Kezdőlap
Ifikkel edzésben az Alba is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageMegkezdte a közös felkészülést az előttünk álló szezonra az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Pénteken már meccsel a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageAugusztus eleje óta már jeges körülmények között készülnek a 2018-19-es EBEL szezonra és válogatott megmérettetésekre a Fehérvár AV19 hokisai.
Tovább...
 
Hőségben különösen figyeljünk testünk vészjelzéseire! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 10.
ImageNemcsak a bőrünk, de a szervezetünk számára is vészhelyzet a hőség, amely az előrejelzések szerint a következő napokban várható. A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra! A rendszeres gyógyszerszedők pedig mindenképp konzultáljanak orvosukkal – a meleg ugyanis azok hatását is módosíthatja.
Tovább...
 
Napozzunk egészségesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 10.
ImageJavában zajlik a nyár, amikor csak tehetjük, igyekszünk a vízparton sütkérezni és D-vitamint gyűjteni. Ahhoz azonban, hogy mi is és bőrünk is biztonságban élvezze a nap sugarait, nem árt néhány dologra figyelnünk, mivel évről-évre egyre magasabb UV-sugárzásról lehet hallani. Mennyit legyünk a napon, mivel, mikor és hogyan kenjük magunkat, mit együnk napozás előtt – az alábbiakban orvos szakértő ad öt tippet az egészséges napozáshoz.
Tovább...
 
Állagmegóvási munkák kezdődnek a védett platánfasoron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 10.
ImageA Gyümölcs, Horvát István és Martinovics utcákban lévő, 199 egyedből álló juharlevelű platánfasor helyi jelentőségű védett természeti érték. Egy speciális állapotfelmérést készíttetett a város, amelyben faegyedenként javaslatot tettek a beavatkozások mértékére, melyek elvégzése nélkül a fasor nem tartható sokáig a jelenlegi állapotában.
Tovább...
 
Mihályi Győző: Szertartásjáték nélkül elvonási tüneteim lennének Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. augusztus 10.
ImageA Koronázási Szertartásjáték produkciójában a kezdetek óta részt vesz Mihályi Győző Jászai Mari-díjas színművész, idén augusztusban narrátorként láthatjuk majd az ország második legnagyobb épített szabadtéri színpadán.
Tovább...
 
Szombattól látogatható az Északi-tó és környéke Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. augusztus 10.
A Sóstó Északi-tó körül élő gazdag növény- és állatvilágot szombattól már nemcsak madártávlatból szemlélhetik a természet kedvelői. A Sóstó Természetvédelmi Terület Rehabilitációs Program keretében a fejlesztések jelentős része elkészült.
Tovább...
 
Szakrális sétákat szervez az Egyházmegyei Múzeum Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 10.
ImageTematikus sétára várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum. A közel kétórás városi túrákon Székesfehérvár szakrális és történelmi kincseivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők templomi freskók, köztéri szobrok, műemlékek történetén és kiállításokon keresztül. A sétákat minden alkalommal a Szent Gellért Söröző sörkülönlegességeinek kóstolója zárja.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 11-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 10.
ImageAz Osszárium ünnepélyes megnyitásával folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok augusztus 11-én, szombaton. A Városházán délelőtt konferencia várja a történelem iránt érdeklődőket, a Múzeumban pedig kiállítás nyílik a rendezvénysorozat középpontjában álló II. András életéhez és uralkodásához kapcsolódóan. A fesztivál belvárosi programjai tartalmas és szórakoztató népi játékokat kínálnak egész nap, este pedig flashmobos felvonulással és gálával kezdődik a XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál.
Tovább...
 
Fizetett a francia cég Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 09.
ImageA mai napon megérkezett az Önkormányzat számlájára a 4 millió euro összegű kötbér, amelyet a meg nem kezdett Pláza 2 beruházás kapcsán kellett megfizetnie a francia Klepierre cégnek. A város bízik a további jó együttműködésben és a fehérvári fejlesztések megvalósulásában.
Tovább...
 
Ön egészségesen lélegzik? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 09.
ImageÖn egészségesen lélegzik? - Ellenőrizze le légzését az alábbi teszttel!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 22519