Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jól sikerült a heti munka Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 26.

ImageA kieső sárgalaposok, Elek és Lipták mellett Sitku sem lép pályára pénteken a Haladás ellen. A legutóbbi edzésen sérülést szenvedett játékos orvosi vizsgálata jelenleg folyamatban van, ezért bővebb információval egyelőre nem szolgálhatunk. Nincs tehát könnyű helyzetben dr. Mezey György vezetőedző.

Tovább...
 
A bolti szarkák, a verekedő és az eltűnt lány esete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageBolti tolvajokkal szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérváron. Az egyik nagyáruházból ugyanis bejelentés érkezett, hogy a biztonsági őrök tetten értek három személyt, akik egy digitális fényképezőgépet akartak ellopni úgy, hogy az áruvédelmi kódot eltávolítják róla. A három férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva.

Tovább...
 
Találkozás Szivárványhallal és barátaival Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageA Víz Világnapja alkalmából képzőművészeti kiállítással kedveskedett a székesfehérvári Gyöngyvirág Óvoda a szülőknek, és az intézmény többi látogatójának. A rendezvénysorozat egyik állomásaként pedig még egy kedves produkciót is előadtak a helyi óvónők a gyerekeknek: a mese annak a történetnek a folytatása volt, amelyet még a farsang lezárásakor mutattak be a Szivárványhalról és barátairól – jelképezve az összetartozás és a jószívűség fontosságát.

Tovább...
 
Adidas: Továbbjutottak a 2001-esek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageA Vas megyei Ikerváron vívták ki az országos elődöntőbe jutást az Alcoa FKC szivacs-kézilabdázói. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy Csernus Krisztina tanítványai óriási izgalmak után, büntető párbajban győzték le a Pázmándot, és szerezték meg a hazaiak első két együttese mögött a harmadik helyet, amely – mivel az Ikervár a továbbiakban összevonja a két csapatát – továbbjutást ért!

Tovább...
 
Rossz ajtón kopogtat az MDF! - A jogszabályok mindenkire egyformán vonatkoznak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageDávid Ibolya rossz ajtón kopogtat. "Megértjük a kétségbeesését, mert mentelmi joga fennmaradásáért küzd, Herényi Károllyal együtt, akivel közösen keveredtek bűnügybe. De ez nem változtat azon a tényen, hogy az MDF-nek egy választási testülettel, a Fővárosi Választási Bizottsággal van jogi természetű vitája, ez választási jogi kérdés, a jogszabályok pedig mindenkire egyformán vonatkoznak." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Elfogadhatatlan az MSZP-kormány újabb gázármelése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 26.

Image"A nemzeti ügyek kormányának az első perctől kezdve az lesz az egyik fő célkitűzése, hogy fokozatosan elérje: a fizetéseknek minél kisebb része menjen a közüzemi díjakra." - szögezte le sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András. - "Az MSZP-kormány áprilistól 10 százalékkal emelné a gáz árát. Elfogadhatatlan, hogy a választások előtt két héttel újabb gázáremelésre készül az MSZP-kormány egy olyan országban, ahol már az áremelést megelőzően is több millió embernek kell fizetésének körülbelül 70-80 százalékát közüzemi díjak kifizetésére fordítani."

Tovább...
 
Táska-tolvajok őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageHárom férfi az egyik gárdonyi nagyáruház parkolójából lopott el egy női táskát, míg annak tulajdonosa a gépkocsijába pakolt. A tolvajok egy Opellal menekültek el a helyszínről Székesfehérvár felé. A sértett által megadott gépkocsi-típus és rendszám alapján azonban a fehérvári járőrök felfigyeltek rájuk, és a fehérvári Hübner András utcában elfogták őket.

Tovább...
 
Ágoston Bélára emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageDr. Ágoston Béla halála – túlzás nélkül - mindenkit megrázott. Bory Jenő unokája, aki a Bory-vár Alapítvány szóvivői teendőit is ellátta, hétfőn hunyt el 73 éves korában. Ő őrizte, s kutatta fáradhatatlanul a Bory-hagyatékot. Egész életében nagyapja művészi munkásságának, s a Bory-vár hírnevének öregbítéséért dolgozott. Róla emlékezik most meg szerkesztőségünk....

Tovább...
 
Ifjúsági bajnokság: Jeleskedtek az ifik az első bronzmeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 ifjúsági csapata kiváló játékkal mutatkozott be a bronzéremért zajló "kisdöntőben". Fiataljaink sportszerű, dinamikus és eredményes jégkorongozással kiütötték az SC Csíkszereda tehetségeit. - A Sapa Fehérvár AV19 góljait Horváth D. 2, Vincze P. 2, Farkas, Tóth G. Reiter R. és Gábor szerezték. A Sapa Fehérvár ifjúsági csapata minden tekintetben az ellenfele fölé nőtt. A párharcokat rendre a mieink nyerték, kombinatív, szellemes és eredményes játékot mutattak be a fiúk. Teljesítményüket szép gólokkal koronázták meg.

Tovább...
 
Az MSZP-SZDSZ pénzbehajtó szervezetként működtette a BKV-t Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 25.

Image"A tegnapi napon megjelent információk szerint az MSZP elnöke személyesen is részt vett a közpénzek ellopásában." - hangsúlyozta újságírók előtt Répássy Róbert. Regőczi Miklós, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettese interjút adott a Magyar Nemzetnek és a Népszabadságnak is. Répássy Róbert szerint ezek a beszélgetések egyértelműen megmutatják az MSZP és SZDSZ politikai kultúráját, ami a magánérdeket helyezi a közérdek elé. Mint fogalmazott, tagadhatatlan, hogy az elmúlt húsz évben a szocialisták és a szabaddemokraták kifizető helyként működtették a közlekedési vállalatot, és talicskával tolták ki a cégből a közpénzeket.

Tovább...
 
Újabb táblalopás a kerékpárút mentén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageA Városgondnokság által kiadott közlemény után az azonnal pótolt táblákat ismét ellopták. - Mint ismert a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság a múlt héten megkezdte a Velencei-tó vízpótlását, amelynek időszaka alatt a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárút az M7 autópálya keresztezésében lévő szakaszon víz alá kerül, ezért a kerékpárutat használni tilos. A Városgondnokság a szükséges helyeken az erre felhívó és figyelmeztető táblákat elhelyezte, amelyek nagy részét oszlopokkal együtt ismeretlenek nemrégiben eltulajdonították.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32561 - 32571 / 38011