Kezdőlap
Székesfehérvári sikerek az országos Sajtófesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImageKét székesfehérvári elismerést adtak át az országos Sajtófesztiválon. A Táska Rádió fiatal műsorvezetői, Havasi Maja és Molnár Eszter első helyezés értek el egy a bántalmazásról szóló műsorukkal, a rádió programigazgatója, Ollerinyi Tamás pedig az év mentora díjat vehette át.
Tovább...
 
Ingyenes parkolás naponta egy órára a II. övezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. május 16.
ImageJelentős könnyebbséget hozhat a rövid időre a Belvárosba érkező autósoknak az a tervezet, amelyet a parkolási rendelet módosítására vonatkozóan pénteki ülésén tárgyal majd a közgyűlés. A tervek szerint az első órában ingyenesen lehetne parkolni a legtöbbek által használt fizetős övezetben NFC kártyával, megkönnyítve ezzel a napi ügyintézést, a belvárosi intézmények felkeresését, a bevásárlást.
Tovább...
 
Ciprusi diákokat köszöntöttek a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImageCiprusi diákokat fogadott és köszöntött Székesfehérvár Önkormányzata nevében Mészáros Attila alpolgármester. A vendégek a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola partnerintézményéből érkeztek. A Városházán a küldöttség megtekintette a Dísztermet és a Szent Korona hiteles másolatát. A ciprusi diákok csütörtökön balettműsorral lépnek fel az iskola hagyományos kulturális gáláján.
Tovább...
 
Zöldség- és gyümölcsvarázs az István Király Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2018. május 16.
ImageZöldség- és gyümölcsvarázs témanapot rendezett kedden az István Király Általános Iskola. A nap keretében interaktív tanórákkal, salátakészítéssel és kreatív egészségmegőrző foglalkozással is várták a diákokat. Az idei évben a „Menő menzák az iskolákban” pályázaton 20 millió forintot nyert az intézmény, ennek keretében számos rendezvényen népszerűsítik a fitt életmódot.
Tovább...
 
Kettlebell Európa-bajnok lett Pető Ferenc! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 16.
ImageAmatőr Európa-bajnoki címet szerzett Pető Ferenc! A móri fiatalember a Kecskeméten megrendezett IUKL Kettlebell Európa-bajnokságon bizonyította be tudását.
Tovább...
 
Érbetegségszűrés lesz jövő szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImagePerifériás érbetegség-szűrésre várják a lakosokat május 26-án, szombaton A Szabadművelődés Házában. A prevenciós programra, valamint a rizikófaktorok révén kapcsolódó magas vérnyomás világnapjára és a szintén májusi dohányzásellenes világnapra Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Dr. Balsay Miklós diabetológus főorvos hívták fel a figyelmet. A szűrőnap regisztrációhoz között, az 55-70 éves korú lakosokat várják.
Tovább...
 
Megyei Polgárőr Nap a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 16.
ImageAz idén Velencén, a Kastélyparkban kerül megrendezésre a Fejér Megyei Polgárőr Nap június 2-án.
Tovább...
 
Spenót - a szuperélelmiszer! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 16.
ImageEperbokrok mellett, kerti vízcsapot átölelve, a kaprok között játszadozva, de még a salátákhoz odasimulva is található spenót a szüleim kertjében. Nem szándékosan, s mégcsak nem is bódult állapotban vetette szanaszét anyukám ezt a sokak által nem kedvelt, ámde rendkívül értékes növényt, hanem a szél rakosgatta ide-oda, a veteményes minden egyes pontjára, mint sakktáblán a bábukat szokás. S nem is újkeletű ez a spenót-játék, hanem immár negyvenéves.
Tovább...
 
Fölényes Alba siker a playoff rajton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 16.
ImageA vártnál sokkal simább meccsen, 104-74-es, kiütéses győzelmet aratott a férfi kosárlabda NB I rájátszása első körének nyitóderbijén az Alba a PVSK ellen.
Tovább...
 
Csőtörés utáni helyreállítás miatt lezárás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. május 16.
ImageA Budai út Várkörút – Vörösmarty tér közötti szakaszán csőtörés hibaelhárítása miatt május 16-án, szerdán 08.00 órától előreláthatólag május 25-ig félpályás útlezárást vezetnek be. Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, és a várható torlódások miatt célszerű gépkocsival is másik útvonalat választani.
Tovább...
 
Finisben a Sóstó-rehabilitáció Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 15.
ImageHamarosan befejeződik a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja, a látványos átalakulást helyszíni bejáráson nézték meg a székesfehérvári képviselők. A helyi és országos védettséget is élvező, több mint 200 hektáros terület megmentése és ökológiai szemléletű rehabilitációja több mint 700 millió forintos kormányzati forrásból valósul meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 22028