Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az Én Történetem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 18.

A Hiemer-házban rendezték meg a díjkiosztó ünnepségét a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület által kiírt „Én Történetem II” című pályázatnak. Az országos kiírásra az állami gondoskodásban, illetve gyermek- és lakásotthonokban élő fiatalok küldhették be megírt élet-történetüket. A felhívásra végül 24 pályamű érkezett (ebből 8 a felnőtt kategóriában). A 20 év alatti nyertesek díja pénzjutalom volt, a felnőttek pedig értékes tárgyjutalmakat kaptak. Ráadásul a legjobb munkákat nemsokára könyv formájában is olvasni lehet.

 
Szent Rita Jótékonysági Családi Fesztivál a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 18.

ImageAz Aranyeső Alapítvány „Szent Rita Jótékonysági Családi Fesztivált” rendezett tegnap a Bregyó-közi Sportcentrumban. A program célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a beteg, fogyatékkal élő, illetve a mozgássérült gyermekek problémáira, miközben a látogatókat vidám játékokkal és színpadi előadásokkal szórakoztatják.

Tovább...
 
Vásároztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 18.

ImageA Korona Vásár évtizedek óta elmaradhatatlan részét képezi a tavasz-nyáreleji programsorozatnak Székesfehérváron. Idén a tegnapi napot tűzték ki megrendezési időpontjául, amikor az Országalmától egészen a Magyar Király Szállóig húzódó asztalsorok mellett várták az árusok leendő vásárlóikat.

Tovább...
 
Egyenlített az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

Szenzációs játék szemtanúi lehettek ma este a kosárlabda-szurkolók az ARÉV Sportcsarnokban. Az Albacomp és a Falco KC összecsapásán a fehérvári fiúk kimagasló teljesítményt nyújtottak, s 97-76-ra megnyerték a meccset. Kosárcsapatunk összes tagja kiválóan játszott. Közülük is kiemelkedett Velibor Radovics, aki 28 pontjával a mezőny legjobbja volt. A Falco-nak esélye sem volt, amit az is igazolt, hogy Peresztegi Nagy Ákos edző az utolsó öt percben már a fiatal cseréket is a pályára merte küldeni.

Tovább...
 
Román Károly 75 éves Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

ImageRomán Károly 75. születésnapját ünnepelték tegnap a Vörösmarty Társaságnál. Pályatársai, barátai köszöntötték a népszerű irodalmárt, Székesfehérvár díszpolgárát, aki évtizedeken át tanított a Vasvári Pál Gimnáziumban, mielőtt nyugdíjba vonult.

Tovább...
 
Kikapott az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

A Soproni Liga 28. fordulójában kikapott az FC Fehérvár 3-0-ra Debrecenben. A fehérváriak az első félidőben kihagytak egy tizenegyest, a DVSC-TEVA viszont jól használta ki a helyzeteit, s Huszák, Czitkovics és Kouemaha góljaival diadalmaskodott.

Tovább...
 
Milyen lesz a jövő iskolája? - rajzverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

ImageFalfestő verseny hirdetett a Széna Téri Általános Iskola. A „Milyennek látod a jövő iskoláját?” –című pályázatra osztályonként öt fő nevezhetett be, akik tegnap létre is hozták művüket az iskolát határoló garázssor oldalán.

Tovább...
 
A fogyasztás reneszánsza - KUTAK 2008 propaganda-kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

Székesfehérvárra is ellátogat a „KIUTAK 2008” utazó propaganda-kiállítás. A Szobrászatért Alapítvány, a Hulladék Munkaszövetség és az Öko-Pack Kht. által létrehozott tárlat – mint ahogy e szervezetek nevéből sejteni lehet – különleges módon kapcsolja össze a művészetet a környezetvédelemmel.

Tovább...
 
Nézessük meg anyajegyeinket a bőrgyógyásszal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

ImageIngyenes anyajegy-szűrést végez a mai napon Dr. Hernádi Mária bőrgyógyász főorvos. Bár az Országos Melanómia Nap keretében meghirdetett akcióra előzetesen jelentkezni kellett, a regisztráltak közül sokan nem érkeztek meg, így azokat is fogadni tudják, akik nem kaptak időpontot.

Tovább...
 
-Derűs filozófus egy nyomasztó világban- Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

ImageJanikovszky Éva vagy Lázár Ervin nevének hallatán elsőként mindig azok a bájos, jellegzetes Réber-rajzok jutnak eszembe, amelyek a mai napig is kitűnnek a mesekönyv-illusztrációk közül. (No, persze csak az említett irodalmárok konkrét művei után…) Ezért is vártam oly’ nagyon azt a kiállítást, amely Réber László alkotásaiból nyújt ízelítőt.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Debrecen : 1-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 16.

A labdarúgó Ligakupa nagydöntőjének első mérkőzésén az FC Fehérvár 1-0-ra legyőzte a DVSC-TEVA  csapatát. Az egyedüli gól Dajicsnak köszönhető. A visszavágó május 20-án lesz Debrecenben. Szurkolók, figyelem: az MLSZ Versenybizottsága az eredetileg 18 órára kiírt meccset 20:45-re tette át!

 
<< Első < Előző 2991 2992 2993 2994 2995 2996 2997 2998 2999 3000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32924 - 32934 / 33034