Kezdőlap
Az Alcoa Foundation támogatása a SZÉNA részére Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2021. szeptember 14.
Az Alcoa Foundation támogatásának köszönhetően a SZÉNA Egyesület egy innovatív, nemzetközi sikereket elért programmal fordul a székesfehérvári fiatalok felé.
Tovább...
 
Nagy Olvasásmánia a Könyvtárral Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 14.
Hogy a nyári szezon se teljen el jó könyvek, olvasás nélkül, így az általános iskolás gyerekeknek Olvasó Kaméleon kihívást, a nagyobbaknak és a felnőtteknek pedig a Nagy Olvasásmánia pályázatot hirdette meg a Vörösmarty Könyvtár.
Tovább...
 
Rendkívüli szünet egy csoport számára a Szivárvány Oviban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 14.
Péntekig egy csoport számára rendkívüli szünetet rendelt el az EMMI a Szivárvány Óvodában.
Tovább...
 
Swing à la Django koncert az Egyházmegyei Múzeum udvarán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 14.
Koncertsorozatot indít a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum az épület udvarán. Az első fellépő a Swing à la Django együttes lesz szeptember 14-én, kedden 18 órakor. A koncert ingyenes.
Tovább...
 
Alba Regia Ösztöndíj Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 14.
Székesfehérvár ismét meghirdette a fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók, valamint a tanulmányi és szakmai versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtott diákok jelentkezhetnek. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjra, illetve az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíjra szeptember 27-ig lehet pályázni.
Tovább...
 
Fedezzük fel együtt Fehérvár kincseit! Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2021. szeptember 14.
Szeptember harmadik hétvégéje hagyományosan a Kulturális Örökség Napjainak ingyenes programjaival várja az épített örökség szépségeire fogékony kíváncsiakat. Székesfehérváron 2021-ben is kínál érdekességeket a program: körséta a Városházán a polgármesterrel, előadások és bemutatók a Csillagvizsgálóban, vezetett túra a Fejér Megyei Levéltárban, épületbejárás a felújítás alatt álló Szent István-székesegyházban, séták a Belvárosban, koncertek, nyílt balettpróba, kézműves foglalkozás – többek között ezeket az élményeket kínálják a szervezők az érdeklődőknek szeptember 18–19-én.
Tovább...
 
Játsszon velünk az elektromos rollerért! Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2021. szeptember 14.
Harmadik alkalommal szervezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényt, amelynek keretében az érdeklődők a Várkörút–Rákóczi utca lezárt szakaszán ki is próbálhatják a kiállított autókat. A szeptember 26-i eseményhez ebben az évben többfordulós nyereményjáték kapcsolódik, amelynek fődíja egy értékes elektromos roller. A játék szeptember 16-án kezdődik.
Tovább...
 
„Tisztán RÓLAD szól!” - pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 14.
Mutasd be, hogy drogok nélkül is jól érezheted magad!” – ezzel a felhívással fordul a 7-11. osztályos diákokhoz a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum a város Önkormányzatával közösen. A Kábítószer-ellenes Világnaphoz kapcsolódóan meghirdetett rajz- és fotópályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek a szenvedélybetegségek és a függőségek veszélyeire hívják fel a figyelmet. A „Tisztán Rólad szól!” pályázat beadási határideje október 15-e.
Tovább...
 
JUBILEUMI HANGVERSENYBÉRLET - VOX MIRABILIS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. szeptember 13.
Meglepetésekkel és reménnyel teli a Vox Mirabilis Kamarakórus Jubileumi Hangversenybérlete a 2021/22-es koncertévadra!
Tovább...
 
Diákmentori pályázat – szeptember végéig pályázható Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 13.
Diákmentori ösztöndíjra hirdetett pályázatot a Tóth István – Tóth Terézia Ösztöndíj alapítvány, fehérvári állandó lakhellyel rendelkező tanulók számára. Szeptember 30-ig várják a jelentkezéseket, a részletes felhívás és a dokumentumok letölthetőek a város honlapjáról.
Tovább...
 
Palotaváros – A középkortól a XX. századig Nyomtatás E-mail
Írta: Echo Nonprofit Network   
2021. szeptember 13.
A Palotaváros múltjáról tartott előadást Váczi Márk történész a VMK Tolnai utcai Tagkönyvtárban. A városkutató szavai nyomán megelevenedett az egykori szárazulaton letelepedett Szent János-lovagrend fallal körülvett „birodalma”; a Hal tér 3. szám alatt működő Ponty vendéglő forgataga, és az egykori kékfestő üzem – később Patex.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 30460