Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Csalás sértettjeit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztálya csalás miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves budapesti férfivel szemben. A fehérvári nyomozók azt feltételezik, hogy a férfi 2008-2009 évben, az ország különböző városainak nagyobb áruházaiban, műszaki üzleteiben tévedésbe ejtett több személyt, - akik elsősorban műszaki cikkeket, egyéb termékeket kívántak volna vásárolni - azáltal hogy a bolti árnál alacsonyabban kínált termékeket részükre, majd miután megegyeztek, előleget vett át tőlük, mellyel azonnal távozott. A terméket nem szállította le részükre, erre lehetősége sem volt.

Tovább...
 
Profi thai-box gálán vettek részt a fehérvári kemposok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageSzlovákia egyik legnevesebb profi thai-box gáláján vett részt a Székesfehérvári Kempo SE két versenyzője. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a 65 kg-os súlycsoportban induló Polgár Tamás és a 85 kg-os kategóriában harcoló Ács László két lesérült sportoló helyére került be a Zilinában rendezett viadal programjába. A két fehérvári kempos egyaránt vereséget szenvedett szlovák ellenféllel szemben, az őket elkísérő Koncz Gábor edző azonban nem volt elégedetlen a látottakkal, különösen azért nem, mivel szinte egyáltalán nem volt idejük felkészülni Polgáréknak.

Tovább...
 
Törvénysértő volt az izraeli gépek berepülése Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. március 24.

Image"Törvénysértő volt az izraeli gépek magyarországi berepülése, mert ehhez nem volt meg a magyar titkosszolgálatok hozzájárulása." - mondta Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke kedden Budapesten, a testület ülése után. - "Nem lehet Magyarországra katonai légijárművet beléptetni, hogy ha a magyar titkosszolgálatok, az illetékes titkosszolgálat ehhez nem járul hozzá. Az izraeli gépek belépése kapcsán a titkosszolgálatok hozzájárulása hiányzott, ezért magyar légtérbe való belépésük nem törvényes módon történt."

Tovább...
 
"Mint egy kis család" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 24.

ImageBudapesten lakik, de egyetemre Gödöllőre, edzésre pedig Székesfehérvárra jár nap mint nap az Alcoa FKC ifjúsági csapatának kapusa, Réty Lilla. Az egy hét híján húszéves leendő filmkritikussal a hétvégi „kapus-kirándulás“ apropóján nemcsak a bécsi élményeiről, hanem a tanulmányairól és terveiről is beszélgettünk…

Tovább...
 
Aljnövényzet, bozótos égett Lujzamajorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageLángra kapott az aljnövényzet a Lovasberény-Lujzamajorban. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre, ahol a felderítést követően kiderült, hogy több hektáron, foltokban ég a bozótos és a tűz mezőgazdasági épületeket veszélyeztetett. Molnár János tű. főhadnagy, szolgálatparancsnok ekkor II-es kiemeltre emelte a riasztási fokozatot, és a helyszínre kérte még a harmadik székesfehérvári gépjárműfecskendőt és az erdőtüzes járművet.

Tovább...
 
Egy győzelemre a bajnoki címtől Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 újabb győzelmet aratott a bajnoki döntőben, így már 3-0-ra vezet összesítésben a négy győzelemig tartó párharcban. - A várakozásoknak megfelelően vendégfölénnyel indult a találkozó, a kapuba visszatérő - és kissé bizonytalannak tűnő - Sevelának akadt dolga bőven. A kipattanókat eleinte el tudta takarítani a hazai védelem, az első emberhátrányuk alatt azonban már a fehérvári csatárok bizonyultak szemfülesebbnek. Kovács lövését még lábbal védte Sevela, a kipattanóra azonban Nagy érkezett, és közelről beemelte.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Cser-Palkovics András és Törő Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageLakossági fórumja várja az érdeklődőket dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője Szabadbattyánban. A programra ma, 18 órakor kerül sor. A találkozón részt vesz Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje is.

Tovább...
 
Ellopták a veszélyre figyelmeztető táblákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageA Közép-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság a múlt héten megkezdte a Velencei-tó vízpótlását, amelynek időszaka alatt a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárút az M7 autópálya keresztezésében lévő szakaszon víz alá kerül, ezért a kerékpárutat használni tilos. A Városgondnokság a szükséges helyeken az erre felhívó és figyelmeztető táblákat elhelyezte, amelyek nagy részét oszlopokkal együtt ismeretlenek nemrégiben eltulajdonították.

Tovább...
 
Ez így tovább nem folytatható! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageDr. Cser-Palkovics András meghívására látogatott el Székesfehérvárra Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP Népjóléti Kabinetének vezetője, aki az idősek ügyéről, valamint a munkanélküliség kérdéséről beszélt a sajtó képviselőinek. Mint mondta: a szocialisták hírhedt idősek iránti szeretetükről is megfeledkeztek, hiszen az utóbbi három évben minden egyes lépésükkel ellenük tettek. Az pedig, hogy szörnyű gazdasági helyzetben van országunk, a rossz szocialista és szabaddemokrata kormányzásnak „köszönhető”.

Tovább...
 
Késszúrásokkal a hátán ment be éjszaka a rendőrségre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageÉletveszélyes sérüléssekkel ment be éjszaka a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra segítséget kérni az a férfi, akit négy ismeretlen támadott meg a fehérvári Deák Ferenc utca - Martinovics utca kereszteződésében. A fehérvári járőrök rövid idő alatt az elkövetők által hátrahagyott vérnyomok alapján jutottak el a tettesekig, akiket el is fogtak. Jelenleg mind a négyen őrizetben vannak.

Tovább...
 
Permetezik a japán-akácfákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. japán-akácfák lemosó permetezését végezteti Székesfehérvár területén. A munkavégzés időtartama: 2010. március 26 - április 02-ig, 19.00 és 06.00 óra között. Székesfehérvár Megyei Jogú Város jegyzőjének tájékoztatása szerint: a felhasználásra kerülő szer (Agro-Plus) a méhekre nem, de a vizekre közepesen veszélyes!

 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32627 - 32637 / 38054