Kezdőlap
Porcelánok, kerámiák, textilek - péntektől a Pelikánban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 17.
Új kiállítás nyílik ma a Pelikán Galériában: a Plan porcelánokat, kerámiákat és textileket mutat be, három fiatal székesfehérvári művész alkotásaiból. A látogatók egy nemzetközi kiállítás első díját elnyert munkát is láthatnak, és a tárlatban egyszerre kap helyet egy geometrikus, illetve egy mesebeli világ is.
Tovább...
 
Székesfehérvár is segít: 10 ezer eurós felajánlás Ausztráliának Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 17.
"Korunk talán egyik legnagyobb természeti katasztrófája zajlik jelenleg Ausztráliában, soha nem látott méretű és hevességű tüzek tombolnak 10,7 millió hektárnyi, vagyis körülbelül magyarországnyi területen." - írta Facebook-oldalán dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere közzétette, a város 10 000 eurót ajánl fel az ausztrál államnak, vagy egy általa megjelölt szervezetnek, amiről a canberrai magyar nagykövetséggel egyeztetnek.
Tovább...
 
Királyi ízek, illatok Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2020. január 17.
Hat megye kereskedő és vendéglátós tanulói versengtek tegnap Székesfehérváron. A Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola másodszor rendezte meg a Királyi ízek, illatok gasztronómiai versenyt és a Kereskedők viadalát. Előbbiben pincér-, szakács- és cukrásztanulók, utóbbiban a kereskedők mérik össze szaktudásukat.
Tovább...
 
„Láthatatlan hősök, akik velünk élnek” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 17.
Közös imádsággal, emlékező beszédekkel és gyertyagyújtással kezdődött a XX. Doni Emlékmenet csütörtökön este Székesfehérváron. A Szent Imre-templomban emlékmisét celebrált Spányi Antal megyés püspök, majd a Városház téren, a II. világháború áldozatainak emléket állító Harang-emlékmű előtt emlékező beszédek hangzottak el. A Don-kanyarban harcolt magyar katonák emléke előtt mécsesgyújtással és díszlövéssel tisztelegtek. A Doni Emlékmenet vitéz Smohay Ferenc doni veterán gondolataival indult útra.
Tovább...
 
Mi mindenre jó az édeskömény? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 17.
Az édeskömény nemcsak aromás fűszer, hanem nagyon kellemes ízű zöldség és rendkívül hasznos gyógynövény is. C-vitaminban és rostokban gazdag, értékes antioxidáns, esszenciás olaja nagyon hatékony. Többek között jó az asztmára, magas vérnyomásra, torokfájásra, ráncosodásra, szexuális zavarokra is.
Tovább...
 
Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 17.
Székesfehérváron hagyomány, hogy minden évben köszöntik az 50, 60, 65, 70 illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az emlékdiplomákat a Városháza Dísztermében ünnepélyes keretek között adják át.
Tovább...
 
A sportközösség élménye mint érték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 17.
Tegnap rendezték a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma negyedik konferenciáját a BCE Székesfehérvári Campusán. Az előadások A sportközösség élménye mint érték és mint erőforrás téma köré épültek: 28 hazai és nemzetközi szakember osztotta meg kutatásait, tapasztalatait összesen száz résztvevővel. A Kiválóság a Sportgazdaságban díjat Gergely István kétszeres olimpiai bajnok, a Honvéd SE ügyvezető elnöke vehette át.
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 17.
Folyamatosan zajlik Székesfehérvár 2020. évi költségvetésének előkészítése. A helyi adóbevételekről, valamint a város előtt álló feladatokról és lehetőségekről dr. Cser-Palkovics András polgármester egyeztetett a frakcióvezetőkkel, bizottsági elnökökkel és a költségvetési tanácsnokkal a Városházán.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 17.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
Új év – új élet, avagy edzés az ünnepi túlevés után Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 17.
Bezsírosodtál a karácsonyi vendégjárás során? Szeretnéd eltüntetni a hirtelen megjelent zsírpárnákat? Volt már olyan, hogy az újévi „Egészségesen fogok élni!” -fogadalmadat egy hónap után elfelejtetted? – Akkor ez a cikk neked szól!
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 15.
Hatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 25986