Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar vidéki körútja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 19.

ImageSzokatlanul feszes belföldi vendégjáték-sorozatra vállalkozik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar január végén. – tudtuk meg Eredics Júlia Sajtóreferenstől - A zenekar a január 23-i, budapesti hangversenyük programját az azt követő öt napon megismétli az ország öt nagyvárosában: Győrött, Debrecenben, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Miskolcon. Az együttes hosszú évek óta rendszeresen koncertezik vidéken is, hiszen feladatának tekinti, hogy ne csak a főváros, hanem az egész ország zeneszerető közönségét „ellássa” magas színvonalú művészi produkciókkal.

Tovább...
 
Utazni jó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

Fertő Imre útifilmjét tekinthetik meg az érdeklődők január 20-án (kedden), 17 órakor az Aranybulla Könyvtár olvasótermében (Székesfehérvár, Köfém lakótelep 1.). – tájékoztatta szerkesztőségünket Fülöpné Olga könyvtáros – Az alkotó ez alkalommal Dublint mutatja be, február 3-án Prágát, február 17-én pedig „Cseh fővárosok” címmel tart vetítést.

 
Két mérkőzés, két 1-0-s győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 18.

ImageSzombaton délelőtt 11 órakor két csapatunk is pályára lépett, az A-csapat a Sóstói Stadion műfüves pályáján fogadta a Paksot, míg a másik társulat Felcsúton, a helyi NB II-es gárdánál vendégeskedett. Nem csak a kezdési időpont, az eredmény is azonos lett: mindkét Vidi 1-0-ra győzött. A Fehérváron játszók kitűnően előkészített pályán fogadták a szintén élvonalbeli vetélytársat. A Fehérvár szinte a kezdősípszótól fölényben játszott, úgy tűnik, az új játékosokkal a csapat tavasszal, sokkal átütőbb támadó játékra lehet képes.

Tovább...
 
Végleges a Fidesz EP-listája Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. január 18.

ImageVéglegesítette európai parlamenti jelöltjeinek listáját a Fidesz. A párt országos választmánya szombati ülésén határozott a lajstromról, amelyet Orbán Viktor pártelnök ismertetett. - A listát Schmitt Pál, a magyar néppárti delegáció jelenlegi elnöke vezeti, őt követi Szájer József, az Európai Néppárt frakciójának alelnöke és Gál Kinga, aki most is európai parlamenti képviselő.

Tovább...
 
Garázstűz a Huba utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 18.

ImageKigyulladt egy hárombeállásos garázs szombaton délelőtt Székesfehérváron a Huba utcában. A családi ház mögött lévő helyiségben ruhák, használati tárgyak és bútorok égtek. A tűzből a tűzoltók egy szénsavpalackot hoztak ki. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Ökumenikus imahét kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageIttzés János evangélikus püspök látogat el elsőként más felekezetű templomba az idei ökumenikus imahéten. A nyitó alkalom ma este, 18 órakor lesz a Bazilikában, holnap pedig a Budai úti református templomban folytatódik Kovácsi Krisztián református lelkésszel. Kedden Somogyi László református lelkészi elnök tart igehirdetést a Jézus Szíve római katolikus templomban, szerdán pedig a Baptista imaházban misézik Spányi Antal megyés főpásztor.

Tovább...
 
A Linz ellen lehet folytatni a jó sorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 18.

ImagePénteken este az Alba Volán nagyon kemény mérkőzést vívott az Olimpija Ljubljanával, amelyet tartalékos összeállításban is megnyert. A Linz ellen a jó teljesítmény megismétlésében bízik a szakmai stáb.

Tovább...
 
Az Albacomp ismét győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageRemek formában kezdik az idei évet is az Albacomp kosárlabda-csapatának játékosai. Sportolóink tegnap este a kecskemétiek ellen léptek pályára – és fölényes győzelmet arattak. Részletek: Albacomp - Univer Kecskemét 102-79 (26-24, 24-12, 22-25, 30-18) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Pálla, Márton, Török Albacomp: Simon 10, Hanga 13/3, Bell 17/3, Morrison 19, Radovic 19 Cs: Doyne 16, Góbi 6, Antal, Keller 2 Univer: Horváth 7/3, Danielson 24/18, Tóth 2, Szabó 14/6, Haynes 12/3 Cs: Molnár 6, Klaiber 14/6

 
Meghívó Képviselő-testületi ülésre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageBodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. január 27-én (kedd) 16 órai kezdettel soros, nyilvános képviselő-testületi ülést tart, amelyre mindenki hív a helyi polgármester, Oszlánszki Zsolt. A Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében (Bodajk, Petőfi S. u. 60.) megrendezésre kerülő program részletes menete – javaslatok és beszámolók – alább olvashatók el.

Tovább...
 
Benedek Miklós a Csillagokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageA Jászai Mari díjas, Érdemes művész, Benedek Miklós vendégeskedik január 25-én, vasárnap, 15 órakor Váradi Eszter Sára és Keller János Csillagok című beszélgetős műsorában. – kaptuk a hírt Méhes Mónikától, a Vörösmarty Színház sajtóreferensétől, aki elmonda: Benedek Miklós egy színészlegenda fia, egy világklasszis sportoló édesapja, ő maga pedig a magyar színházi élet kiemelkedő művésze.

Tovább...
 
Csirkeszállító borult árokba, ház falának csapódott egy sószóró Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 16.

ImageSzerdán éjszaka és a csütörtök reggeli órákban több árokba csúszott jármű műszaki mentéséhez kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Velence és Pusztaszabocs között egy csirkéket szállító pótkocsis teherautó borult az árokba, Székesfehérváron egy sószóró tehergépkocsi egy családi ház falának csapódott. Személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32594 - 32604 / 34752