Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fordulópont lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 14.

ImageSonata Vijunaite 2005 nyarán igazolt a Hypo Niederösterreichtől Székesfehérvárra, azaz már negyedik idényét tölti a Fehérép Alcoa FKC-nél (illetve korábban a Cornexi-Alcoánál) a népszerű litván beálló, akit közvetlenül a Győr elleni mérkőzést követően kérdeztünk a rangadóról, a bajnokságról és egy régi jó barátnőjéről, akit szerdán ellenfélként láthatott viszont.

Tovább...
 
A Törökbálinti Önkormányzat megállapodása a Lea otthonnal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageTurai István polgármester tegnap megállapodást írt alá Spányi Antal megyés püspökkel, mint fenntartóval és a Lea Családok Átmeneti Otthonának vezetőjével. - tudtuk meg Bertáné Pintér Katalin sajtóreferenstől - A Lea Otthon a gyermekvállalás időszakában krízisbe került fiatal nőknek és anyáknak nyújt segítséget, otthont és szakszerű képzést, hogy válságba került életüket rendezhessék.

Tovább...
 
Mindig a legjobbak között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageA Kodolányi János Főiskola valamennyi felsőoktatási rangsor élmezőnyében szerepel: a Népszabadság Top 40 rangsora alapján a KJF lett a legjobb főiskola, a HVG listája alapján pedig a legjobb alapítványi, illetve magánintézmény. A főiskola vezetése a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a KJF megőrizze előkelő helyét a felsőoktatásban tanulók, oktatók között.

Tovább...
 
Remek játék, szép győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 14.

ImageAz Alba Volán hokisai kitettek magukért kedd este, mindenki szívvel-lélekkel küzdött a győzelemért. Meg is lett az eredménye a koncentrációnak és a hajtásnak: nagy gólkülönbségű diadal a Jesenice felett. - Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a jelenlevők egy perces néma tiszteletadással emlékeztek az SC Csíkszereda közelmúltban elhunyt elnökére, Antal Istvánra.

Tovább...
 
Új digitális tachográf  fizess, ha nem pihensz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékes dolgozói ma délelőtt vettek részt azon az oktatáson, amelyen az új digitális tachográf leolvasók kezelését ismertették velük. E szerkezeteket ugyanis néhány napon belül alkalmazni fogja a rendőrség, hogy segítségükkel ellenőrizni tudják a gépjárművezetők jogszabályban meghatározott vezetési-pihenési idejét: az előírások szerint 4,5 órás vezetés után háromnegyed órás szünetet kell tartani. A 6 perces túllépésért 50.000 Ft-ot kell fizetni, 90 perc felett pedig 400.000 Forintos bírságot szabnak ki.

 
Az utolsó percek döntöttek a rangadón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA Fehérép Alcoa FKC és a Győri Audi ETO mérkőzésén az első félidőben egyszer sem sikerült vezetést szereznie a bajnoknak, az izgalmas hajrában mégis vendéggyőzelem született – pedig remekül küzdő fehérváriak végig nyílttá tudták tenni a rangadót, a második félidőben négygólos hátrányból is egyenlítettek. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens - Laima Bernataviciute és Görbicz Anita tíz-tíz góllal bizonyultak a találkozó legeredményesebb játékosainak.

Tovább...
 
Állatszerető emberek segítségét kérik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA székesfehérvári Herosz Állatmenhely dolgozói értetlenül és felháborodva állnak a karácsonyt követő hétvége eseménye előtt. Rekvényi Renáta, a menhely egyik önkéntese elmondta, hogy nyitvatartási időn kívül egy nagyobb személyautó gördült a Herosz bejáratához. Megkérdezésükre elmondták, hogy a kutyájuk nemrégen kölyköknek adott életet. Ők úgy gondolták, hogy jelenleg is teltházzal (220 kutya és 50 macska) és napról napra élő és működő menhelyen otthagyják az anyát és a 11 kölyköt.

Tovább...
 
Határérték felett volt, de nem lesz szmogriadó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

A határértéket meghaladó szállópor-koncentráció miatt összeült tegnap délután a Székesfehérvári Védelmi Bizottság. Székesfehérváron nem jellemző még az sem, hogy a tájékoztatási határértéket megközelítse a „szmog”, most viszont egyik nap túllépte a megengedett határt is: a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség jelzése alapján a szállópor (PM10) légszennyező anyag koncentrációja január 10-én 101,7 volt, és így meghaladta a 100 mikrogrammm/köbméter-es riasztási küszöbértéket.

Tovább...
 
A doni kápolnánál... Nyomtatás E-mail
Írta: Síró Imre   
2009. január 13.

ImageMár jó néhány éve járnak ki a gyerekeim a Doni kápolnához, mint a tűzért felelős cserkészcsapat tagjai. Most, hogy a legkisebb fiam is kiment, elhatároztam, én is kimegyek, mégha a busztól sötétben kell gyalogolnom is a Mészeg-hegyre. A buszmegállóban a buszos, mikor leszálltam a sötétben, fucsálkodva nézett rám. Sőt néhány percig még állt, várva hogy visszafordulok.

Tovább...
 
Varázslatos Magyarország Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageHazánk tájait szeretné bemutatni festményeivel Simon M. Veronika Munkácsy- és PRO VINO érdemérmes festőművész, s e tervet megvalósítván „Varázslatos Magyarország” címmel kiállítást rendez Budapesten, a Kinizsi Vinotékában. A tárlat holnap, 17 órakor nyílik meg, amelyen közreműködnek a Táncsics Művészkör éneklő-zenélő-táncos tagjai is. A képeket Szalai Gyula méltatja majd.

Tovább...
 
Dvéri Zsolt gyorsan gyógyul Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageDvéri Zsoltnak engedélyezték az orvosai, hogy naponta fél órányi „könnyű mozgást” végezzen. A négyszeres válogatott játékost decemberben érte egy baleset: egy fúróval dolgozott otthonában, amelynek letörött a feje és a leszakadt darab átlyukasztotta a szemgolyóját. Az FC Fehérvár focistája nem vesztette el a szeme világát, nem sérült meg a látóidege, s néhány hetes lábadozás után ismét futhat, úszhat vagy kerékpározhat, hogy fokozatosan terhelje szervezetét - kerülve a túlzott megerőltetést.

 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32627 - 32637 / 34752