Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szombaton reggel nyit a Városi Strand Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Június első szombatján reggel nyolc órakor nyit a Városi Strand. A nyitvatartás változatlan marad a 2023-as szezonban, így a hét minden napján reggel 8:00-tól este 19:00-ig várja a vendégeket a Városi Strand. Hőségriadó esetén pedig este nyolcig lesz majd nyitva.
Tovább...
 
Mintegy 2000 gyerek vett részt az idei Kárpát-medencei gyermekrajzpályázaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. június 02.
A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezték meg csütörtökön a 11. alkalommal meghirdetett Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat magyarországi eredményhirdetését és díjátadóját. A Fényesebb a láncnál a kard című idei felhívás a Petőfi bicentenáriumhoz és a magyar honvédség 175 éves fennállásához kapcsolódott, az egyéni és a csoportos alkotók 1756 rajzot készítettek, ami a pályázat történetében a második legmagasabb részvételi arány. A felhívás jövőre folytatódik.
Tovább...
 
Székesfehérvár városa és a Németh László suli is kategóriagyőztes lett a Kihívás Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Két kategóriagyőzelemmel zárult Székesfehérvár számára a Kihívás Napja 2023-as programja. A város a 70 ezer fő feletti lélekszámú települések között, míg a Németh László Általános Iskola a tanintézmények versenyében bizonyult a legeredményesebbnek. Büszkeség, hogy a Maroshegyi idősek gondozóháza és napközije pedig közösség kategóriában ért el 6. helyezést az országos versengésben.
Tovább...
 
Éltető kertek – környezeti nevelés a legkisebbeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. június 02.
Idén is folytatódik az Éltető kertek óvodás program. A nyolc önkormányzati és két magánóvoda részvételével zajló programon a kicsik gondozhatják fűszernövénykertjüket, valamint megismerkedhetnek a kertek izgalmas világával. A programot csütörtökön a Hosszúsétatéri Óvodában ismertették.
Tovább...
 
Gágó Milán bekerült a Magyar Grappling Szövetség Felnőtt korosztályú Válogatott keretébe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. június 02.
Személyi edzés, személyre szabott edzésterv és étrend, táplálkozási tanácsadás. – Keresd Gágó Milán személyi edzőt, aki nemrég bekerült a Magyar Grappling Szövetség Felnőtt korosztályú Válogatott keretébe!
Tovább...
 
Nyitott szemmel – kiállítás a VOKE-ben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Nagy Sarolta és Gáti Szabolcs György fotóiból nyílik kiállítás a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban szombaton. A kiállítás egészen június 21-ig lesz látogatható.
Tovább...
 
Utánpótlás kézilabdatornát rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. június 02.
Visszatér az élet a MÁV Előre SC Prohászka úti sporttelepére, ahol kézilabdatornát tartanak 2023. június 3-án, szombaton. A 2006-2007-es születésű fiúk számára kiírt utánpótlásversenyen négy csapat lép pályára.
Tovább...
 
Sosemvolt képtármesék – közös mesealkotás az Új Magyar Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Közös mesealkotásra és játékdrámára hívja a családokat a Szent István Király Múzeum szombaton délelőtt. A családi foglalkozáson a gyerekpszichodráma módszerével alkothatnak meséket a résztvevők.
Tovább...
 
Ismét Borsófesztivál lesz Szárazréten – ingyenesen lehet nevezni a főzésre Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. június 02.
Idén már a nyolcadik Borsófesztivált rendezi meg a Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A hagyományos közösségi esemény helyszíne ebben az évben is a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, időpontja június 10., szombat. A szervezők gyerekprogrammal és szórakoztató műsorral is készülnek a 10 órakor kezdődő eseményre, amelyre június 7-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Hormonegyensúly gyógynövényekkel – Lencsés Rita gyógynövény szakértő előadása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 01.
A hormonegyensúly lesz a fő témája a Herbarius-sorozat következő előadásának. A Fekete Sas Patikamúzeumban június 1-jén, csütörtökön Lencsés Rita gyógynövény szakértő többek között arról is szól majd, hogy lehet-e a női ciklust teákkal rendezni, vagy kezelni a változókori tüneteket.
Tovább...
 
Izgalmas programokkal készül múzeum a Régészet Napján és Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 01.
Tudományos és ismeretterjesztő előadásokkal, kvízzel és borkóstolóval várja látogatóit a Szent István Király Múzeum a Régészet Napja és Éjszakája alkalmából június 3-án, szombaton 16.00 órától. Az ingyenes eseményre előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 35361