Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kiállítás az Alumíniumipari Múzeumban - nem csak alumíniumból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

ImageMerített papírra készített alkotások, olajfestmények, precízen megmunkált érmék és különleges drótképek láthatók a székesfehérvári OMM Alumíniumipari Múzeumban. A tárlatot tegnap este nyitották meg a műkedvelő nagyközönség előtt, akiket a Batsányi-díjas író, Dedik János, az Aranyhang-díjas előadó, Jánoki Mário, az Aranydiplomás költő, Körmendi Gitta és az ART-díjas Enyedi Béla szórakoztatott.

Tovább...
 
Kodolányi, a Hangfoglaló Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. október 03.

ImageA Kodolányi János Főiskola fogadóórát tartott a nemrég megrendezett Hangfoglalás Zenei Kiállításon és Szemlén. A Syma Csarnok C31-es standján az érdeklődők három napon át részletesen megismerkedhettek a Művészeti Tanszéken folyó szakmai munkával, a képzés jellegzetességeivel és a felvételi követelményekkel is.

Tovább...
 
EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Image„Igazi családi nap keretében kerül sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen, október 23-án”. – hívta fel figyelmünket a programra Tóth László, a rendezvény egyik fő szervezője, aki elmondta: a Hungaroring célegyenesében Magyarország legerősebb dragsterei és legjobb gyorsulási versenyzői csapnak össze, hogy eldöntsék, kik lesznek a 2008-as MNASZ és MAMS által kiírt Gyorsulási Országos Bajnokság győztesei.

Tovább...
 
Vízóra-leolvasások Székesfehérvár belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. október 03.

ImageA Fejérvíz tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a következő helyeken és napokon, az „I” leolvasási ütemnek megfelelően a lakáson belüli vízmérők (mellékvízmérők) leolvasását végzi:

Tovább...
 
Idősbarát Önkormányzat díj Székesfehérvárnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Az V. Országos Idősügyi Önkormányzati Konferencián „Idősbarát Önkormányzat 2008” díjat kapott Székesfehérvár. A kitüntetésre idén 68 önkormányzat pályázott. Közülük hatan nyerték el az elismerést – városunk egyedüliként a megyei jogú városok közül, amely egy millió forintnyi pénzjutalmat is jelent. Ezt az összeget (az ígéretek szerint) az időseket szolgáló feladatokra fordítják majd.

Tovább...
 
Fáklyás felvonulást szervez a Fidelitas Székesfehérvári Szervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

ImageA Fidelitas Székesfehérvári Szervezete idén, 2008. október 5-én, vasárnap ismét megrendezi hagyományos fáklyás fölvonulását, így emlékezve az aradi vértanúkra. – kaptuk a hírt Csanády László városi elnöktől – A gyülekező 18: 30 órakor lesz a Zichy ligetben. Innen indulnak a résztvevők fáklyákkal a Hősök terére, ahol idén Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke mond emlékező beszédet.

Tovább...
 
Nem kérünk a kordonból! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

ImageMiután lemondták a bejelentett ellentüntetést, a "Tarka Magyar!" - elnevezésű, szombat délutáni erőszak és kirekesztés elleni békedemonstráció szervezői nem tartják indokoltnak és céljaikkal összeegyeztethetőnek a felvonulás kordonok közé szorítását. - „Mi a 2008. október 4-i, szombati Tarka Magyar! demonstráció szervezői, kérjük a rendőrség illetékes képviselőt, hogy a demonstráció biztosítása során ne zárjanak bennünket kordonok közé!” – fordulnak ezúton a szervezet tagjai a hatóság felé.

Tovább...
 
Nagy sikerrel zárult a VUK székesfehérvári bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 03.

ImageKétszáz jókedvű gyermek és sok-sok szülő részvételével került megrendezésre a VUK, a Videoton Utánpótlás Kupa székesfehérvári bajnoksága. A tizenkét csapat, négy hármas csoportban mérte össze erejét az értékes kupákért és az ajándékokért. Ezt követően került sor az elődöntőkre, majd a helyosztókra.

Tovább...
 
Gyógyulnak sérültjeink Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 03.

ImageKét védőjátékos sérülése nehezíti az Alba Volán szakmai stábjának a munkáját, de örömteli, hogy Jobb Dávid és Tokaji Viktor állapota is szépen javul. Utóbbi akár más vasárnap, a Graz ellen is játszhat. - Mint azt Énekes Lajos, csapatunk másodedzője elárulta, Jobb Dávid már ma is edzésre jelentkezett, ínhüvely-gyulladása után egészségesnek érzi a kezét, de azért tanácsos utoljára megvizsgáltatnia magát az orvosi stábbal.

Tovább...
 
Bezárnak éjjel a szórakozóhelyek? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

ImageAz üzletek (szórakozóhelyek) éjszakai nyitvatartásáról szóló rendelet megalkotását igen nagy vita övezi. A dolgozó, s éjjel pihenni vágyó lakók nem szeretnék, ha álmukat megzavarnák a lakóhelyükön részegeskedő, randalírozó „egyedek”, az üzletek tulajdonosai viszont a tervezett 22 órás kötelező bezárás ellen lázadoznak, ami szintén érthető, hiszen jelentős bevételi forrástól esnének el. – S tegyük hozzá: sok olyan kulturált hely működik, amely nem alkoholt izzadó vendégeket tol ki magából az output oldalon.

Tovább...
 
Prohászka Ottokár püspökre emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

Image„Kettős évfordulót ünnepelünk október 2. és október 10-e között.” – újságolta Bodai József esperes, püspöki tanácsos, a Vasútvidéki Prohászka – Jó Pásztor plébánia plébánosa – „Október 2 és 10-e között szentségimádással készülünk Prohászka Ottokár születésének 150., templomunk újraszentelésének pedig 50. évfordulójára, s a szokásokhoz híven e rendezvénysorozathoz számos kulturális program is kapcsolódik.”

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32627 - 32637 / 33892