Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jubielumi nap a Vörösmarty Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 05.

Image30 éves fennállását ünnepli a Vörösmarty Mihály Általános Iskola. Ebből az alkalomból jubileumi ünnepséget rendeznek holnap, 11 órakor. A programon felszelik majd az iskola ünnepi tortáját, több kitűntetés is gazdára talált, valamint lesz öregdiák találkozó, retro disco és „volt kollégák beszélgetése” is.

 
Fórum a Berényi út felújításáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 05.

ImageA Berényi út felújításának első üteméről kapnak tájékoztatást a 11., 12. és 13. számú választókörzetben élők november 9-én (hétfőn), 18 órakor, a Comenius iskolában (Koppány u. 2.). A lakossági fórumot Dr. Bezzegi Pál, Orosz István és Rockenbauer Lajos önkormányzati képviselők tartják.

 
Jókívánságok a Szentatyának Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageKivételes megtiszteltetésben lehetett része ma a Vatikánban a Rajkó zenekarnak, Vincze Lillának és a művészek útját támogató, őket kísérő vállalkozók kis csoportjának: XVI. Benedek pápának játszhattak, adhatták át a megyéből küldött ajándékokat, jókívánságokat. A Rajkó Művészegyüttes először 2005-ben, az esztergomi bazilikában adott templomi koncertet, és már akkor megfogalmazódott bennük a vatikáni muzsikálás vágya. A következő évben, egy egyházi konferencián is felléphettek, ekkor már meg is kérték Erdős Péter bíborost, járjon el az érdekükben Őszentségénél!

Tovább...
 
A költségvetés veszélyes és nem tartható Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 04.

Image"A kormány által beterjesztett költségvetés csak papíron létezik, nem szolgálja sem az ország, sem a magyar gazdaság érdekeit." - hangzott el Varga Mihály sajtótájékoztatóján.  - "A tegnapi napon szavaztak a 2010-es költségvetés fejezeti főösszegeiről a parlamentben. A Fidesz továbbra is veszélyesnek tartja a költségvetést." - jelentette ki Varga Mihály. - "Ebben a költségvetésben - azon túl, hogy az emberek mindennapjait megnehezítő megszorítások vannak - valótlan tételek, számok is szerepelnek." - tette hozzá.

Tovább...
 
SMV Festőtanodások a Platánban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageAz „SMV 2000 Festőtanoda” növendékeinek alkotásaiból nyílik tárlat ma, 17 órakor a székesfehérvári Platán Hotel Galériában. A kiállításon a vendégeket köszönti Simon M. Veronika Munkácsy-érmes festőművész. A megnyitón közreműködnek: a "Székesfehérvárért" Nemzetközi Művészkör Tagjai.

Tovább...
 
Egy örök érdekvédő emlékére - In memoriam Varga Jánosné dr. Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 04.

ImageSzomorú kötelességünknek eleget téve adjuk hírül, hogy elvesztettünk egy embert, egy székesfehérvárit, egy szinte mindenki által ismert közéleti EMBERT. Varga Jánosné dr. meghatározó személyisége volt városunk közéletének és civil életének egyaránt. Az önkormányzatiság kezdeti időszakából képviselőként, a Lakásbizottság végsőkig következetes elnökeként emlékezhetünk rá. Ugyanezzel a lendülettel és becsülettel vette kezébe a társasházak sorsát és ezzel a fehérváriak több mint felét érintő ügyeket.

Tovább...
 
Akar róla beszélni?! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageA Szinapszis Kft. a lélekbenotthon internetes portál megbízásából és a Magyar Pszichiátriai Társaság támogatásával piackutatást kezdeményezett, amelynek célja annak feltárása volt, hogy milyen szerepe van a lelki egészségnek az egészségi állapot szempontjából. Hogy mit tud a magyar lakosság a mentális betegségekről, és hova fordulnának, kiben bíznának krízis esetén. A kutatás eredményei rámutatnak, hogy jelenleg nagy az információigény a mentális betegségekkel kapcsolatban a lakosság körében.

Tovább...
 
Junior bajnokság: ezúttal is fölényes győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 04.

ImageÚgy tűnik, juniorjaink ugyancsak elkapták a fonalat, hiszen egyetlen kisiklást leszámítva győzelmet győzelemre halmoz Kóger István legénysége. A szenvedő fél ezúttal a Crvena Zvezda volt, amelyet 7-2-vel küldtek haza.

Tovább...
 
Bajnai Gordon megint pert vesztett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageA Legfelsőbb Bíróság a mai napon tárgyalta felülvizsgálati eljárás keretében Bajnai Gordon felperesnek Orbán Viktor alperes ellen, személyhez fűződő jog megsértése miatt indított perét. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke többször bírálta az EU-pénzek hazai elosztásának gyakorlatát, és kifejtette: az országon nem látszik meg, hogy ezek a támogatások az országba érkeztek. Utalást tett szocialistákhoz kötődő személyekre, így Weiszenberger Lászlóra és Zuschlag Jánosra, illetőleg az általuk elkövetett bűncselekményekre.

Tovább...
 
Az Újpest a következő ellenfél a kupában is Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 04.

ImageHétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait: a Videoton ellenfele az Újpest lesz, míg a Debrecen az MTK-val, a Honvéd a Győrrel, a Szigetszentmiklós pedig a ZTE-vel küzd meg a legjobb négy közé kerülésért. A továbbjutás ezúttal is két mérkőzésen dől el, az első találkozókat november 11-én, illetve 17-én rendezik, a visszavágókra 18-án és 25-én kerül sor.

Tovább...
 
Kemény, de sportszerű csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 04.

ImageSiti Bea, az Alcoa FKC technikai igazgatója aktív játékosként volt már részese Lublin elleni összecsapásnak, sőt akkori ellenfelei közül néhány most is tagjai a lengyel bajnokcsapatnak. Kicsi így nemcsak a szombati mérkőzés tapasztalatairól és a visszavágó esélyeiről, hanem a múltbeli benyomásairól is mesélt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32484 - 32494 / 36826