Kezdőlap
Változik a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati rendje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 24.
A Polgármesteri Hivatal a hét minden munkanapján folyamatosan ellátja az ügyfelek tájékoztatatását. A koronavírus-járvány elterjedésének megelőzésére változik a hivatal ügyfélszolgálati rendje.
Tovább...
 
Már a világhálón is ott a koronavírus Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2020. március 24.
Roppant komoly kihívások előtt állnak a vállalati informatikai rendszerek a munkavállalók kényszerű, otthoni munkavégzése miatt. Támadások tömege zúdulhat a felhasználókra, ami a nem megfelelően előkészített megoldások miatt a korábbiaknál is veszélyesebb lehet. Ráadásul már koronavírus zsarolóprogram és járványhoz kapcsolódó adathalász oldalak sora is megjelent a világhálón, ami még veszélyesebbé teszi a kialakult szituációt – hívja fel a figyelmet a Panda Security Hungary.
Tovább...
 
Koronavírus - Gyakran Ismételt Kérdések Nyomtatás E-mail
Írta: Forrás: https://koronavirus.gov.hu   
2020. március 24.
Kérdések és válaszok a koronavírussal kapcsolatban.
Tovább...
 
Meghosszabbítják a rajzpályázat beadási határidejét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 24.
Meghosszabbítják a PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda és az Alba Fehérvár KC női kézilabda-csapata által meghirdetett rajzpályázat beküldési határidejét!
Tovább...
 
Hogyan használjuk a bojtorjánt, ha gyógyulni vágyunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 24.
Tea, tinktúra, olajos és szeszes kivonatok, hajöblítő, hajszesz… - Változatok a bojtorján felhasználására, avagy: Receptek az „Arctium lappa” gyógyhatását felhasználva.
Tovább...
 
Mutassunk példát, maradjunk otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 24.
Székesfehérvár polgármestere számos olyan rendelkezést hozott az elmúlt időszakban, amelyek a 70 év felettiek ellátását szolgálják a jelenlegi veszélyhelyzetben. A koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében az idősek azzal tehetnek családjukért, szeretteikért, a városért, hogy otthon maradnak. Ehhez minden segítséget megad és biztosít Székesfehérvár Önkormányzata. Mindenkit arra kérnek, jelentkezzenek és éljenek a lehetőséggel!
Tovább...
 
Csak sürgős eseteket látnak el az alapellátó fogászatok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. március 24.
Összefogtak az alapellátásban dolgozó székesfehérvári fogorvosok, hogy a koronavírus-járvány idején is gondozni tudják a betegeiket. Megrövidített rendelési időben valamennyi körzet betegeit ellátják a következő időszakban.
Tovább...
 
Néma koszorúzás a Magyar-Lengyel Barátság Napja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 24.
Koszorút helyezett el a Katyń keresztnél Pálffy Károly, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke és dr. Cser-Palkovics András polgármester Lengyelország nemzeti tragédiájának áldozataira emlékezve, a Magyar-Lengyel Barátság Napja alkalmából.
Tovább...
 
Az első fordulóval véget ért a „Költőnk és Kora” vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 24.
Rendhagyó módon az első, internetes fordulóval zárul a „Költőnk és kora” vetélkedő. A Tarsoly Ifjúságért Egyesület által 29. alkalommal meghirdetett, középiskolásoknak szóló verseny szervezői a veszélyhelyzetre való tekintettel döntöttek így, tájékoztatott Sipos András elnök.
Tovább...
 
Nincs személyes ügyfélfogadás a Család- és Gyermekjóléti Központnál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 24.
Hétfőtől nem fogad személyesen ügyfeleket az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ. A lakosok a 30/600-8856-os ügyeleti mobil telefonszámon, illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot a központ munkatársaival. A gyermekekkel kapcsolatos krízishelyzetben hívható továbbá a 80/696-011-es ingyenes zöld telefonszám.
 
Maszkokat varrnak az árpádos szakoktatók Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 24.
Az Árpád Szakképző ruhaipari szakoktatói egyszer használatos, illetve mosható maszkokat varrnak a kórház számára. A gyártást hétvégén kezdték el, tegnapra elkészült az első ezer darab – több önkéntes, cég és a Szakképző Centrum együttműködésében. A mosható, háromrétegű maszkokat otthon is el lehet készíteni: az egészségügyi védőeszközt például lepedőből is megvarrhatjuk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 26452