Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újjá kell építeni Magyarországot Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 07.

Image"A következő kormánynak a nemzeti ügyek kormányának kell lennie." - szögezte le országértékelő beszédében Orbán Viktor a Millenárison. Orbán Viktor elmondta, úgy tapasztalja, ma olyan elsöprő igény van a változásra, amilyen talán húsz éve volt. Különbség van azonban abban, hogy jelenleg gyengének látják Magyarországot, és ennek egyértelműen a gyenge kormányzás az oka. Az embereknek ebből lett elege. A Fidesz elnöke úgy véli, itt az ideje, hogy hazánknak erős vezetése legyen, amely képes helyreállítani tekintélyét, meg tudja oldani a gondokat, felelősen kezeli a pénzügyeket, és nem nyomta rá bélyegét munkájára a bűnözés, illetve a hatalommal való visszaélés.

Tovább...
 
Ifik: Tornagyőzelem Szekszárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageSzombaton négyes tornán vett részt az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől- A Rezsnyák Csaba által irányított fehérváriak három felnőtt együtes – az NBI/B-ben szereplő Tolna, valamint az NBII délnyugati csoportjának első két helyén álló Mohács és Szekszárdi FGKC – legyőzésével az első helyen végeztek! Cziráky Fanni lett a torna legjobb kapusa.

Tovább...
 
Albacomp-Falco-Szova KC Szombathely 85-80 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageKommentár nélkül: Albacomp-Falco-Szova KC / Szombathely 85-80 (16-21, 24-23, 27-18, 18-18) / Albacomp: Simon 9, Hanga 20/9, Toya 14/6, Lee 21, Banks 13/6 / Cs: Keller, Farkas, Fodor, Radovic 8. / Falco: Kálmán 17/3, Frazier 24/3, Pankár, Kazlauskas 14/12, Dies 14 / Cs: Borszéki, Horti, Wilson 11/3, Szanati.

 
"Nem akarunk BKV-típusú szerződéseket Székesfehérváron!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageA köztulajdonban lévő cégeknek a köz bizalmát is szolgálniuk kell. Ezért van szükség arra, hogy nyilvánosságra hozzák Székesfehérváron az önkormányzati cégeknél „előfordó” BKV-s típusú szerződéseket - amennyiben vannak ilyenek. – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás tanácsnok a Malom Házban tartott sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető a sajtó képviselőinek kifejtette: nagyon fontos, hogy az önkormányzati cégek a város tulajdonában maradjanak, s ahol nemcsak az önkormányzat a tulajdonos, ott minél nagyobb tulajdonrészt szerezzen Székesfehérvár, hiszen fontos közszolgáltatásokat végeznek ezen vállalatok.

Tovább...
 
Balázsáldás a Jézus Szíve Templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageSzent Balázs püspök ünnepén, valamint az azt követő vasárnapon szolgáltatja ki a Katolikus Egyház egyik legismertebb szentelményét, a balázsáldást. Szerkesztőségünk e napon ellátogatott a székesfehérvári Jézus Szíve Templomba, ahol Kiss János nagyprépost, püspöki tanácsos tartotta az esti misét.

Tovább...
 
Ma este csap össze a Fidesz Elnöki Stábja és a Vesta-CityLine csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageA Fidesz Elnöki Stábjának válogatottja játszik ma este a női futsal bajnok Vesta-CityLine csapat ellen a székesfehérvári Főnix csarnokban. A Fidesz-válogatott kerete: Gajda Róbert, Cser-Palkovics András, Szijjártó Péter, Ágh Péter, Zsiga Marcel, Koszorús László, Benkő Szilárd, Mihalovics Péter és Wildner Domonkos. A mérkőzést Arany Tamás, és a férfi futsal Eb-döntőt dirigáló Kovács Gábor vezeti.

Tovább...
 
Az Úr áldást ad a missziós és evangelizációs munkára Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. február 05.

Image"Napjainkban az emberek közömbösek a direkt módszerek iránt, s ez igaz a missziós munkára is. Ugyanakkor szeretni kell az embereket összes hibáikkal és nyomorúságaikkal együtt. Nagyon fontos, hogy meghallgassuk, megértsük őket, mi az, amitől szenvednek. Ha kialakul egy személyes kapcsolat, attól kezdve az Úr megáldja a missziót, evangelizációt." - nyilatkozta interjúnkban dr. Steinbach József.

Tovább...
 
Sértettekből gyanúsítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageLand Rover Freelander gépkocsijuk ellopását jelentette be a rendőrségen január 31-én egy férfi és egy nő, de tanúkihallgatásuk során a kettejük vallomása nem egyezett, ami szemet szúrt a gárdonyi nyomozóknak. Később kiderült, a bank tulajdonában lévő autót ők maguk adták tovább értékesítés céljából egy szerelőnek. A Gárdonyi Rendőrkapitányságon mind a hárman sikkasztással lettek meggyanúsítva…

Tovább...
 
Szakmai felkészítő a választásra Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. február 05.

ImageA Fejér Megyei Területi Választási Iroda vezetője, dr. Varjú Mihály február 3-án a 2010. évi országgyűlés képviselők választását megelőzően Fejér megye települései helyi választási iroda vezetői részére választás szakmai felkészítőt tartott. A jegyzői értekezleten dr. Kara Pál, az újonnan megválasztott Fejér Megyei Területi Választási Bizottság elnöke köszöntötte a megjelent jegyzőket. Ennek során felhívta a jegyzők figyelmét a választások törvényes és szakszerű lebonyolítására.

Tovább...
 
Meg kell védeni a munkahelyeket az MSZP-től! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageTegnap újabb negatív rekordot döntött a munkanélküliség. Egy hónap alatt 48.500-zal nőtt az álláskeresők száma, amely így elérte a 653.000-et. "Újra bebizonyosodott tehát, hogy az MSZP-kormány elhibázott gazdaságpolitikája csak tovább mélyíti Magyarország válságát. A munkahelyeket meg kell védeni az MSZP-től, a munkanélküliség megállításához politikai fordulatra van szükség!" - reagált közleményében e hírre dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.

 
Pénteki ellenfél: Korona Kielce Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 05.

ImageA Videoton FC a törökországi edzőtábor első mérkőzésén a lengyel Korona Kielce együttesével találkozik, a mérkőzésen a magyar listavezető a lengyel bajnokság 13. helyezettjével néz farkasszemet. A "Koronások" számára nem telt túlzottan vidáman a lengyel pontvadászat őszi idénye, a csapat 17 forduló után 3 győzelemmel, 6 döntetlennel és 8 vereséggel, 15 ponttal mindössze a 13. helyen áll. Előnye mindössze egy pont a kiesőkkel szemben, igaz, a tizedik helyzettel szemben is csak ennyi a hátránya.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32506 - 32516 / 37553