Kezdőlap
Itt okozta a legnagyobb gazdasági károkat a koronavírus-járvány Nyomtatás E-mail
Írta: Zubor Zalán   
2020. május 27.
Eltérő mértékben érintik a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek Magyarország különböző régióit az Intrum új, regionális fizetési indexe alapján (IRFI). A gazdaságilag fejlettebb régiókban kétszer akkora volt a visszaesés, mint a kevésbé fejlett északi és keleti térségekben, de a lakosságnak mégis itt fájhat jobban a válság.
Tovább...
 
Felforgatta Székesfehérvárt a Blahalouisiana Nyomtatás E-mail
Írta: Kálmán Orsolya   
2020. május 27.
A VOLT Film felkérésére forgatott lenyűgöző klipet új dalához a Blahalouisiana, amely a Road Movie sorozat következő epizódja. Ezúttal Székesfehérvár került a főszerepbe, ám a megszokottól teljesen eltérően, néhol igen meglepő perspektívából mutatja be a várost Szimler Bálint, rendező.
Tovább...
 
Nemcsak „Egy tánc volt…” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Csordás Csilla   
2020. május 27.
Az elmúlt három hétben több mint húsz helyszínen tűnt fel a Művészkaraván Székesfehérváron, a színészek, táncosok, zenészek mindenütt sikert arattak. Kedden egy ráadás-előadással indították a hetet, a város négy idősotthonát keresték fel a műsorral.
Tovább...
 
100% élmény és valódi kikapcsolódás Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 27.
Nívós koncertek, interaktív előadások, spirituális élmények, változatos mozgásprogramok, a legújabb gasztronómia trendek, Tudatosság, Feltöltődés, Közösség és ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY. - EVERNESS Fesztivál
Tovább...
 
SZIN - Kik lesznek a fellépők? Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2020. május 27.
Idén augusztus 26-29. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat. Vajon kiket láthat majd a közönség a színpadokon?
Tovább...
 
#mutihogytanultok: értékes nyeremények várnak! Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2020. május 27.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pályázatot ír ki osztályoknak, tanulóközösségeknek, testvéreknek, hogy küldjék el, töltsék fel, mutassák meg tanulást segítő ötleteiket. A kezdeményezést Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet koordinálja.
Tovább...
 
Magasan vezet A Da Vinci-kód Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 27.
Hamarosan kiderül, melyik lesz Fehérvár kedvenc könyve: a Vörösmarty Könyvtár májusi játéka az utolsó hetéhez érkezett, az olvasók most is húsz könyv közül választhatnak, akár többet is, illetve az elmúlt hetek listáiból is lehet még szavazni. Most Dan Brown népszerű regénye áll az élen, de szerepel könyv Závada Páltól, Frei Tamásról és Marqueztől is.
Tovább...
 
Hétvezér Galéria online Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 27.
A tantermen kívüli, digitális oktatás során otthon készített rajzokból, festményekből „nyílt” kiállítása a Hétvezér Általános Iskola diákjainak. Az online rajzórák alkotásai most az iskola Facebook-oldalán nézhetők meg.
Tovább...
 
Forray Gábor az Alba Fehérvár új vezetőedzője Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 27.
Kétéves szerződést írt alá Forray Gáborral az Alba Fehérvár – jelentette be a klub mai sajtótájékoztatóján Simon Balázs ügyvezető. A kék-fehérek új, székesfehérvári származású vezetőedzője – aki az elmúlt években a KTE-Duna Aszfalt csapatát dirigálta – elmondta: célja, hogy fehérváriként a fehérvári csapattal bajnoki címet szerezzen.
Tovább...
 
Megannyi színben pompázik a Seregélyesi úti körforgalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 27.
A tavasz legszebb színeiben pompáznak a Seregélyesi úti körforgalom évelő virágai, köztük a macskamenta, a zsályák, a sarkantyúvirág és a fáklyaliliom. Hogy miért az évelő fajok a jövő növényei a köztereken? – a Városi kert(sz)építő képes parktúráján Homoki László parkfenntartási egységvezető kalauzol bennünket.
Tovább...
 
Országos honvédelmi csapatversenyt hirdetett a HM Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 26.
1000 év katonái címmel kétfordulós, honvédelmi témájú szellemi csapatvetélkedőt hirdetett a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség. Az országos verseny célja, hogy a középiskolások megismerjék a magyar hadtörténelem győztes eseményeit és a megújuló Magyar Honvédséget. A Zrínyi Miklós emléke előtt tisztelgő vetélkedőre szeptember 17-ig nevezhetnek a fiatalok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 26921