Kezdőlap
Csodás ökölvívást mutattak be a fehérvári bokszolók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. december 02.
Babinec Dániel fölényes győzelmet aratott, Turós Levente pedig döntetlennel zárta az írek elleni csapatbajnokságot.
Tovább...
 
Ismét megrendezik a Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivált Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. december 02.
Jó szórakozást ígér a futballrajongóknak a két ünnep között megrendezésre kerülő kupa. A nevezéseket amatőr, profi, öregfiúk, U11 és női kupákra lehet leadni, valamint minden nap lesz ketrecfoci is. Jelentkezni 2021. december 6-ig lehetséges.
Tovább...
 
Szent Korona-installációt hozott Székesfehérvárra a Rotary Club Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. december 02.
A Székesfehérvári Rotary Club tagjai saját maguk építették fel a Székelyudvarhelyről érkezett Szent Korona-installációt. Az öt méter magas építményen a megkoronázott királyok névsora, portréi és hungarikumok találhatók. Elekes Gyula alkotása 2022. január 5-ig lesz látható a Hotel Magyar Király előtti területen.
Tovább...
 
December 22-ig látogatható a Betlehemi Szép Csillag kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 02.
Meglepően sok és minőségi pályamunka érkezett a Betlehemi Szép Csillag kiállításra, amely december 22-ig látogatható a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériájában. A természetes anyagokból készült betlehemek mellett, külön teremben kiállítottak olyan szőttes, kerámia és textil remekeket is, melyek szerepeltek a XVII. Élő Népművészet – Országos Népművészeti Kiállításon.
Tovább...
 
Lakberendezési kiállítás az SZKKK Fürdő sori épületében Nyomtatás E-mail
Írta: Szili Zsuzsanna   
2021. december 02.
Bútor, lakberendezés, otthon, design – ezekkel a hívószakkal invitálja a látogatókat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ legújabb kiállítására. A Fürdő sori központi épületben öt tehetséges tervező-alkotó – Kövi Tímea, Lengyel Zsuzsa, Szabó Anikó, Varjas Judit és Zelenai Eszter – mutatja be munkáit: különleges, egyedi bútorok, lakás textilek, lámpák, ékszerek, kerámiák láthatók a tárlaton. A kiállítást Zai Viktória enteriőrtervező nyitja meg december 3-án, pénteken 18 órakor.
Tovább...
 
Földszállítás idejére kérik a lakosság türelmét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 02.
Földszállításhoz kapcsolódóan kell megnövekedett tehergépjármű-forgalommal számolni az elkövetkező hetekben. Az Alba Aréna meginduló kivitelezéséhez kapcsolódóan kitermelt termőföldet az Alsóvárosi réten helyezik el. Az oda- és visszaúton közlekedő teherautók mozgása főként munkanapokon és munkaidőben történik, az ünnepi időszakban pedig szünetel majd az elszállítás. Minden közlekedő és érintett lakos türelmét kérik.
Tovább...
 
Szakmai díjakat adott át Székesfehérvár Önkormányzata a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 02.
Díjátadó ünnepséget rendezett Székesfehérvár Önkormányzata a Városháza Dísztermében. Az eseményen átnyújtották a Székesfehérvár Gazdaságáért és Sportjáért díjakat, az Érdy János-emlékérmet és a Polgármesteri Elismerő Emlékérmet. Az ünnepségen dr. Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője köszöntötte a szakmai elismerések díjazottjait.
Tovább...
 
Díszítsük fel közösen a fenyőfákat! Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2021. december 01.
Öt formás, szép földlabdás fenyő várja december 1-jétől a Zichy ligetben, a korcsolyapálya mellett, hogy a fehérváriak kedvükre „felöltöztessék” őket az ünnepre. A korábbi közös fenyődíszítés nagy sikert aratott, így idén is lehetőséget kapnak a város lakói, hogy – lehetőleg az időjárás viszontagságainak is ellenálló díszekkel – varázsoljanak az ezüstfenyőkből karácsonyfát.
Tovább...
 
Ismét lesz Kákics táncház szombaton Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Ismét Zámolyon tartja a következő táncházát a Kákics együttes. A Csóri Sándor Művelődési Házban december 4-én, szombaton 17.00 órakor kezdődő eseményen lesz gyermek, majd felnőtt tánctanítás, és egy izgalmas néprajzi előadás a csángó magyarok származásáról és népi kultúrájáról.
Tovább...
 
Rendhagyó tárlatvezetés Szabó Ákos életműkiállításán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Beszélgetéssel egybekötött rendhagyó tárlatvezetést szervez Szabó Ákos festő- és grafikusművész életműkiállításához kapcsolódóan a Szent István Király Múzeum. A Csók István Képtárban december 2-án, csütörtökön 17.00 órakor kezdődő eseményre előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
Túl sokat panaszkodunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2021. december 01.
Napjainkban szinte mindnyájan profik lettünk a panaszkodásban…. Pszichológusok segítségével próbáljuk feltárni az okokat, és igyekszünk segíteni a kikerülést ebből a negatív spirálból.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 31066