján, majd elmondta, hogy a Gyurcsány-kormány alatt anélkül, hogy válság lett volna, 6,1 %-ról 7,7 %-ra nőtt a munkanélküliség, ami most csak tovább gyűrűzik.

Tovább...
 
Lepusztulási lejtőn az ország Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

Image„Történelmünk során ritkán zuhant ilyen gyorsan és élesen országunk a lepusztulási lejtőn.” – jelentette ki Horváth Miklós Csaba, amikor Dr. Cser-Palkovics Andrástól átvette a szót a tanácskozás kezdetén, majd hozzátette: „Ráadásul ilyen békeidőben furcsa és szokatlan ez, már amennyiben „békeidőről” beszélhetünk.”

Tovább...
 
Azonnali, s teljesen más intézkedésekre van szükség, mint amit a kormány tesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageA Malom Házban tartotta regionális tanácskozását a Kisgazda Polgári Szövetség és a Kisgazda Polgári Egyesület. A találkozón Fejér, Somogy, Baranya és Tolna megye delegáltjai vettek részt, az ülést megelőzően pedig Turi Kovács Béla, országgyűlési képviselő, a KPE országos elnöke, Horváth Miklós Csaba, önkormányzati képviselő, a KPE székesfehérvári elnöke, valamint dr. Cser-Palkovics András, országgyűlési képviselő, a Fidesz székesfehérvári elnöke tartott sajtótájékoztatót.

Tovább...
 
HÁBORÚS HÁTORSZÁG 1914-1918 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

Image”Háborús hátország 1914-1918” címmel nemzetközi tudományos konferenciát rendez a Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Kodolányi János Főiskola december elsején és másodikán. Szondy Rékától, a KJF sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az üléshez kapcsolódóan megnyílik a „Múzsákat a frontra!” –kiállítás is. A programokat hétfőn Budapesten, kedden pedig Székesfehérváron tartják.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Baktalórántháza: 8-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 30.

Image8-0-ra győzött az FC Fehérvár a Baktalórántháza ellen a Liga Kupa 7. fordulójában. Horvárh Gábor egy, Dvéri és Pavlisics 2-2, míg Kulcsár Tamás 3 gólt szerzett. - A Liga Kupa 7. fordulójában játszott utoljára hazai környezetben 2008-ban tétmérkőzést az FC Fehérvár. Bár a szombat délutáni mérkőzést nem a centerpályán, hanem a hátsó, műfüves pályán rendezték, a fehérvári játékosok nyolc góllal búcsuztak az idei évben a Sóstói Stadiontól.

Tovább...
 
Dr. Pálhegyi Ferenc professzor a reformátusoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageDr. Pálhegyi Ferenc, a népszerű keresztény pszichológus, családterapeuta vendégeskedik ma, 15 órától a székesfehérvári reformátusoknál. – hívta fel a programra figyelmünket Szűcs Gábor sajtóreferens - A Kék Kereszt családi délutánját a szokásokhoz híven most is a Széchenyi utcai gyülekezeti házban tartják.

Tovább...
 
Sikersorozat - töretlenül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageAz idény legjobb játékát élvezhették tegnap este a kosárlabda-rajongók. Bell – aki vezeti a bajnokság pontdobó listáját -, ismét egyéni rekordot döntött, 37 pontot dobott a mérkőzésen. Mellette a kanadai center, Morrison is remekül játszott – ami összességében elmondható a fehérvári csapat többi tagjáról is. Albacomp - Zalakermáia ZTE KK 113-70 (27-17, 34-21, 27-17, 25-15)

Tovább...
 
Muszáj kikecmeregni a kátyúból Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 30.

ImageAz Alba Volán frusztráló körülmények között kapott ki pénteken egyik fő riválisától, a Graztól. Hazai pályán vasárnap, a Klagenfurt ellen kellene javítani, de ez cseppet sem lesz egyszerű feladat. Nincs könnyű helyzetben az Alba Volán szakvezetése. A liga egyik legjobb csapata, a Klagenfurt ellen kell felkészíteni a játékosokat. "Egyben kell tartanunk a csapatot, de jelen pillanatban mindenki felettébb ideges. Még keményebben kell dolgoznunk, hogy megtaláljuk a kivezető utat ebből a nehéz helyzetből." - mondta Ted Sator.

Tovább...
 
Uniós tagjelölt országok fiatal politikusaival találkoztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Dr. Maurer Szemere Külügyi Kabinet   
2008. november 30.

ImageNemrégiben került megrendezésre a Schuman Intézet szervezésében a "Fiatal Vezetők" 2008/2009 elnevezésű képzés második szakasza. A budapesti előadás - és rendezvénysorozat célja, hogy a Kelet és Délkelet-Európa tagjelölt államaiból érkezett, jobbközép politikai családba tartozó ifjúsági szervezetek fiatal politikuspalántái jobban megismerjék az uniós tagállamok politikai berendezkedését.

Tovább...
 
Adventi készülődés Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageFenyődíszítésre és gyertyagyújtásra vár mindenkit az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat. A város karácsonyfáját ma, 14 órakor öltöztethetik fel a helyi lakók, s adventi koszorút is készíthetnek szakértői segítséggel. Ehhez az alapot az ITKE biztosítja, a többi kelléket pedig (tobozt, borostyánt, csipkebogyót, diót…) mindenki vigyen magával! Az első adventi gyertyát 16 órakor gyújtják meg.

 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32473 - 32483 / 34306