Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fejér megyében is vérüket adták a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 12.

Image„A Bátorság első vonala! Adj vért! Válj a mindennapok hősévé!” - mottóval meghirdetett I. Országos Rendőrségi Véradónapon Fejér megyében számos rendőr jelentkezett a Székesfehérvári Vérellátóban, hogy vérüket adva tisztelegjenek a 2008. február 11-én szolgálatteljesítés közben Esztergomban hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy emlékének, valamint azon többi rendőr emléke előtt is fejet hajtsanak, akik mindannyiunk biztonságának megóvása érdekében teljesített szolgálatuk közben haltak hősi halált.

Tovább...
 
Kettős mércét alkalmaz az MSZP a korrupciós ügyekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 12.

Image"Ha az MSZP tényleg "szégyelli magát" korrupciós ügyei miatt, miért nem lépteti vissza a két bűnügyben is gyanúsított országgyűlési képviselőjelöltjét." - tette fel a kérdést Illés Zoltán a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje mai sajtótájékoztatóján. - "Egyre nagyobb bajba kerül az MSZP, hiszen egyre-másra kiderül budapesti parlamenti képviselőjelöltjeikről, hogy különböző bűncselekmények gyanúja vetül rájuk, és gyanúsítottakká válnak."

Tovább...
 
6-0-ra nyert a Vidi a Sanfrecce Hiroshima ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videdoton FC   
2010. február 12.

ImageA beleki edzőtábor utolsó előtti mérkőzésén, 6-0-ra győzött a Videoton a Sanfrecce Hiroshima ellen. Az első félidőben Farkas II Balázs szerezte csapatunk egyetlen találatát, majd a fordulás után beindult a góltermelés: Nikolics kettőt vágott, és Ponczók, Vujovics, valamint Lencse is betalált a japánok kapujába. A dicsőséget némileg kisebbíti, hogy a japánok a második csapatukkal álltak ki ellenünk. Együttesünk a Tujvel - Lázár, Milanovic, Sifter, Fejes - Farkas II, Farkas I, Ponczók, Szakály - Nikolics, Sitku összeállításban kezdett.

Tovább...
 
Öngyógyító magyar társadalom Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 12.

ImageA magyarok jelentős része gyógyhatású készítményt vagy étrend-kiegészítőt venne igénybe egészsége javítására illetve megőrzésére, melyek közül első helyen az általános immunerősítés készítményei állnak. - Állapítható meg a Szinapszis Egészségügyi Piackutató és Tanácsadó Kft. és a Magyar Gyógyszerészi Kamara közös, tavaly végzett - országosan reprezentatív kutatásának - eredményeiből.

Tovább...
 
Legyőztük az FTC-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 12.

ImageAz Alcoa FKC két értékes pontot szerzett az FTC vendéglátójaként, így lépéselőnnyel várhatja a soron következő „négypontos” összecsapásokat a Dunaújváros és a Siófok ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a rendkívül izgalmas hajrában, 25-25 után felváltva estek a gólok, majd az utolsó percben Azari Fruzsina szélről talált Pastrovics Melinda kapujába, beállítva ezzel a 30-29-es végeredményt.

Tovább...
 
Gyurcsány és Veres beismerték, hogy adatokat hamisítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 12.

ImageGyurcsány Ferenc és Veres János alábbi szavai önmagukért beszélnek. Beismerték, hogy közérdekű adatokat hamisítottak és titkoltak el. - Veres János: "Azt, hogy pontosan hogy állunk és mint állunk, megmondom úgy, ahogy van, nem engedtem ilyen jellegű munkát végezni korábban. Ugye az volt a tapasztalatunk az elmúlt években, hogy ha készült valakinek egy feljegyzése, és ez kikerült, akkor abból politikai ügy volt. (...) Éppen ezért ilyen jellegű komplex felmérés mindaddig nem készülhetett, amíg ennek a kockázata fennállt." (Sajtótájékoztató, 2006. június 8.)

Tovább...
 
Magyarország kiütötte Romániát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 12.

ImageA magyar jégkorong-válogatott még a legjobbjait nélkülözve sem volt egy súlycsoportban Románia válogatottjával, így hétgólos győzelmet aratott a csütörtök esti felkészülési mérkőzésen.

Tovább...
 
Egészen a kormányig vezetnek a BKV-botrány szálai Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 12.

ImageAz elmúlt 20 év legnagyobb volumenű botrányának nevezte György István csütörtöki sajtótájékoztatóján a BKV-ügyet. A fővárosi politikus elmondta: a Demszky és Hagyó által vezetett fővárosi SZDSZ-MSZP-koalíció erős demokrácia deficitet hozott létre, ugyanis a közgyűlésben meglévő csupán egyfős többségük ellenére képesek voltak arra, hogy a bizottságokban, valamint a főváros által üzemeltetett és felügyelt cégek vezetőségében kétharmados többségre tegyenek szert. "Ezzel pedig kizártak mindenféle ellenőrzési lehetőséget." - szögezte le a képviselő.

Tovább...
 
150 munkahely szűnik meg Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 11.

ImageA Volánbusz Zrt. ismét kizárta a közbeszezési eljárásból a székesfehérvári Alfa Busz Kft.-t. Az indok a buszok nem megfelelő fordulékonysága volt. E döntés miatt a cégnek mintegy százötven dolgozóját kell elbocsátania néhány héten belül. Ha a vállalat megnyerte volna a tendert, május végéig biztos munkát tudott volna biztosítani kétszáz embernek. A határozat ellen - ígérete szerint - fellebbezést fog benyújtani az Alfa Busz Kft.

Tovább...
 
Hogyan áll a Tárnok - Székesfehérvár vonalszakasz átépítése? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 11.

ImageAz átépített Kápolnásnyék-Gárdony szakaszt már december 12-én ideiglenesen forgalomba helyezték, januárban pedig az utómunkák, illetve kisebb mértékű, téli időszakban is végezhető munkák folytak. A szakemberek nemrég nekiláttak a vonali vágányzárral járó munkáknak is, ami a Dinnyés állomás bontását, átalakítását jelenti. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan április 30-án helyezik üzembe a Börgönd – Szabadbattyán vonalszakaszt.

Tovább...
 
Továbbra is havazni fog Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 11.

ImageÚjra egy mediterrán ciklon érte el hazánkat, amely a következő napokban ismét havazást okoz: eleinte még csak a nyugati területeken várható hóesés, majd az egész országot beborítja a hófelhő. Nyugaton erős széllökésekre is számíthatunk, délkeleten-keleten pedig havas eső, eső, ónos eső okozhat gondokat. A maximálisan lehulló hó mennyisége a Dél-Dunántúlon 20-25 cm lehet, a fővárosban pedig 10-15 cm. Az Országos Meteorológia Szolgálat csütörtökre a Dél-Dunántúlra piros riasztást adott ki.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33243 - 33253 / 38345