Kezdőlap
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör - októberi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 21.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek októberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Rágcsálóirtás lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 21.
ImageRágcsálóirtás lesz Székesfehérvár területén a főbb vízfolyások és csapadékvíz-elvezető árkok mellett szeptember 25-től. A véralvadásgátló hatóanyag miatt emberre és állatra egyaránt veszélyes az irtószer, ezért a lakosság fokozott figyelmét kérik egészségük és a rágcsálóirtás sikere érdekében. Az irtószeres dobozokat egy hónap után szedik vissza.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások az Autómentes Napon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. szeptember 21.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan Székesfehérvár idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi rendezvénysorozatához, számos program valósul meg a városban. Ehhez kapcsolódóan szeptember 22-én az autósoknak forgalomkorlátozással kell számolniuk, valamint több autóbuszjárat is módosított útvonalon fog közlekedni. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik!
Tovább...
 
Kezeld gyógytornával a fejfájást, légúti betegségeket és a stroke-ot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 20.
ImageHa azt mondjuk, hogy gyógytorna, akkor szinte mindenki a fizikai test mozgásproblémák orvoslására asszociál. Tény, hogy ezzel a tornával elsősorban mozgásszervi panaszok csökkentését, megszüntetését szoktuk megcélozni. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy ennél sokkal szélesebb spektrumon mozog a hatékonysági mutató: a gyógytorna megoldás lehet a fejfájásra, a légúti megbetegedésekre, szív- és érrendszeri problémákra is.
Tovább...
 
Átadták az elismerő okleveleket Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Havasi Timea   
2017. szeptember 20.
ImageElismerő oklevelet adományozott három, a közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Civil Központban. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatása elismeréseként kapta Szauter Ákos, Tisztl Henrik és Ulcz Miklós.
Tovább...
 
Megújult a haemodinamika részleg a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Leffelholcz Marietta, Fraller Ildikó   
2017. szeptember 20.
ImageSzívkatéterezésre és pacemakerbeültetésre az úgynevezett haemodinamikai laborokban van lehetőség, amelyek már az ország több pontján működnek, így Székesfehérváron a Szent György Egyetemi Oktató Kórházban is. A régió egyik legnagyobb és legkorszerűbb intézményében évente 3000 ilyen vizsgálatot, beavatkozást hajtanak végre.
Tovább...
 
A közlekedés problémái és a biztonságos kerékpározás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 20.
ImageKözös út, közös jövő címmel szerveztek konferenciát a zöld diák-önkormányzati képviselőknek és tanáraiknak a Mobilitási Hét programsorozatában. A fenntartható fejlődésről és a biztonságos kerékpározásról tartottak előadást Mészáros Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium osztályvezetője, illetve Májer László rendőr százados.
Tovább...
 
Wathay Ferenc vicekapitányra emlékeztek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 20.
Székesfehérvár várának 1601. szeptember 19-én történt, török alóli ideiglenes felszabadításának évfordulóján megemlékezést szervezett a Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület. A köszöntőt és az emlékező műsort követően megkoszorúzták Wathay Ferenc szobrát.
Tovább...
 
Térkövezéssel, padok és növények telepítésével folytatódik a felújítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 20.
ImageA második és a harmadik ütemmel folytatódik a Salétrom utca felújítása a következő hetekben. A bruttó csaknem 60,5 milliós beruházás a tegnapi munkaterület átadással elkezdődött, a vállalkozónak 75 napot biztosítottak a kivitelezésre.
Tovább...
 
66 év után találkoztak újra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 20.
ImageNemrégiben beszámoltunk egy 50 éves velencei osztálytalálkozóról, most pedig egy egészen ritkaságszámba menő, 66 évvel ezelőtt, 1951-ben végzett tóparti osztály egykori tanulóinak randevújáról adhatunk hírt.
Tovább...
 
Entz: jól halad az emeletráépítés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 20.
ImageA terveknek megfelelő ütemben haladnak Velencén a Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola kollégiumi szárnyán az emeletráépítés munkálatai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 20499