Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szent Imrére emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageSzent Imrére emlékeztek a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda diákjai, valamint tanárai. Az intézmény névadójának tiszteletére csütörtökön reggel szentmisét tartottak a Szent Imre templomban, majd megkoszorúzták a templom mellett álló Szent Imre szobrot. A programokat a katolikus iskola kórusának előadása, valamint a Szent Imre intelmeiből készített előadás színesítette. Fekete Ferenc, az iskola igazgatója szerint ezek az intelmek – kiváltépp az erkölcsre vonatkozók - különösen is fontosak a mai fiatalok és a felnőtt társadalom számára.

Tovább...
 
Elvittek egy dunaújvárosi bankautomatát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

Image03 óra 14 perckor Dunaújváros, Dózsa György úton található pénzintézet előterébe hatoltak be ismeretlen tettesek, majd az ott elhelyezett ATM automatát egy világos színű személyautóval kiszakították a helyéről és eltulajdonították. - tudtuk meg a Rendőrség sajtóközleményéből - A bűncselekménnyel kapcsolatos intézkedések folyamatban vannak. A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Tovább...
 
Speciális kézvédelem a fehérvári tűzoltóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság október végén több mint 120 pár tűzoltó védőkesztyűt szerzett be a készenléti állomány részére. A parancsnokságon a vonulós tűzoltóknak már régóta szükségük volt egy olyan védőkesztyűre, amelyet kizárólag a tűzoltáshoz terveztek, alakítottak ki, annak érdekében, hogy a tűzoltóknak a maximális védelmet nyújtsa, és közben a tűzoltói feladatok végrehajtását se nehezítse meg.

Tovább...
 
Sikeres költözés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageAz igazi otthonától néhány kilométerre nyerte meg hazai meccsét az Alcoa FKC az ASA-Consolis HNKC ellen. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A Videoton Oktatási Központban az egy tucat gólt szerző Kristina Trishchuk vezérletével egygólos félidei vezetés után 36-29-re győztek a fehérváriak. A vendégeknél a volt cornexis Wolf Alexandra tizenegyszer talált az FKC kapujába.

Tovább...
 
Egy nap az apákról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

Image„Hogy ez véled ne történjék, fogadj szót, fiam, gyermek vagy, gazdagságban született kis cselédem, puha párnák lakója minden gyönyörűségben dédelgetve és nevelve, nem tapasztaltad a hadjáratok fáradalmait s a különféle népek támadásait, melyekben én szinte egész életemet lemorzsoltam….” (Szent István Intelmei Imre herceghez)

Tovább...
 
Újabb zöld felület a városban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageA Fejér Megyei Múzeumok Igazgatósága szeptemberben kérte fel a DENSO Gyártó Magyarország Kft-t, hogy az Arany János utcában található Budenz Ház belső díszudvarának rendbetételét támogassa. Gärtner Szilviától megtudtuk, hogy ez a feladat illeszkedik a 2008-ban megalakult CSR Bizottság környezetvédelmi programjába, amely szerint a jövőben tovább erősíti a cég a kapcsolatot a helyi közösségekkel. Így a DENSO vezetősége felkérte a cég kertészeti alvállalkozóját a Budenz Ház udvarának megszépítésére.

Tovább...
 
Alves és Kabát - "ikertestvérek" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 06.

ImageA Soproni Liga góllövőlistáját jelenleg – azonos teljesítménnyel, 10-10 góllal – Andre Alves, a Videoton, és Kabát Péter az Újpest gólvágója vezeti. Érdemes lajstromozni kettejük góljait – kiderül, párhuzamos pályán haladnak. Kettejük közül a 32 éves, 1977. szeptember 25-én született Kabát az idősebb. Andre még harmincon innen van, brazilunk 1983. október 15-én született. Érdekesség, hogy – a külföldön töltött évek miatt – nincs nagyságrendi különbség az NB I-es meccsek száma között: Kabát Péter 1994-ben, a Kispestben mutatkozott be az élvonalban.

Tovább...
 
Szélig Viktor a válogatott csapatkapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageA keretszűkítés után megválasztották a magyar válogatott tagjai a csapatkapitányokat és a kapitány-helyetteseket. A szavazás értelmében a „C” betűt Szélig Viktor mezén olvashatjuk majd, az „A” –t pedig Ladányi Balázs és Tokaji Viktor viselheti.

 
a Bajnai-csomag 75 millió forintot vesz el a mozgássérültek támogatásából Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

Image"Bajnai Gordon tegnap a mozgássérültek és családjaik hősiességéről beszélt. A mozgássérülteknek és családjaiknak 2010 januárjától lesz igazán szükségük a hősiességre, akkor lép ugyanis hatályba az újabb Bajnai-csomag, amely 75 millió forintot vesz el a mozgássérültek támogatásából.." - állapította meg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője...

 
Először a Pályaválasztási Kiállításokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 05.

ImageElőször lesz jelen a Fejér megyében szervezett Pályaválasztási Napokon a tavaly létrehozott Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás. A november elején, Székesfehérváron és Dunaújvárosban rendezendő kiállításokon önálló standon mutatkozik be, illetve képviseli tagintézményeit a Fejér TISZK.

Tovább...
 
Ingyenes főpróbákat kezdeményez a Polgári Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 05.

ImageSokan vannak, akik szívesen megnéznének egy-egy színházi előadást, ám nem engedhetik meg maguknak, hogy jegyet vásároljanak a produkciókra. A Polgári Frakció ezért azt kezdeményezi, hogy tegyék nyilvánossá a teátrum főpróbáit, s a rászorulók decembertől meg is tekinthessék azokat. A Polgári Frakció főpróbánként 300.000 Ft-tal hozzájárul a színház költségeihez – s több, mint 400 ember színházi élményéhez.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32473 - 32483 / 36826