Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szalagkorlátnak csapódott egy Citroën az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 14.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Az M7-esen, a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél egy külföldi rendszámú Citroën személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense elmondta honlapunknak, hgy az autó jobb első kereke kiszakadt. A Citroënben öten ültek, a balesetben senki sem sérült meg. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Adj jövőt Magyarországnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

ImageA székesfehérvári Ír Sörözőbe várja ma, 17 órakor a szimpatizánsokat a Magyarok Szövetsége. A szervezők a programnak az „Adj jövőt Magyarországnak!” címet adták, s a felszólalók is ehhez igazodnak majd beszédeikkel. A következő összejövetelt – amelyet az ország legnagyobb szabadtéri találkozójaként terveznek - Bösztörpusztán rendezik meg augusztus 21-23 között.

Tovább...
 
Segítség az iskolakezdéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

ImageA szeptember előtti az egyik legmegterhelőbb időszak a gyermekes családok életében. Az iskolakezdéssel összefüggésben sok költség felmerül, amit nem mindenki tud saját maga előteremteni. Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy Székesfehérváron a rászoruló családok többféle segítségre is számíthatnak. A támogatási lehetőségekről a Polgármesteri Hivatal szakirodáiban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Tovább...
 
Betonbiztos sereghajtóvá vált Magyarország Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 13.

ImageA szocialista kormányok 2002 óta sorozatosan elhibázott gazdaságpolitikája miatt Magyarország "betonbiztos európai sereghajtóvá" vált. Ezt Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője mondta azzal kapcsolatban, hogy a bruttó hazai termék (GDP) a II. negyedévében 7,6 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban, valamint hogy a közép- és kelet-európai régió bécsi székhellyel rendelkező négyszáz nagyvállalatának vezetői "katasztrofálisnak" minősítették a magyarországi üzleti kilátásokat.

Tovább...
 
Szombaton a PMFC az ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 13.

ImageTegnap délután az MLSZ-ben megtartották a Magyar Kupa 2. körének sorsolását, amelyben már az NB-II-es csapatok is érdekeltek. A kialakult párosításnak megfelelően a Videoton II a Győr-Sopron megyei, másodosztályban érdekelt Börcs gárdája ellen kezdi meg MK szereplését. A találkozó időpontját augusztus 20-án, csütörtökön 16.30 órára tűzték ki, ám a fehérvári klub kezdeményezi, hogy a mérkőzést hozzák egy nappal korábbra, mivel a VFC II szombaton a Gyirmót ellen játszik bajnoki mérkőzést.

Tovább...
 
Milleniumi ünnepség a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

ImageFennállásának ezredik évébe érkezett az István király által alapított Fejér megye. Ezt is helyeznek idén különös hangsúlyt a Szent István-napi ünnepségekre. A Fejér Megyei Önkormányzatnál holnap, 10 órakor ünnepi közgyűlést tartanak. Ennek során helyére függesztik azt a két azt a két restaurált, korábbi fősipánokat ábrázoló festényt is, amelyeket ezidáig a múzeumban őriztek.

 
Az új kenyér ünnepén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

ImageKaraokeval és retro kívánságműsorral kezdődött el az agárdi „Új Kenyér Fesztivál”. A programok ma kreatív játszóházzal, zenebohócokkal, az Iglice népdalkör fellépésével és a Mazsorett Fesztivállal folytatódik. Este a Tűzveszély és a Guillotine együttes várja a szórakozni vágyókat, és holnap sem lesz hiány az érdekes, izgalmas eseményekből.

Tovább...
 
Elindul a Nulla Hulladék Program Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

ImageA hulladékmegelőzés közös érdek - Székesfehérvárra érkezik az országos Nulla Hulladék Roadshow 2009. augusztus 15-én (szombaton). Ennek keretében a Gaja Környezetvédő Egyesület egész napos kitelepülést szervez. A tájékoztató programokat a Hősök terén, a Fekvő katona emlékművénél tartják majd.

Tovább...
 
105. születésnapján köszöntötték Varga Józsefnét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 13.

Image105. születésnapja alkalmából köszöntötték fel ma délelőtt Varga Józsefné Havrán Máriát. Az idős hölgyet otthonában, a Mancz János utcában keresték fel tisztelői, hogy méltóképpen köszönthessék e nagy napon, s átnyújtsák ajándékaikat.

 
Székesfehérvár bekapcsolódott a Moto GP-be Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 13.

ImageSajtótájékoztató keretében fogadták a Városházán Johann Zarcót, a Moto GP 125 kcm kategória francia versenyzőjét, aki a hétvégi, Brnóban rendezendő Cseh Nagydíjon a város emblémájával ellátott bukósisakban áll rajthoz. A fejvédőt a fiatal versenyző felajánlotta Székesfehérvárnak.

Tovább...
 
Hihetetlen elszántság Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 13.

ImageRádl Tímea a Ferencváros elleni szombati mérkőzésen súlyos arccsont-sérülést szenvedett. Miután a röntgenfelvétel nem mutatott törést, az Alcoa FKC beállója vállalta a játékot a vasárnapi meccseken, melyek közül a Debrecen ellenit végigjátszotta, a Veszprém ellenin viszont újabb ütés érte az arcát a második félidő elején, mely után már nem térhetett vissza a pályára.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32561 - 32571 / 36270