Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kis híján pontot raboltunk Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 08.

ImageAz Alba Volán ellen már három góllal is vezetett a Vienna Capitals, de egy remek harmadik harmadot követően belátható közelségbe került a pontszerzés. Ez most nem sikerült, de élvezetes, színvonalas találkozót vívott a két együttes, amely minden bizonnyal ismét sok, hasznos tanulsággal szolgált.

Tovább...
 
Opus mirabile 2007 díjat kapott a Szent Imre 1000 éve című kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageA Magyar Tudományos Akadémia Művészettörténeti Bizottsága Opus mirabile 2007 díjban részesítette a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Szent Imre 1000 éve kiállítását és a kiállítás katalógusát. – kaptuk a hírt Bertáné Pintér Katalin sajtóreferenstől, aki elmondta: a magas rangú kitüntetést holnap, 14 órakor adják át a Magyar Tudományos Akadémia Székházában.

Tovább...
 
Nagy a csönd Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

Image- Pedig nemcsak engem érdekelne (sőt!), hogy mi a helyzet Szigli István „háza táján”. Hogy a szavakat tettek is követik-e, vagy csupán hirtelen felindulás, sértettség, netán enyhe „fenyegetés-íz” szőtte csak át a Városfejlesztési Bizottság elnökének felszólalását a Közgyűlés legutóbbi ülésén. Tudják, az SZMSZ-módosításkor, midőn kijelentette, hogy nem tagja a Szocialista Frakciónak, s közelinek érzi az időt, amikor a Közgyűlésnek fel kell oszlatnia önmagát.

Tovább...
 
Horváth Miklós Csaba ma lakossági fórumot tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageHorváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő lakossági fórumot tart ma, 18 órától a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A program során a körzetet érintő fejlesztésekről hangzik el tájékoztató, valamint lehetőség nyílik az aktuális problémák megbeszélésére is.

 
Holttest a kiégett autóban Csákberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 07.

ImageLángba borult egy személygépkocsi hétfőn reggel Csákberény határában. A kukoricásban lévő kiégett utóban a tűzoltók egy holttestre bukkantak. - Reggel fél 8 előtt pár perccel riasztották a székesfehérvári tűzoltókat Zámoly és Csákberény közé, ahol a bejelentő szerint nagy területen száraz kukoricaszár égett. Az esethez két tűzoltófecskendő és a vízszállító jármű kezdte meg a vonulást.

Tovább...
 
Ingyensen látogathatják a diákok a Munkácsy-kiállítást is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageA Polgári Frakció jópár héttel ezelőtt egy javaslattal fordult Székesfehérvár polgármesteréhez és a városvezetéshez: ahogy a tavalyi év Szent Imre kiállításához hasonlatosan, amikor azt kérték, hogy a Város támogassa az általános iskolás gyermekek számára a tárlat megtekintését, úgy most a Bibliai találkozások és a Munkácsy-kiállítás diák-látogatásához kértek segítséget. A válaszra hosszú ideig kellett várni, ám mostantól már mindkét tárlatban térítésmentesen gyönyörködhetnek a fiatalok.

Tovább...
 
Városálom 2010: nagy siker volt a Fidelitas konferenciája Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 07.

ImageTöbb száz fiatal részvételével, több mint 20 előadóval, nagy sikerrel zárult a Budapesti Fidelitas "Városálom 2010- Ragadd meg Budapestet!" című városszakmai konferenciája, amelyen székesfehérvári fiatalok is megjelentek. A rendezvény, amelynek Tarlós István volt a fővédnöke, az Uránia Nemzeti Filmszínházban, telt házas kerekasztal-, és szekcióülésekkel zajlott le.

Tovább...
 
Zsinórban háromszor győzött a Vienna Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 07.

ImageAz Alba Volán ma esti ellenfele, az EV Vienna Capitals az ötödik helyet foglalja el a tabellán, hét mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer kikapott, két alkalommal pedig a hosszabbítás után szenvedett vereséget. - A bajnokságot a Klagenfurt ellen kezdték a bécsiek, ám hatvan perc után 3-3 állt az eredményjelzőn, s a hosszabbításban a vendégek örülhettek. A Vienna góljait Casparsson, Tsurenkov, Healey lőtték.

Tovább...
 
Konyhatűz a Gáz utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 07.

ImageKigyulladt egy panellakás konyhája október 5-én vasárnap délután a Gáz utcában. A tizedik emeleti lakásban a villanyrezsón felejtett lábos kapott lángra. A tűz a konyhaszekrényre is átterjedt. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a lakás többi részére nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésekor senki sem volt otthon.

Tovább...
 
FC Fehérvár - holnap kétszer is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageAz FC Fehérvár két mérkőzést is játszik holnap. Először 15 órakor, Felcsúton mérik össze erejüket fiaink a BFC Siófokkal – e meccset ingyenesen bárki megnézheti -, majd Székesfehérváron, a Sóstói Stadionnál rúgják a bőrt 20:45-től, a Debrecen ellen. Ez utóbbira 19 órától lehet megvásárolni a jegyeket a Stadion pénztáraiban. A jegyek ára azonos az NB-I-es mérkőzések belépő díjaival.

 
Dr. Cser-Palkovics András ma az Echo TV-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 06.

ImageDr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, a Fidesz helyettes szóvivője, a Polgári frakció vezetője lesz ma este, 20 órakor az Echo Televízió vendége. A műsor címe: Napi aktuális. Műsorvezető: Dizseri András. Téma: Újabb eltékozolt milliók. Dr. Cser-Palkovics Andrást másnap is láthatják ugyanitt, az Echo TV-ben, 7:05-kor.

 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32583 - 32593 / 33892