Kezdőlap
A Cigicsikkmentes Székesfehérvárért! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 22.
Szombaton délelőtt a Cigicsikkmentes Székesfehérvárért! akcióhoz lehet csatlakozni a Belvárosban. A kihívásban résztvenni szándékozóknak előzetesen kell regisztrálniuk.
Tovább...
 
Ingyenesen látogathatóak a múzeumi kiállítóhelyek október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 22.
Ingyenesen látogatható a Szent István Király Múzeum legtöbb kiállítóhelye október 23-án, pénteken. A Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhelyen 9 órától, további kilenc kiállítóhelyen 10 órától fogadják a látogatókat a járványügyi óvintézkedések betartásával.
Tovább...
 
Légúti fertőzés vagy allergia? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. október 22.
A köhögés, tüsszögés és nátha lehet légúti fertőzés következménye, de okozhatja allergia és allergiás asztma is. Dr. Tárnok Ildikó allergológus, tüdőgyógyász elmondta, mit tehetünk a tünetek ellen.
Tovább...
 
Ahol „divat” a hosszú élet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 22.
90. születésnapját ünnepelte a székesfehérvári Horváth József. A jeles alkalom tiszteletére Molnár Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte őt fel a város ajándékával és a gratuláló miniszterelnöki emléklappal.
Tovább...
 
A FIFA-ra még lehet nevezni az E-sport Bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2020. október 22.
Lezárult a nevezés a Counter Strike és a League of Legends játékokra az I. Fehérvári Egyetemi E-sport Bajnokságon. A FIFA-ra viszont péntekig még lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Gyermekfoglalkoztató az őszi szünetben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 22.
A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban két alkalommal szerveznek gyermekfoglalkoztatót az őszi szünetben. A hat és tizenegy év közötti korosztályt október 27-én, kedden és október 29-én, csütörtökön 10 és 12 óra között várják színes programokkal.
Tovább...
 
Nemzetközi filmsikereket vetítenek a X. Mozinet Filmnapokon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 21.
A Barátság mozi is csatlakozott a X. Mozinet Filmnapokhoz, melynek keretében a legnagyobb nemzetközi filmfesztiválok legjobb alkotásait vetítik hónapokkal a hivatalos hazai premier előtt. A fehérvári művészmozi nyereményjátékot hirdetett azoknak, akik online váltanak belépőt a vetítésekre a csütörtöktől vasárnapig tartó programra.
Tovább...
 
Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf-koncert lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 21.
Az Öreghegyi Közösségi Házban szombaton este ad koncertet Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf.
Tovább...
 
Évadzáró az Albatrosz Repülő Egyesületnél Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 21.
Évadzáró találkozót tartott az Albatrosz Repülő Egyesület a börgöndi repülőtéren. A hat szakosztály tagsága a délelőtti közgyűlésen hallgatta meg Szilády Dezső évértékelőjét, majd az esemény baráti találkozóval és repüléssel folytatódott.
Tovább...
 
Új időpontban a Vidi – FTC mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 21.
Új időpontban a Vidi – FTC rangadó – adja hírül nemrég megjelent cikkében a molfehervarfc.hu. Mint írják, az eredetileg november 1-jére, vasárnap 16.00-ra kiírt találkozót október 31-én, szombaton 19.30-kor rendezik. Dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán mondott köszönetet mindenkinek.
Tovább...
 
Életet ment a használt étolaj összegyűjtése! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 21.
Egyetlen liter használt étolaj akár százezer liter élővizet is képes beszennyezni – felborítva a vizek természetes egyensúlyát. Ezért is fontos, hogy ne kerüljön a lefolyóba/csatornákba, s ne dobjuk ki a kukába se, hanem adjuk le az erre kijelölt gyűjtőpontokon! Csókakőn két hónap alatt közel 400 kg használt étolajat gyűjtöttek össze – óvva így a természetet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 28013