Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
10 lakosból 9 kizárólag patikában vásárol gyógyszert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 21.

ImageA lakosság mindössze 12 százaléka vásárol gyógyszert patikán kívül, hipermarketben, drogériában vagy benzinkútnál – derül ki a WEBBeteg és a Szinapszis Kft. által végzett, 1000 fő bevonásával lebonyolított lakossági kutatásból. - A felnőtt magyar lakosság körében végzett, véletlenszerű telefonos megkérdezéssel lebonyolított kutatás célja a gyógyszervásárlási szokások, a patikahűség és a patikán kívüli vásárlások vizsgálata volt.

Tovább...
 
A farmcsapatban Tóth Adrián az élen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 21.

ImageVéget ért a MOL Liga alapszakasza, amelyen az Alba Volán fiataljai megállták a helyüket, több bravúr mellett gyakran kínkeserves küzdelemre késztették aktuális ellenfelüket. A mérkőzések után most álljanak itt az egyes játékosok – a számok tükrében. - A Volán farmcsapatában az alapszakasz során nem kevesebb, mint 38 játékos kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.

Tovább...
 
Elhallgatott történelmünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 21.

Téglásy Ferenc: "A nép ellensége" című dokumentumfilmjét vetítik le február 13-án (pénteken), 18 órától az „Elhallgatott történelmünk” című vetítés-sorozat következő állomásaként az agárdi Nádas Étteremben. A Placid atyáról készült alkotás bemutatóján jelen lesz az „ihlető”, Placid atya, valamint maga a művész, Téglásy Ferenc is.

 
Hogy mik meg nem történnek, manapság! Nyomtatás E-mail
Írta: Enyedi Béla   
2009. január 21.

ImageCsodálatos dolog a művészet, annak, aki nézi, szemléli annak, pedig még inkább, aki maga is műveli azt! - A Székesfehérvárott működő SMV 2000 Festőtanoda, mint a neve is mutatja, már 2000 óta létezik. Az amerikai grafikai kurzusból vett minta alapján folyik ott egy olyan tevékenység, aminek során a résztvevők felszabadítják a jobb agyféltekéjüket, azt, aminek köszönhető, hogy művészi produktumokat hoznak létre. Mindenki meg tud tanulni, olyan szinten festeni, amilyen szintre a lelkében a művészetet emelte.

Tovább...
 
Márciusra elkészül a gyorsjelentés? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 20.

ImageÁgh Péter, a Fidelitas országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel fordult a szociális és munkaügyi miniszterhez, hogy miképpen halad az Ifjúság 2008 előkészítése. Az Ifjúság kutatásokat az Orbán-kormány kezdte el. A mostani, a harmadik nagymintás felmérés lesz. Ha elkészül végre...

Tovább...
 
Ingyen sportbelépő a diákoknak és a nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Image„A Városnak nem szabad sajnálnia a pénzt a sport támogatására!” – nyilatkozta honlapunknak Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke annak kapcsán, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a négy sportklub – az Alba Regia SC, a Fehérvár FC, a Köfém SC és az Alba Volán SC – megállapodást kötött arról, hogy a klubok 50 belépőt biztosítanak a nyugdíjasoknak és a diákoknak minden mérkőzésre.

Tovább...
 
Művelődés helyett Művészet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

ImageA magyar kultúra napján (január 21-én, szerdán) veszi fel hivatalosan a Megyei Művelődési Központ új nevét: szerdától már Művészetek Házaként tartják nyilván az intézményt. E jeles esemény kapcsán holnap, 10 órakor egy ünnepséget is tartanak a Színházteremben, ahol Miklósa Erika operaénekes elénekli a Himnuszt, fellép a cecei Gerlice Néptáncegyüttes, a Pathália Színkör tagjai előadják József Attila „Ars poética” című versét, a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke, Kovácsi Ibolya pedig egy népdallal készül.

Tovább...
 
PageRank 2-es fokozatot kapott a Művészkör honlapja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

ImageMegkapta a Google PageRank 2-es fokozatát a Székesfehérvárért Művészkör honlapja. – osztotta meg a Fehérvári Hírekkel örömét Simon M. Veronika festőművésznő. A honlap csupán egy hónapja készült el, s máris óriási érdeklődés övezi. A PageRank a Google internetes keresőmotor legfontosabb eleme, amelyet a Google alapítói, Sergey Brin és Larry Page fejlesztették ki 1998-ban a Stanford Egyetemen.

Tovább...
 
Jótékonysági Bál Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Gárdony Város Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága jótékonysági bált rendez január 24-én (szombaton), 20:00 órától az agárdi Nádas Étteremben. A program célja, hogy a befolyt adományokból támogassák a város oktatási intézményeibe járó, rászoruló gyermekek iskolai kirándulásokon való részvételét. A szervezők kérik, hogy minél többen vegyenek részt az esten, amelyről bővebb információt a helyi Tourinform Irodában szerezhetnek. (Telefon: 22-570-077, 570-078, E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

 
Orbán Viktor a református egyház vezetőivel tárgyalt Nyomtatás E-mail
Írta: Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője   
2009. január 20.

ImageOrbán Viktor, a Fidesz elnöke a mai napon Balog Zoltán országgyűlési képviselő és Hörcsik Richárd sárospataki polgármester társaságában találkozott Bölcskei Gusztáv püspökkel, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnökével, Nagy Sándorral, a Zsinat világi elnökével és Tarr Zoltán zsinati tanácsossal.

Tovább...
 
Kiütéses Fehérép-győzelem a Dunaferr ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

ImageA két megyei rivális párharcának története (eddig mindössze egy fehérvári hazai győzelmet jegyeztek az évkönyvek) és a meccs előtti előjelek (a dunaújvárosiak problémái) mást-mást sejttettek a Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr rangadón. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: végül a történelemmel dacoltak Sótonyi László tanítványai, és kiütéses, tizenhárom gólos vereséget mértek a szebb napokat látott vendégekre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32572 - 32582 / 34752