Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Zenei klubok kicsiknek, nagyoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Az új kulturális évadban miden korosztály megtalálja a neki szóló, kedvére való eseményt a város intézményeiben. A rendszeres klubprogramok közül a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban több generációt is megszólító, a hangszerek világát megismertető foglalkozások is elindulnak szeptemberben. A legkisebbeket Zeneoviba, a tapasztaltabbakat vagy újrakezdőket hangszereikkel együtt az Akusztikus Zenei Klubba várják szeretettel.
Tovább...
 
Elpergő évek - bemutatják Péntek Imre önéletrajzi kötetét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Szeptember 26-án, hétfőn kerül bemutatásra Péntek Imre önéletrajzi kötete, az Elpergő évek. A könyvbemutató házigazdája Bakonyi István irodalomtörténész lesz.
Tovább...
 
Alba: győzelem Ulmban, kezd összeérni a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2022. szeptember 26.
Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a németországi Ulmban a pénteken esedékes paksi bajnoki rajtjára hangoló Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Matthias Zollner együttese a hazai Ratiopharm Ulm vendégeként szinte végig szaladt az eredmény után, hogy aztán az utolsó 3 percben a maga javára fordítva a találkozót, 93-90-es győzelmet arasson. A kék-fehéreknél DeCosey 19, Vojvoda 17, Ford 13, Philmore 11 pontot szerzett.
Tovább...
 
Edzői Életműdíjjal jutalmazták id. Ocskay Gábort! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2022. szeptember 26.
A Testnevelési Egyetemen rendezte meg a Magyar Edzők Napján díjátadó konferenciáját a Magyar Edzők Társasága (MET). A nívós szakmai eseményen Edzői Életműdíjat kapott a “Fehérvári hokipápa”, a helyi jégkorong sikereinek megalapozója, id. Ocskay Gábor, aki nélkül a Volán (ma Hydro Fehérvár AV19) nem jutott volna el a nyitott pályától a Bajnokok Ligájáig, a válogatott pedig nem zárkózott volna fel a világbajnoki C-csoporttól a nemzetközi élmezőny sarkába.
Tovább...
 
Két év után visszatért a Fehérvári Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Jó hangulatban, több száz csapat részvételével tért vissza két év kihagyás után a Fehérvári Lecsófőző Vigasság. A rendezvényre közel 500 főzőhelyet váltottak meg a csapatok. Baráti társaságok, munkatársak, civil szervezetek próbálták felülmúlni egymás főztjét.
Tovább...
 
Arany minősítést kapott Székesfehérvár az Entente Florale 2022 versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2022. szeptember 26.
Székesfehérvár a legjobb, arany minősítést és különdíjat is kapott az Entente Florale Europe 2022-es virágosítási versenyen, melynek szombaton este Balatonfüreden tartották a díjátadóját. A különdíj kifejezetten a zöld terek gondozásának elismerését, a Sóstó Természetvédelmi Terület fenntartását és a fák ápolásának, szakmai gondozásának kiemelkedő színvonalát ismeri el.
Tovább...
 
Szakrális körtánc és beszélgetés az Ars Moriendi Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Szeptember 26-án újra klubtalálkozót szervez az Ars Moriendi Klub. Ezúttal szakrális körtánc, majd a mindennapi kis halálok kerülnek kibeszélésre.
Tovább...
 
Emlékkonferenciát rendeztek Nádorfi Gabriella tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 26.
Pénteken lett volna 70 éves Nádorfi Gabriella, a Szent István Király Múzeum régésze. A neves szakember tiszteletére, Yvette lánya kezdeményezésére emlékkonferenciát rendeztek a Múzeum Rendház épületének Látogatóközpontjában egykori munkatársak, szakemberek, tisztelők és barátok részvételével.
Tovább...
 
Tizenhetedik alkalommal versenyeztek sárkányhajók a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 26.
Pénteken a Nebuló Kupával és az Egyetemi Regatta versenyével elkezdődött, szombaton reggel pedig a vegyes csapatok küzdelmeivel folytatódott a 17. Sárkányhajó Fesztivál Székesfehérváron.
Tovább...
 
Gyerekemelési rekordkísérlet és Szamóca-díj átadó várta a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület a Családokért   
2022. szeptember 26.
A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet idén 5. alkalommal kapcsolódott be a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány - "Gyereket a magasba " elnevezésű - határokon átnyúló világrekord kísérletébe. A rendezvény keretében Szamóca-díjat adtak át az egyesület önkénteseinek, partnereinek és fő támogatóinak, valamint az egyesület „Közösségépítő pályázat”-ának erdeményhirdetése is megtörtént.
Tovább...
 
Lakossági barnakőszén igényfelmérés – szeptember 28. a határidő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Azokhoz a háztartásokhoz intéz felhívást Székesfehérvár Önkormányzata, amelyek széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel ellátottak. Egy országos lakossági igényfelmérés keretében kérik most a közreműködésüket: arról kell nyilatkozniuk, mennyi barnakőszenet igényelnének, használnának fel. A határidő szeptember 28-a.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 33390