Kezdőlap
Fogadalmi szentmise a Szent Imre-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 15.
Augusztus 14-én a Szent Istváni-i országfelajánlás napján, a Szent Imre-templomban tartották a Székesfehérvári Egyházmegye hagyományos fogadalmi ünnepét. A szertartás előtt a Püspöki Palotából körmenetben vitték a mise helyszínére a Magyar Szent Család (Szent István király, Boldog Gizella és Szent Imre herceg) ereklyéit.
Tovább...
 
Fehérvár AV19: egy ide, egy oda Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. augusztus 15.
Megkezdte a felkészülési mérkőzések sorozatát a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Hannu Jarvenpaa vezetőedző alakulata két találkozón is összemérte erejét idegenben a BL induló brit bajok Cardiff Devils ellen.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok csütörtöki eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Megemlékezés a Szent István gyalogezred katonáiról és a Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmise szerepel a Székesfehérvári Királyi Napok programjában augusztus 15-én, csütörtökön. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is láthatjuk a IV. Béla király életútját bemutató Mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.
Tovább...
 
Örökké virágzik a cserkészliliom a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 15.
Leleplezték a Sasvári János László fafaragó és szobrász által készített Cserkész emlékművet. A cserkészfogadalomnak emléket állító kültéri alkotás gánti mészkőből készült, és a Palotavárosban található Sütő utca 40. szám alatt állították ki. A kőfaragást Dózsa István, a Szent István-székesegyház plébánosa szentelte fel.
Tovább...
 
Sok helyen a kánikulában sem lazíthatnak az öltözékükön Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 15.
A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenni, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből. Ahol nincs előírás, ott leginkább hétköznapi, kényelmes, sportos stílusban szeretnek öltözködni a munkavállalók. A ruhapénzt adó munkáltatók aránya valamelyest nőtt az elmúlt öt év alatt, de még mindig nem ez a jellemző. Pedig ha valaki jól érzi magát az öltözékében, az a munkahelyi teljesítményére is pozitívan hathat.
Tovább...
 
Fashion Night - Holdfényes divatbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2019. augusztus 15.
Augusztus 19-én a letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát. Egy különleges este erejéig bárki gyönyörködhet a modern nő világvárosi öltözékeiben, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Nézd, lásd, fotózd, oszd! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Göndöcs Csaba építészmérnök fotóiból nyílik kiállítás augusztus 16-án, pénteken 18 órakor Székesfehérvár-Kisfaludon, a közösségi házban. A tárlaton megjelenő képek közös jellemzője, hogy kiemelten foglalkoznak a negatív tér megjelenítésével, a mesterséges és természetes környezet kölcsönhatásával. A mobiltelefonnal a közösségi felületekre készült, a szokásostól eltérő kompozíciójú fényképek különleges élményt nyújtanak a nézőknek. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kezdjük együtt az iskolát! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 14.
Szeptemberben ismét megnyitja kapuit az iskola, ami sok szülőnek és gyereknek jelent nehézséget, hiszen nem könnyű visszazökkeni a nyári szünet és szabadság után a dolgos hétköznapokba. A Kolibri Kiadó iskolakezdő ajánlatával, azonban gyerekjáték lesz az évindítás! Legyen szó a olvasni tanulásról, a nagyobbaknak történelemről vagy biológiáról garantált lesz a nevetés és jókedv, mivel játszva tanulni a legjobb dolog a világon! A Kolibri Kiadóval nemcsak olvasni gyerekjáték, de tanulni is!
Tovább...
 
Markis McDuffie is az Albában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. augusztus 14.
Hétfő óta készül az őszi feladatokra az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Az előző szezonban bajnoki szinten alaposan leszerepelt alakulat kerete szinte teljesen kicserélődött az új idényre, nem lesz egyszerű dolga ütőképes egyletet kovácsolni Jesus Ramirez vezetőedzőnek.
Tovább...
 
3 kontinens, 5 nemzet, számos dallam és millió tánclépés Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 14.
A XXIV. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál harmadik délutánján is számítottak a zene szerelmeseire: a szlovák és a kolumbiai együttesek “zenélték be” a Mátyás király-emlékmű előtti teret. Este a Zichy liget színpadán pedig a kanadai, az indonéz és a török csoportok mutatkoztak be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 24939