Kezdőlap
Ismét megnyílt a Szeretetházikó az adventi vásárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. december 02.
Karácsonyi adománygyűjtő akciót hirdetett a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. Az adventi vásárban a Városház tér Fő utca felőli szélén áll idén a Szeretetházikó, ahol az Alapítvány munkatársai és önkéntesei várják a gyerekeknek szánt adományokat minden nap 13 és 19 óra között.
Tovább...
 
Jótékonykodás, a szurkolók bevonásával Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2019. december 02.
Az idei adventi, karácsonyi időszakra tervezett jótékony akcióiról, társadalmi szerepvállalásáról tartott sajtótájékoztatót a Fehérvár AV19 SC.
Tovább...
 
Nem vitték el a milliárdos nyereményt Nyomtatás E-mail
Írta: Media24   
2019. december 02.
2018 nyarán az ötöslottó akkori nyertese nem vette át a jackpotért járó 1 milliárd 688 millió forintos nyereményét – értesült a megdöbbentő esetről a Pénzcentrum. Nem tudni, miért nem jelentkezett a pénzért, de most már nem is veheti fel.
Tovább...
 
Carrillo Vidije hármassal nyitott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. december 02.
A Puskástól elszenvedett hazai vereség után kitelt Marko Nikolics becsülete a Vidinél, s a szerb tréner helyét azonnal az a Joan Carrillo vette át, akivel 2015-ben minden házi rekordot megdöntve fölényesen lett bajnok a fehérvári gárda.
Tovább...
 
A Villachot is legyőzte a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. december 02.
Az innsbrucki 7-2-es szép győzelmet követően hazai jégen a Villach ellen is nyert a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az EBEL-ben. Hannu Jarvenpaa együttese szoros, kiegyenlített találkozón verte 3-2-re karintiai riválisát. 1-0-ra, majd 2-1-re is az osztrákok vezettek, de a Volán kétszer egyenlített, majd a hajrában a maga javára fordította a meccset.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 02.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Több százan futottak a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán, Kaiser Tamás   
2019. december 02.
Advent első vasárnapján rendezték Székesfehérváron az V. Adventi Jótékonysági Futást, amely évek óta az ünnepi eseménysorozat része a városban. Gyerekek és felnőttek egy vagy öt kilométert futva egyúttal a jótékony célhoz is hozzájárultak.
Tovább...
 
Megnyitott a Kori Liget Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 02.
Advent első vasárnapján megnyílt a Kori Liget: a gyerekek az első igazán hideg hétvégén, de napsütésben vehették birtokba a belvárosi jégpályát. A polgármester a megnyitón azt mondta, egyedülállóan csodálatos környezetben működik a székesfehérvári pálya, a kilátogatók pedig szeretik és igénylik. A jegyárak nem változtak tavaly óta, és az óvodai, iskolai csoportok idén is ingyenesen korizhatnak délelőttönként.
Tovább...
 
Felolvasással keltek életre az Újszövetség sorai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 02.
Az áhítat hangulatában zajlott a vasárnap délután a Vörösmarty Színházban: az első ünnepi gyertyagyújtást követően kezdődött el a VIII. Újszövetség Maraton. Az evangéliumok szövegrészleteivel a kétezer éves történetet, Jézus életét elevenítették fel a felolvasók a nagyszínpadon.
Tovább...
 
Legyen az advent az odafigyelésé, a békességé! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 02.
Elérkezett az első adventi hétvége, elkezdődött a karácsonyvárás időszaka: felgyulladtak a város karácsonyi fényei, és több száz kisiskolás köszöntötte énekkel a várva várt ünnepet. A hit gyertyáját dr. Cser-Palkovics András polgármester és Spányi Antal megyéspüspök együtt gyújtották meg az Adventi színpad koszorúján – köszöntőikben kifejezve a lelki történések fontosságát, az egymásra való odafigyelés, a békesség jelentőségét.
Tovább...
 
Módosította az adórendeletet a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. december 02.
Székesfehérvár egyik fontos értéke, hogy a magánszemélyeknek továbbra sem kell helyi adót fizetniük, a cégeket érintően pedig egy stabil, több évre előre kiszámítható adópolitikát folytat a város. Öt év után emelkedik majd az építményadó, de még az életbe lépő változásokkal is a nagyvárosokra jellemző országos átlag alatt van annak fehérvári mértéke.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 25705