Kezdőlap
A Vörösmarty Szakközépiskolában folytatódik a vándorkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 21.
ImageFolytatódik a nagyipari építési technológiák és az ARÉV fél évszázadáról szóló kiállítás: az „Ötven éve történt” című tárlatot a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziumban lehet megnézni június 2-ig. Az érdeklődők számára tárlatvezetést, filmvetítést és a témához kapcsolódó előadásokat is szerveznek, az ünnepélyes megnyitót pénteken este tartják.
Tovább...
 
Szakmák Éjszakája 2017 Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Szakképzési Centrum - Közlemény   
2017. április 21.
ImageSokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk.
Tovább...
 
Tavaszköszöntő rendezvény pusztavámi néptáncosokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 21.
ImagePusztavámi néptáncosok műsorával köszöntik a tavasz eljövetelét szombaton délután a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. Az évad során az intézmény számos egyéb rendezvénnyel készül, melyekre szeretettel várják Székesfehérvár polgárait és minden kedves vendéget!
Tovább...
 
Lego-különlegességek a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 21.
A Balaton-Bakony Kocka Klub tagjainak Lego gyűjteményeiből láthatnak az érdeklődők kiállítást április 23-ig a Hiemer-házban. Játszósarokkal is készülnek a szervezők a gyermekeknek a tárlaton, amely reggel 09.00 órától este 18.00 óráig tart nyitva.
Tovább...
 
Karikatúra-kiállítás Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 21.
Szakál Antal festőművész humoros képi ábrázolásait tekinthetik meg mindazok, akik az elkövetkezendő hetekben ellátogatnak a Kisfaludi Közösségi Házba. A karikatúrákat tartalmazó kiállítást április 21-én, pénteken 18 órakor nyitják meg. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Dalolj Székesfehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 21.
ImageKözépiskolás diákok énekkarai dalolják be a napokban Székesfehérvárt. A Városházán rendezett ünnepélyes megnyitóval tegnap elkezdődött és egészen vasárnapig tart a Fehérvári Ének X. Nemzetközi Ifjúsági Kórustalálkozó Székesfehérváron.
Tovább...
 
Országos kempo verseny Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 21.
Székesfehérváron a Köfém Sportcsarnokban kerül megrendezésre április 22.-én, szombaton a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség Ifjusági-Junior, és Felnőtt-Senior Országos Bajnoksága.
Tovább...
 
Vesperás gregorián énekek a Jézus Szíve templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
A Liszt Ferenc Zeneakadémia Egyházzenei tanszakának tanárai és növendékei lesznek a vendégei annak az ünnepi koncertnek, amit Húsvéti Nagyvecsernye címmel ad elő a Vox Mirabilis Kamarakórus április 23-án, vasárnap 19 órakor a Jézus Szíve templomban. Jegyek a helyszínen kaphatóak!
Tovább...
 
Megint nagyot szólt a '80-as Disco Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageBő másfél évtizede töretlenül hódít a zenében is a retró. Ismét tökéletesen igazolta ezt a most megrendezett, immár hagyományos, nagyjából negyedévente sorra kerülő székesfehérvári Italo-Euro Disco buli, amire ezúttal újfent nagyon sokan voltak kíváncsiak.
Tovább...
 
Ásványok és ékszerek nemzetközi börzéje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
Természetes kövek, ásványok, ékszerek sokaságával, rendkívül izgalmas gyermek- és felnőtt programokkal várják az érdeklődőket a XXIX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron.
Tovább...
 
Párnával a gyerekekért május 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageIsmét lesz Majális Velencén, a Kastélyparkban, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt kiváló programokkal várnak a szervező Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár munkatársai május elsején.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 19511