Kezdőlap
Ismét felvonulnak az óriásbábok és a hagyományőrzők a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 19.
Ismét óriási élményeket kínálnak az óriásbábok Székesfehérváron! A történelmi alakokat ábrázoló bábok közül újra többen felvonulnak szombaton a Belvárosban, hogy népszerűsítsék az augusztusi ünnepségeket, útjukon hagyományőrzők kísérik őket. Szeretettel várják az érdeklődőket szombaton 18.00 órára színház elé.
Tovább...
 
Hűsítő kultúra Gorsiumban és Fehérvárcsurgón Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 19.
ImagePénteken és szombaton este ismét könnyed, mesélős tematikus városnéző sétára indulhatunk a Tourinform Iroda szervezésében. Ezúttal a Keresd meg – találd meg! programra és a Deák Dénes kút újra felfedezésére invitálják az érdeklődőket. Szombaton délután igazi kultúrkoktélnak ígérkezik a Hűsítő kultúra buszos kirándulás, amelyen a gorsiumbeli Pompeji kiállítást és a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyt tekinthetik meg a résztvevők.
Tovább...
 
Sebességellenőrzés Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 19.
ImageA megye közútjain tervezett sebességmérő ellenőrzések a mai napon.
Tovább...
 
TÚL a 110 ezren - Sikeresen zárult az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. július 19.
ImagePapp Szabolcs (Supernem) EFOTT-on elhangzott szavaival élve: minden jó buli legalább a végéig tart... Nos, a 2017-es velencei EFOTT véget ért, és mind időjárás, mind látogatószám tekintetében elégedettek a szervezők. Több mint 111 ezer ember fordult meg az idei rendezvényen.
Tovább...
 
A gondtalan autós vakáció az abroncsokkal kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2017. július 19.
ImageMinden második magyar család évente egyszer, minden harmadik pedig évente két alkalommal is gépkocsival indul vakációzni, 10-ből 8 esetben belföldre. Vakációik során a magyar családok 35%-a 500-750 km-t, 15%-a 1000-1500 km-t, 8%-a pedig 1.500 km-nél is nagyobb távolságot tesz meg gépjárművével, mégis azt autósok 70%-a nem ellenőrzi gépjárművének abroncsait az utazás előtt – derül ki a Bridgestone legfrissebb, 700 autós megkérdezésével készített felméréséből.
Tovább...
 
Kegyelettel teli emlékezés a 17-es gyalogezred tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 18.
ImageA Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred hőseinek tiszteletére szerveztek megemlékezést  a Zichy ligetben. Emlékező beszédet mondott Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszterhelyettes és Mészáros Attila alpolgármester. A méltósággal és kegyelettel teli eseményen felhangzott az ezred indulója, majd a résztvevők koszorúkat helyeztek el a hősök emlékművénél.
Tovább...
 
Elkezdődött a Napraforgó tábor harmadik turnusa Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. július 18.
ImageAz Új Nemzedék Közösségi Tér nyitotta a harmadik turnust a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A Bregyó Sportcentrumban társasjátékokkal, csapatépítő játékokkal, pályaorientációval várták a közel 400 gyerekeket.
Tovább...
 
95 éves vitéz Smohay Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
95. születésnapján köszöntötték vitéz Smohay Ferencet, a Honvéd Hagyományőrző Egyesület Fejér Megyei Szervezetének legidősebb tagját. Magyarország Kormánya és Székesfehérvár városa nevében Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője emléklapot adott át a székesfehérvári Magyar királyi „Szent István” 3. honvéd gyalogezred egykori katonájának.
Tovább...
 
Szúnyogirtás lesz a héten Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 18.
Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. Ha az időjárás engedi, Székesfehérváron július 20-án, csütörtökön kerül sor a permetezésre. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket
Tovább...
 
Tóka Ágoston orgonista nemzetközi döntőbe jutott Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
Tóka Ágoston ismét döntős egy rangos nemzetközi orgonaversenyen. A St Albans Interational Organ Festival részeként 29. alkalommal rendezik meg a nemzetközi versenyt, a döntő megmérettetésekre ma és holnap kerül sor.
Tovább...
 
Lezárták az autók elől a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
ImageAz Önkormányzat által elvégeztetett hídvizsgálatok során biztonsági okokból veszélyesnek találták a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat, ezért az a gépjárműforgalom elől lezárásra került. Az intézmények parkolóit a Bregyó köz felől lehet megközelíteni. Kérik az autóval közlekedők fokozott figyelmét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 20081