Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nem lépünk pályára szombaton a REAC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

ImageValószínűleg nem játszanak fehérvári focistáink szombaton a REAC ellen. A fővárosi csapat ugyanis egy levelet juttatott el a Fehérvár FC-hez, amelyben a Ligakupa mérkőzés halasztását kérte. Az indok az volt, hogy több sportolójuk is megbetegedett, s pótlásukról nem tudnak gondoskodni, mivel bajnoki fordulón vesznek részt hétvégén a Budapest I-ben. A fehérvári klub beleegyezését jelezte az MLSZ felé, s javaslatot tett a meccs december 3-án, 14 órakor történő megtartására.

 
Derek Couture távozik a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 21.

ImageAz Alba Volán menedzsmentje a csütörtöki nap folyamán több döntést is hozott az EBEL fegyelmi bizottságának határozata folytán előállt helyzetre reagálandó. - Ezek közül a legfontosabb, hogy az Alba Volán SC útjai elválnak Derek Couture-rel, a 12 mérkőzésre eltiltott kanadai csatárral. A sportember szerződését azonnali hatállyal felbontotta a klub. A játékos tudomásul vette a döntést, egy-két napon belül elhagyja a várost.

Tovább...
 
A Vörösmarty Társaság decemberi programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

ImageA Vörösmarty Társaság szervezésében (is) december 1-jén, 9 órakor kezdődik el a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában a névadó születésnapja alkalmából megrendezett szavalóverseny, amelyet 12.30-kor koszorúzás követ a költő Széchenyi utcai szobránál. Ugyanezen a napon, 17 órakor koszorúzzák meg Jankovich Ferenc domborművét a Széna téri Városi Könyvtárnál, majd Vadász Géza tart előadást a reneszánszról.

Tovább...
 
Nem bánok semmit se - új időpontban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

ImageA Vörösmarty Színházban szerda este betegség miatt elmaradt a „Nem bánok semmit sem” című darab, amely Edith Piaf életét dolgozza fel. Méhes Mónikától, a Színház sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a jegyek a december harmadikán, este hét órakor kezdődő előadásra érvényesek. A színmű szereplői: Edith Piaf: Váradi Eszter Sára, a férfi: Keller János, zongorán kísér: Réti Anikó, harmonikán játszik: Fodor Papp Ferenc.

 
A Fidesz reagálása a kormányszóvivői tájékoztatóra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

Image"A kormány alkotmányos kötelessége a közrend, a közbiztonság fenntartása és az állampolgárok jogainak védelme és biztosítása. Az uzsorával kapcsolatos bűncselekmények egyre gyakoribbak, nyilvánvaló, hogy a kormány nem alkalmas alkotmányos kötelességének teljesítésére. A Fidesz a törvényesség és a rend pártja; elvárjuk a mindenkori kormánytól, hogy védje meg a magyar embereket minden jogtalanságtól és erőszaktól." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében

 
Peugeot és Nissan karambolja a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageSzemélygépkocsik karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délelőtt. Székesfehérváron, a Zámoly utca és a Zámoly köz kereszteződésében egy Nissan Primera egy Peugeot személygépkocsival ütközött. A balesetben az egyik sofőr súlyosan sérült. Az ütközés után a Peugeot az út menti vízelvezető árokba hajtott, és a jobb első kereke kitörött. Mindkét autóban a sofőr egyedül ült. A Peugeot-t vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
15 éves a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 20.

Az idén ünnepli 15. születésnapját a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja. Az évforduló alkalmából november 24-27. között Testi-lelki egészségünk címmel egész hetes rendezvénysorozattal várja a kollégium az érdeklődőket. A másfél évtizede sikerrel működő klub igyekszik a diákokat egészséges táplálkozásra és életmódra nevelni, megszerettetni velük a reformkonyhát, megismertetni őket olyan életvezetési szokásokkal, melyekkel egészségüket óvhatják, védhetik.

Tovább...
 
Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 20.

ImageMég a tapasztalt vezetőedző, Ted Sator is elképedt az EBEL fegyelmi bizottságának határozatán. Ám jogorvoslatra nincsen lehetőség, így előre kell nézni. - Talán soha ilyen nehéz helyzetben nem volt az Alba Volán az osztrák ligában, mint most, a Linz elleni mérkőzést megelőzően.

Tovább...
 
Megbüntettek minket és a Nyíregyházát is Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 20.

ImageAz MLSZ fegyelmi bizottsága megbüntette mind az FC Fehérvárt, mind pedig a Nyíregyháza Spartacus FC-t 100-100 ezer forintra, amiért a november 8-án, Nyíregyházán lejátszott mérkőzésen a csapatok szurkolói - idézem - "lenéző, becsmérlő magatartás tanusítottak" Szlovákiával szemben. A pénzbírság mellett mindkét klubot arra kötelezték, hogy soronközvetkező hazai NB-I-es bajnoki mérkőzését - ami már csak tavasszal esedékes - nézők nélküli, zárt sportlétesítményben rendezze meg. Ennek végrehajtását azonban 2009. március 15-ig, mindkét együttes esetében felfüggesztették.

 
Árokba hajtott egy Suzuki az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageÁrokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni lehajtónál. A Suzuki Swiftben négyen ültek, közülük a mentők két embert az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. A helyszínre érkező székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Életek másodpercekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageMegjelent a harmadik MotoGP könyv fantasztikus képekkel, 264 oldalon, rendkívüli tartalommal. – tájékoztatta szerkesztőségünket a BGP Media munkatársa, Ivanovics Anikó - A gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a MotoGP a világ legnézettebb és leglátványosabb motorkerékpár versenysorozata, ahol három kategóriában (125kcm, 250kcm, MotoGP-800kcm) mérik össze tudásukat a csapatok és a versenyzők. Az írónő, Budur Gabriella, idén is rendkívüli történeteket mesél el ebben az egyedülálló kiadványban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32561 - 32571 / 34296