Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Előadás a Regőczi Alapítvány munkájáról Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. május 16.
A koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekek segítésére jött létre a Regőczi Alapítvány, melynek küldetéséről dr. Herczeg Anita kuratóriumi elnök tartott előadást szerdán délután a székesfehérvári Városháza Dísztermében. Áder János volt köztársasági elnök és felesége 2021-ben hozta létre a civil szervezetet, amely már több mint 1600 gyermeknek nyújtott és nyújt támogatást.
Tovább...
 
Fehérvár épületei – a fotópályázat legjobb alkotásai a színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 16.
Közel száz alkotás érkezett be a WERT Értékmentők Egyesület által első alkalommal meghirdetett amatőr fotópályázatra. A Fehérvár épületei témakörben született képeket amatőr és profi fotósok készítették, majd a négytagú zsűri döntését követően a legjobb 30 pályaműből nyílt meg szerdán délután a Vörösmarty Színházban a kiállítás. Ennek keretében adták át a legjobbaknak járó díjakat és a zsűri tagjai által felajánlott különdíjakat.
Tovább...
 
5 év múlva a világ…? – idén is megszervezte üzleti fórumát a VIDEOTON Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. május 15.
Immár hagyomány, hogy évente üzleti fórumot szervez a VIDEOTON Holding, melyet ezúttal Kihívások és lehetőségek – 5 év múlva a világ…? címmel hívtak össze. Fejér vármegye legjelentősebb cégeinek képviselői beszélgettek a globális és az európai gazdaság elmúlt időszakáról, illetve kilátásairól. Szó esett az energiaválságról, az autóipar jövőjéről, a klímaváltozásról, illetve az infláció várható alakulásáról és annak hatásairól is.
Tovább...
 
Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. május 15.
A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben nem emeli a belépőjegyek és bérletek árait. A strand egészen 2024. szeptember 1-jén, vasárnapig lesz majd nyitva.
Tovább...
 
Elkezdődtek a Légiipari Szakmai Napok Börgöndön Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 15.
Kedden és szerdán a Börgöndi Repülőtéren rendezik meg a Légiipari Szakmai Napokat. Itt a pályaválasztás előtt álló diákok megismerkedhetnek a légiipari köthető hivatásokkal, előadásokat hallgathatnak és akár a szimulátorokat is kipróbálhatják.
Tovább...
 
Az országért végzett áldozatos munkát köszönték meg a vegyvédelmieknek a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. május 15.
Ünnepi állománygyűlést tartott kedden 113 fővel az MH Sodró László 102. Vegyiharc Ezred a Vegyivédelmiek Napja alkalmából a Városháza Dísztermében. Az ünnepségen felidézték, hogy az ezred tevékenysége békeidőben is kulcsfontosságú az ország számára, valamint katonáik hősiesen álltak helyt a vörösiszap-katasztrófa és a pandémia időszakában is.
Tovább...
 
Fehérvár épületei – szerdán hirdetik ki a győzteseket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 15.
Május 15-én, szerdán délután kerül sor a Fehérvár épületei fotópályázat ünnepélyes megnyitójára. A helyezettek és a különdíjasok is kihirdetésre kerülnek, az alkotások pedig a Vörösmarty Színház galériájában foglalják el helyüket.
Tovább...
 
Szerdán kötetbemutatót, csütörtökön Bella István-emlékestet rendez a Vörösmarty Társaság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 15.
Két irodalmi eseményre is készül a héten a Vörösmarty Társaság Kossuth utcai termében. Szerdán kötetbemutató, csütörtökön Bella István-emlékest lesz, melyekre díjtalan a belépés.
Tovább...
 
Újra virágos lesz a belváros Pünkösdkor Nyomtatás E-mail
Írta: Stáczer Lívia   
2024. május 15.
Idén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk majd a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel közötti szakaszon hat virágbolt fogja színes-illatos növényekkel elárasztani a belvárost. A Pünkösdi Virágálom eseményt május 17-én megnyitó műsorral vezeti fel a szervező Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK), melyen fellépnek a Csurgói Csicsergők ifjú népdalénekesei és az ARTE ARAMI néptáncosai, és ezúttal sem marad el a látványos galambröptetés sem.
Tovább...
 
Kapcsolataink mélységéről szerdán a Csajos esten Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. május 15.
A párkapcsolat szakaszai, fejlődése és mélysége lesz a Barátság mozi május 15-i, évadzáró Csajos estjének témája; a résztvevők Kálmán Heléna párkapcsolati mediátorral, párkapcsolati tanácsadóval beszélgethetnek az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekről. A 18 órakor kezdődő előadás után a Back to Black című amerikai életrajzi filmet tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők.
Tovább...
 
A Regőczi Alapítvány küldetése – előadás szerdán délután a Díszteremben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 15.
Május 15-én, szerdán 17.30 órától Dr. Herczegh Anita, a Regőczi Alapítvány kuratóriumi elnöke tart előadást az Alapítvány tevékenységéről, eredményeiről a Városháza Dísztermében. A belépés ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 38345