Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
GÖRDÜLÉKENY KÖZGYŰLÉS Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. január 31.

ImageA megye Közgyűlése sok kérdésben hozott döntést, a rászorulók tűzifa-segélyétől a Szent György Kórház főigazgatói kinevezésén át az intézményi működésre felszabadítandó százmilliókig, és a szavazások szaporán követték egymást. - Zárt üléssel kezdett a testület, ennek során megválasztották a közelgő választással kapcsolatban a megyei és országgyűlési egyéni választókerületek bizottsági tagjait, póttagjait, döntöttek a március 15-ével adományozandó díszpolgári címekről, valamint néhány egyéb kérdésről.

Tovább...
 
Püspöki szentmise Piliscsabán Ward Mária tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

ImageSzentmisét celebrált Spányi Antal megyés püspök a Klotildligeti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. A megyés főpásztor a szentmisét Ward Mária tiszteletére tartotta, majd előadások hangzottak el a Congregatio Jesu fennállása 400 éves évfordulója alkalmából szervezett ünnepségsorozat részeként. Ezt követően püspök atya a felső osztályosoknak beszélt a keresztény hivatásról.

Tovább...
 
Csákváron tartott fórumot Dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

ImageAktuálpolitikai kérdésekre válaszolt legutóbbi lakossági fórumán dr. Cser-Palkovics András. A FIDESZ-KDNP helyettes szóvivőjét, Fejér megyei országgyűlési képviselőjét a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Csákvári Szervezete hívta meg Csákvárra, a Kórház Kultúrtermébe, hogy eloszlassa a lakosság kételyeit, s világos képet adjon arról, hogy milyen helyzetben is van most Magyarország, s mire kell számítania az embereknek a jövőben. Az est házigazdája Törő Gábor, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje volt.

Tovább...
 
Autistákért a jégkorongcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 31.

ImageSoltész Miklós és Kósa Ádám kezdeményezése nyomán az Alba-Volán-Fevita jégkorongcsapata idén a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítványt támogatja a szezon elkövetkezendő meccsein. "A társadalom hajlandó áldozni a jó ügyekért csak tudni kell megszólítani az embereket." - summázta Ocskay Gábor, aki szakosztály-igazgatóként képviselte a hokicsapatot.

Tovább...
 
Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 31.

ImageA mérkőzés előtt nagy mennyiségű hó esett a pályára, ám végül elkezdődhetett a találkozó. Csapatunk a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas I., Sándor - Nagy, Sitku, Alves kezdővel szaladt ki a pályára. Felcsúton viszont nem játszották le a Videoton FC II - Tököl edzőmeccset a nagy hó miatt. Az első 20 perc mezőnyjátékot hozott az irreális talajú pályán. Igazi helyzet egyik kapu előtt sem alakult még ki, de a Vidi játszik eddig jobban. A 25. percben gólnak örülhetett a mintegy 120 néző.

Tovább...
 
Az MDF megszavazta a második Bokros-csomagot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

Image"Amiről már egy évtizede is azt hittük, hogy a múlt része, ma ismét fenyegető valósággá vált." - állapítja meg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében - "Megérkezett a második Bokros-csomag, ezúttal az MDF ajándékaként, gyurcsányi csomagolásban. Magyarország köszöni, de nem kér belőle. Elég a megszorításokból, elég a Gyurcsány- és Bokros-csomagokból!"

 
RÁJÁTSZÁSBAN!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 31.

ImageCsapatunk már az első harmadban eldöntötte a Ljubljana elleni mérkőzést, s az 5-3-es győzelem azt jelenti, hogy különösebb izgalmak nélkül sikerült hozni a mai meccset, s a cél teljesült: a Volán hat fordulóval a vége előtt bejutott a rájátszásba. - Az Olimpija Ljubljana együttesében a nehéz anyagi körülmények miatt csak mutatóban maradtak meghatározó korongosok, ami alapvetően befolyásolta a Volán elleni bajnoki kilétét.

Tovább...
 
Nyugdíjügyben lebukott az MSZP Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 31.

Image"Ha folytatódna a Gyurcsány-Bajnai-korszak, akkor könnyen lehet, hogy a következő korosztályok már 70 éves nyugdíjkorhatárt lennének kénytelenek megélni, eltűnhetne a magánnyugdíjpénztári befektetések nagy része és tovább csökkenhet a nyugdíjak értéke." - jelentette ki Soltész Miklós szombaton a Fidesz Nyugdíjas Tagozatának rendezvényén. Hozzátette: a decemberben elfogadott nyugdíjpénztár-átalakítási törvény a nyugdíjpénztárak 2000 milliárd forintos vagyonát akarja eltüntetni és részvénytársaságokba kivinni.

Tovább...
 
Hiánycikk a gól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

ImageA szombati bajnokin a védelmek domináltak. Húsz perc után még az Alcoa FKC vezetett, de a félidőre már négygólos békéscsabai előnnyel tértek a csapatok, majd miután a második játékrészben csak ötször voltak eredményesek a hazaiak, Mátéfi Eszter csapata 21-14-es győzelemmel távozhatott a Köfém Sportcsarnokból. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Ifjúsági bajnokság: A második meccsen sem sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 29.

ImageA középszakasz második mérkőzésén sem sikerült javítania csapatunknak, hiszen a Bp. Sztárok elleni vereséget követően ezúttal az UTE-MAC együttese is jobbnak bizonyult 4-1 arányban a mieinknél. Szombaton az SC ellen lehet javítani.

Tovább...
 
150 ezer ember munkahelye szűnt meg a kormány tehetetlensége miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 29.

ImageA félrekezelt válság egyik legsúlyosabb következménye, hogy 2009-ben Magyarországon 150 ezer ember veszítette el az állását. Mindez azért történt, mert a magyar kormány cserbenhagyta azokat a vállalkozásokat, akik munkahelymegőrző támogatásokra pályáztak. Hazai forrásból az 52 Mrd igénnyel szemben mindössze 17 Mrd-t fordítottak erre a célra, miközben a munkanélküliség növekedése miatt 40 Mrd forinttal többet kellett ellátásokra kifizetni. 2010-ben pedig mindössze 500 millió forintot szánnak munkahelymegőrzésre, ami gyakorlatilag a nullával egyenlő. Nem igaz az az állítás sem, hogy idén több jut a közfoglalkoztatásra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32517 - 32527 / 37512