Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fidelitas Országos Választmány kihelyezett ülés Sárospatakon Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Koszorús László elnök   
2008. október 08.

ImageA Fidelitas Országos Választmánya következő kihelyezett ülését 2008. november 7-8-án (péntek-szombat) Sárospatakon tartja. A választmányi ülés a vidéken és a fővárosban élő fiatalok esélyeit járja körül a mai Magyarországon.

Tovább...
 
Elmarad a mérkőzés! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

ImageA MOL Liga következő fordulójában az Alba Volán farmcsapata pénteken a Ferencvárossal mérkőzött volna meg, ám a zöld-fehérek halasztást kértek, így az összecsapás elmarad. Az FTC szakosztály-vezetője, Al-Daadu Muhanned az „időkérésről” szűken nyilatkozott: elmondta, hogy azért nem szeretnének most Pesterzsébeten játszani, mert nem akarják, hogy „egyesek tovább sároznák a Ferencváros nevét”. A meccs pótlása valószínűleg novemberben lesz.

 
Török Zsoltnak bíróság előtt kell felelnie Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Image"Török Zsolt immár sokadik szánalmas kísérlete sem tudja feledtetni, hogy a kormány lebukott: politikai célokra használták fel a titkosszolgálatokat, és lehallgattak két fideszes országgyűlési képviselőt." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legutóbbi közleményében - "A Fidesz ezért feljelentést is tett a Legfőbb Ügyészségen, Török Zsoltnak pedig eddigi kijelentései miatt bíróság előtt kell felelnie."

 
"Böndörödő"szüreti mulatságok a Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Image„Itt van az ősz, itt van újra…” – és ezzel egyidőben a szüreti mulatozások ideje is eljött. Maroshegyen szombaton tartanak „Böndörödő” vígasságokat gyerekműsorokkal, Madárijesztő Tárlattal, kézműves foglalkozásokkal, „Férfidorgálók küzdőterével”, zenés-táncos műsorokkal, s minden „jóval”, amire csak vágyhat az ember, ha egy vidám családi délutánra indul a gyerkőcökkel.

Tovább...
 
ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSI AKCIÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. október 08.

Zöldhulladék gyűjtést szervez a Városgondnokság a Depónia Kft. lebonyolításában, október 15-től december 7-ig. Az akcióban a lakóingatlanok körüli közterületről származó, azaz nem magán-tulajdonú területről összegyűjtött zöldhulladékot szállítják el, amelyet kizárólag „LOMB” felirattal ellátott zsákba csomagolva, a hulladékgyűjtő edény mellé kérnek kihelyezni, úgy hogy az a jármű- és gyalogos forgalmat ne zavarja.

Tovább...
 
Meghosszabbították Prettenhoffer Ágnes kiállítását Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

ImageA nagy érdeklődés miatt egy hónappal (november 4-ig) meghosszabbították Prettenhoffer Ágnes kiállítását a székesfehérvári Platán Galériában. A győri festőművésznő állatokat, tájakat és élethelyzeteket megjelenítő, olajjal és akvarellel készült képeit így még mindig megtekinthetik az érdeklődők.

Tovább...
 
Gyurcsány Ferenc, lejárt a lemez! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. október 08.

ImageHárom és fél év, nyolc program - hogy mi a közös bennük? Semmi sem úgy valósult meg belőlük, ahogyan azt Gyurcsány Ferenc leírta. "Lejárt lemez" készült a programokból... - Mi lehetne Gyurcsány Ferenc kormányzati alkalmatlanságánál jobb bizonyíték, mint amikor arról beszélünk, hogy három és fél év alatt nyolcadik programját terjesztette ország-világ elé? - tette fel a kérdést a Fidesz helyettes szóvivője kedden Budapesten.

Tovább...
 
Tini napok a Kodolányi Könyvtárában is Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. október 08.

ImageOktóber 7-12 között Országos Tini Könyvtári Napokra kerül sor az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Székesfehérváron a Kodolányi János Főiskola Könyvtára is csatlakozott a programhoz, így két napon át változatos programokkal várja az érdeklődő, elsősorban 12-18 éves korosztályt.

Tovább...
 
Versmondó verseny a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Még mindig lehet jelentkezni a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár által meghirdetett versmondó versenyre! A megmérettetésre október 14-15-16-án kerül sor, amikor a fiatalok négy korcsoportban mérhetik össze tehetségüket és felkészültségüket: 1-2., 3-4., 5-6., és a 7-8. osztályosok. Az intézmény vezetőjétől, Molnár Lászlónétól megtudtuk: a felhívás nemcsak székesfehérvári diákoknak szól, s minden korcsoport győztese értékes könyvjutalomban részesül!

 
Kormányzati nyereményjáték Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 08.

Image"A kisebbségi kormány esetében helytálló a mondás: mindig van lejjebb." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének sajtóközleményében - "A feketegazdaság kifehérítése, a bürokrácia és a korrupció visszaszorítása kulcsfontosságú a gazdasági növekedés újraindítása szempontjából. Ezt azonban csak alkalmas kormány hiteles és alkalmas gazdaságpolitikája tudja elérni, nem pedig infantilis nyereményjáték, ami nem más, mint a kormány tehetetlenségének beismerése."

 
A hangsúly a játékon van Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 08.

ImageA múlt héten útjára indult a VUK, azaz a Vidi Utánpótlás Kupa, amelynek célja, hogy a Székesfehérváron és Fejér megyében élő U7, U9 és U11 korosztályú gyerekek között olyan tehetségeket találjon, akikből - az FC Fehérvárhoz igazolva - kinőhet a jövő futballista nemzedéke. A több tornából álló sorozatot a klub többségi tulajdonosa, Garancsi István finanszírozza.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32572 - 32582 / 33892