Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérvári szakmunkástanulók Párizsban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

ImagePárizsban vannak már a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Szakképző Iskola diákjai, akik két budapesti oktatási intézménnyel közösen képviselik hazánkat az Európai Országok Szakmunkástanulóinak I. Találkozóján. A francia kormány meghívásának eleget téve tíz diák utazott el, hogy tovább öregbítsék az iskola hírnevét az október 2-án és 3-án tartott rendezvényen.

 
A Fidesz hétfőn feljelentést tett a legfőbb ügyésznél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

Image"Török Zsolt napról napra újabb és újabb hazugságokba kergeti magát." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "A Fidesz hétfőn feljelentést tett a legfőbb ügyésznél Szilvásy György ellen hivatali hatalommal való visszaélés, valamint hivatalos személy által elkövetett jogosulatlan adatkezelés miatt. Így Szilvásy Györgynek és Török Zsoltnak együtt kell felelnie a bíróság előtt a képtelen rágalmakért és fideszes képviselők hazug lejáratásáért."

 
Városálom: már 200 felett a résztvevők száma! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 02.

ImageAz előzetes várakozásokat is meghaladja a Budapesti Fidelitas szombati rendezvénye iránti érdeklődés. A Városálom2010 konferenciára már kétszázan regisztráltak résztvevőnek! A szervezők a Te jelentkezésedet is várják a www.varosalom.hu  honlapon.

Tovább...
 
Növekedni fog a bölcsődei férőhelyek száma? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

ImageA Közgyűlés legutóbbi ülésén elfogadta a „Javaslat a bölcsődei elhelyezéssel kapcsolatos hatástanulmány elkészítésére és alternatívák kidolgozására” című előterjesztést, amely arra hivatott, hogy felmérje a bölcsődei férőhelyek növelésének szükségességét, mértékét, s az arra vonatkozó lehetséges megoldásokat. – Erről tartott ma sajtótájékoztatót Brájer Éva és Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő.

Tovább...
 
Lovrekné Auth Ágnes kapta a Fricsay-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

Lovrekné Auth Ágnesnek ítélték oda idén a Fricsay Richárd Zenei Díjat. A kitüntetést 2002-ben alapította meg Székesfehérvár Közgyűlése, s azóta minden évben a Zene Világnapján adományozzák oda annak a művésznek, aki városunk zenei életét kiemelkedő módon gazdagítja. Eddig Somorjai Ferenc, Horányi Ottília, Mihályi Gyuláné, Tatár Dezsőné és Márkus József munkásságát ismerték el ily’ módon, most pedig Lovrekré Auth Ágnes, a Teleki Blanka Gimnázium Leány- és Vegyeskarának vezetője vehette át a díjat az ARÉV Sportcsarnokban tartott ünnepségen.

 
Rajt-cél: Fehérvár-győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

ImageA Fehérép Alcoa FKC a hétvégi EHF-kupamérkőzései miatt előrehozott mérkőzésen fogadta a Tajtavill-Nyíradony csapatát. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A fehérváriak már a meccs elején elhúztak három góllal, és a hetedik percet követően nem is csökkent ez alá a különbség. A 32-28-as hazai győzelemmel végződő találkozón Siti Eszter és Kristina Trishchuk, illetve Kudor Kitti hat-hat gólt szerzett. 

Tovább...
 
Advertum-ügy - a Fidesz közleménye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.
Image"Megbukni látszik a kormány terve, hogy az emberek pénzéből adjon garanciát egy hozzá feltétlenül lojális médiahálózat létrehozására. " - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "Az emberekkel szemben tisztességtelen, a jogszabályokkal pedig ellentétes, hogy a kormány 2,1 milliárd forintra akar garanciát adni egy felszámolási ügybe keveredett magáncég számára egy médiahálózat létrehozása céljából. Ismételten határozottan felszólítjuk a kormányt, hogy fejezze be a magyar futball támogatására való hazug hivatkozást, és vonja vissza a kiadott kormánygaranciát."
 
A kölykök 6-5-re győztek az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 02.

ImageTovább folytatta nagyszerű szereplését az Alba Volán utánpótlása, miután a legutóbbi fordulóban érdekelt kölyök csapatunk 6-5-re győzött az Újpest ellen. A mérkőzésen a hazaiaktól Kocsis Ferenc (képünkön) duplázott.

Tovább...
 
Győzelem a Liga Kupa 1. fordulójában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 02.

ImageA Ligakupa 1. fordulójában a "D" csoportban játszó FC Fehérvár a REAC csapatát látta vendégül a Sóstói Stadionban. A mérkőzésen a hazai gárda sima, 4-0-ás győzelmet aratott. - Az álmosan induló találkozó első, góllal végződő helyzete a 15. percben esett: Nagy Dani indítását Kulcsár Tamás elsőre még a kapusba lőtte, ám a lepattanó labdát már a hálóba pofozta (1-0). Négy perccel később ismét tapsolhatott a fehérvári közönség, Disztl Dávid beadását a jó ütemben érkező Kulcsár emelte a kék-sárgák hálójába (2-0).

Tovább...
 
Kiss Dorottya pályázata profi volt, s új elemeket is tartalmazott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageBrájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke ma mutatta be „hivatalosan” Kiss Dorottyát, A Szabadművelődés Háza új igazgatóját, akit a Kulturális Bizottság egyhangú javaslata alapján Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése legutóbbi ülésén 19 szavazattal megválasztott e posztra. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető néhány nappal ezelőtt már kifejtette: az, hogy a kormányzó oldalról is rá voksoltak, egyértelműen jelzi, hogy ő a legalkalmasabb a Ház irányítására.

Tovább...
 
Programok a kultúra, a játék, a zene és a Könyvek Könyvének ihletésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

ImageA Székesfehérvári Református Egyházközség a Biblia Évéhez kapcsolódva péntektől vasárnapig „Székesfehérvári Református Napok”-at rendez városunkban a „kultúra, a játék, a zene és a Könyvek Könyvének ihletésében”. Az ingyenes programok több helyszínen várják az érdeklődőket – reformátusokat, más felekezetből valókat, s még keresőket egyaránt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32638 - 32648 / 33892