Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tihanyi Vezetőképző 2008/2009! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Szijjártó Péter elnök   
2008. október 04.

ImageA Fidelitas Országos Elnöksége immár tizedik alkalommal hirdeti meg nagy sikerű Fidelitas Közéleti Ifjúsági Akadémia (Vezetőképző) tanfolyamát. A képzés egy esztendőn keresztül tart, öt Tihanyban eltöltött hétvégéből áll. Ezen hétvégék kommunikációs tréningekből, előadásokból és kiscsoportos beszélgetésekből épülnek fel. A vezetőképző célja a csapatépítésen túl az, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a közélet viszonyairól, megismerjék annak szereplőit, és gyakorlatot szerezzenek a közéleti szereplés területén.

Tovább...
 
Polgárőrök üléseztek városunkban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

Regionális közlekedésbiztonsági konferenciát tartott ma Székesfehérváron az Országos Polgárőr Szövetség. A programon mintegy kétszáz meghívott vendég vett részt – a Dunántúl szinte minden pontjáról. A rendezvény során a polgárőrök és a rendőrök megosztották egymással szakmai tapasztalataikat, értékelték Fejér megye közlekedésbiztonsági helyzetét, s a jövőre nézve kitűzték a főbb célokat.

 
Szürreális fantáziamesék Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

ImageAki nagyon siet, az remélhetőleg még megtekintheti a bolgár nemzetiségű Jivko Iliev Janev kiállítását az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Házban. A szürrealisztikus tárlat augusztus végén nyílt meg, s október 5-ig látogatható. A „fantáziameséket” megjelenítő festményeken falusi életképek - disznóölés, nagybajuszú férfiak, gömbölyödő asszonykák az alacsony házikók között - vetülnek elénk, mintegy mozaikszerűen összerakva a művész képzeletében aprólékosan szétboncolt életképeket…

Tovább...
 
Bibliatörténeti kiállítás - a Szentírás egy személyes kapcsolathoz segít hozzá... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

ImageBibliai tájakkal, szír, arab, kopt, örmény és etióp bibliafordításokkal, latin nyelvű kézirat-másolatokkal ékesített bibliatörténeti kiállítás járta tavasz óta a Dunántúli Egyházkerületet. A tárlattal a Magyarországi Református Egyháznak az volt a célja, hogy Jézus felé fordítsa ez emberek figyelmét. - A kiállítás néhány hónappal ezelőtt már látható volt Székesfehérváron, s most ismét várja az érdeklődőket!

Tovább...
 
Ki legyen az év vállalkozója? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

ImageOktóber végéig várják a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy ki nyerje el idén az „Év vállalkozója” díjat. A kitűntetést Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése alapította, s minden évben legfeljebb két olyan vállalkozónak, illetve vállalkozásnak ítélik oda, amely legalább három éve sikeresen működik, rendszeresen fizet iparűzési adót, nincs köztartozása, és tevékenységével hozzájárul a város jó hírnevéhez.

Tovább...
 
Szádeczky-Kardoss Elemér Díjat kapott Michalkó Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

ImageSzádeczky-Kardoss Elemér Díjjal tüntették ki Dr. habil. Michalkó Gábort, a KJF Turizmus Tanszékének főiskolai tanárát "Magyarország modern turizmusföldrajza" címmel megjelent szakkönyvéért. – kaptuk a hírt Tóth Bence PR-referenstől, aki elmondta: a díjat az MTA X. Földtudományok Osztálya keretében működő Szádeczky-Kardoss Elemér Alapítvány és Ösztöndíj Kuratóriuma ítélte oda a tanárnak szeptember 30-án.

 
Ismét öt gólos vereség az SC-től Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 04.

ImageAz SC Csíkszeredától a székesfehérvári 0-5 után ezúttal 8-3-ra kapott ki Kóger István gárdája. Az idegenbeli mérkőzésen góljainkat Tóth Adrián, Fekti Bálint és Maklári Erik szerezték. - A mérkőzés, mondhatni, már az első harmadban eldőlt, de ha egy csapat egyetlen perc leforgása alatt kap három gólt, akkor nem is lehet csodálkozni, hogy az ellenfél nem áll meg nyolcig… Márpedig Csíkszeredában ez történt, 03.58-nál Moldován Erik, 04.44-nél Wallenberg, majd 05.01-nél Ramstedt volt eredményes.

Tovább...
 
A klub válasza a szurkolók nyílt levelére Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 04.

ImageKedves Szurkolók! A 2008. október 1-én kézhez kapott nyílt levelükre az alábbiakban, a következőkkel reagál az FC Fehérvár. Nem tudni, vajon hogyan kapott szárnyra az a téves információ, mely szerint az FCF II csapata első mérkőzését a legjobb nyolc közé jutásért Siófokon játszotta volna. Valójában a Magyar Kupa Versenybizottság elnöke a sorsolás megkezdése előtt tájékoztatta a klubokat, hogy nem azonos osztályú csapatok mérkőzése esetén az első összecsapást az alacsonyabb osztálybeli együttes otthonában rendezik.

Tovább...
 
"Vagyok" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 04.

Vakok és Gyengénlátók II. Országos Kulturális Találkozója kezdődött tegnap Székesfehérváron. A „Vagyok” elnevezésű program a Székesfehérvári Első Lions Club kezdeményezésére jött létre, s nyitó eseményeként nyílt meg este a Vörösmarty Társaság termében egy kiállítás az országos találkozóra nevező látássérültek képzőművészeti alkotásaiból.

Tovább...
 
Viniczai Tibornak hiába fáj - már ellenőrizni tudják! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Image"Viniczai Tibor üzleti érdekeinek sérülése miatt most vádaskodik, de ettől még a tények tények maradnak." - nyilatkozta Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető az alpolgármester mai sajtótájékoztatójára reagálva - "Viniczai Tibor 2006-ban is elárulta a jobboldalt, amikor külön indulásával hatalomban tartotta Warvasovszky Tihamért. Viniczai Tibor 2006-ban koalíciós megállapodást kötött az MSZP-s Warvasovszky Tihamérral, tehát tagja az MSZP-SZDSZ-MDF koalíciónak."

Tovább...
 
Városálom: holnap konferencia! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 03.

ImageCélegyenesbe fordultak a Budapesti Fidelitas szombati konferenciájának előkészületei. A "Városálom2010 - Ragadd meg Budapestet" című rendezvényre már közel 250 fiatal regisztrált. Holnap estig még Te is megteheted a www.varosalom.hu  honlapon.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32616 - 32626 / 33892