Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új évi, elnöki köszöntő Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. január 06.

ImageDr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke 2010 első munkanapján rövid értékeléssel búcsúztatta a tavalyi évet, és reményeivel köszöntötte az újat. - "Ha visszatekintek 2009-re, akkor mindenekelőtt azt kívánom mindannyiunknak, hogy egy remélhetően derűs szilveszter után, vidámabb új esztendőnk legyen, mert bizony ránk fér! Nem volt ugyanis eseménytelen a tavalyi év, és ezek az események csak ritkán adtak okot jókedvre."

Tovább...
 
Bunyevácz Zsuzsa a Vörösmarty Társaságnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageBunyevácz Zsuzsa újságíró vendégeskedik legközelebb a Tolcsvay Klubban. A programra január 8-án (pénteken), este 18 órától kerül sor a Vörösmarty Társaság Nagytermében. (Cím: Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) Az esten az írónő sikerkönyvéről, "Az Új Világrend Tízparancsolatáról" lesz majd szó.

Tovább...
 
Csákvár Kupával rajtol a 2010-es év Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageMegkezdték felkészülésüket a Székesfehérvári Kempo SE sportolói a 2010-es esztendő versenyeire. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: az idei program nagyon sűrűnek ígérkezik. Az első erőfelmérő a hagyományos gyerekverseny, a Csákvár Kupa lesz február 13-án. A Kempo Harcművészeti Sport Egyesület Csákvár által szervezett eseményt immár hatodik alkalommal rendezik meg.

 
MK: A Hódmezővásárhelyt fogadjuk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageTegnap tartották meg a Magyar Kupa negyeddöntőinek a sorsolását, amelyen az Alcoa KC az ASA-Consolis HNKC csapatát kapta ellenfélnek. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a mérkőzés pályaválasztói a fehérváriak, a hivatalosan megjelölt játéknap pedig január 27. Az ifjúságiak kupaküzdelmeiben (OIK) a Győri Audi ETO-hoz látogat az Alcoa FKC.

Tovább...
 
A sport legyen stratégiai ágazat Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2010. január 06.

Image"Ha azt akarjuk, hogy a jövő nemzedékei érmeket szerezzenek, győztesek legyenek az élet minden területén, illetve ismerjék a siker ízét, és ennek érdekében képesek legyenek összefogni másokkal, a sportot stratégiai ágazatnak kell nyilvánítani." - mondta Orbán Viktor a Magyar Olimpiai Bizottság vezetőivel folytatott konzultációt követően. Miként a Fidesz elnöke hangsúlyozta: többek között arra van szükség, hogy minden gyermek sportoljon, legyen egészséges, tudjon és akarjon küzdeni, illetve ismerje a sikert.

Tovább...
 
Spányi Antal áldja meg az emléktáblát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageSpányi Antal megyés püspök áldja meg azt az emléktáblát, amelyet Csepelen helyeznek el ma délelőtt. A hívek így emlékeznek meg Prokop Péter pap, festőművész, író születésének évfordulójáról a csepeli Jézus Szíve templomban és a Szent József Otthonban. A program 11 órakor kezdődik a szentmisével, majd ezt követően avatják fel az alkotást.

 
Keserű pirula Ljubljanában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 06.

ImageAz Olimpija Ljubjana kellemetlen meglepetést okozva legyőzte a Sapa Fehérvárt az EBEL 40.fordulójában. - Már a felvezető cikkeinkben is kellő óvatossággal tekintettünk a tegnap esti találkozó elé, és mint a mérkőzés bizonyította, ez nem is volt alaptalan. A sztárjátékosait vesztett szlovén alakulat hazai játékosai hallatlan önbecsüléssel és lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe, minden erejükkel azon voltak, hogy igazolják mesterüknek és a szurkolóknak: lehet rájuk számítani.

Tovább...
 
Ősszel a Vidi nézőszáma nőtt a legdinamikusabban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 05.

ImageAz egyik európai, futballstatisztikákkal foglalkozó honlap kimutatása szerint az előző idényhez képest egyelőre az őszi első Videotonnál nőtt a legnagyobb mértékben az átlagnézőszám az NB I-ben. A European-football-statistics.co.uk felmérése szerint Fehérváron több, mint másfélszer annyian nézték meg a hazai meccseket, mint a 2008-2009-es szezonban, s hasonlóan jó mutatókat produkáltak Nyíregyházán, de nőtt az érdeklődés Zalaegerszegen és Kaposváron is.

Tovább...
 
Újraélesztés, végtag-rögzítés és alpinista-bemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 05.

ImageAlapszíntű újraélesztésből, valamint elsősegélynyújtásból tartott gyakorlati bemutatót a Perpetum Nemzetközi Speciális Kutató - Mentők Alapítvány Székesfehérváron - Csilléry Viktor mentőszakápoló vezetésével. A program során a jelenlévők gyakorolhattak egy Ambu-fantom bábun, s elsajátíthattak a helyes mellkaskompressziót, a befuvásos lélegeztetést, valamint egy légúti idegen test eltávolítását, és a stabil oldalfekvést.

Tovább...
 
Több ponton változott a "piac rendelet" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 05.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése legutóbbi ülésén több ponton módosította a „vásárok és piacok tartásának rendjéről” szóló 40/2001. (XI.26) sz. rendeletét. Ennek értelmében változik az élelmiszerpiac nyitva tartása. Munkanapokon továbbra is 5-16 óra között tart nyitva a piac, viszont szombaton 5-től 14 óráig, vasárnap pedig 6-tól 12 óráig. A régiségvásárt minden hónap 2. vasárnapján 6-14 óra között tartják.

Tovább...
 
Utánpótlás: Győzelemmel kezdtük az évet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 05.

ImageA rövid szusszanásnyi szünetet követően ismét útjára indul a pakk a különböző utánpótlás-bajnokságokban. A legfrissebbek serdülőink voltak, akik hazai környezetben 9-1-re legyőzték a Miskolcot.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33221 - 33231 / 38011