Kezdőlap
Kék masni: Barnabás, piros masni: Bertalan Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 29.
Janikovszky Éva dakszlikutyás könyvével, a Bertalan és Barnabással találkozhattak a gyerekek a Könyves gyermekjátszó keddi foglalkozásán. Az ismerkedés és a nevek álltak a játékos programok középpontjában, amiket Geda Judit gyermekkönyvtáros vezetett. Az érzékenyítő beszélgetés, a puzzle és a zászlóemelgetős feladat után a papírszínház előadásából derült ki sok-sok bonyodalom után: melyik kis tacskóikerhez tartozik a kék, és melyikhez a piros masni.
Tovább...
 
Vidi: "erős" iksz a Slovan ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 29.
Második felkészülési találkozóján is döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC, ám a másodosztályú Haladás elleni vérszegény 0-0-át követően három nappal a szlovák bajnok pozsonyi Slovan otthonában elért 2-2 már sokkal reményt keltőbb képet mutatott.
Tovább...
 
Számos gyermekprogramot valósít meg a SZÉNA Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2020. július 29.
Az idén ünnepli 25 éves születésnapját a SZÉNA Egyesület, mely számos programot szervez az iskolai szünet ideje alatt is. Napközis táborok, kirándulások, mozi látogatás és városnézés is színesíti ezt az időszakot.
Tovább...
 
Különleges élmény, két keréken egyensúlyozva Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 29.
Új szolgáltatással, Segway túrákkal gazdagodott Székesfehérvár turisztikai kínálata. A kétkerekű járművel a sárpentelei parkerdőt, a Bregyó Sport- és Szabadidőközpont és a Csónakázó-tó környékét, az Aranybulla Emlékmű és környékét és a város déli részét fedezhetik fel a kirándulók.
Tovább...
 
Négy díj adományozására várják a fehérváriak javaslatát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 29.
Négy városi díj adományozására várják a székesfehérváriak javaslatait. A tisztelet és a megbecsülés kifejezésére a zenei munkásságával, a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely megőrzésével, karitatív vagy gazdasági téren végzett tevékenységével kitűnő személyekre, illetve közösségekre lehet javaslatot tenni augusztus 17-ig.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 28.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A pályázatra nappalis, kollégiumból elutasított hallgatók jelentkezhetnek augusztus 26-ig.
Tovább...
 
"Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 28.
Az együttműködésen és önkéntes tevékenységen alapuló innovatív kezdeményezésekre hívja fel a figyelmet az Erzsébet Nóvum Díj. Az Erzsébet Ifjúsági Alap pályázatára október 31-ig várják a civil szervezetek jelentkezéseket.
Tovább...
 
1984: Fancy és a diszkó banda Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 28.
Folytatva zenei visszapillantónkat, ezúttal az 1984-es esztendőt, ezen belül is az öszi sikereket idézzük fel a hivatalos németországi sikerlista október 7-i állása alapján. Ebben az évben teljesedett ki az Alphaville, a Real Life, vagy éppen a Duran Duran pályafutása. Ők mindannyian legalább két dalukkal ott voltak a TOP 10-ben! 1984 volt az az év, amikor népszerűsége csúcsa felé robogott az Italo-Euro Disco.
Tovább...
 
Tolcsvay Béla koncertjével folytatódik az Emlékparki Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 28.
Tolcsvay Béla Kossuth-díjas énekmondó koncertjével folytatódik az Emlékparki Nyár július 31-én, pénteken este a KEMPP-ben. A sorozat keretében augusztus 7-én a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar lép fel, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Kezemben ecset Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 28.
Kezemben ecset címmel nyílik Sipos Mari Cserhát Art Aranydíjas festőművész, valamint Kanalovics László festőművész közös kiállítása. Az Ősfehérvár Alkotóközösség művészeinek tárlata július 30-tól, csütörtöktől látogatható a Köfém Művelődési Házban.
Tovább...
 
160 éves a Fehérvár-Komárom vasútvonal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 28.
A Székesfehérvár – Komárom közötti vasútvonal megnyitásának 160 éves évfordulóját ünnepelték tegnap a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A jubileum előtt a VOKE kiállítással tiszteleg: az augusztus 19-ig látogatható kiállításon egyedülálló tárgyakkal és tablókkal mutatják be az Észak-Dunántúlt átszelő vonal történetét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 27377