Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elhalasztják a vasárnap délelőttre tervezett Ölelés az elfogadásért programot! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 02.
Az előrejelzések szerint várhatóan vasárnap délelőtt sem kedvez az időjárás a kültéri programoknak. Így Kovács Szilvia szervezőként arról tájékoztatott, hogy a résztvevő intézményekkel egyeztetve – fájó szívvel ugyan, de – ELHALASZTJÁK a vasárnap délelőtti Ölelés az elfogadásért rendezvényt.
Tovább...
 
A lakáspolitikáról és a CSOK Pluszról volt szó a közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 02.
A lakáspolitika kihívásairól és a CSOK Plusz 2024-es várható hatásairól volt szó a Magyar Közgazdasági Társaság Fejér Megyei Szervezetének közgyűlésén, melyet pénteken este tartottak. A tisztújítás során megerősítették posztján a szervezet elnökségét dr. Madarász László elnök vezetésével.
Tovább...
 
Az örökké didergő király és a szeretet ereje – újra nyílnak a város adventi kalendáriumának ablak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 02.
Ismét a régi helyén, a megújult Városháza homlokzatán nyithatjuk közösen az adventi kalendárium ablakait Fehérváron.
Tovább...
 
Tizenhetedik alkalommal adták át a Fejér Vármegyei Prima-díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid & VOSZ   
2023. december 01.
Csütörtökön este a Mercure Hotel Magyar Királyban tizenhetedik alkalommal adta át a Fejér Vármegyei Prima-díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete. Az alkalommal a Megyei Prima-díjakon és a Megyei Év Vállalkozói Díjakon túl átadták a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat is.
Tovább...
 
Hétvégi meccsdömping: hazai pályán a fehérvári sportcsapatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 01.
A Hydro Fehérvár AV19, az Arconic-Alba Fehérvár, valamint a Fehérvár FC és a MÁV Előre SC csapatai is hazai pályán fogadják ellenfeleiket a hétvégén. A fehérvári sportrajongók számos izgalmasnak ígérkező mérkőzés közül válogathatnak.
Tovább...
 
Svájcban aratott győzelemmel jutott a Challenge Kupa nyolcaddöntőjébe a MÁV Előre Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. december 01.
Svájcban is magabiztosan nyert, így továbbjutott a CEV Challenge Kupa nyolcaddöntőjébe a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata. A fehérvári együttes négy szettben győzte le idegenben a Volley Näfelst.
Tovább...
 
Almásy Csilla: A boldog gerinc (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 01.
„Az hogy lehet, hogy Neked is fáj a derekad? Pont Neked?” – ej, de sokszor hallottam már ezt a mondatot vagy láttam kimondatlanul a szemekben. Az a helyzet, hogy a gyógytornász is beleszületik valamilyen testbe, sőt nem születik rögtön gyógytornásznak. Aztán a gravitáció is ugyanúgy hat rá, meg mindenféle lelki dolgai vannak neki is. Szóval igen, nekem is szokott fájni, sőt átéltem borzasztó fájdalmakat is. De mostanra megtanultam, hogy mi jó a derekamnak, és hogyan tudok vigyázni rá.
Tovább...
 
ELMARAD a Szárazréti Advent és #vegyélfejért vásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 01.
A szombatra előrejelzett kedvezőtlen időjárás miatt, a közönség és a fellépők biztonsága érdekében úgy döntöttek, hogy ELMARAD december 2-án, szombaton a Szárazréti Advent és #vegyélfejért vásár – írták a szervezők közösségi oldalukon.
Tovább...
 
Családbarát adventi koncertet szerveznek szombaton az Egyházmegyei Látogatóközpontban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 01.
Adventi zenével mesélek címmel rendeznek családbarát koncertet december 2-án, szombaton 14.30 órakor a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Látogatóközpontban. A Hangoló Kreatív Zenei Műhely programjára a helyszínen válthatóak belépők.
Tovább...
 
Hiánybetegségek a téli időszakban: ezekre figyeljünk, hogy elkerüljük őket Nyomtatás E-mail
Írta: Szabados Attila   
2023. december 01.
Reggeli mínuszok, korai sötétedés, csapadékos időjárás. A hidegre szervezetünk is aktívan reagál, számos vitaminra, ásványi anyagra fokozottabban szükségünk van, melyeket pótolnunk kell, hogy megelőzzük a különböző hiánybetegségek kialakulását. A Rama dietetikusa, Bakk Brigitta ezzel kapcsolatban segített összegyűjteni a legfontosabb tippeket, hogy a vitaminok pótlásakor is izgalmas, változatos ételeket fogyasszunk.
Tovább...
 
Tudj meg többet szombaton álmaid szakmájáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2023. december 01.
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) és a Konnekt Egyesület 2023. december 2-án, szombaton 14 órától a KarrierKavalkádon várja a pályaválasztás előtt álló és pályaváltó diákokat, fiatal felnőtteket az SZKKK Fürdő sori épületében. A szervezők előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel és egy exkluzív workshoppal segítenek eloszlatni a jövő bizonytalanságát a fiatalokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 36883