Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az Újpest a következő ellenfél a kupában is Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 04.

ImageHétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait: a Videoton ellenfele az Újpest lesz, míg a Debrecen az MTK-val, a Honvéd a Győrrel, a Szigetszentmiklós pedig a ZTE-vel küzd meg a legjobb négy közé kerülésért. A továbbjutás ezúttal is két mérkőzésen dől el, az első találkozókat november 11-én, illetve 17-én rendezik, a visszavágókra 18-án és 25-én kerül sor.

Tovább...
 
Kemény, de sportszerű csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 04.

ImageSiti Bea, az Alcoa FKC technikai igazgatója aktív játékosként volt már részese Lublin elleni összecsapásnak, sőt akkori ellenfelei közül néhány most is tagjai a lengyel bajnokcsapatnak. Kicsi így nemcsak a szombati mérkőzés tapasztalatairól és a visszavágó esélyeiről, hanem a múltbeli benyomásairól is mesélt.

Tovább...
 
Kutyaszimat azonosította a tolvajt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

ImageBoszkó, az alapi körzeti megbízott németjuhász kutyája volt az, aki szimata alapján azonosított egy martonvásári betörőt. – kaptuk a hírt Németh - Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől - A 25 éves budapesti férfiről kiderült, hogy nem első bálozó…

Tovább...
 
"Fiatalon a közéletben, fiatalokat a közéletbe" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 04.

Image- ezzel a címmel tart előadás Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő ma este Székesfehérváron. A programra 18:30-kor kerül sor a Szent István Művelődési Házban. A rendezvényt a Közéleti Kör szervezi, amelyet középiskolás tanulók alapítottak 2009 márciusában azzal a céllal, hogy felhívják a fiatalok figyelmét a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

 
Tönkretett mezőgazdaság, ellopott pénzek Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 03.

Image"Romokban a mezőgazdaság!" - emelte ki kedden a parlamentben napirend előtti felszólalásában Font Sándor. - "A gabonakereskedelem a nepperek kezére jutott, a szőlő, az alma, a gyümölcsök felvásárlási ára 15 évvel ezelőtti szintre süllyedt. 58 milliárd forintot vonnak el a föld alapú támogatástól." - tette hozzá példaként Font Sándor.

Tovább...
 
Véradásra várják a fehérvári fiatalokat a Nemzetközi Diáknapon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 03.

ImageA Nemzetközi Diáknap alkalmából a Meló-Diák Székesfehérvár Iskolaszövetkezet és a Magyar Vöröskereszt kilencedik. alkalommal szervez véradást. Céljuk, hogy a rászorulók iránti együttérzés és az összefogás erejét bizonyítva példát mutassanak a jövő fiatalságának. Vért adhat mindenki, aki egészséges, és betöltötte a 18. életévét!

Tovább...
 
A városüzemeltetés átszervezésének költséghatékonyságáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

2009. április 23-án döntött a Közgyűlés arról, hogy Székesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága mint intézmény helyett Székesfehérvár Városgondnoksága Kft., mint gazdasági társaság végezze városunk üzemeltetését. Az Önkormányzat és az új gazdasági társaság Üzemeltetési szerződést kötött a városüzemeltetési feladatok ellátására. Ez a szerződés teljes egészében lefedte az intézmény korábbi tevékenységét. Székesfehérvár Önkormányzata 2009. évi költségvetésében a gazdasági válság miatt jelentősen kevesebb forrást tudott a városüzemeltetési feladatok ellátására biztosítani.

Tovább...
 
Finta Botond marad a Sapa Fehérvár AV19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hosszú távú megállapodást kötött a fiatal hátvéddel, Flinta Botonddal. Az ifjú tehetség az idényben már bemutatkozhatott az EBEL-ben is. – Nyáron igazolt Székesfehérvárra, és október végéig szólt a szerződése. A klub szakvezetése és a menedzsment viszont úgy döntött, hogy továbbra is a csapat tagjai között akarja látni a csíkszeredai nevelésű Botondot. Ő pedig elfogadta az ajánlatot. Így hamarosan megindítják a magyar állampolgársághoz adminisztrációt.

Tovább...
 
Egy hét az egészség és a biztonság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageEgészséghetet rendeznek a pusztavámi Általános Iskolában. A programok hétfőn tanításnélküli munkanappal kezdődtek, s az érdekes, szakemberek által tartott előadá-sok azóta is zajlanak. Az alsó tagozatosokkal a „betegségmegelőzés legalapvetőbb feltételei-ről – higiéniai szabályok betartása, kézmosás, megfelelő táplálkozás” témakörben beszélge-tett dr. Csillag Márta háziorvos, dr. Szabó Judit gyógyszerész pedig a „Vitaminok gyógy-szerek” címmel tartott előadást.

Tovább...
 
Beszélgetések a földönkívüliekről - földlakóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

Image2009 a Csillagászat Nemzetközi Éve, és a csillagászattal kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdés: léteznek-e hozzánk hasonló lények a Világegyetemben? „Őket” keresi a fél évszázaddal ezelőtt indult tudományos eszközökkel és módszerekkel dolgozó kutatási program, a SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence). Az első tudományos cikk ebben a témában éppen fél évszázaddal ezelőtt jelent meg a Nature-ben.

Tovább...
 
Kerekasztal beszélgetés az 1956-ról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageKerekasztal beszélgetésben emlékeznek meg az 1956. november 4-e után történt eseményekről a székesfehérvári Szent István Művelődési Házban. A rendezvényre november 4-én, 17 órakor kerül sor. A programon részt vesz Spányi Antal megyés püspök is.

 
<< Első < Előző 3011 3012 3013 3014 3015 3016 3017 3018 3019 3020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33210 - 33220 / 37543