Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Dedikálnak a focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 18.

ImageHorváth Gábor és Nagy Dániel - székesfehérvári focisták - ma, 14-től 15 óráig várják a futball-rajongókat a Videoton Baráti Kör Egyesület faházában, amely a Liszt Ferenc utca Pláza felőli végén, a park oldalánál található. Jó tudni, hogy a sportolókkal ehelyütt nemcsak beszélgetni és dedikáltatni lehet, hanem e kihelyezett értékesítő ponton minden nap, 11-től 19 óráig (pénteken 16 óráig) elővéteben is megvásárolhatók a péntek esti, MTK elleni találkozóra szóló jegyek.

 
Továbbképzés a Kodolányin a kompetencia alapú oktatás jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. szeptember 18.

ImagePályázati támogatásból két hetes tanfolyamot rendez a Kodolányi János Főiskola Siófokon és Székesfehérváron szeptemberben. A képzésen a közel 100 belső munkatárs mellett külföldi és belföldi szakemberek is részt vesznek, hogy a Bologna-folyamathoz kapcsolódó változásokat, valamint a Kodolányi számos díjjal elismert minőségi rendszerét megismerjék.

Tovább...
 
"A tudomány vallás nélkül sánta..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

Image„Száraz, kemény, szakmai” programnak véltem az előzetes téma-felderítés után a Mind Kft. által meghirdetett „Épületfizikai előadások” című "tájékoztató délelőttöt". Előítéletem azonban már az ajtóban kezdett szétfoszlani: a Jáky József Műszaki Szakközépiskola tornatermében hatalmas tömeg várta a "nagyhírű" szakemberek ismertetőit – s ha már ilyen sokan vágyat éreztek arra, hogy idejöjjenek, biztos tudnak valami „jót”, amit én nem. Aztán feltűnt Péli József, az egyik fő szervező, aki megnyitó beszédével igencsak ledöbbentett.

Tovább...
 
Válasz Orosz István kérdéseire Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageA tegnapi nap folyamán Vargha Tamás tanácsnok és Orosz István, a Polgári Frakció helyettes vezetője is kérdéseket intézett városunk polgármesterhez egy, a hatáskörébe tartozó honlap kapcsán. Vargha Tamás „Reagálás a ki-tudja-milyen-pénzből finanszírozott fehervarert.hu oldalon megjelent Önkormányzati képviselők is érzik a felelősségüket című cikkre” – kezdetű közleményében az említett médiumban megjelent írás kapcsán érdeklődött, Orosz István pedig a honlap létrejöttének körülményeire volt kíváncsi. A válasz megérkezett.

Tovább...
 
Bűnmegelőzés és közbiztonság - a nyári időszak tapasztalatai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageA nyári szezon közbiztonsági tapasztalatairól és a bűnmegelőzési tevékenységről tartottak ma sajtótájékoztatót a Hiemer-házban. Dr. Csizek Tibor, Székesfehérvár rendőrkapitánya és a gárdonyi rendőrkapitány, Sági János elmondták: a megyeszékhelyen harmadával – 62 fővel – nőtt a rendőrök száma, így megoldódtak a személyi állományt érintő problémák.

Tovább...
 
Zsugorodó palackok az iskola jubileumán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

Műanyag palackokat préseltek a diákok a Németh László Általános Iskolában. - Az intézmény a héten ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, s ennek apropóján a tanári kar olyan programokat kínál a gyermekeknek, amelyek nemcsak szórakoztatnak, hanem hasznosak is. Ilyen volt a tegnapi „környezetvédelmi nap”, amikor szemetet szedtek az iskola udvarán és környékén, növényhatározó táblákat helyeztek ki, kertészkedtek egy kicsit, valamint a Macher Kft.-től két palackzsugorító berendezést is kaptak, amelyeket rögtön ki is próbáltak a fiatalok.

Tovább...
 
Keresik a megye legjobb ifjú focistáit! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageA Fehérvár FC utánpótlás tornát hirdet a megyei általános iskolások részére. A cél az, ahogy felkutassák az itt élő tehetséges fiatalokat – ahogy azt egy májusi megbeszélés során eldöntötte a vezetőség. A Sportbizottság akkor egyöntetűen elfogadta az utánpótlás-nevelés kapcsán kidolgozott tervet, amit lépésenként meg is valósítanak.

Tovább...
 
Nem áll már az Eiffel-torony... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageLebontották azt a 12 méter méter magas, használt alumínium italdobozokból készített Eiffel-tornyot, amely péntek óta állt a Városház-téren. A szakemberek ezekben a percekben távolítják el a „mű” utolsó darabjait, amely könnyedén ment, hiszen csak néhány csavar fogta össze az Európai Alumínium Szövetség kongresszusának alkalmából létrehozott „alkotás” mozaikjait…

Tovább...
 
Az állam leveszi a kezét a civil szolgáltatókról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

Image„Az utolsó tartalékaikat élik fel a civil fenntartók.” – véli a Kézenfogva Alapítvány és az általa működtetett CÉHálózat, amely a szociális szolgáltatók ellehetetlenedése ellen folytatott tevékenységét ismerteti holnap a Hotel Budapest – Joker teremben. A szervezet úgy gondolja: az állam a leginkább védelemre szoruló polgáraitól vonja meg a segítséget azzal, hogy a szektorsemlegesség és a tisztességes verseny elvének megsértésével hátrányos körülményeket teremt a civil szociális szolgáltatóknak.

Tovább...
 
Köszönet a FEZEN szervezőinek és a lakóknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageA Fehérvári Zenei Napok kapcsán tartott sajtótájékoztatót Vargha Tamás önkormányzati képviselő a Bregyó-közi Sportcentrum bejáratánál. Ennek során mondott köszönetet a székesfehérváriaknak – különösképpen a környékbeli lakóknak -, akik „elviselték” a Fesztivál-okozta hanghatásokat és a koncertekre áramló hatalmas tömeggel járó mindenféle „nyűgöket” - három napon keresztül.

Tovább...
 
Küzdelem utolsó lehelletig Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 17.

ImageAz Alba Volán nagyon fiatal farmcsapata mindent kiadott magából, de a mérkőzés végén kijött a két csapat közti tudás- és tapasztalatkülönbség, így tekintélyes előnnyel tudott nyerni a HC Csíkszereda csapata. - Az Alba Volán bátran kezdte a találkozót, egy emberhátrányt is sikerült kivédekezni, ám a védők első igazán rossz helyezkedését rögtön góllal büntette Saluga. Mezőnyfölényben volt a HC, de így is akadt egyenlítési lehetőség egy szép Tóth-Farkas-Rajz támadás végén.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33221 - 33231 / 34326