Kezdőlap
Nyílt napok hétfőn, kedden és szerdán a Tópartiban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. november 13.
Nyílt napokat szerveznek a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban. A hét első három napján várják a továbbtanulókat és szüleiket az intézménybe.
Tovább...
 
Beiskolázási tájékoztató a Vasváriban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 13.
ImageA jövő tanévi beiskolázásról tart tájékoztatót a Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium. Kedden és szerdán várják az érdeklődő általános iskolásokat és szüleiket az intézménybe.
Tovább...
 
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 13.
ImageNagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
Télikabátot a citromfára! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 13.
ImageA hideggel járó megfázás problémáját bizony nemcsak a magát és családját féltő homo sapiens igyekszik megoldani. A citromfa-tulajdonosok is aggódnak a mínuszok közeledte miatt, mert nincs hol teleltetniük gyönyörű növényüket, amely igencsak megnőtt a nyáron, és már nem fér el a lakásban termetes méretéből adódóan.
Tovább...
 
Újabb domborművel gazdagodott a Múzeumi Panteon Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. november 13.
ImageÚjabb domborművel gazdagodott a Székesfehérvári Múzeumi Panteon. Radetzky Jenő ornitológus emléktábláját szombaton avatták fel a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületénél. Nagy Benedek szobrászművész alkotását dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, az egykori tudós fia leplezte le.
Tovább...
 
Sportparkot kap Ráchegy Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 13.
ImageA munkaterületátadás után hamarosan elkezdődik a sportpark kialakítása az Apatini utca és Rácbánya közötti területen. A 90 m2-es, részben fedett kondipark teljes egészében pályázati forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében kerül megvalósításra.
Tovább...
 
Egy igazi young adult könyv lett a hónap könyve Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. november 13.
ImageA Szívünk rajta program havonta ajánl gyerek- és kamaszkönyveket, hogy megkönnyítse a szülők választását. Novemberben az Amikor összeütköztünk címmel megjelent, kamaszoknak szóló könyv kapta a zsűri kiemelését, ami bátran beszél olyan problémákról, amikről csak nagyon kevesen és nagyon ritkán mernek.
Tovább...
 
Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 13.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban november 17-én, 19 órakor kerül megrendezésre a hagyományos Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny a Károlyi József Alapítvány szervezésében. A koncertet ebben az évben a „Friss Termés” szalonbemutató és vásár megnyitója gazdagítja.
Tovább...
 
Legyőzték az olaszokat hokisaink Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 12.
ImageA lengyelektől elszenvedett nyitófordulós 1-4 után, szombat este ugyancsak 3 találattal és időnként remek játékkal 5-2-re legyőzte a magyar jégkorong-válogatott a mieinknél egy kicsit magasabban jegyzett, többnyire rendszeres A-csoportos szereplő Olaszország legjobbjait a budapesti Négy Nemzet tornán.
Tovább...
 
Alba: 13 perc parádéval kiütés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 12.
ImageAlig 48 órával az izraeli Európa-kupás fellépés és remek győzelem (93-68) után már hazai pályán, az NB I 7. fordulójában volt "nyernivalója" az Alba Fehérvárnak. Ez sikerült is, mégpedig a szám szerinti eredményt tekintve igen komoly fölénnyel, hiszen 94-68-ra diadalmaskodott a Szedeák ellen.
Tovább...
 
Kell nekünk a D-vitamin? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
ImageNyáron még boldogan sütkéreztünk a vízparton, s testünket bőszen csókolgatta a nap. Ősszel viszont már nem örülhetünk a forró sugarak intenzív simogatásának, inkább csak néha-néha érint meg a „nyári szerető”, mint kihunyó kapcsolatban az érdektelenné váló társ. Pedig – ha másra nem is - a napfényből nyert D-vitaminra nagyon nagy szükségünk van!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 20836