Kezdőlap
Nem csak a zenében van metál Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. október 15.
ImageÖt fehérvári és egy veszprémi középiskola 30 diákja méri össze tudását ma az Arconic Kft. Arconic(Ok)osan vetélkedőjén. Az elméleti és gyakorlati feladatok során a természettudományos ismereteiket tudják legjobban kamatoztatni a diákok. A Hotel Magyar Királyban megrendezett verseny célja a pályaorientáció: megmutatni a diákoknak a mérnöki, tudományos, műszaki pályákban rejlő lehetőségeket.
Tovább...
 
Tovább erősödik a honvédség és a társadalom egymás iránti elkötelezettsége Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
ImageÜnnepélyes keretek között vette át a csapatzászlót a Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred. A honvédség rendezvényén az új katonai szervezet több száz tartalékos katonája sorakozott fel a Városház téren, az új tartalékosok pedig esküt tettek a haza védelmére.
Tovább...
 
Kik gazdagítják a város kulturális életét? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
A Pro Cultura Albae Regiae díjjal olyan személyeket, közösségeket vagy együtteseket ismernek el, akik a város kulturális életét gazdagítják. A javaslatokat november 22-ig lehet benyújtani írásban dr. Cser-Palkovics András polgármesterhez.
Tovább...
 
1 pontos hétvégét zárt az AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 15.
ImageAz idei szezon eddigi legvisszafogottabb hétvégéjét zárta az osztrák profi jégkorong ligában (EBEL) a Fehérvár AV19. A rájátszásba igyekvő alakulat előbb szoros meccsen, de rosszul sikerült végjátékban (Sille és Koskiranta góljaival 15 perccel a befejezés előtt még 2-2- volt az állás), kapott ki 4-2-re a Villach vendégeként.
Tovább...
 
Fehérvári ezüst az ifjúsági olimpián! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 15.
ImageMindössze egy ugráson és egyetlen centiméteren (!) múlt, hogy a távolugró Endrész Klaudia nem lett ifjúsági olimpiai bajnok Buenos Airesben. A székesfehérvári ARAK tehetsége az utolsó ugrásával (626 cm) az élre repítette magát, ám a belga Maite Beernaert rá tudott tenni még egy lapáttal (631 cm).
Tovább...
 
Simán nyert a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 15.
ImageMagabiztos játékkal 3-0-ra nyert idegenben a SZESE Győr vendégeként a férfi röplabda NB I "A" csoportjának második fordulójában a MÁV Előre SC együttese.
Tovább...
 
Együtt mozdul a suli! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 15.
ImageA 2018-19-es tanévben valósítja meg a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI az Egészséges étkezés és életstílus a Kodályban című projektet, a Menő menzák program keretében. Az egészségtudatos életre sarkalló programsorozat keretében az iskola diákjainak őszi sportnapot szerveztek.
Tovább...
 
Ezer új kerékpáros parkolót építenek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
Egy újabb, a kerékpárosokat érintő fejlesztésről döntött Székesfehérvár Közgyűlése. Ezer új biciklis parkolóhely, azaz kerékpártámasz létesül a következő három évben a város különböző pontjain, ebből 250-nek az építése még idén elkezdődik. A beruházás részleteit sajtótájékoztatón ismertették, a kerékpárosok érdekvédelmi szervezeteinek részvételével.
Tovább...
 
A bajnokságban is javított az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 14.
ImageA hétközi európai kupabravúrt követően a hétvégén a bajnokságban is javítani tudott az Alba. A fehérvári kosarasok a mindenkire veszélyes KTE ellen végig szoros meccsen az utolsó negyed elején futott 14-1-es szériájuknak köszönhetik első sikerüket az NB I-ben.
Tovább...
 
Idén is: Három nap a család körül Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
Image„Három nap a család körül” – idén is ezzel a szlogennel hirdetik az október 12-én, pénteken kezdődő Babahordozó Hét rendezvényeit. A programkínálatban többek között pszichológus, szexológus, bába, jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, vagy vehetnek részt különböző gyakorlati foglalkozásokon A Szabadművelődés Házában. A rendezvényhez kapcsolódóan hordozós és mosipelusvásárt is szerveznek vasárnap.
Tovább...
 
Díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 12.
Október 13-a, szombat munkanap lesz, az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap-áthelyezések miatt. Ennek ellenére Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 22929