Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Finn és svéd hátvédek az Alba Volán 19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

ImageAz Alba Volán 19 kerete újabb két idegenlégióssal bővült. - kaptuk a hírt a csapat sajtóosztályától - A finn Juha Alen és a svéd Oscar Ackeström a hét folyamán csatlakoznak a jelenleg Dunaújvárosban készülő csapathoz.

Tovább...
 
Kislétai gyilkosság - a Fidesz álláspontja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

Image"A Fidesz a törvényesség és a rend pártja. Elvárjuk a rendőrségtől, hogy mielőbb eredményt mutasson fel e megdöbbentő bűncselekmény ügyében. A gyilkosok felkutatása és megbüntetése nem a parlament, hanem a rendőrség, az ügyészség és a bíróságok feladata. Ami viszont elengedhetetlen: a rendőrség morális és szakmai megerősítése, valamint egy új, erős kormány, amelynek rendészeti minisztere nem bizonyítékok hamisításával, hanem a bűn üldözésével, a jog- és közbiztonság megerősítésével foglalkozik."

Tovább...
 
Miért nem fellebbezett a Vidi? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 04.

ImageAmióta nyilvánosságra került, hogy klubunk tulajdonosa úgy döntött, nem fellebbezi meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának, a Vidit marasztaló határozatát, sokan tették fel a kérdést, miért nem tette? Kilátástalan szélmalomharc lett volna. A fegyelmi eljárásban, az elsőfokon eljáró bizottság tényként fogadta el a játékvezető jelentését. Sem egyéb bizonyítást nem tartott szükségesnek ebben az ügyben, sem esetleges ellenbizonyításra nem adott lehetőséget a Fehérvár FC kft-nek.

Tovább...
 
Permetezik a vadgesztenyefákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága vadgesztenyefák növényvédelmi permetezését végezteti augusztus 6-tól 16-ig, 19.00 és 06.00 óra között. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzőjének tájékoztatása szerint a felhasználásra kerülő szerek (Rimon 10 EC, Topas 100 EC, Wuxal lombtrágya, Agro Plus) a méhekre nem, de a vizekre kifejezetten veszélyesek! Az élelmezés-egészségügyi várakozási idő 14 nap!

 
Fotópályázatot hirdet a Vörösmarty Mihály Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 03.

ImageA V.O.K.E. Vörösmarty Mihály Művelődési Ház, és a MÁV Fotókör pályázatot hirdet amatőr, és hivatásos fotósok részére Országos Miniatűr Fotópályázat címmel. Nevezni két kategóriában lehet: 1. kategória: Vasúti témakör, 2. kategória: Szabadon választott.

Tovább...
 
Nyelvi tábor nagycsaládos, illetve egyedülálló szülők gyermekeinek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageAz Öreghegyi Rk. Egyházközség Karitász csoportja idén nyáron ismét megrendezi angol-német nyelvi foglalkozásait az általános iskola 7., 8. ill. 5., 6. osztályát végzett tanulók számára. Azoknak, akik nagycsaládos, vagy egyedülálló szülők gyermekei, tehát nem sok lehetőségük adódik arra, hogy pihenéssel, kirándulással és különböző érdekes foglalkozásokkal töltsék a nyarat. (A nyelvi táborokról nem is beszélve.)

Tovább...
 
Aki csak egy célt ismer... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA fehérvári kézilabdások szezonnyitója az újságírók számára is tartogatott érdekes programot: a közvetlenül a a Hypo Niederösterreich elleni délutáni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Sótonyi László mellet Gunnar Prokop is a média képviselőinek rendelkezésére állt. Összeállításunkban - Pálfay Károly segítségével - a sportág egyik legkarakterisztikusabb és -sikeresebb egyéniségének a válaszaiból idézünk.

Tovább...
 
Készül már a csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageMa kezdi meg a felkészülést a 2009/2010-es bajnoki szezonra az Albacomp kosárlabda csapata. A sportolók edzéseit Srecko Sekulovic vezetőedző irányítja. Bódi, Hanga és Farkas válogatott játékosok természetesen majd a válogatott mérkőzések után, augusztus 24-én csatlakoznak társaikhoz. Ekkor fognak megérkezni a külföldi kosarasok is.

 
Komoly veszélybe kerülhet a megye egészségügyi ellátó rendszere Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2009. augusztus 03.

ImageJelentős forráskivonást hajt végre a kormányzat az egészségügyi rendszerben, amely már megyénkben is érezteti hatását. Ennek következményei a társadalomban csapódnak le. Sajtótájékoztatójában Balsay István a Fejér Megyei Önkormányzat alelnöke a veszélyekre hívta fel a figyelmet.

Tovább...
 
Folytatódik a szúnyogirtás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

Az idei nyáron másodszorra végeznek csípőszúnyog-írtást Székesfehérváron. Ennek tervezett időpontja 2009. augusztus 5-e szerda, a kora esti órákban. A gyérítés pótnapjai: augusztus 6-a, vagy augusztus 7-e lesz. Mészáros Attila sajtóreferens tájékoztatása szerint a szúnyogirtás a város egész területére vonatkozik.

Tovább...
 
"Vagy hősök vagy idióták leszünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA nyári szünet előtti utolsó világbajnoki futam a Brit Nagydíj, a hagyományos Day of Champions jótékonysági aukcióval kezdődött, ám a Ducati csapatnak a végeredményt tekintve a vesztesek napjával fejeződött be. A BGP Media sajtóosztályától megtudtuk, hogy az east midland-i pálya érája befejeződött. Donington Parkba 1987 óta tértek vissza a versenyzők minden évben, ám 2010-től a Brit Nagydíj helyszíne már Silverstone lesz, ahol 1977 és 1986 között versenyeztek a világbajnoki résztvevők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33243 - 33253 / 36883