Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Olaszország ellen... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 19.

ImageLehullt a lepel, kiderült, melyik válogatott lesz vélhetően a legnagyobb ellenfelünk az A csoportba történő feljutásért vívott harcban. Nos, ez a gárda a most zajló világbajnokság két kiesője közül a jobb, vagyis a 15.: Olaszország. - Az már korábban kitudódott, hogy jövőre, egészen pontosan 2011 áprilisában – remélhetőleg hazai pályán, bár erről pénteken dönt az illetékes bizottság - a divízió 1-es világbajnokságon Magyarországgal egy csoportba Japán, Hollandia, Dél-Korea és Spanyolország került.

Tovább...
 
Megerősített szövetségesi szerződés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, orbanviktor.hu   
2010. május 19.

ImageKedden a Fidesz elnökségi ülése után Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke közös sajtótájékoztatón erősítették meg pártjaik szövetségi szerződését. "A szerződés célja, hogy példát mutassunk az együttműködésből." - hangsúlyozta a Fidesz elnöke. Orbán Viktor elmondta, a szövetségi megállapodás megerősítése része annak a forgatókönyvnek, melynek célja a nemzeti együttműködés rendszerének felépítése. Mint kifejtette, úgy érezték, szükség van egy olyan dokumentumra, amely rögzíti, hogy a két párt egy pártszövetség keretében közösen fog kormányozni.

Tovább...
 
Ünneplés játékkal, kiállítással és Habakukk-kal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageA Habakukk Bábszínház „Noé bárkája” című előadását tekinthették meg legutóbb a székesfehérvári Gyöngyvirág Óvoda gyermekei. A bábelőadás a 35. születésnapját ünneplő intézmény ünnepi programsorozatának egyik részeként várta az apróságokat, akik a művészek fellépése mellett megnézhették az óvoda életének fontos pillanatait bemutató tabló-kiállítást, a régi idők játékaiból összeállított tárlatot, s kipróbálhattak különleges, képességfejlesztő játékokat is.

Tovább...
 
A születést ünnepelték Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageEgy héten át minden a szülésről szólt a móri Lamberg-kastélyban. A Móri Nőkért és Anyákért Közhasznú Egyesület ugyanis „Születés Ünnepe” címmel egy olyan programsorozatot szervezett, amelyen a várandósságtól kezdve a kisgyermekek neveléséig minden téma helyett kapott. Ennek megfelelően a rendezvényen dr. Ranschburg Jenő klinikai gyermek szakpszichológus, a pszichológiai tudományok kandidátusa például a korai szülő-gyermek kapcsolatról tartott előadást.

Tovább...
 
Rendkívüli ülés a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése rendkívüli ülés tart ma, 18 órától a Városháza Nagytermében. Az ülés során a fehérvári képviselők tizenegy napirendi pontot tekintenek majd át. A megbeszélés során szó lesz például a „Királyi Séta – Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron” című projekt közbeszerzési eljárásairól, s az „Agóra-Pólus Székesfehérvár” c. projekt támogatási szerződésének aláírásáról is.

Tovább...
 
Régi adósság a kisebb parlament Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. május 18.

ImageRégi adósság a kisebb, kétszáz fős parlament. A kijelölt közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfői expozéjában a kormányalakítással összefüggő három javaslatról a parlamentben azt mondta: ez az új korszak szimbolikus kezdete. "Egy olyan korszakot szeretnénk a jövőben felépíteni, egy olyan magyar politikát szeretnénk megvalósítani, amelynek középpontjában a közjó szolgálata áll, amely felette áll a magánérdekeknek" - hangsúlyozta a politikus.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek a megyéből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageElloptak egy gépkocsit Székesfehérváron… Kiszúrták egy gépjármű kerekeit… Hazaszökött egy intézetben nevelkedő lány, de az édesanyja kihívta a rendőrséget, és visszaszállíttatta lányát… Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök… Betörtek egy vállalkozás irodájába, majd onnan eltulajdonították a lemezkazettát, benne többszázezer forinttal...

Tovább...
 
Eső és éremeső Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageA szombati ítéletidőben megrendezett budapesti Váltó OB-n 3 arany, 3 ezüst és 1 bronzérmet nyert az ARAK utánpótlása. A fehérvári sportolók csak a négyfős stafétáknak kiírt országos bajnokságon 22 versenyszámból, 13-ban érték el az 1-8. helyezés valamelyikét. A 13 éves fiúk 4x100 méteren és 4x600 méteren, a lányok 4x600 méteren lettek bajnokok.

Tovább...
 
Száz segélykérés érkezett a tűzoltóságra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageSzombat este óta folyamatosan dolgoznak a székesfehérvári tűzoltók a viharkárok elhárításán. A vasárnapi valamivel több, mint 90 bejelentést követően hétfőn reggel 6 órától 16:00 óráig a 105-ös segélyhívón száznál is több segélykérés érkezett. A bejelentések kétharmada Székesfehérvárról érkezik, de sok kidőlt fa okoz problémát a Velencei-tó környéki településeken, ahol reggel óta egy gépjárműfecskendő folyamatosan dolgozik a káresetek felszámolásán.

Tovább...
 
Az Alcoa FKC-é az 1.000.000 forint! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageAz Arany Ászok kézilabda szurkolók körében meghirdetett játékában az Alcoa FKC szurkolói voltak a legaktívabbak, és 1.000.000 forint támogatást nyertek a csapatnak. A lányok a nyereményt a Női Kézilabda NBI Arany Ászok Rájátszás utolsó, Dunaújváros ellen játszott mérkőzése előtt vették át.

Tovább...
 
Magyarország gazdasági vészhelyzetben van Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageA legfrissebb gazdasági adatok újabb bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy Magyarország továbbra is gazdasági vészhelyzetben van. Az államadósság tovább nőtt, megközelítette a GDP 80 százalékát! Csak emlékeztetőül: az első polgári kormány 2002-re ezt az arányt 50 százalék közelébe vitte le. Az építőipar továbbra is mélyrepülésben van, a termelés több mint 10 százalékkal csökkent az egy évvel ezelőtti helyzethez képest. Pedig éppen az építőipar az az ágazat, amely a magyar gazdasági fejlődésnek és a foglalkoztatás növelésének motorja lehetne.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32484 - 32494 / 38345