Kezdőlap
A KOHÁSZ szobrával tiszteleg szakemberei előtt az Arconic-Köfém Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 12.
Szoboravatással zárult a tegnapi napon a Köfém Hengermű-Öntöde 80 éves fennállását ünneplő, egyéves eseménysorozat. A KOHÁSZ köztéri szobrát állította fel a Székesfehérvárhoz szervesen kötődő, nagy múltú szervezet a város vezetőivel közösen a Köfém Oktatási és Közművelődési Központ előtt. A kovácsolási, préselési és hengerlési tuskókat, illetve az ipar számos területén használt magas minőségű hengerelt alumínium félkésztermékeket előállító vállalat magas szaktudású szakemberei előtt tiszteleg Pintér Balázs szobrászművész alkotásával.
Tovább...
 
Közeleg a határidő! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Értékes nyeremények, családi élménycsomagok várnak azokra, akik a legjobbnak ítélt pályamunkákat készítik el a Hetedhét Játékmúzeum felhívására. A ma 10. születésnapját ünneplő múzeumban még négy napig, azaz május 15-ig adhatják le a Hetedhét Játékfesztiválon készült, családi pillanatokat megörökítő egyedi alkotásokat. Az emlékeztető felhívás az alábbiakban olvasható:
Tovább...
 
Gyulai Memorial - ismét Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Mindig van feljebb – tanította az atlétika és a sport kedvelőinek Szergej Bubka, a legendás rúdugró, aki 35 alkalommal döntötte meg a rúdugrás világcsúcsát. Legjobb tanítványának az ifjú Mondo Duplantis bizonyul, aki 21 éves kora ellenére folyamatosan emeli a tétet és a lécet, ami jelenleg 620 centiméteren áll, ez a jelenlegi hivatalos világcsúcs a rúdugrásban. Duplantis fantasztikus tehetségét és határokat nem ismerő kitartását megismerheti a magyar közönség is, a svéd sztáratléta ugyanis ott lesz az idei Gyulai István Memorialon, augusztus 8-án Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kiélezett hajrával ért véget a Tour de Hongrie székesfehérvári befutója Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 12.
Nem egész egy héttel a Giro d’Italia székesfehérvári részhajrája után újra kerékpárversenyt köszönthetett Székesfehérvár. Ezúttal a 43. Tour de Hongrie első szakaszának befutójáért szurkolhattak a Zichy ligethez kilátogatók. Az izgalmas hajrát hozó utolsó métereket sok száz fehérvári szurkolta végig.
Tovább...
 
Hazai pályán zárja a szezont a MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Felemás idényt zárhat hazai pályán a MOL Fehérvár FC. A csapat a Paksot fogadja szombaton este, a meccs eredményétől függetlenül pedig akár a nemzetközi kupaszereplést is elérhetik.
Tovább...
 
Parádi Kriszta és Pálinkás Mariann kiállítása a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Mandalák képeken és szőnyegen, tájképpé formálódó színek és fények – Parádi Kriszta grafikus és Pálinkás Mariann képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás május 13-án, pénteken a Vörösmarty Színházban. A Szinergia című tárlatot Tongori Péter buddhista tanító, Garbhadípa Alapító nyitja meg 18.15 órakor a Galérián.
Tovább...
 
Galambokról galambtenyésztőknek - ismeretterjesztő előadás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Az Alsóvárosi Közösségi Házban rendeznek előadást a galambok egészségvédelméről. Az ismeretterjesztő előadáson ingyenes a részvétel.
Tovább...
 
Kis nárciszhatározó: hogy csodás virágaid legyenek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. május 12.
Hogyan válaszd ki az optimális helyet a nárciszhagyma számára? Milyen betegségek támadhatják meg, és hogyan győzheted le ezeket? Olvass tovább és megtalálod a válaszokat!
Tovább...
 
Folytatódnak az Aranyat érő beszélgetések az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 12.
Folytatódik az Aranyat érő beszélgetések című programsorozat az Aranybulla Könyvtárban. Március 12-én, csütörtökön 17.30 órakor Iancu Laura József Attila-díjas magyar író, költő, néprajzkutató lesz az intézmény vendége, a belépés díjtalan.
Tovább...
 
„Négykezes Kedd” a Hetedhét Játékfesztivál jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Rendhagyó „Négykezes Kedd”-re várják az ügyeskezűeket május 12-én, csütörtökön és május 13-án pénteken a Hetedhét Játékmúzeum alkotóműhelyébe. A résztvevők a Hetedhét Játékfesztivál nemes célt szolgáló „Hétbolha Játékcserebere” programjára varrnak játékokat.
Tovább...
 
Jótékonysági garázsvásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 11.
Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata jótékonysági garázsvásárt rendez május 15-én, vasárnap. Az Alba Regia Sportcsarnokban 10 órától a helyszínen megvásárolhatóak lesznek a régi nagy kedvencek mezei, a bajnokcsapatok könyvei és egyéb relikviák is. A teljes befolyt összeget az ASKA Alapítványnak ajánlják fel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 32303