Kezdőlap
Változnak a Szekfű Gyula utcai fogorvosi és háziorvosi rendelések Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 25.
Változnak a Szekfű Gyula utcai rendelőben dolgozó orvosok rendelései az épület felújítása miatt. A fogorvosok január 25-től január 29-ig, hétfőtől péntekig már nem rendelnek itt, míg a háziorvosok rendelése január 29-én, pénteken szünetel, a betegellátás zavartalansága érdekében az orvosokat helyettesítik. Február 1-jétől a Mészöly Géza utcai rendelőben várják a betegeiket az orvosok.
Tovább...
 
Mézzel a koronavírus ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 25.
A népgyógyászatban a méz központi szerepet foglal el. Vírusellenes és immunerősítő hatása közismert. Az utóbbi hónapokban több cikket is olvashattunk azzal kapcsolatban, hogy a méhészeti termékekkel hatékonyan védekezhetünk a COVID ellen. Vajon ez tényleg így van? Ennek néztünk utána.
Tovább...
 
Világbajnokságtól a nutellás palacsintáig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 25.
Dévay Márk Ausztráliában kezdte a tavalyi versenyszezont, ám a következő világkupa futam Új-Zélandon már elmaradt a vírushelyzet miatt. A felkészülést itthon sem hagyta abba, s miután bezárták a székesfehérvári uszodát, a Velencei-tóban szelte a habokat – neoprén ruhában, hogy az OB és a VB ne érje felkészületlenül…
Tovább...
 
Múzeum + Rippl-Rónai Light Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 25.
Hagyományos Múzeum+ programjának keretében, a helyzethez igazodva az online térben várja a Magyar Nemzeti Galéria a kultúra iránt érdeklődőket. A január 28-án, csütörtökön 18.30 órakor kezdődő ingyenes tárlatvezetésen a csatlakozók Rippl-Rónai József munkásságát és életét ismerhetik meg.
Tovább...
 
A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 25.
Idén ötödik alkalommal rendezték meg a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma (SKEOF) Konferenciát. A nagyszabású esemény címe értelmében „A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban” aktuális kérdései kerültek terítékre.
Tovább...
 
Tiszta szívvel, ahogy a székesfehérváriak tették Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 25.
Órák alatt született meg a szándék, néhány napon belül indult el a kezdeményezés, egy hét alatt pedig összegyűlt az a másfél tonnányi adomány – tartós élelmiszerekkel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel, takarókkal, csizmákkal, kéziszerszámokkal és kisgépekkel –, amit a székesfehérváriak a horvátországi földrengés károsultjai számára küldtek el Sziszekbe.
Tovább...
 
Segítenek a koronavírus elleni oltás online regisztrációjában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 25.
Bővíti online szolgáltatásait az Aranybulla Könyvtár Alapítvány. Az intézmény segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában ezt nem tudják megtenni. A Köfém lakótelep 1. szám alatti könyvtár várja az érdeklődők jelentkezését a 22/312-945-ös telefonszámon.
Tovább...
 
A Fehérvár Hero nyerte ’Az Év Applikációja különdíjat’ Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 25.
A városi felkérésre az Absurd Reklámügynökség által fejlesztett Fehérvár Hero applikációja 'Az Év Applikációja különdíjat' nyerte el. Az Év honlapja pályázatán ’A Közösség’ kategóriában elnyert oklevelét az országos roadshow keretében adták át. A tavaly októberben elindított applikáció különböző, Székesfehérvárral kapcsolatos feladatok teljesítésére hívta a játékos kedvűeket, ezzel is erősítve a helyi közösséget.
Tovább...
 
Mi történik a méhekkel télen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 22.
Hova tűnnek télen a méhek? Alszanak? Dolgoznak? Nem fagynak meg? Hogyan étkeznek? Tényleg adnak nekik cukros vizet a méhészek? Ha igen, akkor az nem kerül bele a mézbe? – Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.
Tovább...
 
Az Év Honlapja lett a Sóstó Látogatóközpont weboldala Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 22.
A www.sostoszekesfehervar.hu oldallal pályázott a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett ’Az Év Honlapja 2020’ címre a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., és a legrangosabb hazai online marketingkommunikációs pályázat ítészeinek döntése alapján Turizmus kategóriában el is nyerte ezt a címet. A díjátadót tegnap ’Az Év Honlapja’ Díjátadó Roadshow keretében vehette át Róth Péter alpolgármester és F. Szegő Krisztina ügyvezető Varga Bonifác Pétertől, Az Év Honlapja projektmenedzserétől a Sóstó Látogatóközpontban.
Tovább...
 
Dlusztus Imre - Temesvári Márta: Patikák és patikusok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. január 22.
A Nemzeti Értékek Könyvkiadó gondozásában megjelent a "Patikák és patikusok" című kiadvány 2020 decemberében. A könyv szerzői beléptek a tára mögé, leültek beszélgetni a patikusokkal és megkeresték a szakmatörténet kötőanyagait is, hogy bemutassák Önöknek ezt a világot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 28686