Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ülésezik már a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

Ma reggel nyolc órakor kezdte meg decemberi ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Nagytermében. A részletes napirendi pontokat alább közöljük. – 34 Javaslat nyílt ülésen kerül megtárgyalásra, hat témáról pedig zárt falak mögött konzultálnak a képviselők.

Tovább...
 
Energia-roadshow Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Image„Nyitva az ablak – hatékonyság és szakértelem” ezzel a mottóval indította útjára a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Energia Központ Kht. azt a nyolcállomásos szakmai roadshow-t, amelynek ötödik rendezvényére november 25-én Székesfehérváron került sor. – kaptuk a hírt Saliga Enikőtől - Az eseményen az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) regionális és megyei eredményeit összegezték, és beszámoltak a pályázati feltételek egyszerűsítéséről is.

Tovább...
 
Elhunyt a fehérvári kórházban Flipper Öcsi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Meghalt Flipper Öcsi (születéskori nevén Jeszenszky Béla), a Hungária együttes egykori frontembere. Az alkohol-problémákkal és depresszióval küzdő zenészt egy hónappal ezelőtt szállították be a Fejér Megyei Szent György Kórházba, ahol többször is az intenzív osztályra került, és sokáig géppel lélegeztették. Később már önállóan tudott levegőt venni, ám súlyos belső szervi problémái voltak, s tegnap éjjel, háromnegyed tizenkettőkor elhunyt. 46 éves volt.

 
Helyi adócsökkentést javasol a Fidesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Image"Tudjuk, hogy a világgazdaság új korszakba lépett. A radikális átalakulások komoly kihívások elé állítják Magyarországot és azon belül az adottságai okán kiemelkedő tőkevonzó képességgel rendelkező Székesfehérvárt is. Helyi szinten is szükség van egy városi növekedési programra, és annak legfontosabb elemeként helyi adócsökkentésre. " - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető honlapján

Tovább...
 
A szolgáltató csak megrendelés esetén tisztítja a szennyvízcsatornát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 26.

ImageA napokban Székesfehérvár több pontjáról kapott a Fejérvíz fogyasztói bejelentést, hogy ismeretlenek a „vízműre” hivatkozva vállalkozásokat és magánszemélyeket kerestek fel azzal, hogy a szennyvízcsatornát ki kell tisztítani. Felhívják fogyasztók figyelmét, hogy a Fejervíz Zrt.- nek nincs szerződéses kapcsolata csatornatisztításra semmilyen külső vállalkozóval, ilyennel senkit sem bíztak meg.

Tovább...
 
Családi délután az Almássy-telepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

ImageCsaládi délutánt szerveznek december 5-én, 16:30-tól az Öreghegyi és az Almássy-telepi plébániák karitász csoportjai az Almássy-telepi Közösségi Házban. A programon legutóbb Levente Péter előadását élvezhették a hívek (Döbrentei Ildikó sajnos betegsége miatt nem tudott eleget tenni a meghívásnak), most pedig a Kossuth Lajos és Zentai Úti Általános Iskola növendékei, valamint az Öreghegyi Plébánia gitáros zenekara lép fel.

Tovább...
 
Legendás labdarúgókra emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz - Közlemény   
2008. november 26.

A magyar labdarúgó válogatott 1953. november 25-én Londonban felejthetetlen játékkal legyőzte a verhetetlennek tartott Angliát. Nemzeti tizenegyünk 1950 és 1954 között négy éven át nem talált legyőzőre, így méltán érdemelte ki az Aranycsapat nevet. A szocializmus sötét éveiben legendás labdarugóink jelentették valamennyi magyar számára a reményt egy sikeres, erős, magyarságára büszke nemzet újjászületésére. Az ötvenöt évvel ezelőtti 6:3-as győzelem mind a mai napig erőt ad mindannyiunknak. Emlékezünk azokra a legendás labdarúgókra, akik ma már nem lehetnek közöttünk, egyúttal jó egészséget kívánunk Grossics Gyulának és Buzánszky Jenőnek!

 
Értékes pontszerzés Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 26.

ImageAz Alba Volán hatalmas küzdelemben, büntetők után szenvedett 4-3-as vereséget a listavezető Vienna Capitals otthonában, miután Kovács, Palkovics és Ocskay góljaival a rendes játékidőben döntetlent játszottak Bécsben. - Aligha számítottak ilyen harcos Volánra a bécsiek, akik ugyan a csapat és a liga jelenlegi legeredményesebb játékosa, Patrick Lebeau révén már alig több, mint öt perc után vezetéshez jutottak, sokáig nem örülhettek: az utóbbi időben parádásan játszó Kovács Csaba két és fél perccel később Martz átadását gólra váltotta, s ezzel alaposan meglepte Ted Sator alakulata a hazaiakat.

Tovább...
 
Életek másodpercekért - a valóságban is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageElgázolták Budur Gabriellát, a MotoGP trilógia kötetek szerzőjét. – informálta szerkesztőségünket a BGP Media sajtóirodája – Múlt szerdán még arról adtunk hírt, hogy megjelent az írónő új könyve „Életek másodpercekért” címmel, most pedig azt halljuk, hogy a balesetmentes közlekedés aktivistájának nem adták meg az elsőséget, amikor Budapesten, a Népszínház utcában át akart kelni a zebrán. A türelmetlen sofőr elsodorta Gabriellát, aki a napokban csatlakozott a Budapest-Bamakó adománygyűjtő akcióhoz, s kezdte el tervezni új kampányát, amelyben a motoros mentősöknek szeretne segíteni.

Tovább...
 
A válságos időkben kiemelten segíteni kell a rászorulókon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageA válságos időkben nemcsak a vállalkozókkal, hanem az „elesett magánemberekkel” is foglalkozik a Polgári Frakció. - Vargha Tamás tanácsnok és Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke sajtótájékoztató keretében hirdette meg azt a jótékonysági akciót, amely keretében ruhaneműt és tartós élelmiszereket gyűjtenek a rászorulóknak.

Tovább...
 
Szociális perverzió Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 25.

ImageOroján Sándor szerint a kormány jövő évi büdzsé-tervezete Heves megyéből nézve nem más, mint szociális perverzió. A Fidelitas Heves megyei elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány Heves megyei, rászorult gyerekeken spóroljon, miközben milliárdokat tapsol el kommunikációra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32517 - 32527 / 34306