Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alsózsolcán vendégeskedett a fehérvári politikus Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 04.

ImageAlsózsolcára, a IV. Polgári Bálra kapott meghívást dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz elnöki stábjának helyettes vezetője. A politikust Csöbör Katalin, B.A.Z. megye 01. számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje invitálta meg a programra, amely igencsak bővelkedett kulturális műsorokban. Fellépett például Beregszászi Olga színművésznő és egy helyi zenekar is. Az esten részt vettek a B.A.Z. megyei választópolgárok, s még a községet ellátó pap is megtekintette a mulatságot.

Tovább...
 
Dr Rátz Tamara - az Év Idegenforgalmi Oktatója Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageA Művészetek Palotájában került sor tegnap a turisztikai szakma XVIII. évadnyitó fogadására és díjátadó gálájára. A rendezvényen adták át "az év szakembere" kitüntetéseket is. Az Év Idegenforgalmi Oktatója címet idén a Kodolányi János Főiskola Turizmus Tanszékének tanszékvezetője, Dr Rátz Tamara kapta meg.

Tovább...
 
Nemzetközi elismerés kapott a fehérvári orvos Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImagePozsonyban tartották meg a Szlovák Ortopéd-Trauma Tudományos Társaság nemzeti kongresszusát. A rendezvényen meghívott előadóként volt jelen Dr. Bucsi László, a Fejér megyei Szent György Kórház Mozgásszervi Sebészeti Centrumának vezetője, a Magyar Ortopéd Társaság elnöke, akit a Társaság „tiszteletbeli tagság” – kitüntetéssel jutalmazott.

Tovább...
 
Nyakó István és a mondat másik fele Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageMég Nyakó Istvánnak is jól állna, ha néha elolvasná egy mondat másik felét is. Az IMF elnöke ugyanis úgy fogalmazott Magyarországról: "nem mondanám, hogy ma minden rendben van ott." És akkor lássuk a tényeket és a véleményeket hazánk gazdaságáról 2010 február elején: - Magyarország lehet a régió egyedüli országa, amelynek 2010-ben is gazdasági visszaeséssel kell szembenéznie. Magyarország rövidtávon vesztese marad a válságnak. (Calyon Bank), - Szűkebb régiónkban csak a magyar gazdaság zsugorodik tovább az idén. Tavaly is elkeserítően teljesített a magyar gazdaság. (Morgan Stanley)

Tovább...
 
Albacomp - Atomerőmű SE 76-66 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Atomerőmű SE 76-66 (16-19, 20-18, 22-18, 18-11)/ Albacomp: Simon 7, Toya 9/3, Bódi, Lee 16/6, Banks 33/18 / Csere: Keller, Hanga 5, Radovic 6. / ASE: Mészáros 12, Kiss 3/3, Horváth 5/3, Körtélyesi 10, Dill 15 / Csere: Clark 7, Legrange 9/3, Medve, Gulyás 5.

 
Országos ezüst fokozatra minősítették a Prospero Színkör előadását Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageA Balassagyarmaton megrendezett XXXII. Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napokon (nagy közönségsiker mellett) a Magyar Szín-Játékos Szövetség által felkért szakemberek országos ezüst fokozatra minősítették a Prospero Színkör „Ingmar Villquist: Helver éjszakája” című előadását. Emellett a darab mindkét szereplője, Nagy Éva és Szabó Zoltán (képünkön) külön elismerő oklevelet kapott színészi teljesítményéért.

Tovább...
 
"Egyiptomi válogatás" a Bányatónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör rendezésében „Egyiptomi előzetes” címmel nyílt kiállítás a székesfehérvári Bányató Galériában. A tárlaton Bánkuti Emese, Ferenczi Judit, Hajkó Zsuzsa, László Lilla, Magyar Ari, Orsovai Vali, Schranz Lajos, valamint Simon M. Veronika „egyiptomi festményeinek” anyagából mutattak be egy válogatást.

Tovább...
 
Edzősors Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageA hétfőn kinevezett Mihály Attila az Alcoa FKC negyedik vezetőedzője az elmúlt hat szezon alatt. Ha Guy Roux-t, az AJ Auxerre labdarúgó-csapatának legendás trénerét – aki több mint negyven (!) éven át ült a francia gárda kispadján – vesszük alapul, akkor soknak tűnhet ez a szám, ám a magyar női kézilabda-klubok összehasonlításában más a helyzet…

Tovább...
 
Nehézzé tettük, de megvan a két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tekintélyes előyt épített fel az Acroni Jesenice ellen, ám néhány védelmi kihagyás miatt kis híján kiegyenlítettek a szlovének. Végül azonban miénk lett a győzelem. - Mezőnyjátékkal indult a találkozó, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. Az első igazi helyzet a vendégek előtt adódott, ekkor Palkovics szabálytalansága kellett, hogy elháruljon a gólveszély. Az emberhátrányunk alatt kis híján mi jutottunk vezetéshez: Martz szemfülesen korongot szerzett és egyedül mehetett Grumet-Morrisra.

Tovább...
 
A Fidesz garantálja a nyugdíjasoknak, hogy... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

ImageBármit is hangoztatnak most, a szocialistáknak 2002 óta rengeteg alkalmuk lett volna arra, hogy segítsenek a nyugdíjasokon. Az elmúlt nyolc évben viszont mi történt? Csökkent a nyugdíjak reálértéke, eltörölték a tizenharmaik havi nyugdíjat, és emelkedett a nygudíjkorhatár is. A Fidesz azonban nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is szeretné kifejezni háláját és köszönetét a nyugdíjasoknak. – derült ki a Malom Házban tartott találkozón, amelyet a Fidesz szervezett a székesfehérvári idősek számára.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek: halálos baleset, öngyilkossági kísérlet... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

ImageHalálos kimenetelű közlekedési baleset történt… Kerékpárt lopott egy hajléktalan férfi, ám annak jogos tulajdonosa egy kocsma előtt járva felismerte a biciklit… Egy asszony telefonált be a rendőrségre azzal, hogy megjelent nála egy ismeretlen hölgy, aki zavartan viselkedik, és nem akarja elhagyni az otthonát… Egy nő kereste meg a rendőrséget azzal, hogy munkaadója öngyilkos akar lenni, gyógyszereket szedett be, és bezárkózott a lakásába…

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32528 - 32538 / 37553