Kezdőlap
Influenza ellen  gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Ingyenes lesz a parkolás a hosszú hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
Ingyenessé teszik a parkolást a hosszú hétvégén, Székesfehérváron. A március 15-én kezdődő négynapos hétvége egyik napján sem kell fizetnünk a várakozásért. Az ingyenes parkolásról minden érintett értesül, hiszen nem működnek majd a parkolóautomaták, és telefonon sem lehet majd parkolójegyet vásárolni. – olvasható a Városgondnokság honlapján.
 
Átadták az állami művészeti kitüntetéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageA székesfehérvári Vörösmarty Színház két művésze is állami művészeti kitüntetést kapott: Blaskó Borbála és Krisztik Csaba. Gratulálunk!
Tovább...
 
V. Keresztény Színházi Fesztivál az Újszínházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa   
2018. március 15.
ImageIdén ötödszörre rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált. A szervezők céla az, hogy a színes és változatos programokkal minél szélesebb réteghez szóljunk a színház nyelvén. A fesztivál fő témája és irányvonala továbbra is a kereszténység megélése itt és most, valamint a szeretet parancsa és ereje, amely a művészet által nyer felmagasztosulást és útmutatást.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. március 15.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Fehérvári kempo: Irány a VB! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImagePár nap múlva indulnak a VB-re városunk büszkeségei! A Székesfehérvári Kempo Egyesület három tagja - Burián Bendegúz, Koza Márk és Tombácz Tamás – a 2017-es évben nyújtott kimagasló teljesítményével kiérdemelte a válogatottba való bekerülést.
Tovább...
 
Középsikolás lányok figyelem! Táncosokat keresnek! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageTapasztalattal rendelkező középiskolásokat keresnek a PatikaPlus Gyógyszertárak által támogatott Alba Fehérvár felnőtt férfi kosárlabda csapatának táncosai közé! Részletek alább olvashatók!
Tovább...
 
Utcaszínház, iskolai megemlékezések, flashmob, vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
Image170 éves évfordulóját ünnepeljük az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak. Székesfehérváron hagyományosan a közterek szobrainál, emléktábláinál iskolák megemlékezéseivel és koszorúzással kezdődnek a nemzeti ünnep programjai március 14-én, szerdán délelőtt.
Tovább...
 
Kézműves műhelyek a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 14.
Két napon is várják a kreatív kikapcsolódásra vágyó gyerekeket és felnőtteket a héten a Koronás Parkban. Csütörtökön délben ünnepi kézműves foglalkozás kezdődik, majd szombaton és vasárnap a Koronás Műhelyben a tavaszra készülnek a résztvevők.
Tovább...
 
Megújul a Nyugdíjas Szolgáltatóház Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 14.
ImageA nyílászárók és a fűtési-rendszer cseréjének, és az új háztartási eszközöknek köszönhetően komfortosabbá vált a Lövölde úti Szolgáltatóház. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által használt klubhelyiség és a műhelyek festését követően nyár elejére körbekerítik a házat, és megtörténik a parkrendezés is.
Tovább...
 
Forradalmi és színházi kalandozások Székesfehérvár utcáin Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageA nemzeti ünnephez kapcsolódva két alkalommal is szervez vezetett sétát a héten a Tourinform Iroda. Pénteken a márciusi ifjak nyomába eredhetünk, míg szombaton Székesfehérvár reformkori színházi életébe nyerhetünk bepillantást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 21594