Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gokart- és járműszépségverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

A „Járműszépségverseny 2009” bemutatása mellett egy kedvezményes gokart versenyt is meghirdetnek Mogyoród szívében, a HungaroKartban. – kaptuk a hírt Tóth Lászlótól, aki elmondta: a helyek limitáltak és csak az első 60 nevező vehet részt a szombat délutáni viadalon. A jelentkezési határidő: január 14 (szerda). A további részleteket alább olvashatják el.

Tovább...
 
Az Igazi Wass Albert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageWass Albertről tart előadást Takaró Mihály író, irodalomtörténész 2009. január 14-én (holnap), 18 órától a Székesfehérvári Református Egyházközség Gyülekezeti Központjának Nagytermében. A műsoron közreműködnek a Hermann László Zeneiskola növendékei. A program ingyenes és felekezeti hovatartozás nélkül bárki számára látogatható.

Tovább...
 
Késik a kormány ifjúságstratégiája Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 13.

ImagePótcselekvés csupán a Nemzeti ifjúsági stratégia tervezete Ágh Péter (Fidesz) szerint, ráadásul - bár a határidő már lejárt - a dokumentum még mindig nem került a parlament elé. A Magyar Hírlap írt az ügyről.

Tovább...
 
Találkozó a gázkorlátozás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA Fejér Megyei Védelmi Bizottság a rendkívüli hideg és a gázkorlátozás miatt hozott határozatára hivatkozva megbeszélést hívott össze néhány perccel ezelőtt Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke a Fejér megyei civil szervezetek vezetői és képviselői részére. A találkozót a Megyeháza Címertermében tartják, s részt vesz rajta a Fejér Megyei Védelmi Bizottság képviselője is.

 
Emléktűz-gyújtás és ökumenikus megemlékezés a Don-kanyar Kápolnánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 12.

Az Urivi áttörés 66. évfordulójára, a 2. Honvéd Hadsereg doni katasztrófájára emlékeznek ma, 18 órakor a pákozdi Mészeg-hegyen. Délután a Jobbik és a Magyar Gárda tart ünnepséget, este pedig a Don-kanyar Kápolna Alapítvány Kuratóriuma szervezett emléktűz-gyújtást és ökumenikus megemlékezést, amelyen a történelmi egyházak vezetői is részt vesznek.

Tovább...
 
Új tagok az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 12.

ImageHárom játékos érkezett ma délelőtt az FC Fehérvárhoz: a brazil Alves Dos Santos Andre 2,5 éves szerződés kapott, Szakály Dénes 3,5 évre vállalta a „szereplést” (szervező posztra vették fel, mivel Dvéri Zsolt „tartósan kiesett”), s szintén „Székesfehérváron ragadt” a 20 éves horvát belső védő, Ivan Buljabasics is, aki a 2007-es évet kivéve szinte végig a Hajduknál futballozott.

 
Ökumenikus imahét - idén is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 12.

ImageA történelmi egyházak idén is megrendezik az ökumenikus imahetet Székesfehérváron. A több helyszínen, a város katolikus és protestáns templomaiban összegyűlő hívek január 18 és január 25-e között, este 18 órakor hallhatják például Spányi Antal megyés főpásztort, Steinbach Józsefet, a Dunántúli Református Egyházkerület püspökét, illetve Ittzés János evangélikus püspököt.

Tovább...
 
Nagyon fájó vereség Ljubljanában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 12.

ImageAz Alba Volán sokáig vezetett Szlovániában az Olimpija Ljubljana vendégeként, ám a hazaiak a harmadik harmadban megfordították az állást és mindkét pontot otthon tartották. - Végre úgy kezdődött egy mérkőzés, ahogy azt szerettük volna. Guerriero góljával már az 5. percben megszereztük a vezetést. (0-1) A folytatásban kihagytunk egy emberelőnyt, majd kivédekeztünk két kisbüntetést, öszességében azonban megérdemelt vezetéssel mehettünk pihenőre.

Tovább...
 
Szünet a gáz miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 12.

Mától háromnapos tanítási szünetet tartanak a Fejér Megyei Önkormányzat fenntartása alá tartozó tizenhárom oktatási intézményben. A Megyei Védelmi Bizottság pénteki ülésén szavazta meg a szünet elrendelését a gáztakarékosság jegyében. Ott, ahol a szülők előzőleg kérték, ügyeletet biztosítanak a gyermekek számára.

 
Képek a Móri borvidékről - az Öreghegyi Borházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 12.

ImageA Székesfehérvárért Művészkör minden hónap második hétfőjén zenés irodalmi programmal egybekötött kiállítást tart az Öreghegyi Borházban. Ennek keretében január 12-én, 17 órakor megnyílik Simon M. Veronika Munkácsy- és PRO VINO érdemérmes festőművész a „Móri borvidék” című kiállítása. A megnyitó műsorában közreműködnek a Székesfehérvárért Művészkör Tagjai és Azurák Mihály borvers-költő.

 
Minél hamarabb komplex törvényre van szükség Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz -Soltész Miklós (KDNP), Turi-Kovács Béla (Fidesz)   
2009. január 12.

ImageMinél hamarabb komplex törvényre van szükség, hogy a nagy hideg miatt ne fagyjanak meg saját lakásaikban az emberek. - Sokan nem csupán a szegénység miatt halnak meg, vannak köztük olyanok, akik egészségi állapotuk miatt sem tudnak segítséget kérni. Jogszabállyal az önkormányzatok kötelező feladatává kellene tenni - a normatívák megfelelő növelésével! -, hogy felmérjék, kik a veszélyeztetettek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32638 - 32648 / 34752