Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fidelitas Országos Sporthétvége Kiskunfélegyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 14.

ImageMár 24 focicsapat jelentkezett az Országos Sporthétvégére! Lesz sport, buli, fürdőzés (élményfürdő) és számos meglepetés, hogy Petőfi városa története során első alkalommal vendégül láthassa a FIDELITAS tagjait egy felejthetetlen hétvégére.

Tovább...
 
Fuss - örömmel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 14.

Image24 órán át futottak a Halesz-parkban a lelkes SM-örömfutás résztvevői, akik a Vidámparki-tónál tartott Nagy Őszi Ölelés után itt bizonyították közösségvállalásukat és „egyenlőség-érzésüket” fogyatékkal élő társaikkal. S amíg futottak a zöld környezetben körbe-körbe, a színpadon kulturális bemutatók, koncertek szórakoztatták a közönséget.

Tovább...
 
Vadasan jó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

A vadhús elkészítése sok időt és még több főzési tapasztalatot kíván. Aki viszont ma ellátogat a VADEX Mezőföldi Zrt. Soponyai Ökoturisztikai Központjába, az mellőzheti az említett kritériumokat, s máris kóstolgathat kedvére. Most tartják ugyanis a II. Vadgasztronómiai Fesztivált, amely a vadhús- és borfogyasztást összekapcsolja a nívós vadászati kultúrával, s ekképpen maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tovább...
 
"Mozdulj, mozdulj..!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageAz Öreghegyi Közösségi Házban működő Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület felvételt hirdet versenytánc-előkészítő és a Felicita kezdő csoportjaiba 8 éves kortól. – kaptuk a hírt Borsos Miklóstól, az ÖKM munkatársától - A klub tagjai rendszeres foglalkozások keretében elsajátíthatják a standard és latin-amerikai táncokat, valamint egyes divattáncokat. A Házban ezen kívül tradicionális hastánc-tanfolyam is indul szeptember 19-én, a gyermekeket pedig mozgáskoordinációt fejlesztő, játékos „Manó tornára” várják.

 
Kollektív ölelkezés a Vidámparki-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageA regisztrációs lapok alapján 4540 ember fogta meg egymás kezét, s ölelte így körül a Vidámparki-tavat tegnap - jelképezve az összetartozást, s felhívva a figyelmet arra, hogy az egészségesek és a fogyatékkal élők között nincs is olyan nagy különbség. Sőt, ahogy Vasvári Csaba, a Vörösmarty Színház igazgatója mondta beszédében: mindannyian fogyatékkal élők vagyunk, csak mindenkinél más területen és „fokkal” jelentkezik ez a kis „hiba”.

Tovább...
 
Jótékony tisztogatás a Polgári Frakció segítségével Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageA Polgári Frakció egy parkot jelölt meg a Társadalmi Felelősségvállalás Napjához kapcsolódó sajtótájékoztatója helyszínéül. S mit vár ilyenkor egy újságíró? Rendezett területet, gyönyörűen lenyírt pázsitot, frissen festett padokat, amelyhez a romantikusabb lelkűek még színes, illatozó virágágyásokat is képzelnek (a szökőkút-vágy persze azért már túlzás lenne – legalábbis itt, Székesfehérváron…). Ehelyett egy bűzlő, gazos területen imbolyogtunk – amelyre elvileg 14 millió forintot költött nemrég a Város…

Tovább...
 
Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageA Megyeháza Címertermében rendezték meg az őszi Fejér Megyei Kábítószerügyi Egyeztető Fórumot. Ennek során a résztvevők tájékoztatást kaptak a szervezet tevékenységéről, az idén beadott pályázatokról, meghatározták a következő egy év munkatervét, valamint beszámolók is elhangoztak Topolánszky Ákos, Neubauer Tamás és Burszki Mónika előadásában.

Tovább...
 
"A Hős" Borsos-Lőrinc Lilla kapta a Strabag-fődíjat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

A székesfehérvári kötődésű Borsos-Lőrinc Lilla kapta meg idén a Strabag-fődíjat. A 40 év alatti művészeknek meghirdetett pályázatra 2008-ban 109 képzőművész küldte be munkáit, amelyeket Barbara Baum, Bálványos Anna, Hegyi Lóránd, Pertányi Zsolt, Tanja Skorepa és a Lumú igazgatója nézett végig szakértői szemmel. A Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeumban tartott díjkiosztón végül öt alkotót jutalmaztak, a fődíj pedig Lilláé lett.

Tovább...
 
Szezonváltás-indokolta ruhabőrze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageAz őszi időszak kapcsán nemcsak a gyermekek beiskoláztatása miatt terhelődhet a szülői agy az anyagi források erőteljes apadására gondolva, hanem a ruhatár-váltás is jelentős kiadással járhat. Merthogy utódaink növekedésére a nyári pihenő jótékony hatással van – vagy csak mi gondoljuk így, amikor szeptemberben a tavalyi pulcsikat próbáljuk rájuk erőltetni – hiába. Sokan ilyenkor látogatják meg a ruhabörzéket.

Tovább...
 
Kulcsár Tamásnak fém került a karjába Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageSikeres műtéten esett túl Kulcsár Tamás, aki kedden szenvedett sérülést. Mint ahogy korábban is megírtuk: a felcsúti edzésen összeütközött Lázár Pállal, s eltörött az alkarjában a singcsont. A középpályást Dr. Abrakovits Géza sebészprofesszor vette szárnyai alá a Szent György Kórházban: az eltört csontot fémlemezzel rögzítette, s másnap már haza is térhetett a kórházból a focista. Sőt: a jövő héten már együtt is edz társaival.

Tovább...
 
Nagyszerű győzelem Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 13.

ImageAz Alba Volán nagyszerű kapusteljesítményének és hatékony védekezésének ksznhetően nagy meglepetést okozva két vállra fektette a Vienna Capitals csapatát. - Nagy elánnal kezdett a házigazda, egymás után záporoztak a lövések Hetényi kapujára. Az első tíz percben öt hatalmas Capitals-helyzetet hárított a fiatal hálóőr. A Volán ugyanakkor nem tékozolta a lehetőségeit, gyakorlatilag az első kapura lövésből gólt szerzett Fekete emberelőnyös helyzetben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33232 - 33242 / 34296