Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kulturális célokat támogatott a testület Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2008. szeptember 30.

ImageA Fejér Megyei Közgyűlés elfogadta az első fél éves költségvetéséről szóló beszámolót, jelentős kulturális célú felújítások támogatását szavazta meg a szeptember 25-ei ülésen. Sajtótájékoztatón számolt be a testület munkájáról, döntéseiről dr. Balogh Ibolya megyei elnök. Elmondta: jól halad a megyei területrendezési terv elkészítése, jelenleg a települési önkormányzatokkal egyeztetik. Határozott a testület fejlesztési pályázatok benyújtásáról, illetve a Schaár Erzsébet múzeum felújításáról.

Tovább...
 
Ülésezett a Fidelitas kabinetvezetése Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Ozsváth Kálmán kabinetvezető   
2008. szeptember 30.

ImageA Képviselői Irodaházban nemrégiben üléseztek a kabinetvezetők. Számtalan témát érintettek, különös tekintettel a közeljövő programjaira. Az Országos Választmány megalakulása óta kiemelt cél volt, hogy a szakpolitika minél nagyobb szerepet kapjon a Fidelitas működésében.

Tovább...
 
Példaértékű összefogás a kultúra érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

ImageA Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár kezdeményezésére konzorciumi megállapodást írtak alá a megye, az egyházmegye, a város és a vidék könyvtárai tegnap. – erről tartott ma sajtótájékoztatót a Székesfehérvári Püspökségen Spányi Antal megyés püspök, Komlósi József könyvtárigazgató, valamint Mózessy Gergely, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum gyűjteményigazgatója.

Tovább...
 
Szerdán REAC - előtte jegyvásárlás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

ImageKizárólag holnap, a meccs előtt lehet jegyet vásárolni a szerdai REAC elleni Liga Kupa mérkőzésre, a Sóstói Stadion külső pénztáraiban, 16 és 17 óra között. A felnőtteknek 1400 forintot, a diákoknak pedig 700 forintot kell fizetniük. (Már, akinek nincsen bérlete...) Az összecsapás ideje alatt csak a főlelátót (A-D szektorok) nyitják meg, illetve a vendégszektort.

 
A Jobbik Közgyűlés-értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

ImageSajtótájékoztatón értékelte Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történteket Gál Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom székesfehérvári alapszervezetének elnöke, aki először is örömét fejezte ki az újonnan létrehozott Gazdasági Bizottság kapcsán, majd kiemelte annak fontosságát, hogy a közgyűlésen elfogadott új szervezeti rend szerint a jövőben már kisebb értékű közbeszerzések, pályázatok, illetve vagyonértékesítések esetén is végső soron a Közgyűlésé lehet a döntő szó.

Tovább...
 
A Fidesz reagálása Török Zsolt sajtótájékoztatójára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

Image"Az a Török Zsolt aggódik a fiatalokért, a jogok érvényesüléséért, aki eddig sem éppen jogállami elgondolásairól volt híres. "Szász Károllyal és a vele hasonlókkal szemben úgy kellene eljárni, hogy vagyonelkobzás, és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog a börtönben ülni" - vélekedett még 2003-ban, miután ismeretlen tettesek brutálisan megverték a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét." - olvasható Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének mai közleményében.

Tovább...
 
Előadás Munkácsy Mihály késői korszakáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

ImageBellák Gábor művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria munkatársa tart előadást csütörtök este, 18 órakor a Városi Képtár - Deák Gyűjteményben. A program során az érdeklődők megismerhetik Munkácsy Mihály késői, 1878 utáni korszakát, amikor a művész olyan kultúrtörténeti képeket alkotott, mint például Mozart halála, Milton… Bellák Gábor az esten elemezni fogja Munkácsy Mihály Krisztus-trilógia képeit, valamint szól a szalonzsáner képek sajátosságairól, Munkácsy műhelyéről és tanítványairól.

 
Jobb Dávid megsérült Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 30.

ImageKőkemény idegenbeli mérkőzés vár ma este az Alba Volán csapatára Klagenfurtban, a 19.15-kor kezdődő összecsapáson az EBEL egyik leggazdagabb csapata ellen kell helytállni – Jobb Dávid nélkül. A nyáron Dunaújvárosból igazolt védő – aki egyébként nagyszerűen illeszkedett be a kék-fehérek játékába – Klagenfurtban biztosan nem léphet jégre, mivel kézsérülést szenvedett. Szerencsére nincs nagy baj, bár pénteken, a Jesenice ellen még nem, de két nappal később, a Graz ellen talán már számíthat rá a szakvezetés.

Tovább...
 
Legfrissebb FIFO Ranglista - 2008. szeptember 29. Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 29.

ImageA Kiskunfélegyházi Országos Sporthétvégén 25 csapat szerzett FIFO ranglista pontot. A 69 csapatot magában foglaló ranglista élen nem történt változás, továbbra is a II. kerület vezet, két ponttal lemaradva követi őket Pesterzsébet.

Tovább...
 
Ability Park Road Show - Székesfehérváron járt az interaktív élménypark Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageMilyen lehet vakon élni? Tényleg jobban hall az, akinek szemeire sötétség borult? Élvezhető-e az bármiféle módon is, ha az ember süketen kényszerül figyelni a zenét? És egyáltalán: lehetséges-e tolókocsiban sportolni vagy táncolni? – Kérdések, amelyekre talán választ adott a hétvégi Ability Park Road Show Székesfehérváron.

Tovább...
 
Fehérvári vígadalom Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageVigadtunk a hétvégén. Bazársor és „ivó-evő helyek” folytak egymásra a Fő utcán – amit olykor megszakított egy-egy értéknövelő pavilon művészetet, kultúrát és sportot hirdetve -, a párhuzamosan futó – és az autósok számára bosszantóan sokáig „elzárt” – úton pedig paprikát és paradicsomot ízesített a hagyma a lecsófőző versenyen.  

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32660 - 32670 / 33892