Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kaposvári KK  Albacomp  Törölve! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA rendkívüli időjárás miatt elmaradt a tegnap estére meghirdetett Kaposvár – Albacomp mérkőzés. Az MKOSZ Versenyiroda törölte a fordulót, s csak azok a csapatok léptek pályára, amelyek már a helyszínen tartózkodtak. Az Albacomp meccsét egy későbbi (még nem ismert) időpontra halasztották, hogy ne kockáztassák a játékosok testi épségét.

 
Több, mint 70 csonttörés a jég miatt - "nagyüzemben" dolgoznak a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórházban tegnap több, mint hetvenen jelentkeztek csonttöréses, illetve zúzódásos panasszal. Az ónos eső miatt létrejött jégen olyan sokan szenvedtek sérülést Székesfehérváron és környékén, hogy meg kellett duplázni az orvosok és az egészségügyi szakszemélyzet létszámát. A traumatológiára huszonhat beteget kellett felvenni, a műtőkben pedig folyamatosan operálták a nyílt töréseket, ficamokat, izületi töréseket, koponyasérüléseket.

 
Fehérép  Dunaferr 17:00-kor! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageAz eredetileg megadottnál egy órával korábban, azaz 17 órakor kezdődik a szombati Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr NK bajnoki mérkőzés. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki azt is elmondta, hogy tegnap eldőlt a Rulmentul Brasov elleni EHF-kupa visszavágó időpontja is: a brassói találkozó ugyanúgy szombaton (február 14-én) 18 órakor kerül megrendezésre, mint egy héttel korábban a székesfehérvári első mérkőzés.

Tovább...
 
Szántóföldön állt meg a Suzuki Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 15.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat január 7-én, szerdán délelőtt. Velencén, a Nadapi úton egy Suzuki Swift letért az útról, átfordult a tengelye körül, majd a szántóföldön a kerekein állt meg. Az autó vezetője könnyebben sérült. A műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt.

Tovább...
 
Még mindig a piros riasztás van érvényben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tegnap este ismét kiadta a harmadfokú riasztást hazánk déli és észak-dunántúli területeire. Mindkét régióban folyamatosan szakad az ónos eső, ám az előrejelzések szerint ezt a nyugat felől havazás váltja majd fel. A fagy napközben sem fog túlságosan felengedni, így aki csak teheti, ne induljon el otthonról. Az autópályákon zavartalan a közlekedés, a mellékutakon viszont csúszkálnak az autók. Székesfehérváron ezekben a percekben (6:00) is esik az ónos eső.

 
Töretlen bizalom Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 15.

ImageA tegnapi napon egyes sajtóorgánumok minden alapot nélkülöző információkat jelentettek meg az Alba Volán állítólagos edzőkérdéséről. A valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy a szezon folyamán eddig is - a klub bizalma töretlen Ted Sator iránt. - Az Alba Volán minden játékosa, szakmai vezetése és menedzsmentje is azon dolgozik teljes erőbedobással, hogy a szezon előtt kitűzött célt, a rájátszásba kerülést elérje.

Tovább...
 
A RET egyhangúlag támogatja a Kórház pályázatát Nyomtatás E-mail
Írta: www.fejer.hu   
2009. január 14.

ImageA Közép-Dunántúli Térség Regionális Egészségügyi Tanácsa a Fejér Megyei Szent György Kórház – fenntartója, a Fejér Megyei Közgyűlés támogatásával – benyújtott előterjesztését a tegnapi, rendkívüli, veszprémi ülésén megtárgyalta, és az alábbi határozatot hozta:

Tovább...
 
Ma: KAPOSVÁRI KK - ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageA CEBL Finar Four megnyerési után ma lépnek pályára újra az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Sportolóink 18:30-tól játszanak bajnoki mérkőzést az ASE-t és a Dombóvárt legyőző Kaposvári KK-val. A mérkőzésre délig lehet jegyet vásárolni elővételben, után pedig a helyszínen 1000 Ft-ért.

 
Jól teljesítő háziorvosok, gyenge osztályzat a kormánynak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageMinden negatív hír ellenére az egészségügyi ellátás megítélése az egyik legkedvezőbb az állami intézményrendszerek között a felnőtt magyar lakosság körében. Többek között ez derül ki a WEBBeteg egészségportál és a Szinapszis Kft. 2008 szeptemberében, 1000 fő bevonásával lebonyolított lakossági kutatásából.

Tovább...
 
Meghosszabított igénylés! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageMivel eddig több, mint 550 fiatal jelezte igényét Fidelitasos Tagkártyára, meghosszabbították a jelentkezési határidőt január 20-ig. A jelenlegi (és leendő) Fidelitas tagok a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen érdeklődhetnek a kártya felől, amely csupán 350 Ft-ba kerül, s jelentős kedvezményeket biztosít tulajdonosának.

 
Jégpáncél az utakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

Kora reggel óta ónos eső esik Székesfehérváron, ami az utakra fagyott, a gépjárművek pedig még téli gumival is igencsak csúszkálnak. Dél-Dunántúlon már hajnalban egy centiméteres jeget tapasztalhattak a „kimerészkedők”. Fejér megye déli részein reggel fél nyolc körül kezdett el hullani az ónos eső, s a Depónia Kft. neki is állt a sózásnak. Az Alba Volán minden helyközi járatot elindított, bár a közúti és a vasúti közlekedésben jelentős fennakadásokra lehet számítani. Először csak Dél-Dunántúlon és Közép-Dunántúlon volt piros riasztás, ám hamarosan hazánk többi területire is a legmagasabb fokozatot lépteti érvénybe az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32616 - 32626 / 34752