Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megyebajnokok a tízévesek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageKét korcsoport megyei döntőinek is a Köfém Sportcsarnok adott otthont az Adidas Gyermekbajnokságban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az 1999-es korosztályban első helyen végzett az Alcoa FKC csapata. Az 1996-osok annak ellenére nem jutottak tovább, hogy ezen a játéknapon mindkét mérkőzésüket megnyerték.

Tovább...
 
Még veszélyes a jégtakaró a városi tavakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageA Vidámparki és a Palotavárosi tavak jégtakarója jelenleg 6-7 cm vastagságú, amely még nem nyújt biztonságot a korcsolyázóknak. - tájékoztatta a Fehérvári Híreket Mészáros Attila, a Városgondnokság szóvivője, aki arra kéri a lakosságot, hogy amíg a jégtakaró nem éri el a megfelelő vastagságot, addig ne menjenek rá a jégre, mert balesetveszélyes. A tavak mellett táblák hívják fel a figyelmet a veszélyre.

 
Nem folytat megyei szintű kampányt a Fidesz-KDNP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageA Fidesz – KDNP jelölő szervezet a 2010. április 11-ére kitűzött országgyűlési választáson megyei szintű kampányt nem folytat, így megyei kampányfőnöke nincs. „Igazodva a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség 2003 óta fennálló országgyűlési választókerületi alapú szervezeti működéséhez, a kampány helyi vezetői az adott választókerületben végzett kampány felelősei.” – nyilatkozta honlapunknak dr. dr. Dorkota Lajos, a Fidesz Fejér Megyei Választmány elnöke.

Tovább...
 
Kétszer 3:0 után, "Kékeslila diadal" Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. január 26.

ImageMegtörtént az, amire senki sem tett volna. Nem, nem arra gondolok, hogy győzedelmeskedett a MÁV – hiszen „állítólag” csak hozták a kötelezőt –, hanem arra célzok, ahogyan és amilyen mellékkörülmények között nyert a „hosszúhétvége” alatt. Hat, viszonylag könnyed szettet húztak be zsinórban, két meccs alatt nem vesztettek játszmát! Kellett már ez a fajta siker, hiszen a tehetséges fehérvári lányokban benne van és benne volt erre a lehetőség. Felbátorodtak, végre.

Tovább...
 
A Felsővárosiban fontos a röplabda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageEgyüttműködési megállapodást kötött egymással a Kodolányi-Masita-Hellotel Férfi Röplabda Klub Egyesület, valamint a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola az iskolai röplabda sport felvirágoztatásáról. A létesítmény igazgatója, Földi Zoltán elkötelezett híve a sportágnak, és azt szeretné, hogy hosszú távon országos döntőt elérő utánpótlás csapatok kerüljenek ki a foglalkozásokból. További cél, hogy sporttagozatos intézménnyé váljon a Felsővárosi iskola.

Tovább...
 
Etikus kampányt akar a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageA Fidesz a tavalyi, az Európai Parlament tagjainak megválasztását megelőző kampány kezdetén kezdeményezte, hogy a pártok székesfehérvári vezetői állapodjanak meg abban, hogy milyen keretek között folytassák a választási küzdelmet. A Fidesz azt kérte, hogy mindenki fogadjon el egy etikai viselkedési minimumot. Ez a tavalyi kezdeményezés eredményesnek bizonyult. Az elmúlt időszakban azonban több olyan fejlemény történt Székesfehérvár közéletében, amelyek arra utalnak, hogy idén tavasszal még inkább szükségesnek látszik a politikai erők törekvése az etikus kampányolásra.

Tovább...
 
Melléképület égett a Malom utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageCsaládi ház melléképülete gyulladt ki Székesfehérváron. A Malom utcában a tűzoltók kiérkezésekor a 3x5 méteres, palafedésű melléképület teljes terjedelmében égett. - tudtuk meg Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől - A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok a családi házra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Felelősség a megyék helyzetéért Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. január 26.

Image"Egy különleges évben (és az idei, két választással ilyen) különösen fontos, hogy az emberek tisztán lássák, ki, mi vezetett a megyei önkormányzatok mai, siralmas helyzetéhez.W – fejtette ki sajtótájékoztatóján dr. Balogh Ibolya, közgyűlési elnök. - "Nem az önkormányzatok tehetnek arról, hogy sorban hírt kell adniuk csődveszélyes helyzetükről, intézményeik kényszerű takarékossági intézkedéseiről. A történet 2006-ban kezdődött az önkormányzatok ellenzéki vezetés alá kerülésével, és Lamperth Mónika szavaival: „Nem a Fidesz fogja osztani a pénzt”! "

Tovább...
 
Ifik: Zsigmond Vivien súlyos sérülése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageNemcsak egy nyerhető meccset, hanem egyik legjobbját is elveszítette az Alcoa FKC ifjúsági csapata Vácon. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunkna, hogy az első félidei biztos vezetés után a lehető legrosszabbul alakult a második játékrész: a hazaiak fordítottak, és négy góllal megnyerték a mérkőzést, ráadásul Zsigmond Vivien térdszalag-szakadást szenvedett.

Tovább...
 
Püspöki szentmise a vizitációs rend 400 éves jubileumi évében Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2010. január 26.

ImageAlapításának négyszáz éves évfordulóját ünneplő Vizitációs szerzetesközösség egy éven át tartó rendezvénysorozatot indított. A jubileumi év első ünnepi szentmiséjét a Budakeszi rendház kápolnájában tartották a közösség egyik alapítójának, Szalézi Szent Ferencnek tiszteletére. Magyarországon egyedül a Székesfehérvári Egyházmegye területén működik Vizitációs szerzetes közösség, amelynek apostoli feladata imádsággal, önmegtagadással, jó példával evangelizálni a világot.

Tovább...
 
Kegyetlenül fúj a szél Antalyában Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 26.

ImageAz első antalyai edzést és ebédet követő csendespihenő ideje alatt sikerült honlapunknak elérni Szakály Dénest, az Olimpiai válogatott vidis-szekciójának egyik tagját, akit arról kérdeztünk, hogy érzik magukat? "- Túl vagyunk az első edzésen, amelyet Egervári Sándor vezényelt a csapatnak. Az idő nem rossz, 10-15 fok lehet, de kegyetlenül fúj a szél, ami szerintem rosszabb, mintha hideg lenne. Itt tegnap kezdődött a tavaszi idény, s azt mondják, volt olyan hely, ahol szakadó hóban játszották le a nyitómeccset."

Tovább...
 
<< Első < Előző 2951 2952 2953 2954 2955 2956 2957 2958 2959 2960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32550 - 32560 / 37512