Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A középső harmadban elment a hajó Linzben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 10.

ImageAz Alba Volán esélyei matematikaiak az EBEL rájátszásába kerülésére, a 43. fordulóban ugyanis a Graz nyerni tudott, mi viszont vereséget szenvedtünk Linzben. Ezzel hátrányunk kilenc pontra nőtt.- Nem kezdődött jól ez a nagyon fontos mérkőzés, a fiatal Patrick Maier ugyanis élete első EBEL-gólját szerezve már a 6. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. (1-0) A mi fiatal sorunk sem akart lemaradni, így Hegyi találatával kisvártatva kiegyenlítődött az állás. (1-1)

Tovább...
 
A Polgári Frakció kezdeményezését frakción kívül is támogatják Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 10.

ImageMegvalósult az a rendhagyó találkozó, amelyet a Polgári Frakció kezdeményezett Székesfehérvár költségvetésével kapcsolatosan – a frakción kívüli képviselők részvételével. Mint tudjuk, városunknak nincsen elfogadott költségvetési koncepciója, nem sikerült hozzá többséget szereznie Warvasovszky Tihamérnak és a szocialistáknak. Márpedig törvényes határidőn belül, február végéig költségvetést kell alkotni. Ennek eredményes „létét” célozta meg a Polgári Frakció, amikor megbeszélésre invitálta Viniczai Tibort, Szigli Istvánt és Juhász László képviselőket.

Tovább...
 
Beszakadt a Velencei-tó jege egy férfi alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Jól van az az 55 éves férfi, aki alatt ma beszakadt a Velencei-tó jege. Az említett úr az északi partnál próbált siklani a jégen, amikor egy – valószínűsíthető – hőforrás felé ért és a vízbe szakadt. A kialakult lékből egy tőle nem messze lévő férfi húzta ki síbotjával. A balesetet viszonylag jó állapotban vészelte át: mindössze tíz percet tölthetett az egy Celsius-fok körüli vízben, így a teste egy kicsit lehűlt ugyan – a mentősök speciális fóliába burkolva normalizálták testhőmérsékletét – ám, „különösebb baja” nem esett.

 
Ocskay Gábor: Felháborító! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 09.

ImageAz Alba Volán szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor kijelentette: „Felháborító teljesítményt nyújtott Forsyth, rengeteget hibázott játék közben. Hátvédnek vettük, de jó ideje csatárként próbálta Ted Sator használni, mert eredeti posztján nem tudta.”

Tovább...
 
Szent György Kórház - munkaszüneti nap szerinti ellátás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageA Szociális és Munkaügyi Miniszter 1/2009. (I.7.) SZMM rendelete alapján a Fejér Megyei Szent György Kórházban holnap (január 10., szombat) munkaszüneti nap szerinti munkarendben látják el a betegeket. A Kórház közleménye szerint az e napra előjegyzett betegeket a 2009. január 12-én kezdődő héten ütemezetten, soron kívül látják el. Kérik betegeket, hogy új időpontjukról az adott szakrendelésen érdeklődjenek.

 
Török-Zselenszky Tamás és a Tolcsvay Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageA Tolcsvay Klub mai programján Török-Zselenszky Tamással ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A 2000-ben alakult Eleven Hold zenekar frontembere, akit a legtöbben művésznevén, azaz „Nap”-ként emlegetnek, 18 órakor látogat el a Vörösmarty Társaság Nagytermébe (Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) A programon való részvétel ingyenes!

Tovább...
 
Művészek Mórról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Image„Móri textil és kerámia művésztelep 2008” címmel nyílik kiállítás ma, 17 órakor a Pelikán Galériában. A Székesfehérvári Művészek által szervezett tárlaton Csille Márta, Inge Evers, Heidi Greb, Imre Eszter, Keller Petra, Korompai Péter, Máder Barna, Miklós János, Páger Bernadett, Pócs Judit, Stephan Reitmeier, Szarka Tamás, Tóth Lívia, Ujházi Péter, Wisloczki Helga alkotásai láthatóak.

Tovább...
 
A Polgári Frakció egyeztetés kezdeményezett a költségvetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

ImageAz önkormányzatok életében a legfontosabb történés – főleg év elején – a költségvetés kérdése, hiszen a februári Közgyűlés is ezzel foglalkozik majd, és február végéig a Városnak költségvetést kell alkotnia. Tudjuk, hogy rendhagyó körülmények között került sor a 2009-es év költségvetésének megalkotására, hiszen a Város egy politikai válság felé robogott 2008-ban, amely eredményeképpen nem került sor költségvetési koncepció elfogadásra.

Tovább...
 
A Don-kanyarban hősi halált halt honfitársakra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Emléktűz gyújtásával tisztelegnek a Don-kanyarban hősi halált halt honfitársakra január 12-én, 16 órakor a gárdonyi katolikus templom mellett lévő Hősi Emlékműnél. Az ünnepséget Gárdony Város Önkormányzata szervezi. A program Tóth István polgármester beszédével kezdődik, majd a katolikus egyház részéről áldást mond Páli Balázs plébános, a református egyház részéről pedig Oláh László lelkész. A megemlékezésen közreműködik Kelemen István.

 
Kárpátalja - ismét! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 09.

ImageImmáron második alkalommal járt Kárpátalján a Budapesti Fidelitas. A tavalyi Beregszászi karácsony sikereit követően most négy iskolába látogattunk el és vittük el karácsonyi ajándékainkat, melynek anyagi hátterét csakúgy, mint az elmúlt évben, a fővárosi Fidelitasos fiatalok adományai biztosították.

Tovább...
 
Naplegenda Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2009. január 09.

ImageA Naplegenda című táncos produkcióval az alkotók valami egészen eredeti, eddig nem látott látvány- és hangzásvilágot hoztak a hazai és külföldi táncszínházi előadások palettájára. A koreográfus, Mihályi Gábor a magyar népzene legdinamikusabb, legsodróbb erejű motívumait ötvözte és állította színpadra a Magyar Állami Népi Együttes (mai nevén Hagyományok Háza) közreműködésével; munkájáért 2000-ben a Magyar Táncművészek Szövetségétől megkapta "Az Év Alkotója" díjat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32660 - 32670 / 34752