Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Töklámpás Est a Pálinkafőzdében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageAz Agárdi Pálinkafőzde idén októberben ünnepelte 7. születésnapját. Az eltelt idő alatt elérte, hogy a név: „Agárdi”, egyet jelent a tiszta minőséggel, és tradícióval. A 2009. év a nagy nemzetközi elismerések éve az Agárdi Pálinka történetében; a Destillata Nemzetközi Párlatversenyen az Év Főzdéje, az Év Főzőmestere és az Év Pálinkája díj mellett, a Magyarországi Nemzetgyőztes díját is kiérdemelte.

Tovább...
 
Stoneré a Shell Maláj Nagydíj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageCasey Stoner minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy ő a MotoGP egyik legzseniálisabb versenyzője. A BGP Media szerint, ha betegsége nem hátráltatja a világbajnoki szezon közepén, akkor figyelembe véve két hónapos pihenőt követő visszatérésének produkcióját, talán Malajziában most nem csak a negyedik világbajnoki futamgyőzelmét ünnepelhette volna. Az ausztrál versenyző az idei világbajnokság első kilenc versenyén ötször állt dobogóra, majd orvosi utasításra nem indult Brnóban, Indianapolisban és Misanóban.

Tovább...
 
A szocialisták már bevallották a korrupciót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageHa már mindenáron szocialisták akarnak kérdezni szocialistákat a parlamentben a korrupcióról és a hatalmi visszaélésről, akkor kérdezzék a következő jelenlegi vagy volt képviselőiket: Tóth Károlyt, Szili Katalint, Karsai Józsefet, Békesi Lászlót, Hegyi Gyulát és Lendvai Ildikót. Kérdezzék meg, mire gondoltak, amikor a következőket mondták: Hegyi Gyula (MSZP): "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Tovább...
 
Szettrablás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageCsak szettrablásra futotta a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE erejéből a férfi röplabda NB I. dupla fordulós hétvége második, vasárnapi mérkőzésén. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a székesfehérvári gárda a pénteki hazai bajnoki után Csepelre látogatott, ahol mindössze egy center állt a csapat rendelkezésére, azonban Popovits is csupán a bemelegítésig: korábbi sérülése még nem jött rendbe, így nem tudta vállalni a fővárosiak elleni játékot.

Tovább...
 
Elszakadt bokaszalaggal, sántikálva - a dobogó felé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageSzögliget térségében rendezték meg idén a tájfutók nappali OB selejterző és döntő futamát. A verseny esős időben, hat fokra lehült levegőben zajlott, ami még jobban megnehezítette a versenyzők dolgát. A nehéz, sziklás-köves terep fizikailag és technikailag is sokat követelt a sportolóktól. A csákberényi Takács Csaba mégis remekül szerepelt – bár az ötödik napon már a bokája is bevérzett.

Tovább...
 
Hahó! Rémiszt itt valaki? - Avagy"rémálom" a Bátky-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image„...Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja...” Azt viszont kevesebben sejtik, micsoda jó móka, ha mi magunk öltözhetünk be szellemnek, vámpírnak, boszorkánynak, bármiféle szörnyszülöttnek – ha csak egyetlen éjszakára is – hogy közösen űzzük el a félelmeinket a töklámpások fénye mellett forraltborozva, teázgatva, zsíros kenyeret majszolva, melyeket támogatói jegy vásárlása esetén biztosítunk a résztvevőknek.

Tovább...
 
Rendbeteszik a hadisírokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageA Hadisírgondozó Iroda finanszírozza azt a programot, amely keretében napokon belül rendbeteszik a hadisírokat Székesfehérváron. Vargha Tamás tanácsnok és Poklosi Péter, a Magyar Hadisírgondozó Szövetség vezetője e témában tartott sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a hadisírgondozók már befejezték a munkálatokat a Szentlélek katonai temetőben, és számos más fehérvári sírkertben.

Tovább...
 
Magyar Kupa visszavágó Pápán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image- Kényes feladat a mai Magyar Kupa visszavágó - mondta honlapunknak dr. Mezey György vezetőedző -, mivel néhány játékosunk pihenésre szorul kisebb sérülések és a szokásos, rossz idő miatti megfázások miatt. Igyekszem azonban ezen játékosok számát minimálisra csökkenteni. A vezetőedző szeretné megmutatni, hogy a Magyar Kupa minden egyes mérkőzését teljes mértékben komolyan veszi a csapat, így vonatkozik ez a Pápa elleni MK visszavágóra is, függetlenül attól, hogy 3 gólos előnnyel utazik a Vidi a holnapi mérkőzésre.

Tovább...
 
Üres zsákba öntik az uniós milliókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 27.

ImagePelczné Gáll Ildikó hétfői napirend előtti felszólalásában a szocialista vállalkozásfejlesztés sajátságairól beszélt, arról, hogy elsősorban azok a vállalkozók számíthatnak támogatásra, akik valami "totális értelmetlenséggel" pályáznak. A Fidesz frakcióvezető-helyettese példaként megemlítette a Bodrogkeresztúron 40 millió forintért épült 40 centiméteres kilátót, a drégelypalánki kutyafitneszt 120 millió forintért és a 80 millióért újraértelmezett hagyományos dobókockát.

Tovább...
 
Vízóra leolvasás a Fecskeparton, a Felsővárosban és az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 27.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2009. október 27-től november 3-ig, a „J” ütemnek megfelelően vízmérő leolvasást végez, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Tovább...
 
Bővülő nemzetközi kapcsolatok a KJF-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageNemzetközi kétoldalú megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola Észak-Írország fővárosában, Belfastban. A Belfast Metropolitan College (BMC) a legújabb európai felsőoktatási intézmény, amellyel a KJF kommunikáció-médiatudomány, turizmus-vendéglátás, szociális munka, angol nyelvoktatás, távoktatás és felnőttképzés területein kíván hosszútávon együttműködni. A megállapodás aláírásával immár negyvenre nőtt a KJF nemzetközi kétoldalú megállapodásainak száma.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33232 - 33242 / 37512