Kezdőlap
Quinoa – Táplál és gyógyít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
A quinoa külsőre hasonlít a kuszkuszhoz, sokoldalúságát tekintve pedig olyan, mint a rizs. Fehérjetartalma lenyűgöző, remek forrása a komplex szénhidrátoknak, gluténmentes, kalóriaszegény és lúgosító - mindegyik remek ok, hogy a mindennapi étrendünk részévé tegyük.
Tovább...
 
Évet értékeltek a tókörnyéki orvosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 15.
Évértékelő munkaértekezletet tartott a velencei Wenckheim-kastély házasságkötő termében a Velencei-tavi Központi Háziorvosi Ügyeleti szolgálatot működtető Velencei-tavi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Közhasznú Nonprofit Kft.
Tovább...
 
XIX. Doni Hősök Emléktúra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 15.
A Magyar Tartalékosok Szövetsége 2019-ben XIX. alkalommal szervezte meg a Doni Hősök Emléktúrát, amelynek résztvevői valós teljesítménnyel tisztelegnek a Don kanyarban harcolt, elesett, eltűnt vagy hadifogságba esett honvédek előtt. A MATASZ Fejér megyei szervezete idén is útba indítja a "Fejér menetszázadot" a Doni hősök és áldozatok emlékére február 21-én, csütörtökön.
Tovább...
 
A világ csodáira nyíló tekintet képekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. február 15.
Jubileumi kiállítása nyílt az elismert fiatal festőművésznek, Vollein Ferencnek. A Színek az égből című tárlaton dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott köszöntőt, benyomásai közül kiemelve a bibliai jelenetek által tolmácsolt lelki nyugalmat, a színek világának a derűjét és a balatoni témák szeretetét – amelyek mind az élet fontos dolgai felé terelik vissza a látogatókat.
Tovább...
 
Inspiráló és megtisztelő együttműködés Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 15.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar külföldi tapasztalatairól és jövőbeli nemzetközi turnéiról tartott sajtótájékoztatót, melyek az ARMEL Opera Festivallal közös együttműködésben valósulnak meg.
Tovább...
 
„Szép Magyar Beszéd” – Kazinczy-verseny területi fordulója Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 15.
A Székesfehérvári István Király Általános Iskola adott otthont a Kazinczy Ferencről elnevezett „Szép Magyar Beszéd” verseny területi döntőjének. A két korcsoportban, több mint negyven 5-6. és 7-8. osztályos diák vett részt. A március végi regionális döntőben a Vasvári Pál Gimnázium két diákja képviseli városunkat Balatonbogláron.
Tovább...
 
Fáj a torkod? Lázas és levert vagy? – Lehet, hogy „csókbetegség” gyötör! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
A mononucleosis infectiosa a fiatalok betegsége. A fertőzésen a lakosság 90 százaléka átesik, csak nem tud róla, mert sok a tünetmentes eset. A vírus a nyál közvetítésével fertőz, szoros kontaktus során, és képes testünk bármely szervét megbetegíteni.
Tovább...
 
Égjen a zsír! – Így fogyj evés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
Mit együnk, ha kínoz az éhség, de épp diétázunk, s nem akarjuk kútba dobni az eddigi eredményeket néhány élvezetes, ámde kalóriában gazdag pillanat kedvéért?
Tovább...
 
Székesfehérvár rejtett kincsei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 15.
Ingyenes, rendhagyó túrákat szerveznek Székesfehérváron február 24-én, vasárnap, az idegenvezetők világnapja alkalmából. A Tourinform Iroda idegenvezetői különleges városi sétákkal készülnek, és az immár hagyományosan, tízedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen ismét felfedezhetik velük az érdeklődők Székesfehérvár rejtett kincseit.
Tovább...
 
Állampolgársági esküt tett Loïc Nego Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 15.
Ünnepélyes keretek között tette le a magyar állampolgársági esküt a MOL Vidi FC játékosa, Loïc Nego. A francia származású futballista a 2015-16-os szezonban csatlakozott a fehérvári csapathoz. A sportoló azonban a FIFA szabályai értelmében nem öltheti magára a címeres mezt, ugyanis első lejátszott utánpótlás FIFA-tétmérkőzésén nem volt hazánk állampolgára és a felmenői között sincs magyar.
Tovább...
 
Ingyenes próbaérettségi a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 14.
A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale immár 9. alkalommal rendezi meg Országos Nyílt Próbaérettségi Napját. A középiskolások idén február 16-án, szombaton az egyetem Székesfehérvári Campusán egy vagy akár két próbaérettségi vizsgát is megírhatnak matematika, történelem, illetve közgazdaságtan tantárgyakból közép- és emelt szinten egyaránt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 23685