Kezdőlap
Doni megemlékezés - 75 éve történt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 11.
ImageJanuár 12. és 14. között a 2. honvéd hadsereg Don-kanyarnál vívott harcaira emlékező és a hősök, áldozatok előtt tisztelgő programsorozatot szervez a Honvédelmi Minisztérium. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum ezen a hétvégén különleges programokkal és ingyenes belépéssel várja a látogatókat Budapesten.
Tovább...
 
Tudtad, milyen egészséges a fügekaktusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 11.
ImageA fügekaktusz gyümölcse – a tuna – Mexikóban mindennapos tápláléknak számít. A növény szárát – a nopalt – nyersen, főzve és sütve is fogyasztják, s még alkoholos koktélokat is ízesítenek vele. Sőt, a fügekaktuszt nemcsak az élelmiszeripar használja fel, hanem a kozmetikai ipar és a gyógyászat is!
Tovább...
 
Fejér megye ismét átlépte a járványos küszöbértéket Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 11.
ImageAz influenza-szerű megbetegedésekkel orvoshoz fordulók aránya járási népegészségügyi osztályonként változik, de mindenhol emelkedés tapasztalható.
Tovább...
 
Sansz - A lehetőség szembejön Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2018. január 11.
ImageImmáron második éve indítja útjára testet-lelket emelő programsorozatát a Sansz. A kezdeményezés megálmodói egy közösség és egy közösségi tér életre hívásával a hazai megelégedettségi szint emelését tűzték ki célul. A programokkal a szervezet arra a szemléletre szeretné felhívni a figyelmet, miszerint a lehetőségek mindig szembejönnek az életünkben, rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e őket.
Tovább...
 
IDÉN IS VILÁGSZTÁRT VÁRNAK AZ EFOTTRA Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. január 11.
ImageA 27 éves brit közönségkedvenc, John Newman több mint 1,8 millió rajongót összefogó közösségi oldalán jelentette be, hogy idén ismét ellátogat hazánkba, és ezúttal a velencei térségbe hozza el ismert slágereit. Így az EFOTT fesztiválozói már biztosan nem maradnak nagy külföldi fellépő nélkül, de a szervezők már munkálkodnak a legnépszerűbb hazai együttesek színpadra-, és a szinte már elvárt, magas színvonalú nappali sport, kulturális, turisztikai és gasztro programok összeállításán is.
Tovább...
 
CAMPUS: HAMAROSAN JÖNNEK AZ ELSŐ NEVEK Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2018. január 11.
ImageA Campus Fesztivál 2017-ben rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe és úgy tűnik ez a felfokozott érdeklődés még a fesztiválszezon után sem állt le, év végén háromszorosára emelkedett az elővételben megvásárolt 2018-as bérletek száma. Ez példátlan adat a 10 éves fesztivál működése során, főleg annak ismeretében, hogy a Campus eddig nem jelentkezett konkrét fellépők neveivel.
Tovább...
 
Könyves szekér nyílik csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
ImageKönyves szekér nyílik csütörtökön délután az Alba Plaza előtti téren. A kezdeményezés lényege, hogy mindenki minőségi könyvhöz juthasson egy buszjegy áráért. A különleges kulturális lehetőség hétfőtől szombatig várja majd a járókelőket.
Tovább...
 
Beszélgetésre és kiállításra invitál a könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtárban újabb képzőművészeti kiállítás nyílik csütörtökön, holnap pedig folytatódik a társas kapcsolatainkról szóló beszélgetés-sorozat. Vajda Ferenc Géza művei és Pap Csilla várják a látogatókat az Olvasóteremben és a Budai úton.
Tovább...
 
A polgármester válaszolt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
Image„Kérdezd a polgármestert!” – középiskolás diákokat hívott fórumra dr. Cser-Palkovics András, hogy a helyi továbbtanulás előnyeiről és lehetőségeiről tájékoztassa a fiatalokat a BCE Székesfehérvári Campusán. Szó volt a város felsőoktatást támogató attitűdjéről, az ösztöndíjprogramról, a campus kialakításáról úgy, mint az egyetemi szórakozóhelyről vagy az országban kimagasló egzisztenciális lehetőségekről.
Tovább...
 
Hangos, színes tárlat a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 10.
50 fajta kisállat több mint 400 példánya látható a V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete Székesfehérvár hétvégi rendezvényén. Az idei évben a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház termeiben az egyesületi tagok és vendégkiállítók mutatják be legszebb kisállataikat, amelyekről a szakmai zsűri ad bírálatot.
Tovább...
 
Decemberben is Bödőcs íróparódiái nyertek Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2018. január 10.
ImageA Bookline utolsó 2017-es sikerlistájának több mint a fele új könyv volt, miközben Bödőcs zseniális íróparódiáit év végéig senki nem tudta letaszítani a trónról. A második és harmadik helyre is egy-egy magyar szerző került, Fa Nándor önéletrajzi írása és Leiner Laura legújabb tiniregénye nyerte el decemberben az olvasók tetszését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 21173