Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fontos három pontot szereztünk Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. január 30.
3-1-es győzelmet aratott a MÁV Előre SC-ST Solar az MTK Budapest felett, a női röplabda Extraliga alapszakasz 10. fordulójában. Nagy Fanni együttese ezzel szezonbeli második sikerét hozta össze és pontszámban beérte a tabella hetedik helyén álló fővárosiakat.
Tovább...
 
Téli Tópartis tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Öt évfolyam diákjainak kreatív, különleges és értékes munkái láthatóak a Téli Tópartis tárlaton. A január 30-án, hétfőn 16 órakor nyíló kiállításon a grafikus, a keramikus és a textilműves tanulók képviseltetik magukat egy-egy alkotással.
Tovább...
 
Osztályviadallal zárultak pénteken a Ciszterci Diáknapok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 30.
Hétfőn kezdődtek és pénteken értek véget a Diáknapok a Ciszterci Szent István Gimnáziumban. A programsorozatot hagyományosan az osztályok viadalának döntője és király-, illetve hercegválasztás zárta. Az eseményen Mészáros Attila alpolgármester képviselte Székesfehérvár Önkormányzatát.
Tovább...
 
Jégkorong MK: újra elbukta a kupadöntőt a Volán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. január 30.
El van átkozva a Magyar Kupa döntőiben a Hydro Fehérvár AV19. Az egyértelműen legerősebb, legrangosabb ligában szereplő magyar jégkorong csapat zsinórban a negyedik MK-döntőjét vesztette el toronymagas favoritként. Ezúttal a volt MAC, a BJA alakulata tréfálta meg 2-2 után szétlövésben, jobb büntetőzéssel.
Tovább...
 
Vidi: égés a tavaszi nyitányon is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. január 30.
Nem, nem és nem! Nagyon nem megy ebben az idényben a MOL Fehérvár FC-nek a labdarúgó NB I-ben. A “tavaszi” nyitányon az újonv Kecskemét vendégeként kapott ki 2-1-re.
Tovább...
 
Lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Szennyvízcsatorna gerincvezeték hibaelhárítási munka miatt előreláthatóan február közepéig lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot január 31-én, kedden 9 órától. A munkálatok idején életben lévő forgalmirend-változás több utcát is érint, így többek között az Irányi Dániel utca csak a Malom utca felől lesz megközelíthető és a Móri út felé hagyható majd el gépjárművel.
Tovább...
 
Tudomány és felsőoktatás a XXI. században Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem előadássorozat. Január 30-án, hétfőn 15 órától a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban dr. György László kormánybiztos és Dr. Szabó Péter, az egyetem rektora Vargha Tamás miniszterhelyettessel arról beszélgetnek, hogy miért fontos a tudomány és a felsőoktatás a XXI. században. A személyesen a helyszínen és online is követhető előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Múzeum a suliban – új kezdeményezés a Szent István Király Múzeumban! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 29.
„Házhoz” viszi kincseit az óvodákba, iskolákba a Szent István Király Múzeum – Gorsium Régészeti Park. Az interaktív mese és tárgyalkotó múzeumpedagógiai foglakozások keretében ismerkedhetnek meg a gyerekek az ókori Róma világával.
Tovább...
 
Várják a jelöléseket a a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Józsa Dávid – ÖKK   
2023. január 29.
Március 10-ig várja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2023-ban is sor kerül, melyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter alpolgármester és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora.
Tovább...
 
A két egyetlen – a Madách színház vetítése Karinthy Frigyes nagy szerelmeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 29.
Karinthy Frigyes kalandos szerelemi életéről, két nő közötti őrlődéséről, érzelmi viharairól szóló online színházi vetítés lesz 2023. január 30-án, hétfőn 17.00 órakor az Aranybulla Könyvtárban. A programon a Madách Színház saját készítésű online sorozata, a Madách SzínpadON érkezik Székesfehérvárra. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Január végéig meghosszabbított nyitvatartással működik a parkolási ügyfélszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 28.
A lakossági parkolóbérletek már online is kiválthatók, de sokan még mindig a személyes vásárlást választják, így január végén jelentősen megugrik az ügyfélforgalom. A Városgondnokság ezért meghosszabbította a parkolási csoport ügyfélszolgálatának nyitvatartási idejét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 34296