Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Őstermelők jelentkezését várják Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageA Plaza előtti teret, a Piac melletti parkolót, a Palotai úti szezonális piac területét és a Városház terét jelölték a Székesfehérvári Önkormányzat Szakbizottságai palánta, virág, illetve zöldség-gyümölcs árusításra. A Városgondnokság tájékoztatása szerint az őstermelők az árusítás felől a Piacfelügyelőségnél érdeklődhetnek. Elérhetőségek: Székesfehérvár, Palotai u. 3., 22/314-156, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

 
Sikeres felügyeleti audit a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageSikeres felügyeleti audit történt a Fejér Megyei Szent György Kórházban. – kaptuk a hírt Csathó Barnától, a Megyeháza kommunikációs referensétől, aki elmondta: a Fejér Megyei Szent György Kórház először 2002-ben kapta meg az EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer tanúsítványát. Az auditot a TÜV Ausztria Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft. végezte eddig, és végzi jelenleg is.

Tovább...
 
Konferencia az Autizmus Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageTalálkozót szervezett a Székesfehérvári Egyházmegye és a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány a Szent István Művelődési Házban, hogy a szakemberek megosszák egymással tapasztalataikat az autizmusta gyermekek nevelési feladataival kapcsolatosan, s fényt derítsenek a főbb nevelési problémákra. A Konferenciának a Szent István Művelődési Ház biztosított otthont.

Tovább...
 
Zágrábban járt a Fidelitas Külügyi Kabinete Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas, Külügyi Kabinet, Dr. Maurer Szemere   
2009. április 03.

ImageNemrégiben tartották horvát testvérszervezetünk, az MHDZ tisztújító Kongresszusát. A kétnapos zágrábi rendezvényen a Fidelitas is részt vett, dr. Maurer Szemere és Pálóczi Péter képviselte szervezetünket. - A jelenleg is regnáló HDZ (Croatian Democratic Union) ifjúsági szervezete kétévente tartja tisztújító nagygyűlését. Nem véletlen tehát, hogy a rendezvényt mindig nagyfokú érdeklődés kíséri.

Tovább...
 
Döntetlen a finnekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 03.

ImageA magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen óriási bravúrt vitt véghez: 3-3-as döntetlent ért el Finnországgal, majd a büntetőpárbajt is megnyerte. - A Papp László Sportaréna lelátói zsúfolásig megteltek a Finnország elleni mérkőzésre. A találkozót megelőzően ifj. Ocskay Gáborra emlékeztek a játékosok, szakvezetők és a szurkolók is, a csatár halála egyszerűen feldolgozhatatlan. De muszáj volt játszani, játszani Csicsóért is.

Tovább...
 
Nyolc általánost végzettekkel pótolnák a diplomás ápolókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. április 03.

Image"A kormány egészségügyi közmunkaprogramja "közbotrány", leértékeli az ápolói hivatást." - mondta Mikola István csütörtökön sajtótájékoztatón. A fideszes politikus utalt a szaktárca terveire, amelyek szerint az ágazat szakemberhiányát úgy pótolnák, hogy közfoglalkoztatás keretében általános iskolai végzettséggel rendelkező regisztrált munkanélkülieket alkalmaznának a magyarországi kórházakban.

Tovább...
 
Nincsen látogatási tilalom a Kórházban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 02.

ImageA médiumokban megjelent téves információkkal ellentétben nincsen látogatási tilalom a Fejér Megyei Szent György Kórházban. Bár a Független Hírügynökség tegnap este egy olyan hírt adott közzé, amely szerint az influenzajárvány miatt 15 kórházban látogatási tilalmat rendeltek el – köztük Székesfehérváron is -, e tényként közölt információ nem felel meg a valóságnak!

 
Összeütközött két autó a Király soron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 02.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán reggel. A Király soron a Budai út kereszteződése előtt egy Daewoo Kalos és egy Peugeot 307-es ütközött. A balesetben egy ember sérült meg. A tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.

Tovább...
 
Bakonyi István ma dedikálja új könyvét a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 02.

Image„Ma ismét elmaradt a világvége!” – e mondattal kezdődik Bakonyi István új könyve, a „Nap-Lom”. A kötet az író öt évét (2001 januártól 2005 decembeig) mutatja be. Nevéhez híven naplószerű feljegyzéseket tartalmaz: olykor csak pár soros „tényközlést”, s van, amikor esszészerű írásokat találunk benne. Mint az élet. Van, amikor örömünkben nem tudunk mást mondani, minthogy „Boldog vagyok!”, aztán kifogy a toll – ellentétben a könnyünkkel -, s úgy érezzük, nincs mit írnunk, mert felesleges…

Tovább...
 
A Székesfehérvári Egyházmegye tiltakozik Prohászka felhasználása ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 02.

Image„A Székesfehérvári Egyházmegye megdöbbenve tapasztalja, hogy minden egyeztetés nélkül boldog emlékű püspökének, Prohászka Ottokárnak nevét politikai erők ismét zászlajukra tűzik, mellyel hírnevet, tömegeket, legitimációt próbálnak maguknak szerezni.” – áll az Egyházmegye Közleményében, amelyet Spányi Antal megyés püspök aláírásával ma reggel juttattak el szerkesztőségünkhöz.

Tovább...
 
A többség igent mondana az iskolai büfékínálat korlátozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 02.

ImageA megkérdezettek többsége valamilyen formában támogatná az iskolai büfék árukínálatának szabályozását. - A büfékínálat szigorítását elsősorban azok a fiatalabbak támogatnák, akik döntően felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és érdeklődnek az egészségtudatos életmód és az egészségügy friss hírei után – derül ki a Szinapszis Kft. legújabb, a WEBBeteg.hu egészségportál kérésére készített felméréséből.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32583 - 32593 / 35361